Powered By Blogger

Κυριακή 17 Απριλίου 2011

ΕΦΥΓΕ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ...


Τελικα κανεις δεν προκειται να μεινει εδω Αθανατος...αλλα εστω για καποιους και οταν για παντα φευγουν,αφηνουν πισω τους αυτα για τα οποια θα τους θυμομαστε
ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ.



Εφυγε και αυτος απο τον καρκινο απο τον οποιο εφυγαν πολλοι και πολλοι ακομα θα φυγουν.

Αλλα και με ευκαιρια την παγκοσμια υποθεση του καρκινου,θα ηθελα καποιος να μου πει,ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ  ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΑΙΣΧΗ.
ΑΥΤΟΣ Ο μικρος και αγνωστος ΦΥΡΕΡΑΚΟΣ  ΤΩΝ<<ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ>> ,που μπηκε μεσα σαν ΝΕΟΝΑΖΙ με το κονταρι και την κοκκινη σημαια,(αυτην την κοκκινη σημαια καποιοι την εχουν ταυτισει με τα προσωπικα τους κομπλεξ),να προσπαθει να απειλει με επιθεση εναν Νομπελιστα Επιστημονα ο οποιος επιδιωκει να βρει το φαρμακο για τον καρκινο γονιδιακα.
Διοτι εχει αποδειχθει πια οτι αυτη η επαρατη οπως την λεμε νοσο,μονο μεσα απο ερευνα με γονιδιακες θεραπειες μπορει να χτυπηθει.
Διοτι ο καθε ανθρωπος και ο καθε ασθενης,εχει διαφορετικη ανταποκριση στον καρκινο και τα φαρμακα.
Διοτι υπαρχουν πολλοι καρκινοπαθεις,με τον ιδιο ακριβως καρκινο στο ιδιο ακριβως σημειο,οργανο,με την ιδια καρκινικη συμπεριφορα.
Και ομως ο ενας πεθαινει σε 6 μηνες,αλλος πεθαινει σε 3 χρονια,αλλος αντεχει 10 χρονια.και αλλος να ιαθει σε μακροχρονια βαση.
Ο καρκινος ειναι τελικα προσωπικη ασθενεια,και οχι κατι σαν την λεπρα η τηνφυματιωση,που οταν ολοι παρουμε την ιδια αντιβιωση θα ιαθουμε σχεδον με τον ιδιο ρυθμο.
Ο καθενας εχει συγκεκριμενη γονιδιακη ταυτοτητα.
Τι να καονουμε ρε συντροφοι,τωρα,να παμε κοντρα στην επιστημη,επειδη ανατρεπει μεσα μας καποιες φαντασιωσεις.
Τι ειναι αυτο που πειραξε αυτον τον ΜΙΚΡΟ ΦΥΡΕΡΑΚΟ <<της επαναστασης>> που μπηκε σε ενα Πανεπιστημιο,(ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΙΔΕΩΝ).και τον εκανε να κινηθει μετα μανιας σε αυτον τον Επιστημονα.
Επειδη Η ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ ΓΟΝΙΔΙΑΚΑ;;
ΕΠΕΙΔΗ Η ΖΩΗ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΠΙΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΜΥΝΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ,ΓΟΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ;;
Tι να κανουμε τωρα;;
Αλλος καπνιζει μεχρι τα 80 και δεν εχει καρκινο στον πνευμονα,αλλος εχει στα 40.
Αλλος εχει εμφραγμα στα 45,και αλλος στα 70  τρεχει μαραθωνιο.
Αλλος παιζει μπαλα στα 26 και ξαφνικα πεφτει κατω ξερος.
Αλλος τεινει να αποκτησει καρκινο αλλα τελικα δεν αποκτα ποτε...αλλος..αλλη..αλλος...αλλη  εκατομμυρια στατιστικα παραδειγματα θα μπορουσαν να μετρηθουν  σε ολο τον πλανητη.
ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ;;
Nα πουμε σε αυτον τον μικρο Φυρερ οτι η ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΙΝΗΤΗ;;
Προκειμενου να μην μας ανεβασει στην Πυρα με τα ξυλα;;

Αλλο η ανισοτητα που η Φυση εξ αντικειμενου εχει επιβαλλει στην αμυντικη και γονιδιακη φυση του καθε ανθρωπου,και αλλο η ισοτητα που οι ανθρωποι ονειρευονται και θελουν να κανουν σε μια κοινωνια.
Σε καθε περιπτωση η επιστημη θα προσπαθησει στο μελλον να αποκαταστησει <<τις αδικιες της φυσης>> οσο μπορει,και ελπιζουμε σε εναν βαθμο μεγαλο να το κανει.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ,ειδικα οταν αυτο το εργο ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΙ σαν και αυτον τον <τραμπουκο ΦΥΡΕΡΑΚΟ>,που μπουκαρε μεσα στο πανεπιστημιο για να δειρει εναν Νομπελιστα επιστημονα.
ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΕΑΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ..ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΜΑΣ...

5 σχόλια:

  1. Έφαγα κάποια ώρα στο διαδίκτυο θέλοντας να καταλάβω τι ακριβώς έγινε στην Πάτρα.Ως τώρα δεν βρήκα κάποια οργάνωση να λαμβάνει την ευθύνη . Από όσα διάβασα αυτό που μπορώ να πω είναι ότι ο Watson,λίγο ως ιδιόρρυθμος νομπελίστας,λίγο ως υπέργηρος,λίγο ως "μπαμπάς" της δομής του DNA άρα κλίνων υπερβολικά προς την κληρονομικότητα σε σχέση με το περιβάλλον,τα τελευταία χρόνια είχε καταστεί αμφιλεγόμενος (κάτι σαν τον Μίκη)και είχε πει κάτι ψιλορατσιστικά για τους Αφρικάνους,τα οποία τα μάζεψε και ζήτησε συγγνώμη. Ως υπέργηρος συνταξιούχος αποφάσισε να κάνει μια αρπαχτή (αναγορεύτηκε επίτιμος διδάκτωρ στην Πάτρα),όπως κάνουν και οι καλλιτέχνες(πχ Φρανκ Σινάτρα,κλπ).
    Αντί λοιπόν οι "αντιρατσιστές" να τον ξεμπροστιάσουν-αν έτσι έχουν τα πράγματα- με δυο τρεις αιχμηρές τοποθετήσεις-ερωτήσεις,αντί να μοιράσουν κάποιο έντυπο ενημερωτικό υλικό, προσπάθησαν να ματαιώσουν την εκδήλωση στο όνομα της επαναστατικής αλήθειας,όπως ακριβώς κάνουν διαχρονικά οι αντιφρονούντες μουτζαχεντίν κάθε θρησκείας.
    Οδεύουμε ταχύτατα προς τον τρίτο κόσμο σε όλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://bit.ly/hmu2GX
    http://bit.ly/hP8GDB
    Για πιο συστηματική προσέγγιση δες και τα παραπάνω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. H γυναικα μου διατηρει βιοπαθολογικο μικροβιολογικο εργαστηριο.
    Καθημερινα εκτος των αλλων δεχεται καρκινοπαθεις.
    Ανθρωπους που στον ιδιο καρκινο αντιδρουν διαφορετικα,παιδια 20-24 ετων με καρκινους επιθετικους,αλλα και υγιεις ηλικιωμενους που δεν εχου τιποτα.Ανθρωπους που τρωνε γλυκα και δεν εχουν σακχαρο και ανθρωπους που δεν εχουν βαλει γλυκο στο στομα τους και ειναι διαβητικοι.

