Powered By Blogger

Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Ο ΘΕΟΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΑ. ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΥΓΧΩΡΕΙ!

Αληθεια, τι επιδιωκουν ολοι,μα ολοι οι ανθρωποι στην ζωη τους; Ειτε ειναι πλουσιοι ειτε φτωχοι ,θρησκευομενοι η αθεοι, επιστημονες η αδαεις, αριστεροι <<επαναστατες>> η <<δεξιοι>> συντηρητικοι μαυροι,λευκοι,κιτρινοι,ερυθροδερμοι,ανδρες η γυναικες.

Ενα και μονο πραγμα.Την ευτυχια!! Θελουν να ζουν και να ειναι ευτυχισμενοι. Παλευουν απεγνωσμενα για αυτο. Σχεδον παντα με λαθεμενους τροπους.

Που καταληγουν στο αντιθετο. Αλλοι τρεχουν να αποκτησουν χρημα με περισση απληστια. Αλλοι δουλευουν και δανειζονται,για να αποκτησουν πραγματα που θα τους κανουν <<ευτυχισμενους>>.Για να πληρωσουν τα δανεια της <<ευτυχιας>>,δουλευουν πιο πολυ και ολο πιο πολυ.Τα λεφτα που παιρνουν απο τους 2-3 εργοδοτες ,τα μοιραζουν σχεδον ολα στο αλλο εργοδοτη,που λεγεται Τραπεζα. Απο τον οποιο δανειστηκαν, και παει λεγοντας για 25-30 χρονια. Αλλοι ψαχνουν για μια χωρα με ελπιδα. Αλλοι κανουν τον σταυρο τους, παρακαλωντας τον ΘΕΟ ,να τους δωσει την Α θεση στον παραδεισο!!

 
ΣΚΙΤΣΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΜΑΚΡΗ

Αλλοι κανουν σχεδια επαναστασεων,ρηξεων,οι πιο ακραιοι τα σπανε. Αλλοι βλεπουν το εθνος τους, ως την κυριαρχη Φυλη στον κοσμο. Δινοντας ιθαγενεια στον υιο του Θεου των δισεκατομμυριων γαλαξιων του συμπαντος, αναλογα με την δικη τους εθνικοτητα. Ετσι λοιπον ο Χριστος ειναι, Ελληνας Ορθοδοξος, η Ιταλος
καθολικος, η ευαγγελιστης αμερικανος και ολα ειναι μια χαρα... Αυτο μου θυμιζει την αριστερα. Κοινος τοπος με την θρησκεια οι πολλες αιρεσεις. Και τα δογματα. Οποιος διαφωνει ειναι αιρετικος. Ρεφορμιστης, οπορτουνιστης, αντικομμουνιστης. ΚΚΕ ,Μ.Λ ΚΚΕ ,ΚΚΕ Μ.Λ, ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ (εντος εαυτου ΣΥ- ΣΥΝ- ΡΙΖΑ). Ο καθενας παιρνει το (Λ)ενιν και το (Μ)αρξ ,το τοποθετει κατα το δοκουν μπροστα απο τα αρχικα (ΚΚΕ) και φτιαχνει μια αιρεση. Αλλοι παλι βαζουν το σφυροδρεπανο αναποδα και φτιαχνουν την δικη τους αιρεση ,της 4ης διεθνους. Αλλοι φτιαχνουν την σοσιαλιστικη διεθνη. Εγω ειμαι με την αιρεση ΚΚΕ-Μ.Λ-Β.Κ.Σ(οπου Β.Κ.Σ σημαινει Βαζουμε Και Στοιχημα!!. ).Ετσι ειμαστε ολοι ευτυχισμενοι. Η εργατικη ταξη και η μικρο μεσαια ταξη αναζητουν την σοσιαλιστικη ευτυχια στα γραφεια στοιχηματων, στον τζογο και στην γρηγορη αρπαχτη!!Αυτα βεβαια ειναι κοινα χαρακτηριστικα και για τις ανωτερες ταξεις. Αλλα οσο πιο κατω εισαι,τοσο πιο πολυ αγχος και αγωνια εχεις για να ανεβεις .

Μια αλλη κατηγορια <<ευτυχισμενων>> ανθρωπων ειναι οι συνδικαλιστες.Τους αρεσουν οι 24ωρες απεργιες, οι διεδικησεις. Συνεχεια διεκδικησεις, κινητοποιησεις ,χωρις ουσια.Ειναι ενας τροπος και αυτος να βρισκεις λιγο ευτυχια. Μιλανε συνεχεια για τους αδικημενους, την ιδια στιγμη που οι αδικημενοι παιζουν ΛΟΤΤΟ η βλεπουν τα τηλεοπτικα σκουπιδια της T.V.

Σε αλλους αρεσει να ποθουν συνεχως γκομενες, ταυτοχρονα ομως να αγαπουν και την γυναικα τους. Εκει που ποθουν δεν αγαπουν και εκει που αγαπουν δεν μπορουν να ποθησουν.Γιατι ο ποθος και η ανεκπληρωτη απωθημενη επιθυμια, ειναι πανισχυρη. Ντρεπονται να την πουν στην γυναικα τους, την λενε στην γκομενα που θα τα κανει ολα. Οι απαγορευμενες φαντασιωσεις και τα βιτσια στο προσκηνιο, απο το παρασκηνιο του απωθημενου. Που μονο στο ονειρο προβαλλονται. Τα μελετησε επισταμενα,τα εγραψε ο Φρουντ ολα αυτα, (τωρα θα μου πειτε ποιος τον χεζει και αυτον).Θα πειτε ,ειναι ξεπερασμενος. Αμ δε!!! Ετσι θελουμε να πιστευουμε. Ετσι μας συμφερει και μας βολευει. Επειδη μας ειπε καταμουτρα ποιοι ειμαστε. Και οποιος μας λεει καταμουτρα την αληθεια τον κανουμε περα. 




 Υποκαταστατα,για την αναζητηση της χαμενης ευτυχιας φτιαχνουμε ολοι μας. Ολοι μας μεσα ειμαστε εικονικοι.
Ειμαστε ηλεκτρονικοι φιλοι στο διαδικτυο.
Αλλα στην κανονικη ζωη,ουτε σε ξερω,ουτε με ξερεις!!! 
Ουτε ενα καφε δεν εχουμε πιει μαζι,ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. Εικονικη πραγματικοτητα.
Βλεπετε γυρω σας. Οσο πιο πολυ διαδιδεται το social-net τοσο,η μοναξια και η αδρανεια,η καταθλιψη και η δυστυχια μεγαλωνουν.
Οσο πιο πολυ μεγαλωνει το διαδυκτιο,τοσο ερχεται ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΣΟΝΥΚΤΙΟ.
Το προβλημα συνεχιζει να υπαρχει.Εαν ηταν να λυσουμε το προβλημα με αυτον τον τροπο,θα ειχαμε γινει  ευτυχισμενα αγγελουδια,σε εναν επιγειο παραδεισο οπου θα αγαπουσαμε ο ενας τον αλλον!!Ας αναρωτηθουμε μεταξυ μας,ο καθενας στον εαυτο του.Η ψυχουλα μας το ξερει.

Γενικα παντως η ευτυχια ειναι το ζητουμενο. Ολοι μας ψαχνουμε να την βρουμε υστερα απο εκεινη την <<ιστορικη>>και βιαιη εξωση που μας εκανε ο Θεος απο τον παραδεισο. Στην ουσια ομως, στο προγραμμα της θεικης δημιουργιας, δεν υπηρχε κανενα σχεδιο που να προεβλεπε οτι ο ανθρωπος επρεπε να ζει ευτυχισμενος. Καπου το καταλαβαινουμε αυτο και επειδη δεν θελουμε να το πιστεψουμε ,βρηκαμε την δικαιολογια Και λεμε μεταξυ μας, οτι δηθεν μας εδιωξε ο Θεος. Μαλιστα για να τα εχουμε και με τον Θεο ενταξει, ειπαμε οτι ο Θεος καλα μας εκανε. Γιατι μας παρεσυρε ο <<οφις>>,δηλαδη ο σατανας.

Και επειδη ο οφις παρεσυρε πρωτα την Ευα ,η οποια μετα παρεσυρε τον κακομοιρο τον Αδαμ, αρα η γυνακα ειναι σατανας.!!!<<Πυρ-γυνη και θαλασσα>>...λεμε!!! Εκει χτισαμε και τον πολιτισμο μας. Στο τελος καταλαβαινοντας οτι κατι δεν παει καλα και μαλλον μαλακιες λεμε και με αυτο, βαλαμε και μια μερα τον χρονο ,ως ημερα της γυναικας!!Για απο-ενοχοποιηση!!!

Τελικα εχουμε πολυ πανουργο μυαλο.Τα δυο βασικα συστατικα της ψυχη μας, το καλο και το κακο, τα βγαλαμε εξω, τα βαλαμε απεναντι, στο ενα δωσαμε το θεικο ονομα ,στο αλλο το σατανικο και παιζουμε περιφημα το παιγχνιδι της κολοκυθιας. Επειδη συνηθως εχουμε ροπη προς το κακο, οταν το κανουμε,λεμε: <<Δεν φταιμε εμεις ο σατανας τα φταιει ολα, η κακια η ωρα>>, καποιοι βεβαια το ομολογουν <<φταιει ο κακος μου εαυτος>>.Οποτε βρηκαμε και τον τροπο να διαφευγουμε και απο αυτο. Αμαρτανεις, εξομολογησου,και καθαρισες!! Τωρα εισαι ετοιμος να ξανααμαρτησεις και αφου ξαναεξομολογηθεις, ξανακαθαρισες , για να αμαρτησεις και παλι κ.λπ-κ.λ.π. Στην πολιτικη η εξομολογηση λεγεται<<αυτοκριτικη>>. Στην επιστημη <<ψυχαναλυση>>.Στην κοινωνια <<απολογια>>.


Και εχουμε την αυταπατη οτι ο Θεος αυτο το δεχεται!! Μπορει ναι ,ισως ο θεος που εχουμε πλασει εμεις στο μυαλο μας.
Ο πραγματικος ομως -Θεος- της επιστημης, αυτος ο <<επιστημονας>> που σχεδιασε την μεγαλη εκρηξη στο συμπαν, δεν το δεχεται με τιποτα.




 

Αυτος ο Θεος ειναι πιο γνωριμος τωρα πια με την βοηθεια της επιστημης .Τωρα ξερουμε οτι η γη στην οποια ζουμε, ειναι ενας πλανητης απο μερικους ακομα, ενος αστερα ηλιου που μαζι με δεκαδες δισεκατομμυρια αστερες ειναι στον γαλαξια μας,απο τα δεκαδες δισεκατομμυριων γαλαξιων στο συμπαν,με  εκατονταδες εκατονταδων τρισεκατομμυριων πλανητων . 


Αυτος ο Θεος ειναι πιο πραγματικος απο τον παλιο, των προ 500-1000 η 2000 ετων που πιστευαν οι αδαεις προγονοι μας. Ανακαλυπτοντας εμεις οι ανθρωποι την φοβερη απεραντοσυνη
του συμπαντος, καταλαβαινουμε οτι ο Θεος αυτος ειναι και πιο δυνατος, απο εκεινον τον θεο που πιστευαν καποτε οι ανθρωποι, οταν θεωρουσαν οτι η γη ειναι το κεντρο του συμπαντος.Και το συμπαν θεωρουσαν οτι ηταν,οτι μπορουσαν να δουν με τα ανθρωπινα ματια.

Και αυτος ο Θεος,που κανει ολοκληρους γαλαξιες να καταπινουν ο ενας τον αλλον,που δημιουργει και εξαφανιζει ηλιακα συστηματα,που ανοιγει μαυρες τρυπες στο συμπαν, ειναι παρα πολυ αυστηρος.


ΣΥΓΧΩΡΕΙ ΑΝΤΕ ΜΙΑ , ΑΝΤΕ ΔΥΟ ,  ΤΟ ΠΟΛΥ ΦΟΡΕΣ.
ΟΧΙ ΕΠ ΑΠΕΙΡΟΝ.
ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙΓΕΣΑΙ!!! 
ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΝ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ...!!! 
ΤΟΝ ΕΧΑΣΕΣ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΠΟΝΗΡΟΥΛΗ....!!!!

δειτε ακομα καποιες φωτογραφιες 




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου