Powered By Blogger

Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

ΤΑ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.



Εχουμε και λεμε.Στο ποδι οι δημοσιοι υπαλληλοι.
Θα ξερετε το παρακατω βεβαια:
<<Την περασμενη εβδομαδα μαθαμε επισημως δια των τηλεοπτικων ειδησεων,ότι περιπου 45.000 Ελληνες,Ανωτεροι και Ανωτατοι δημοσιοι υπαλληλοι,μεταξυ αυτων και ιατροι-καθηγητες του ΕΣΥ στρατιωτικοι κ.λ.π,(δηλαδη το 7% των υπαλληλων του στενου δημοσιου τομεα),εχουν καταθεσει σωρεια αγωγων στα Ελληνικα δικαστηρια,ζητωντας να λαβουν πισω σε χρηματικα ποσα τις περικοπες που εγιναν τον τελευταιο χρονο,αλλα και διεκδικησεις σε οικονομικα αιτηματα,και προηγουμενων χρονων.Το συνολο των αιτουμενων ποσων αγγιζει τα 10 δισεκατομμυρια ευρω.



Από ποιο ταμειο προσδοκουν οι προσφευγοντες να παρουν τα αιτουμενα;;

Μα είναι σαφες,επειδη το ταμειο είναι μειον,ΑΠΟ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ!!!!!!

Και η επομενη ερωτηση ερχεται αυτονοητα.Ειναι δυνατον;;;

Κυριως είναι δυνατον,όταν από την μια,η μονη πηγη καταβολης των αιτουμενων,είναι μονο τα ευρωπαικα δανεια,και από την άλλη ,ολοι εδώ φωναζουν ότι για λογους <<εθνικης αξιοπρεπειας>>,δεν θελουμε παρεμβασεις των Ευρωπαιων,στο αυτονοητο που ζητουν,δηλαδη ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΣΥΝΝΕΝΟΗΘΟΥΜΕ ΜΕΤΑ 190 ΧΡΟΝΙΑ,αλλα εμεις εδώ αυταρεσκα δηλωνουμε:

<<Oχι Κυριοι,εμεις θελουμε μονο τα δανεια,κατά τα αλλα εχουμε και κυβερνηση και αντιπολιτευση>>..και μη χειροτερα θα ελεγα εγω.>>

Σε αυτην την χωρα ολοι,ΜΑ ΟΛΟΙ,απο την Ακρα Δεξια μεχρι την ακρα αριστερα,μιλανε για ΑΝΑΔΙΑΝΟΜΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ,ωσαν τα λεφτα να πεφτουν με αφθονια απο τον Ελληνικο ουρανο.Κανεις βεβαια δεν μιλαει για παραγωγη που θα δημιουργησει εθνικο εισοδημα,το οποιο υστερα θα διανεμηθει.
Αρα προς το παρον ολοι,συνδικαλιστες και πολιτικα κομματα,οταν μιλουν για αναδιανομη,εννουν επι του <<εθνικου εισοδηματος>> το οποιο προκυπτει απο τα Ευρωπαικα Δανεια,τα οποια με την σειρα τους παρεχονται σε αυτο το κρατος ανελλιπως απο το 1823 και δη μετα την ιστορικη μαχη των Δερβενακιων.
Κατα συνεπεια Πατριωτες το φαινομενο δεν ειναι τωρινο αλλα πολυ μακρυνο,διαχρονικο και ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΟ.
Ενας δημοσιος υπαλληλος μας εστειλε το παρακατω κειμενο το οποιο και αναρτησαμε στο blog.

<<Ειμαι μονιμος δημοσιος υπαλληλος εδω και 28 χρονια και απολαμβανω και εγω αυτο το <<ομορφο>> καθεστως μονιμοτητας,<<αγγελικα>>,πλασμενο!! 
1390 ευρω,με 28 χρονια.

Kαι εγω διαφωνω με την περικοπη επιδοματων και του δωρου.Το θεμα ειναι αλλο.

Μεσα στον δικο μου εργασιακο χωρο,αλλα και μεσα στην δικη μου υπηρεσια,υπαρχουν καποιοι λιγοι, που προσπαθουν να συμβαλλουν με προτασεις και ιδεες στην αναπτυξη ενος αλλου πνευματος,που διαρκως κοπιαζουν και αντιλαμβανονται αλλοιως τον ρολο τους,και ΑΡΚΕΤΟΙ,φυγομαχουν,ειναι φυγοπονοι,και αρκετοι μαλλον και ωχαδερφιστες.
Για δεοντολογικους λογους βγαζω εξω τον εαυτο μου,και δεν τον τοποθετω σε καμμια κατηγορια.

Η αν θελετε,ειτε σας πω οτι ανηκω στους πολλους,ειτε στους λιγους,δεν εχει καμμια σημασια.

Σημασια ειναι οτι υπαρχουν...οι πολλοι...και οι λιγοι.
Οπως υπαρχουν δημοσιες υπηρεσιες που σε αρκετους τους βγανει που λεμε το λαδι,και υπαρχουν και δημοσιες υπηρεσιες οπου αρκετοι,καθονται η ειναι εξαφανισμενοι.

Στην αναφορα αυτη,ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΟΠΟΥ ΑΡΚΕΤΟΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ Η ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΙ,ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΟΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ.

Ακομα υπαρχουν δημοσιες υπηρεσιες ΑΙΧΜΗΣ,οπου η γενικη φιλοσοφια ειναι,<<ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΜΕΡΑ ΝΑ ΚΟΛΛΑΜΕ ΤΟ ΕΝΣΗΜΟ>>!!!
Αυτο μετραει. 
Ας διατηρησουμε,βρε αδερφια το καθεστως μονιμοτητας.

Αλλα με μια αλλου τυπου αξιολογηση.

Δηλαδη αυτοι οι 35 που λουφαρουν να παρουν 800 ευρω <<για το βασικο τους χαρτζηλικι>>,και οι αλλοι 4 που τους βγαινει η <<Παναγια>> να παρουν 1800-2000 ευρω.

Δεν λεω μονιμοι ολοι,που να παρει ο διαολος,αλλα η αμοιβη να συναρταται απο το τι, ο καθενας προσφερει.
Kαι ποιος θα το αξιολογει αυτο;;
Nα το μεγαλο προβλημα ΚΑΘΟΣΟΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΝΤΕΣ που και αυτοι με την σειρα τους αξιολογουν ολους τους αλλους...ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΥΛΟΓΟΥΜΕ ΤΑ ΓΕΝΙΑ ΜΑΣ.
 
Στο μεταξυ σας ενημερωνω ΟΤΙ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ.
 
Τι ειπατε;;Δεν το πιστευετε;;
 
Aκουστε λοιπον για να μαθετε,ΟΤΙ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ αν υπαρξει σωστη αξιολογηση.
 

Καθε χρονο περι τα τελη Μαρτιου ολοι οι Δημοσιοι υπαλληλοι της Χωρας αξιολογουνται ΜΕ ΕΝΑ<<ΠΑΠΑΡΟ-ΧΑΡΤΟ>>,ναι ετσι εχει καταντησει που λεγεται <<εκθεση αξιολογησης προσοντων>>,αλλα ολοι ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ!!


 

Ο προισταμενος τμηματος αξιολογει τον υπαλληλο,ο προισταμενος τμηματος αξιολογειται απο τον Προισταμενο της Διευθυνσης,ο Προισταμενος της Διευθυνσης απο τον Προισταμενο της Γενικης Διευθυνσης...και παει πιο ψηλα,μεχρι που ο πιο ψηλα αξιολογειται απο τον υπουργο,η τον πολιτικο εκπροσωπο του καθε υπουργειου με εντολη του Υπουργου,ο οποιος προφανως δεν ξερει τι του γινεται και ζει στον <<δικο του κοσμο>>.
Ετσι γινοταν παντα και ετσι ΓΙΝΕΤΑΙ και σημερα.

Μαλιστα αναφερει οτι με 10,βαθμολογουνται <<οι υπαλληλοι,που ειναι παντα ετοιμοι να αντιμετωπισουν με απολυτη ταχυτητα και ευστοχια,καθε υπηρεσιακο ζητημα>>....βλεπε εφοριακοι...ας πουμε!!!
Με <<7-8 οι πολυ καλοι υπαλληλοι οι οποιοι μπορουν να ανταποκριθουν πληρως στις απαιτησεις,με λιγη βοηθεια>>..βλεπε υπαλληλοι Πολεοδομιων...με λιγη βοηθεια..ολη η Ελλαδα γεμισε αυθαιρετα...

<<με 5-6 βαθμολογουνται οι καλοι υπαλληλοι που προσπαθουν μεν,αλλα θελουν βοηθεια δε...>> εδω γελαμε,μαλλον εννοει...αντε μην το πω.......

<<Με βαθμους 3-4 οι υπαλληλοι που αποδιδουν κατω του συνηθισμενου>>
Και τελος <<με βαθμο 1-2 οι εντελως ακαταλληλοι για την υπηρεσια>>
Ολα αυτα ξερετε τι σημαινουν;;;
Την καταντια,την παρακμη και την σαπιλα ενος μεταπολιτευτικου πολιτικου συστηματος,απο την μια ακρη μεχρι την αλλη,που ψηφιζε τετοια ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ...δηθεν αξιολογησεων.....



Αν η καθε κυβερνηση εβαζε ασφαλιστικες δικλειδες για τις αξιολογησεις,σας πληροφορω οτι γυρω στο 30% των Δημοσιων υπαλληλων(με συντηρητικους υπολογισμους) θα ειχαν παρει τον <<Πουλο>> που λεμε, κατα την κοινη ορολογια.
Αυτοι που κρινονται ακαταλληλοι φευγουν λεει ο νομος.
Αλλα παραλληλα ο νομος με χιλια-μυρια παραθυρια,αφηνει αυτους που παιρνουν,3-4 και τους θεωρει,<<ανεπαρκεις μεν...αλλα χρηζοντες βοηθειας δε...>>.
Ειναι αυτο που λενε...<<τι σκαρφιζεται η πουτανα για να κρατησει το μπουρδελο της>>

Βεβαια θα μου πειτε το λεει ο Νομος,αλλα εδω επικρατει ο αγραφος νομος,οπως στην Ομερτα,στην Κοζα Νοστρα,οπως ας πουμε <<Ο ΝΟΜΟΣ ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ>>.

Οπως ας πουμε στις Πανελληνιες καταργειται η ΒΑΣΗ ΤΟΥ 10,στο Δημοσιο εχει καταργηθει Η ΒΑΣΗ ΤΟΥ 5.
Αν γινοταν αυτο δεν ηταν αναγκη να κοψει ουτε δωρα ουτε επιδοματα.

 

Θα εισερρεαν τοσα δισ ευρω στα ταμεια,που θα καλυπταμε τις δανειακες αναγκες της χωρας,για μια 5ετια,χωρις να κυτταμε καθε μερα που θα στησουν τα spreads oi διεθνεις αλλα και εγχωριοι sort-men η σορτακηδες.ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΩ!!!!!!!!! >.

Τελος της επιστολης

Και συμπληρωνει ο Πετρος:
<<Και να διαχωρισουμε τους Παπαδες απο το κρατος και να πληρωνονται απο τα κερδη που εχει η εκκλησια.
Μηπως και εκει...Μηπως λεω,στην Εκκλησια χρειαζεται ενας Καλλικρατης;
Τι τις θελουμε τις 100 και πλεον Μητροπολεις;;
Ας γινουν 20-30 το πολυ!!
Εκει να δειτε ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ απο τους <<εκπροσωπους του Θεου>>,στο ενδεχομενο να τολμησει καποιος να κανει κατι τετοιο.>>

Tακης:
Και κατι ακομα.
Πολλοι αγανακτησαν με την συνεντευξη του Αλεκου Παπαδοπουλου,αλλα ρε αδερφια και ρε συντροφια,δεν ειχε δικιο οταν ελεγε οτι εχουμε παρα πολλους,ΓΕΝΙΚΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ,ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΜΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ,ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ,ΤΑΞΙΑΡΧΟΥΣ,
ΝΑΥΑΡΧΟΥΣ,ΑΝΤΙ...ΥΠΟ...,εχουμε γεμησει γαλονια, αστερια παντου,και παχυλες συνταξεις,προνομια ανωτατων και πολυπληθων ενστολων που φευγουν σε συνταξη με τον <Χ> ας πουμε βαθμο,και παιρνουν συνταξη με βαθμο (Χ+3),με μια απλη προσφυγουλα στο Δικαστηριο,που γινεται ΤΟ ΠΟΛΥ ΜΕΣΑ ΣΕ
ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ,(κατσε εσυ και περιμενε 10 χρονια),συνταξη τριων βαθμων παραπανω απο τον βαθμο που εφυγαν...ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ 45 ΚΑΙ ΣΤΑ 50!!!

Πχ φευγεις σαν αντισυνταγματαρχης παιρνεις συνταξη Ταξιαρχου.

Αντιστοιχιστε το αυτο παντου σε ολες τις ενοπλες δυναμεις και ας μας πουν οι λαλιστατοι ΑΔΩΝΙΣ ΚΑΙ ΒΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ.


Σχολια επι σχολιων:
Βλεπω κατι blogs αποστρατων <<ΕΛΛΗΝΩΝ-ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ>>,ΠΟΥ ΟΡΥΟΝΤΑΙ για το οτι η Χωρα παραδοθηκε στους Δανειστες,οι περισσοτεροι ειναι γυρω στα 50-55 συνταξιουχοι,(Αρε,Αλεκο Παπαδοπουλε,λες αληθειες,αλλα....),και απολαμβανουν τις προνομιακες συνταξεις του σκανδαλωδους νομου της <<επετηριδας>> που περιεγραψα.

Γεια σου και συ ΡΕ φιλε Φαιδωνα Θεοφιλου που μαζι τα συζητουσαμε αυτα,για αυτα τα <<πατριωτικα>>,blogs

OYAI YMIN ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ...μιας και πλησιαζουν και οι μερες.....!!!
Δηλαδη παιρνουν συνταξη ΜΕ ΒΑΘΜΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΜΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΗ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΛΑΝ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ.

Αυτο δεν ειναι διαχρονικο σκανδαλο.
Aλλα αυτο το συνταξιοδοτικο καθεστως σκανδαλο, βασιζεται σε ενα νομο του Α.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ <<ΠΕΡΙ ΕΠΕΤΗΡΙΔΑΣ>>
(αχ αυτος ο Αντρεας!!!).
Τον ΕΧΟΥΝ ΚΡΥΨΕΙ,αυτον τον Νομο απο τις ΤΡΟΙΚΕΣ...
Προσπαθησαν να περασουν κατι το καλοκαιρι του 2010,αλλα το <<πατριωτικο κατεστημενο>> επεσε να τους φαει...οπως τοτε που ζητουσαν λεφτα οι ναυαρχοι για να πανε να χτυπησουν τον Ιμπραημ στο Μεσολογγι..διαβαστε το υπογραμμισμενο link.!!!

Αλλα τις συνταξεις των 600-800 ευρω τις εκοψαν οριζοντια... 

ΚΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ;;;
Για την αριστερα ΠΑΣ ΟΣΤΙΣ βρισκεται εξω απο τα σαλονια της MORGAN-STANLEY,KAI THS GOLDMAN SACHS ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ,ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΣ!!!!!!!!!!!

Και μιας και περι ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ....ποιος θανασης...
 
Υπαρχουν Βιομηχανοι....αλλα οχι βιομηχανιες..Γνωστο ελληνικο φαινομενο.Αυτονοητο αλλα οχι εξωφρενικο.
 
Αυτονοητο κατα την <<ελληνικη λογικη>> αλλα εξωφρενικο για την Λογικη την παγκοσμια.
 
Οπως υπαρχουν Πολιτικοι....ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ...

Ειναι σαν να λεμε <<ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ>>(!!!)

Η καλυτερα <<Πανελληνια ομοσπονδια ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ 1821>>(!!!)

Υ.Γ
 
Δεν λεω καλο να εχεις προεδρο στην ΑΔΕΔΥ αλλα,να εχεις αλλαξει απο το 2002 εως σημερα(2011),τρεις πρωθυπουργους,και να εχεις τον ιδιο προεδρο στην ΑΔΕΔΥ,ουτε και ο Σταλιν,δεν θα το ηθελε!

Μηπως καποια στιγμη...μηπως λεω,και ζητω συγνωμη που το διανοηθηκα,πρεπει η ανωτατη συνδικαλιστικη ηγεσια των δημοσιων υπαλληλων να βγαινει με καθολικη ψηφοφορια,και οχι δι αντιπροσωπων,οπου εκει γινεται <<της πουτανας της διαπλοκης>> το καγκελο;;
Μηπως,τολμω να πω!!!!

Οχι τιποτα αλλο αλλα ο κ.Προεδρος της ΑΔΕΔΥ θελει να συμμετασχει στην επιτροπη για την διερευνηση του Δημοσιου χρεους.
Αστεια πραγματα.
Για ινδιανους μας περνανε..καθρεπτακια μας δινουνε!!!
Αν και οι κακομοιροι οι Ινδιανοι και πολιτισμο ειχανε και σε αρμονια με την φυση ζουσανε
 

ΣΧΟΛΙΟ Πρωτο.

Στο ποδι και οι καθηγητες του δημοσιου.
Εχω αρκετους φιλους και γνωστους,που τα παιδια τους εχουν δωσει τις γνωστες πανελληνιες.
Καποιοι απο αυτους ηταν και ειναι ακομη προεδροι στον συλλογο γονεων και κηδεμονων.

Στα σπιτι τους ερχονταν 2-3 καθηγητες απο το Λυκειο του και  εκαναν ιδιαιτερα μαθηματα στα παιδια τους.
Πριν τους κανουν τους ειχαν 11 και 12, μολις τους ανελαβαν να...τα 20αρια!!!
Στο πολλα Λυκεια,οι μισοι καθηγητες το βραδυ εκαναν και συνεχιζουν να κανουν ιδιαιτερα σε μαθητες.

Καποιοι πιο λιγοι,ξεπερνωντας και τα προσχηματα ψαρευουν μαθητες απο το ιδιο τους το λυκειο.

<<Ψευτη,λασπολογε,εχθρε των εργαζομενων,ΑΚΟΥ ΝΑ λεει οτι συμβαινουν τετοια πραγματα στα Λυκεια της χωρας,ακου να επιτιθεται στους καθηγητες,ακου να λεει τετοιες συκοφαντιες,Ντροπη,Κατω ο συκοφαντης της επαναστατικης πορειας των εκπαιδευτικων...Αισχος!!!Κατω ο αντεπαναστατης...Κατω...κατω...λιθοβοληστε τον..!!!!>>

Ακου να σου πω Μικρε Φυρερ των προλεταριων,οπως ελεγε και ο Βιλχεμ Ραιχ.
Κανεις οτι δεν βλεπεις,κανεις οτι δεν ακους,κανεις οτι δεν ξερεις.
Με τα ΖΗΤΩ,και τα ΚΑΤΩ,με το να κρυβεσαι στην Αυταπατη σου,δεν προκειται να αλλαξεις τον κοσμο,ουτε σε 1000 χρονια!!!
Θα πει και καποιος αλλος πιο μετριοπαθης:
<<Μη μου πεις τωρα οτι αυτα ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΛΥΚΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ....ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ!!!!>>
 
 Συμπερασμα 1ο.
Ολοι αυτοι, με την πραξη αυτη, στην ουσια παραδεχονται οτι δεν προσφερουν αυτα που πρεπει στο Λυκειο ,και προσφερουν αυτα που πρεπει στα ιδιαιτερα μαθηματα.

Συμπερασμα 2ο

Ολοι εμεις που απαθεστατα θεωρουμε τα εξωφρενικα αυτονοητα.
Αυτο <<ΤΟ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΑ-ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ>> ηταν και η πρωτη μου αναρτηση στο blog.
Αρα κακως εκανε η κυβερνηση να κανει και εκει περικοπες.Και το εννοω αυτο πολυ λεω.

Το καλυτερο ηταν να γινει και εκει μια σωστη αξιολογηση.

Οσοι καθηγητες, ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ, ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ 3000 ΕΥΡΩ,(οπως αυτοι οι εκπαιδευτικοι απο την Θεσσαλονικη),που ανοιξαν ιστοχωρο και επικοινωνουν και το βραδυ με τους μαθητες τους, εκπαιδευοντας τους.

Και οσοι καθηγητες πανε στα λυκεια απο αγγαρεια να παιρνουν ...αντε 700-800 ευρω!!

Μην μου πειτε οτι δεν υπαρχουν τετοιοι,και οτι για ολα φταιει η πλουτοκρατια........

Και φυσικα οσοι το βραδακι ψαρευουν ιδιαιτερα να απολυονται.

ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ;;
Aποκλειεται να συμφωνησουμε αν και το ξερουμε.
Θεωρουμε το πρωτο ως αυτονοητο,και το δευτερο ως εξωφρενικο.

ΝΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ ΣΑΝ ΤΗΝ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΟ,ενω καποιοι αλλοι τυφλωνονται απο ιδεοληψιες ψυχωσικης μορφης,αφου <<ολοι οι εργαζομενοι ΕΙΝΑΙ ΑΓΙΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ>>

Να δειτε και εδω τι θα μαζευε σε χρημα η καθε κυβερνηση.
 

ΣΧΟΛΙΟ δευτερο.

Και μεσα σε ολα αυτα η <<επανασταση>>,εξαπλωνεται στα δημοσια πανεπιστημια.
 

Ξερετε τα δημοσια Πανεπιστημια ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ,
το καλοκαιρι και το φθινοπωρο <<εξυπηρετουν την πλουτοκρατια>>,ενω χειμωνα και Ανοιξη κανουμε αγωνες για να διαφυλαξουμε τον <<Δημοσιο χαρακτηρα τους!!!!!!!>>
Ειναι μια ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ!!
 
Και πως κανουμε Αγωνες.
Μα κλεινοντας τα επ αοριστον,διοτι ετσι <<ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΓΡΟΘΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΚΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ>>στα ιδιωτικα πανεπιστημια και κολλεγια..που συνεχιζουν να λειτουργουν.
Και συναμα με την <<αγωνιστικη μας πορεια>>,εμποδιζουμε στα παιδια της Πραγματικης πλουτοκρατιας να πανε στα ξακουστα πανεπιστημια του εξωτερικου και να σπουδασουν.........

Διοτι στα Ελληνικα πανεπιστημια εκτος απο τους ακροδεξιους και φασιστες που εχουμε στην κοινωνια του Αγιου Παντελεημονα και σε καθε συνοικια,εχουμε και κατι <<ΜΙΚΡΟΥΣ ΦΥΡΕΡΑΚΟΥΣ ΤΩΝ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ>>,που στο ονομα της <<αντικαπιταλιστικης>> εκστρατειας,ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΣΤΡΟΦΙΓΓΕΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΤΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.

Ενας απο αυτους ας πουμε,που <δεν εχουν λεφτα> ειναι και ο <<ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗΣ>>....ετσι νομιζει και ας τον αφησουμε....να το πιστευει.
Εννοω τον <<ΛΑΚΗ ΤΟΥ-ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥ-ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ,ΜΕ ΤΑ ΨΗΛΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΑ ΡΕΦΛΕΞ>>(!!!!)

Ετσι λοιπον οσοι δεν συμφωνουν με το κλεισιμο και το ΜΑΡΑΖΩΜΑ των Ελληνικων δημοσιων Πανεπιστημιων
<<εξυπηρετουν την πλουτοκρατια>>.
  
Καταληψεις....για καθε ζητημα...χρονια τωρα...
Μπροσταρηδες σε αυτο και εκεινοι που το 1960-1980,διαφημιζαν,και καλα εκαναν,τα Σοβιετικα Πανεπιστημια. 
Μονο που δεν μας λενε τι θα γινοταν στο πανεπιστημιο της Μοσχας,Λομονοσοφ, το 1980,αν καποιος σκεφτοταν ...λεω σκεφτοταν, να κανει καταληψη.
ΑΠΛΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΞΑΥΛΩΘΕΙ!!!

Bεβαια εδω τα πανεπιστημια εξυπηρετουν <<την πλουτοκρατια>>!!!Ειναι <<καπιταλιστικα πανεπιστημια>>....ειπα Καλοκαιρι και Φθινοπωρο,αφου Χειμωνα και Ανοιξη, ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥΣ,με κλεισιμο...!!
ΑΥΤΟΝΟΗΤΟΝ....

Μονο που η πλουτοκρατια τα παιδια της δεν τα στελνει στα δημοσια πανεπιστημια και κυριως τα στελνει σε πανακριβα κολλεγια και πανεπιστημια του εξωτερικου.....η στο ΝΤΙΡΙ.....

Στα δημοσια πανεπιστημια τα παιδια τους τα στελνουν ΚΑΤΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ,που για να πληρωνουν και να συντηρουν εναν φοιτητη στην Επαρχια χρειαζονται 1200 ευρω τον ΜΗΝΑ.

Και που οταν κλεινουν τα πανεπιστημια οι ΟΠΑΔΟΙ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΩΝ και τα παιδια της κ.Παπαρηγα,(με συνελευσεις οπου η μειοψηφια αποφασιζει-και η πλειοψηφια δεν παει για να μην φαει ξυλο), παλι οι μαλακες ,θα πληρωνουν το ενοικιο,στην σπιτονοικοκυρα,και θα χαρτζηλικωνουν το παιδι τους εδω στην Αθηνα,η οπου αλλου μενει.

Διοτι για καποιους,το κλεισιμο των δημοσιων πανεπιστημιων,ευνοει την εργατικη ταξη,και θιγει την πλουτοκρατια!!!

Εγω παντως θυμαμαι την ΚΝΕ την δεκαετια του 1970 που ελεγε:
<<ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ,ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ>>

Συμπερασματα.
Ειναι τελικα <<ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ>>,που τοσα χρονια πληρωνουμε δημοσιους καθηγητες ΛΥΚΕΙΩΝ-ΔΗΜΟΣΙΩΝ, για ιδιαιτερα,με μαυρα λεφτα.
Φροντιστηριαδες,που κοβουν μικρες αποδειξεις απο αυτα τα ποσα που πραγματικα παιρνουν.Που το καθε παιδι  περναει τοσο αγχος,για να παει σε ενα πανεπιστημιο,<<που ανοιγοκλεινει>>,συμφωνα με τις βουλες της <<επαναστατικης πρωτοποριας>>.
 Και που στο κατω κατω ειναι και <<καπιταλιστικα>>...τα δημοσια πανεπιστημια. 
<<Αυτονοητο>> ειναι τα παιδια να αρχιζουν φροντιστηρια απο την Γ Γυμνασιου...σε λιγο γιατι οχι και απο το νηπιαγωγειο....
Και αν καποιοι πουν οτι οι καθηγητες πρεπει να αξιολογουνται με βαση αλλες λογικες και κριτηρια,ειναι ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ-ΤΑΤΟΝ!!!
<<Εξωφρενικο>> θα ηταν να μην υπηρχαν τα Φροντιστηρια,να μην πληρωναμε τους καθηγητες  που το πρωι στο Λυκειο ασκουσαν <<Δημοσιο>> λειτουργημα και τα βραδυ εκαναν ιδιαιτερα στους ιδιους τους μαθητες τους. 

Οπως <<αυτονοητο>> ειναι να σου βγανει η πιστη απο το αγχος και τα ΕΞΟΔΑ,ως μαθητης, να αγανακτεις να μπεις σε ενα δημοσιο πανεπιστημιο,και μετα παλι <<αυτονοητο>> ως φοιτητης να το <<κλεινεις>>.
Και <<εξωφρενικο>>,θα ηταν να σου πει καποιος,οτι με την καταληψη στα Δημοσια Πανεπιστημια βαζεις δυναμιτη στα θεμελια αυτου του ιδιου του Πανεπιστημιου ,που κοπιασες να μπεις.

Οπως <<αυτονοητο>> ειναι το συστημα δομης και λειτουργιας της σημερινης δημοσιας διοικησης και οι μεθοδοι αξιολογησης....αν και ειναι σε ολους κοινη η διαπιστωση, πως η Δημοσια Διοικηση αποτελει την <<πεμπτη φαλαγγα>> της καθηλωσης της χωρας.

Απο την αλλη βεβαια θεωρειται <<εξωφρενικο>>,οι δημοσιοι υπαλληλοι να αξιολογουνται απο ενα ανεξαρτητο συστημα αξιολογησης σε αυτην την χωρα,στο οποιο θα συμφωνουσαμε ολοι....σιγα μην συμφωνησουμε..<<εξωφρενικο>> να συμφωνησουμε...

Και θεωρειτε <<ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ>>,πως η αρνητικη αξιολογηση που θα συνιστουσε απομακρυνση καποιου δημοσιου υπαλληλου απο την θεση του,ειναι ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ!!!

Ειναι σαν την πουτανα που θεωρειται αυτονοητο ΝΑ ΕΙΝΑΙ,αλλα εξωφρενικο να την αποκαλουν αυτο που ειναι στην  πραγματικοτητα.

....μαλλον εχουμε τρελλαθει πλεον σε αυτην την χωρα!!!

Σχολια...και ομως αληθινα,και μην μου πειτε τωρα..<<Αν εχετε στοιχεια Κε να πατε στον Εισαγγελεα>>,γιατι θα τρελλαθω,λοιπον εχουμε και λεμε.

Ενας φιλος μου ειπε ότι πηγε σε έναν φιλο του,οδοντιατρο.<<Του εδωσα 2000 ευρω,και μου εδωσε αποδειξη για 500,γιατι αν του ζητουσα ολο τον ποσο της αποδειξης,θα επρεπε να του δωσω 3.500 ευρω.>>
Και φυσικα δεν είναι το μονο παραδειγμα,καθημερινα υπαρχουν χιλιαδες.
Kαι το ερωτημα:Αν η φορολογια αποφασισθει να εχει γενικο συντελεστη 15%,θα εκλειψουν αυτά τα μαζικα φαινομενα;;

Ενας άλλος φιλος με 38.000 ευρω εισοδημα στην περυσινη του δηλωση ,του ηρθε στο εκκαθαριστικο να πληρωσει φορο 8.500 ευρω,αλλα λογω ότι ηταν πνιγμενος στα δανεια και δεν ειχε τα χρηματα,προσεφυγε σε φιλη και γνωστη του,Εφοριακο.Διευκρινιζω για την χρηση του 2009.
Του συνεστησε να αλλαξει ΔΟΥ,βαζοντας μια διευθυνση στο κεντρο της Αθηνας,οποτε μεταφερθηκε αυτοματως σε εκεινη  την ΔΟΥ.
Του ειπε επισης ότι θελει 1000 ευρω,για να τον τακτοποιησει!!!
Και πραγματι και τα 1000 ευρω δοθηκαν και τον τακτοποιησε.Εξεδοθη καινουργιο εκκαθαριστικο,με συμπληρωματικη δηλωση,που υποβληθηκε στην νεα πια μητρικη, ΔΟΥ της <<γνωστης>>,και το νέο εκκαθαριστικο ηρθε με χρεωστικο,αντι του 8.500 ευρω,μονο στα 146,ευρω.Χρεωστικο μεν,για να μην χαλασουμε και τα προσχηματα,αλλα μονο 146 ευρω.Σημασια δεν εχει η τεραστια διαφορα,σημασια εχει ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΧΡΕΩΣΤΙΚΟ!!!!!

Τωρα αμα σου πω ότι αυτό,εγινε και σε μια άλλη ΔΟΥ,σε άλλη περιπτωση,και μαλιστα σε ΔΟΥ,που ανηκει σε Αθηναικο Δημο που βλεπει Σαρωνικο και στον οποιο διαμενουν αρκετοι παλιοι διωγμενοι Κωνσταντινουπολιτες,τι θα μου πεις;;
Eκει βεβαια η <<συναλλαγη>>,δεν εγινε σε χρημα αλλα σε ειδος,διοτι το ειδος δυσκολα προσημειωνεται!!Και το ειδος ηταν μια τσαντα ,Louis Vuitton.Αξιας 1500 ευρω!!!!
Εγω θα σου πω ότι κατι τρεχει,διοτι δυο μονο γεγονοτα συντεινουν στο συμπερασμα ότι το φαινομενο αυτό,ισως να εχει διαστασεις.

Και εχουμε και το νέο κολπο με τις αποδειξεις,στο οποιο-σιγα μην δεν βρισκαμε πατεντα-.
Δηλωθεν εισοδημα 22.000 ευρω,αποδειξεις 17.000 ευρω,επιστροφη ολου του φορου.Αυτο σημαινει <<νεοελληνικος πολιτισμος>>και <<εθνικη>> συνειδηση.
Να μπορεις να μετατρεπεις ΤΗΝ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ,σε ΦΟΡΟΑΡΠΑΓΗ.

Αμ το άλλο!Τελικα από ότι φαινεται φετος εκδοθηκαν δεκαδες δεκαδων εκατομμυρια αποδειξεις,πρωτη φορα από ιδρυσεως του Νεοελληνικου κρατους,εισπραχτηκε προφανως τεραστιο ποσο Φ.Π.Α,αλλα ουδεν αποδοθηκε.Αμ τι νομιζετε,τυχαια δολοφονηθηκε ο Καποδιστριας;;
Τωρα αν περιμενετε,να κανουν ελεγχους για την ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ του Φ.Π.Α,η τον ελεγχο αποδειξεων που υποβληθηκαν με τις φορολογικες δηλωσεις,εφοριακοι,σαν τις παρα-πανω από τα παραδειγματα Κυριες,που μειωσαν μαγικα φορους επι εκκαθαριστικων,μαλλον πλαναστε πλανην οικτραν!!!

Σε όλα αυτά,προσθεστε τα περιστατικα για <<πειραγμενες>> αντλιες σε βενζιναδικα που πληθαινουν,για πειραγμενα κοντερ σε ΤΑΧΙ που ακουγονται καθημερινα,και σε όλα αυτά αρχιζουν να πληθαινουν και τα <<πειραγμενα>> μυαλα των Νεοελληνων,αλλα κυριως οι πειραγμενες ψυχες των Εφηβων που αυτές τις μερες βασανιζονται σε ένα αποκρουστικο συστημα Πανελληνιων,στο οποιο ολοι αποζητουν να γινουν επιστημονες,σε μια χωρα χωρις ερευνα και χωρις παραγωγικη βαση.

Σε μια χωρα οπου ολοι ουρλιαζουν,συνταξιοδοτουνται και διαδηλωνουν,όχι για αυτά τα παιδια,αλλα για τους εαυτους τους.

Συνταξιουχος της Εμπορικης, Γυναικα με δυο παιδια.Επιασε δουλεια στα 20,πηρε συνταξη στα 40.!!Αποτελεσμα φορτωνει αλλα 20 χρονια στα παιδια που η ιδια γεννησε.Να ηταν η μονη!ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ.
Ας μην σκεφτουν την Μερκελ.Τουλαχιστον τα παιδια που γεννησαν!!!Ουτε αυτά!!

Και σε όλα αυτά,νασου και ο Δημος Πειραια.<<Δεν πουλαμε το λιμανι ειναι περιουσια μας,ουρλιαζουν>>.
Τωρα πως με μια τετοια περιουσια,ο Δημος Πειραια,μεσα από σπαταλη και κακοδιαχειριση 40 ετων,ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ,αυτό ανηκει στην σφαιρα της νεοελληνικης οργανωσης δυσμορφων μορφωματων.Η Υποκρισια σε ολο το μεγαλειο με μειγμα λαικισμου.ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΚΟΚΤΕΙΛ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ!!!Ειμαι από τον Πειραια,εκει γεννηθηκα και μεγαλωσα,και ξερω προσωπα και καταστασεις.

Ετσι λοιπον και εγω χωρις να αποτελω εξαιρεση από τον κανονα,<<πειραχτηκα>>,τοσο,που θυμηθηκα μια φραση ενός ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ,που εχει φυγει πια από την ζωη,και εχει γραψει ένα βιβλιο με τιτλο,<<Κωμικοτραγικη ιστορια του Νεοελληνικου κρατους>>.
Μνημονευω τον Β.Ραφαηλιδη.
Σε ένα από τα πολλα κεφαλαια αυτου του βιβλιου,την βρηκα και σου την παραθετω αυτουσια.

 <<Στον ανδριαντα του Χαριλαου Τρικουπη εξω απο την παλια Βουλη ειναι γραμμενη η περιφημη ρηση του:-Η Ελλας θελει να ζησει και θα ζησει-Γιατι το λεει λοιπον αυτο ο Τρικουπης,αφου απο το 1830 που υπαρχει Ελληνικο κρατος και μεχρι τον θανατο του τουλαχιστον,κανεις δεν επιβουλευεται την εθνικη ανεξαρτησια και την ακεραιοτητα της χωρας;Κανεις;Και οι Ελληνες οι υπ αριθμο ενα εχθροι της Ελλαδας; Που υπερασπιζονται μετα μανιας την Πατριδα απο εχθρους που περιφερονται απο το ενα σημειο του οριζοντα στο αλλο,ισα-ισα για να μπορουν να την ρημαζουν οι ιδιοι;Η σωστη λοιπον ερμηνεια της ρησης του Τρικουπη ειναι:-H Ελλαδα θελει να ζησει και θα ζησει παρα την θεληση των Ελληνων,που θελουν να πεθανει.-
Αυτά από έναν Αριστερο,γνωστο και δηλωμενο,πριν 25 χρονια γραμμενα σε βιβλιο. 

Και τοτε βρηκα και αλλα κειμενα,ιστορικα,προφητικα,και τα ανεβασα στο διαδικτυο,γιατι πιστευω ότι το προβλημα είναι κυριως η ηθικη χρεοκοπια,που εχει σαν αποτελεσμα την οικονομικη,πιστευοντας,ότι αυτους τους κρισιμους καιρους,η αυτογνωσια,η αληθεια,και η εθνικη αυτοκριτικη είναι ΤΑ ΠΛΕΟΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ,προκειμενου να φυγουμε από μια κοινωνικη δυσμορφια που μας βασανιζει,190 χρονια τωρα.

Υ.Γ 1.
Οι Ισπανοι αναρτησαν ένα συνθημα με τιτλο.<<Αφηστε τους Ελληνες να κοιμουνται>>.Πολλοι το πηραν αλλοιως,αλλα το βαθυτερο νοημα των Ισπανων είναι άλλο.Οι Ισπανοι,μαζευτηκαν πολιτισμενα στις πλατειες και το αιτημα τους είναι,να αλλαξει το διεφθαρμενο πολιτικο συστημα,να αλλαξουν οι δομες της οικονομιας,να αναπτυχθουν υγιεις επιχειρησεις και να βρουν δουλειες οι νεοι.
Απεκλεισαν τους ακραιους εκει,γνωστους και ΕΔΩ, αριστεριστες και μπαχαλακηδες,και τους κομματικους μηχανισμους,αλλα και φυσικα τον Μπαρμπα-Αλαβανο,που τους υιοθετησε ντε και καλα,από την Ελλαδα…χωρις να τους ρωτησει.

Εδώ το αιτημα των διαδηλωσεων είναι παντα, να διατηρηθει το πελατειακο-συνδικατο-πολιτικο-κομματικο συστημα,και φυσικα στις διαδηλωσεις να σπασουμε και να καψουμε τα παντα και τους παντες.

Εξ ορισμου λοιπον το συνθημα των Ισπανων εχει βαση.Και κυριως εχει βαση,αν δει κανεις τις αστειες αναρτησεις πολλων αριστεριστων bloggers εξ Ελλαδας στο διαδικτυο,που βλεπουν στις Ισπανικες συγκεντρωσεις,και στα Ισπανικα αιτηματα,<<την εναρξη της παγκοσμιας σοσιαλιστικης επαναστασης>>,όπως την εβλεπαν στην πλατεια Ταχριρ,λιγο πριν στις Γαλλικες κινητοποιησεις,και πολύ πιο πριν στον Γαλλικο Μαη. Η ιλαρα είναι μια παιδικη αρρωστεια.Ειναι γνωστο στους παντες,ότι όταν μια παιδικη αρρωστεια την περνας στην ενηλικη ζωη και μαλιστα στην προχωρημενη ενηλικη,είναι πολύ πιο βαρεια η δοκιμασια και η αναρρωση…γιαυτο λοιπον περαστικα, Μπαρμπα!!!
Οι συνειρμοι παραπεμπουν και σε ένα ιστορικο βιβλιο.

Τελευταια στιγμη,μαθαινω,πως παει να γινει το ΙΣΠΑΝΙΚΟ,και σε Ελληνικη εκδοση,αν και φοβαμαι,ότι για λογους ιστορικων καταβολων και νοοτροπιας ,μαλλον εδώ θα εκφυλιστει σε ουτοπιες,καπελωματα από το συνδικαλιστικο κατεστημενο της κομματοκρατιας και σπασιματα,με μαχες,<<από εδώ οι μπατσοι και από εκει οι απατσι>>….θα δουμε!!!
Μαλλον λιγοι σε τουτον τον τοπο ,με τοση βροχη λαικισμου,εχουν καταλαβει ποιο είναι το πραγματικο προβλημα της χωρας και ποια η λυση.

ΥΓ 2
Η συναντηση των πολιτικων αρχηγων την Τριτη που περασε,πιστοποιησε το οριστικο αδιεξοδο του πολιτικου συστηματος.

Υ.Γ3
Στο επιτυχημενο σηριαλ <<το νησι>>,η Μαρια και ο γιατρος συζυγος της,αποκαλυπτουν στην θετη κορη τους Σοφια,ολη την πραγματικη της ιστορια,και τους πραγματικους γονεις της.Η Αποκαλυψη της Αληθειας,στην αρχη φερνει οδυνη,αλλα μετα,λυτρωση.Η Σοφια συνεχιζει πλεον κανονικα της ζωη της γνωριζοντας τις αιτιες των γεγονοτων,αλλα και ολη την αληθεια.
Αυτό είναι ένα ουσιαστικο συμπερασμα και για την Εθνικη αυτογνωσια μιας Χωρας που βρισκεται σε μια βαθεια κριση.
Για να μπορεσει να συνεχιζει να πορευεται στην παγκοσμια κοινωνια

διαβαστε ΕΔΩ 22 ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΠΡΙΝ 25 ΧΡΟΝΙΑ.

1 σχόλιο:

  1. Το ξέρουμε ότι τέτοιες ανατροπές δεν μπορούν να γίνουν εύκολα, αλλά όσο νάναι ένα συμμάζεμα μπορεί να γίνει. Κι ας βρίζουν τα μπλογκ την Διαμαντοπούλου που-σωστά κάνει ενοποιήσεις και θέλει να μάθουμε καλά Αγγλικά,γιατί όπως λένε ο Σπίθας http://bit.ly/fCrCoo και η Λιάνα http://bit.ly/fmIHgQ ο Αμερικάνικος Παράγων θέλει να μας κατακτήσει πλήττοντας -τάχα- τις πολιτιστικές μας παραδόσεις! Γι αυτόν τον μύθο προτείνω να ξαναδιαβάσουμε το www.sarantakos.com/language/kissinger.html
    Σχετικά με τον Αλέκο Παπαδόπουλο,ένα έχω να πω Respect!

    ΑπάντησηΔιαγραφή