    Καρδιολογοι φιλοι μου λενε οτι η στεφανιαια νοσος εχει μεγαλη βαση στην κληρονομικοτητα.
    Βεβαιως το περιβαλλον και η διατροφη αλλα και ο τροπος ζωης παιζουν ρολο.ΑΛΛΑ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΓΟΝΙΔΙΑ.ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΝΟΣΟΥ Η ΟΧΙ.ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ και στην περιπτωση που για λογους εξωγενεις(περιβαλλον-διατροφη-τροπος ζωης),αποκτηθει μια νοσος,θα εχει βαση στο dna.
    Kυριως οταν η αντιπετωπιση εκ μερους του οργανισμου αυτης της αποκτηθεισας νοσου,η πορεια της και η ενδεχομενη αποτελεσματικοτητα στην θεραπεια της εξαρταται απο το DNA του καθενος.
    Για παραδειγμα σε μια μολυσμενη απο ραδιενεργεια περιοχη,αλλος πεθαινει σε 10 μηνες αλλος σε 3 χρονια αλλος σε 10 χρονια.Σε ενα σακχαρωδη διαβητη αλλος φτανει με ινσουλινη στα 85 (Θεια μου) και ζει ακομα,και αλλος πεθαινει στα 68 απο νεφρικη
    ανεπαρκεια(πατερας μου),θα μπορουσα να αναφερω χιλιαδες παραδειγματα αλλα δεν θα χωραει ολο το GOOGLE.
    Αλλος καρδιοπαθης εχει δευτερο εμφραγμα μεσα σε ενα χρονο,και αλλος ζει 10-15 χρονια.
    Αλλος στα 42 πεθαινει απο εμφραγμα,οι γυναικες ειναι προστατευμενες απο την καρδιοπαθεια λογω της εμμηνου ρυσεως.
    ΟΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΛΕΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 47 10 ΚΑΡΔΙΟΠΑΘΕΙΣ ΑΝΤΡΕΣ ΠΡΟΣ 2 ΓΥΝΑΙΚΕΣ.ΣΤΑ 70 Η ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΕΞΙΣΩΝΕΤΑΙ 10/10.

    Αλλο ο ρατσισμος,οι < και αλλο η προσωπικη ταυτοτητα του DNA του καθε ανθρωπου που απο αυτο μπορουν να ανακαλυφθουν θεραπειες ειδικα στο καρκινο.
    Ειμαστε σχεδον κατα 99,9% ιδιοι στο γονιδιωμα,λευκοι Μαυροι,κιτρινοι κ.λ.π.Ομως αυτο το 0,1 ειναι αυτο που μας διαφοροποιει εμας ολους τα δισ των ανθρωπων και αυτο ειναι το μεγαλειωδες μυστηριο της ΑΝΙΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΦΥΣΗΣ.
    Ομως μπορει ακομα και σε αυτην την ταυτιση του 99,9% μια τυχαια γενετικη μεταλλαξη σε ενα γονιδιο και μονο να επιφερει ΣΑΝ ΝΤΟΜΙΝΟ αλλαγες στην προκαθορισμενη βιολογικη πορεια.
    Υπαρχουν ανθρωποι που γεννιουνται μουγκοι;;
    Τυφλοι;;
    Κουφοι;;
    Με αναπηριες;;
    Με συνδρομο down(μογγολισμος)
    To ιδιο ακριβως και ανθρωποι με προδιαθεση στον καρκινο,στον διαβητη,την καρδιοπαθεια,κ.λ.π.
    Απλα οι εξωγενεις συνθηκες ερχονται μετα και βαζουν το κερασακι στην τουρτα,ΕΝΩ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΕΞΩΓΕΝΕΙΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ,ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΓΕΝΕΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ,ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΜΒΡΥΑΚΗ ΚΥΟΦΟΡΙΑ.ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΤΥΧΑΙΕΣ

    ΓΕΝΕΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και ρωταω.Εγω εχω χοληστερινη ειμαι 52 ετων παιρνω χαπι και ουτε ειμαι παχυς ουτε τρωω πολυ.Μολις δεν παρω το χαπι η χοληστερολη παει στο 280.
    Ενας φιλος μου ειναι 130 κιλα,εχουμε την ιδια ηλικια τρωει το καταπετασμα και εχει χοληστερολη 160!!!
    Στην Ευρωπη οταν ενεσκυψε η βουβωνικη πανωλης τον 13ο αιωνα αυτοι που επιβιωσαν ηταν αυτοι που γονιδιακα ηταν πιο ισχυροι.
    Στην Σπιναλογκα αρκετοι λεπροι αντεχαν πολυ πιο περισσοτερο απο αλλους και καποιοι αντεχαν πολλα χρονια,ενω καποιοι που τους συνεδραμαν δεν κολλησαν ποτε.
    Υπαρχουν παιδια 18-20 ετων που εχουν καρκινους και αρκετοι γεροι που δεν εχουν τιποτα.
    Υπαρχουν πολλες καρδιοπαθειες που η κληρονομικοτητα παιζει κυριαρχο ρολο.
    Υπαρχουν αντρες που ΚΑΡΑΦΛΙΑΖΟΥΝ ΣΤΑ 28 ΚΑΙ ΑΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΑΛΛΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 80.
    Υπαρχει πλεον το γεννετικο τεστ και το τεστ DNA, αλλα και ο λεγομενος προγεννητικος ελεγχος...θα μπορουσα να αναφερω χιλιαδες παραδειγματα.Γυναικες που κανουν αμνυοπαρακεντηση για να παρουν γενετικο τεστ,και μαθαινουν στις 4-5 βδομαδες το φυλο του παιδιου.

    Χιλιαδες περιπτωσεις θα μπορουσαν να απαριθμηθουν εδω αλλα δεν χρειαζεται οχι μονο για οικονομια χωρου και χρονου,ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΔΙΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΜΕΡΙΚΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ.......

    Η αποψη των νεοκοπων αυτων της <> ειναι ΠΩΣ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΔΙΟΤΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ <>.
    Θελει ο ιδιος να ξεκινησει την γονιδιακη θεραπεια για τον καρκινο διοτι αποδειχθηκε οτι η καταπολεμηση της ασθενειας περναει μεσα απο την προσωποποιηση του καθενος μας και του γονιδιωματος του,ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ,και αυτοι λενε οτι αυτα ειναι <>.
    Η ιδια η ιατρικη εδω και καιρο ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΣΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ.Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ΠΛΗΡΩΣ.

    Και καποιοι ΥΣΤΕΡΙΚΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΑΥΤΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ,θελουν η ιστορια να σταματησει στην <>

    Βεβαιως υπαρχουν ζητηματα ΒΙΟΗΘΙΚΗΣ.
    Και βεβαιως πρεπει να αντιταχθουμε στις θεωριες της ΕΥΓΟΝΙΚΗΣ.
    Αλλα αλλο αυτο και αλλο η γενικη αρνηση στην γονιδιακη θεραπεια απο ασθενειες.
    Αλλο η αρνηση της πυρηνικης ενεργειας και αλλο να καταργησουμε τις εφαρμογες της πυρηνικης ιατρικης.

    Βρισκομαστε μπροστα στο φαινομενο μιας ΜΑΖΙΚΗΣ ΥΣΤΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΨΥΧΟΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ,οι οποιοι επειδη εχουν στο μυαλο τους την ισοτητα στην κοινωνια,ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ,νομιζουν οτι ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΣΟΙ ΚΑΙ ΓΟΝΙΔΙΑΚΑ.
    Και κατω απο αυτο το μπερδεμα που εχουν ρετουσαρει στο οπισθοδρομικο μυαλο τους ,θελουν σαν νεοι ΙΕΡΟΕΞΕΤΑΣΤΕΣ ΝΑ ΑΝΑΚΟΨΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ και να οδηγησουν στην πυρα αυτους που σημερα λενε οτι η Η ΓΗ ΓΥΡΙΖΕΙ.

    Αυτα ειναι ψιλα γραμματα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΕΙΑ ΧΩΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΥΤΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΜΑΖΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΨΥΧΟΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ.
    Το μονο που ξερουν να κανουν ειναι ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ,ΝΑ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ,ΝΑ ΔΕΡΝΟΥΝ,ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ,ΝΑ ΟΡΥΟΝΤΑΙ, ΝΑ ΚΑΤΑΡΙΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ,ως συγχρονοι θρησκοληπτοι ιεροεξεταστες <>
    Πιστευουν οτι ολα ειναι αποτελεσμα του καπιταλισμου!!!
    Και οταν γινει σοσιαλισμος,τοτε θα παψουμε να εχουμε καρκινους,αφου η πορεια μας καθοριζεται απο εξωγενεις και μονο παραγοντες αλλα οχι απο το DNA του καθενος.
    Και πανω σε αυτην την ΑΥΤΑΠΑΤΗ ειναι ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΙΕΡΟΕΞΕΤΑΣΤΗ,σε μια κοινωνια <> οπου οποιος βρεθει ΣΤΟ ΔΙΑΒΑ ΤΟΥΣ,ΤΥΦΛΑ ΝΑΧΕΙ Η ΙΕΡΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγω θα τους προτεινα ΟΤΑΝ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΕΙ Η ΙΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ,αφου ετσι μονο θα ιαθει ο καρκινος,μιας και ο καθενας εχει ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΝ ΠΟΛΛΟΙΣ ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ,θα τους προτεινα λοιπον ,ΝΑ ΑΠΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ,και ΑΦΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΙΣΟΙ ΓΟΝΙΔΙΑΚΑ και τα γονιδια μας δεν καθοριζουν την βιολογικη εν πολλοις τυχη μας,ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΑΡΧΕΓΟΝΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΤΩΝ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΩΝ....διοτι σε καποια χρονια αυτες οι θεραπειες θα ειναι αρχεγονες οπως και τα μυαλα τους.
    Παντως το penis normalis dosim repetatur θα ηταν μια καλη θεραπεια για κολημμενα μυαλα...
    ..Αντε γιατι στο τελος θα ΚΑΡΑΦΛΙΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ μιας και καποιοι ζουν πια την δικη τους μεσαιωνικη πορεια...

    ΥΓ Μην ασχολουμαστε με τα διαφορα blogs,TO ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΟΣΑ ΣΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ.
    Και εσυ σαν βιολογος εχεις θεση και αποψη.Και αυτα που εγραψα εγω τα συζητησα πριν 3 ωρες με την γυναικα μου και αλλους 4 γιατρους,οι οποιοι συμφωνουν οτι ο καθε ανθρωπος ΕΧΕΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.
    ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ,και γιαυτο υπαρχει πια και το ΤΕΣΤ DNA.
    Tωρα στα blog δεν θα βρεις και μεγαλη αξιοπιστια,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ,,,Επεξεργασία12:31 π.μ. (επεξεργασμένο στις 12:45 π.μ.)
    Konstantinos Floridis - Κι όμως φίλε μου πάρα πολλοί νεοέλληνες πιστεύουν ότι καράφλιασαν επειδή στη σκοπιά φορούσαν κράνος!Πολλοί περισσότεροι πιστεύουν ότι αν ονομάσουμε το χρέος μας odious dept θα ξεχρεώσουμε! Ο Τσαρούχης έκανε ένα λάθος,στην Ελλάδα δεν είσαι ότι δηλώσεις αλλά στην Ελλάδα ο καθένας πιστεύει ότι θέλει και μάλιστα ότι έχει πάντα δίκιο.
    Για την ουσία της σχέσης κληρονομικότητα/περιβάλλον ξέρεις ότι συμφωνούμε,γιατί εκτός από βιολόγος,είμαι και εκπαιδευτικός,και πατέρας 3 παιδιών και νοσοκομειακός και τα διαβάζω και τα βιώνω!12:51 π.μ.
    fotis sxoliastis - Ακριβως επειδη ξερω οτι εισαι ΒΙΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ και ΠΑΤΕΡΑΣ και ΦΙΛΟΣ γιαυτο σου τα εγραψα ολα αυτα.Και εγω ξερω πολλους που φορανε κρανος και εχουν μαλλια φουντες,και αλλους ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΡΑΝΟΣ και εχουν καραφλιασει απο τα 35.
    Εγω δεν στεκομαι σε καποιες ακραιες πιθανες αποψεις του εν λογω.Στεκομαι σε δυο γεγονοτα.
    1.Ειναι απολυτη ξεφτιλα να αντιμετωπιζεται ενας επιστημονας απο τους συγχρονους ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΟΥΤΖΑΧΕΝΤΙΝ,ενας ανθρωπος που οδηγησε την επιστημη σκαλοπατια πανω,και αυτο πρεπει να το αναγνωρισουμε.
    1.Ειναι ακατανοητο στα πλαισια μιας πολιτικης αυταπατης να μην δεχομαστε πλεον τον κυριαρχο ρολο που παιζει το DNA στην ζωη μας.
    Ναι Ντινο μου ειναι αδικο να χανεται ενα παιδι σημερα απο καρκινο,και θα ειναι δικαιο αν στο μελλον η επιστημη αποκαταστησει αυτην την αδικια...
    Ομως με αυτους τους ΦΥΡΕΡ της επαναστασης οπως ελεγε και ο Βιλχεμ Ραιχ τι μπορει να κανει και να πει κανεις,.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή