Powered By Blogger

Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

ΠΑΛΙ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΑΤΟΛΑΚΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ
Ο Γιωργος Ανατολακης, παλιος ποδοσφαιριστης του Ολυμπιακου και νυν  Βουλευτης του ΛΑΟΣ,φαινεται οτι εχει μια αδυναμια να χανει ενιοτε την μπαλα.Βεβαια εκει περα με αυτα που καθε μερα, κανει και λεει ο Προεδρος Γιωργος,σε λιγο θα χασουμε ολοι τα μυαλα μας.


Ο Κ.Ανατολακης λοιπον πριν 4 χρονια στο Γηπεδο Καραισκακη,και ενω επι 90 λεπτα ο Ολυμπιακος βομβαρδιζε τον ΠΑΟ,χωρις να μπορει να βαλει ενα γκολ,στο 90,εχασε την μπαλα απο τον Σαλπιγγιδη,και ο ΠΑΟ εφυγε με το 0-1,αντι του 4-0.


Προχθες λοιπον ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΠΑΛΑ.


Ενα πρωταπριλιατικο ψεμμα προ 14 ημερων,που δημοσιευθηκε στην Θρακη περι πωλησης της Ποδοσφαιρικης ομαδας του ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ,σε ιδιωτικη Τουρκικη εταιρεια,κινητοποιησε τα <<εθνικα>> αντανακλαστικα των ΕΛΛΗΝΩΝ,μοναδικων,εκει στο ΛΑΟΣ...και νασου η επερωτηση εθνικης ανησυχιας απο τον νυν Βουλευτη και πρωην ποδοσφαιριστη.


Πωλειται η Θρακη εν ολιγοις αφου πωλειται ο Πανανθρακικος στους Τουρκους.


Ανεξαρτητα απο το γεγονος της δηλωσης εκ μερους του ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ,οτι το δημοσιευμα ηταν πρωταπριλιατικο ψεμα παραμενει στην Επικαιροτητα ενα τεραστιο διαχρονικο πολιτικο ζητημα.


Ενα διαχρονικο ζητημα απο τοτε οι καταστροφικοι πολιτικοι της λεγομενης ΜΕΓΑΛΗΣ ΙΔΕΑΣ,κυριαρχησαν στην πολιτικη ζωη αυτου του τοπου.


Η ακρατη δημαγωγια και ο Λαικισμος τους,οδηγουσε παντα την χωρα αυτη σε εθνικες καταστροφες.
1878, 1897, 1922, 1974.
Ακομα και αν ο Πανθρακικος επωλειτο σε μια ιδιωτικη τουρκικη εταιρεια,τι θα γινοταν,και τι σχεση εχει αυτο με τα ουσιαστικα εθνικα συμφεροντα;;
ΔΗΛΑΔΗ απο την αλλη ,Οι Τουρκοι τι να πουν, οταν πριν εξι χρονια η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ FINANCE BANK.
Kατι πολυ πιο ουσιαστικο και πολυ πιο μεγαλο.
<<Οτι οι Ελληνες θα παρουν τις τραπεζες και την Τουρκια>>


Το φοβερο ειναι οτι αυτοι που σημερα ΛΑΙΚΙΖΟΥΝ με αστειες επερωτησεις ειναι ιδεολογικοι απογονοι αυτων, που με την πολιτικη τους χρονια τωρα ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ.ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ.


Οι ιδιοι που βγαινουν και λενε,χωρις ΙΧΝΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ,οτι εαν κυβερνησουν ΘΑ ΤΟΡΠΙΛΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ.
Ειναι οι ιδιοι που παρουσιαζονται ΣΑΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΠΑΡΘΕΝΟΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ που ηταν και αυτοι παιδια του.
Ειναι οι ιδιοι αυτοι ΠΟΥ ΘΕΜΕΛΙΩΣΑΝ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΤΩΝ ΓΑΛΑΖΙΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ,σε αντιθεση στην θεωρια ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ.
Ειναι αυτοι οι ιδιοι που καθημερινα ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΡΟΥΝ με γελειοτητα,και εχουν ονειρο να ορκισουν την κυβερνηση που θα σχηματισουν στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ.


Ειναι οι <<ΘΕΟΔΩΡΟΙ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΔΕΣ >> ΤΟΥ 1878-1897.
Πριν την εθνικη καταστροφη ΕΘΝΙΚΟΙ ΝΤΑΗΔΕΣ,και μετα ΛΑΓΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ.
Απλα βρισκουν ανιστορητους ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ,που εχουν σχεση με την ιστορια οσο Η ΧΕΛΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΓΟ.


Ο Δεληγιαννης λοιπον ενας απο τους πιο καταστροφικους πολιτικους της Νεοελληνικης Ιστοριας,αφου υπουλα και προστυχα φορτωσε την χρεοκοπια απο δικα του Λαθη στον Τρικουπη (1893),υστερα με την γνωστη του δημαγωγια και λαικισμο,εμπλεξε την χωρα ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΟ 1897,σε εναν καταστροφικο πολεμο 20 ημερων περιπου με την τοτε Τουρκια.
Και μετα την καταστροφη τι εκανε;;Το εβαλε στα ποδια.Εβαλε αντ αυτου τον Θεοτοκη και εξαφανιστηκε.
Και στην συνθηκη της Κωνσταντινουπολης,αυτοι οι Εθνικοι Νταηδες ουτε που εμφανισθηκαν.
Αφησαν τις τυχες της χωρας στους συμμαχους.
Και επεβληθησαν πολεμικες αποζημιωσεις στην Ελλαδα ,η οποια επρεπε να πληρωσει στην Τουρκια 100.000.000 χρυσα φραγκα,τεραστιο για την εποχη ποσον.
Ετσι η χωρα ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ (και οχι απο τον Τρικουπη),και να πληρωνει για 50 χρονια τις ιστορικες αθλιοτητες των <<ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΑΙΗΔΩΝ>>


Αυτο ομως δεν ηταν πρωταπριλιατικο ψεμα,αλλα η τραγικη εξελιξη της ιστοριας ενος Λαου,που πολυ ευκολα και ανιστορητα υποκυπτει σε δημαγωγους και λαικιστες.Απο οποιαδηποτε πλευρα και αν προερχονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου