Powered By Blogger

Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

HΘΙΚΗ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΙΣΤΑ



ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 190 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΝΕΟΣΥΣΤΑΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΟΥ ΒΡΥΖΑΚΗ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΤΛΟ ΚΑΙ ΑΠΟ <<ΕΛΛΑΣ Η ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΥΣΑ>> ΜΕΤΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΣΕ
<<ΕΛΛΑΔΑ Η ΠΟΛΥΠΑΘΟΥΣΑ>>



Απο εδω και στο εξης οτι ξεραμε ας το ξεχασουμε.
Οταν εγινε η ναυμαχια στο Ναυαρινο  το <<οικοπεδο>> μπηκε  σε καθεστως πληρους υποθηκης.Απο τοτε ηταν βεβαια,αλλες εποχες το γραφαμε στο Υποθηκοφυλακειο...αλλες φορες το λεγαμε προφορικα....Οπως τοτε,οντας μη αξιοι να φερουμε σε περας μια επανασταση,(1821-1827),πλακωθηκαμε μεταξυ μας,και οι ξενοι,προφανως για τα δικα τους συμφεροντα <<μας εσωσαν>>Ετσι και τωρα.190 Χρονια αναξιοι να κανουμε ενα συγχρονο Ευρωπαικο κρατος.
Τοτε το διακυβευμα ηταν:
Η ,ΣΚΛΑΒΙΑ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΡΩΜΙΩΝ(βλ ΙΜΠΡΑΗΜ),
Η, ΝΕΟΣΥΣΤΑΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΥΠΟ ΤΗΝ <<ΣΚΕΠΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ>> ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ
Το ιδιο διακυβευμα εινα και σημερα.
ΔΙΑΛΕΧΤΕ!!!!!   .Η ιστορια <<επαναλαμβανεται>> και παλι. Αυτην την 37χρονη Δημοκρατια που πρωτη φορα εκατσε στην 190χρονη ιστορια μας...της ΓΑΜΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΑΔΟΞΑΣΤΟ!!

Ειμαι υποχρεωμενος να δημοσιευσω τις πληροφοριες απο ενα e-mail,(ειναι της μοδας πια..εθνικο σπορ), που μου εστειλε <<ΕΓΚΥΡΟΤΑΤΗ ΠΗΓΗ>>(!!!),και που αναφερει την συγκεκριμενη ημερα,και ωρα, και λεπτο,και δευτερολεπτο(!!!),μαλιστα και nan-sec(!!!) οπου η Ελλαδα θα ανακοινωσει την <<Aναδιαρθρωση>>(!!!) της.Την ΗΘΙΚΗ πρωτιστως!!Γιατι ΑΥΤΗΝ ΚΥΡΙΩΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ.
ΗΘΙΚΗ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ.Εδω και 190 χρονια αυτο ειναι το ζητουμενο.
Διοτι ολα αυτα που συμβαινουν απο επωνυμους δημοσιογραφους,καναλια,τεως Πρωθυπουργους..Πρετεντε-ρολογουντες...κ.λ.π....κατα το αρχαιον ηξεις..αφιξεις.. ολη αυτη η σχιζοφρενικη φημολογια και η αοριστολογια σε μορφη πανικου υστεριας και εθνικης  επιδημιας καταδεικνυει ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ,και την αναγκη ΗΘΙΚΗΣ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗΣ.
Και αυτο διοτι η <<αναδιαρθρωση>>,δηλαδη η αναδιαρθρωση  του μυαλου μας,(αυτο κυριως ΠΡΕΠΕΙ γινει) ,αποφασιστηκε να αναγγελθει με ενα παραξενο περιεργο και καινοτομο τροπο.Με την παρεμβαση και την συνδρομη του Θεου της Ελλαδας!!...Μπας και βαλει το χερι του...και  βαλουμε μυαλο 190 χρονια μετα το 1821.......

Το <<e-mail>> ειναι πληρως <<στοιχειοθετημενο>>  και θα δημοσιευσω αυτα που λεει , επειδη ο Ελληνικος Λαος πρεπει να ξερει την συγκεκριμενη μερα, την ωρα,το λεπτο ,και δευτερολεπτο,(μαλιστα και nan/sec)(!!!) που θα ανακοινωθει η  ΗΘΙΚΗ αναδιαρθρωση και οχι οικονομικη.Μακαρι να μην ειχαμε χρεοκοπησει ηθικα,ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.



Και καποτε πρεπει να δουμε καταφατσα την Εθνικη μας μουρη στον καθρεπτη της ιστοριας.
 

Το <<e-mail>> δεν μου το εστειλε ΟΥΤΕ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ,ουτε φαναρτζης,ουτε υδραυλικος,ουτε μαναβης,ουτε λουστρος,ουτε φαρμακοποιος,ουτε  μπακαλης,ουτε καποιος απο τους λαικους.

Μου το εστειλε ο Παπα-Γιωργης, με ενα μπουκαλακι αγιασμο,και με αντιδωρο(!!!), ενας παπας γνωστος μου ο οποιος εχει ακρες στην Ιερα Συνοδο.

Αποφασιστηκε λοιπον με τα πολλα,και αφου καθε 15 ημερες χρεοκοπουμε,ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΘΝΙΚΟ ΣΗΡΙΑΛ και το εχουμε παραχεσει,αυτην την φορα να δοθει ενα τελος στην αγωνια,και ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΙΑ ΨΥΧΗ,ΑΣ ΒΓΕΙ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΡΧΙΤΕΡΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ.ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ...και οι δημοσιογραφουντες πρωτιστως!!!

Το καινοτομο ομως σε αυτην την διαδικασια ειναι οτι το ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ της <<χρεοκοπιας>>,δεν θα το εκφωνησει ο Πρωθυπουργος,ουτε ο Πεταλωτης,ουτε κανεις αλλος υπουργος.
Ουτε πολιτικος, Δημαρχος ,η προεδρος καποιας ΠΑΕ,πχ Μαρινακης!!!Αλλα ουτε και ο εσταυρωμενος Ψωμιαδης!!

Ουτε και ο Λακης με τα ψηλα επαναστατικα ρεφλεξ απο τον ALPHA!!!
Υστερα απο συννενοηση της κυβερνησης με τον Αρχιεπισκοπο αποφασιστηκε η εξης διαδικασια.

Το διαγγελμα της <Χρεοκοπιας> θα εκφωνησουν οι ιερεις σε ολες τις εκκλησιες της Χωρας,τα Μεσανυχτα του Μεγαλου Σαββατου,λιγο πριν το ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ,
με ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ(!!!) σε ολους τους Ελληνες και τις Ελληνιδες,αντι του κατα τα ειωθοτα αποσπασματος απο το γνωστο εδω και αιωνες Ευαγγελιο του Μαρκου.Ουσιαστικα αποφασιστηκε αυτο να γινει Σαββατο μεσανυχτα,αφου λογω των αργιων οι Τραπεζες θα ανοιξουν την Τριτη του ΠΑΣΧΑ,οποτε τρεχα γυρευε.

Κυριως δε μεχρι τοτε θα το εχουμε χωνεψει μαζι με το αρνι,και ολο το καταπετασμα που θα περιδρομιασουμε ολο το 3ημερο.!!!!
 

Ομως επιλεχθηκε εκεινη η νυχτα και η συγκεκριμενη στιγμη με ενα ακομα σκοπο.
Οτι το δυσαρεστο μηνυμα θα προηγηθει του ΧΑΡΜΟΣΥΝΟΥ μηνυματος.Ετσι ολοι οι Ελληνες και οι Ελληνιδες,πριν καταλαβουν καλα-καλα τι εχει γινει,ΘΑ ΠΛΑΚΩΘΟΥΝ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑ!!!!!

Θα ειναι μια παγκοσμια πρωτοτυπια.Λιγα δευτερολεπτα μετα την ανακοινωση της <<ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ>>,εμεις θα ειμαστε χαρουμενοι θα γελαμε και θα ΦΙΛΙΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΗΛΟΙ!!
Ειναι και αυτο ενα <<σατανικο>> επικοινωνιακο παιγχνιδι!!
 

Το διαγγελμα της <<χρεοκοπιας>> ειναι ΠΙΣΤΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΜΑΡΚΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ,που ακουγεται εδω και αιωνες το Μεγαλο Σαββατο το βραδυ,σε ολους τους χριστιανικους ναους,λιγο πριν το ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ,με καποιες φυσικα παραλλαγες.
Το κανονικο αναστασιμο αποσπασμα ξεκιναει ως εξης:

<<Και διαγενομενου του Σαββατου,Μαρια η Μαγδαληνη και Μαρια η,του Ιακωβου και Σαλωμη ηγορασαν αρωματα ινα ελθουσαι αλειψωσιν Αυτον....κ.λ.π-κ.λ.π....>>


Κατορθωσαμε να  εχουμε απο τωρα στα χερια μας το παραλλαγμενο που θα ακουσθει υπο τυπον <<ευαγγελικου-Διαγγελματος>> και σας το δημοσιευουμε.


Σημειωση.Οτι ειναι με μπλε γραμματα ειναι παραλλαγμενο,η προστιθεμενο,και με κοκκινα γραμματα το πρωτοτυπο.
Με μαυρα καποιες <<μεταφρασεις>> στα Νεοελληνικα!

Επισης μερικες αντωνυμιες και μετοχες της Ελληνικης γραμματικης,για λογους προσαρμογης του κειμενου μετατρεπονται απο γενους θηλυκου σε γενους αρσενικου!
και το αντιθετο.


 <<Και  διαγενομένου του  Σαββάτου,Γεωργιος ο Παπακωνσταντινου και  Γεωργιος ο, του Ανδρεα και Προβοπουλος  ηγόρασαν  αρώματα ίνα  ελθοντες  αλείψωσι  αυτην.
  Και  λίαν  πρωϊ  της μιάς  Σαββάτων  έρχονται  επί  το  μνημείον (του Αγνωστου Στρατιωτου) ανατείλαντος  του  ηλίου και  έλεγον  προς  εαυτους . 

Τις  αποκυλίσει  ημίν  το  (χρεος)  εκ  της θύρας  του  μνημείου;
  Kαι  αναβλέψαντες  θεωρούσιν  ότι  αποκεκύλισται  το (χρεος),ην γαρ   μέγα  σφόδρα.(350 δισ Ευρω) .Kαι  προσελθοντες  εις  το  μνημείον  είδον  νεανίσκον  καθήμενον εν  τοις δεξιοίς  περιβεβλημένον (φουστανελαν) λευκήν   και εξεθαμβήθησαν.
  O δε  λέγει αυτοις  μη  εκθαμβείσθε,Ελλαδα ζητείτε την (χρεοκοπημενην) την Εσταυρωμένην, ηγέρθη, (την κοπανησε-νεοελληνικα), ουκ έστιν ώδε, (εξαφανιστηκε-νεοελληνικα), ίδε  ο  τόπος  όπου  έθηκαν  αυτην (Αρχοντες και Λαος αυτης 190 ετη).
(νεοελληνικα-Να ο τοπος που την ειχατε θαμενη 190 ΧΡΟΝΙΑ,ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ,και της γαμησατε τον αδοξαστο!!!)
 Aλλ΄ υπάγετε  είπατε τοις Bουλευταις αυτης  και  τω Λαω  ότι  προάγει  υμάς  εις  την Ιστοριαν  εκεί  αυτην όψεσθε καθώς είπεν  υμίν.
(Νεοελληνικα -Σας εχει γραμμενους <<στα ψηλα της βουνα>>, πολιτικους και πολιτες, και ΕΑΝ  ΚΑΙ  ΕΦΟΣΟΝ ,βαλετε μυαλο μετα 190 χρονια Εθνικης ανωριμοτητας, πηγαινετε να την βρειτε εκει που ανηκει. Στην ιστορια.)
  Και απελθοντες έφυγον  από  του  μνημείου  είχε  δε  αυτους  τρόμος  και  έκστασις και ουδενί,(Πρετεντερην και  λοιπους),ουδέν (διαγγελμα),είπον, εφοβούντο γαρ >>
(Νεοελληνικα-και  ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ και αυτοι και ολη η Αντιπολιτευση και το ολο το Πολιτικο συστημα, και δεν ειπαν τιποτα,(για πρωτη φορα δεν εγιναν τσατσοι) στον Πρετεντερη και τους ομοιους του, και σε ολους τους αναλυτες, δημοσιογραφουντες, κ.λ.π, που εχουν  φαει γλυστριδα και δε λενε ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ!!!)  

  Δοξα τη Αγια και Ομοουσιω και Ζωοποιω και Αδιαρετω Τριαδι (Νεοελληνικα-Τροικα) παντοτε νυν και αει και εις τους αιωνας των αιωνων.....

  ΑΜΗΝ! (Νεοελληνικα-ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!)


  Ακολουθει το :

  ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ !!!!

  ΑΝΤΕ XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
  Σε ολους και ολες,στις οικογενειες σας τα παιδια σας,
  ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!!

 Εστω και απο Τωρα Μ.Τεταρτη...αφου ειναι σιγουρο πως θα αναστηθει...2000 χρονια περιπου,ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ!!!!!!!!

Ας ψησουμε και ας φαμε,και να κρατησουμε και τιποτα απο το τραπεζι για τα εκατομμυρια παιδια της Αφρικης,οσοι μπορεσουμε.
Ας μην φοβομαστε,δεν θα χρεοκοπησουμε...διoτι κυριως ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΘΙΚΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΟΙ εδω και 190 χρονια.

Οποτε καταλαβαινετε,αντε καλη Ανασταση αδερφια και το παραλλαγμενο κομματι απο το ευαγγελιο του Μαρκου ειναι συμβολικο και με τονο αισιοδοξιας....μπας και ο Νεο-διαφωτισμος που εδω και 190 χρονια αντιμαχεται τον Νεο-οθωμανισμο,βγει καποια στιγμη νικητης...

Ρε,πατε καλα;;
Πεθαινει η Ελλαδα ποτε;;;;;;Και να θελουμε εμεις να την Πεθανουμε..η ιδια δεν θα μας αφησει...ο ηλιος της...η θαλασσα της...τα βουνα της...τα νησια της....Πεθαινει η Ελλαδα;;;Δεν πατε καλα μου φαινεται!!!

 Το εχει πει και ο αειμνηστος Βασιλης Ραφαηλιδης στο βιβλιο του <<Κωμικοτραγικη ιστορια του Νεοελληνικου κρατους>>.
Τι ειχε πει:
Στο κεφαλαιο που αναφεροταν στα χρονια του Τρικουπη,εγραφε:
<<Στον ανδριαντα του Χαριλαου Τρικουπη εξω απο την παλια Βουλη ειναι γραμμενη η περιφημη ρηση του:
[Η Ελλας θελει να ζησει και θα ζησει]

Γιατι το λεει λοιπον αυτο ο Τρικουπης,αφου απο το 1830 που υπαρχει Ελληνικο κρατος και μεχρι τον θανατο του τουλαχιστον,κανεις δεν επιβουλευεται την εθνικη ανεξαρτησια και την ακεραιοτητα της χωρας;Κανεις;Και οι Ελληνες οι υπ αριθμο ενα εχθροι της Ελλαδας;
Που υπερασπιζονται μετα μανιας την Πατριδα απο εχθρους που περιφερονται απο το ενα σημειο του οριζοντα στο αλλο,ισα-ισα για να μπορουν να την ρημαζουν οι ιδιοι;Η σωστη λοιπον ερμηνεια της ρησης του Τρικουπη ειναι:

[H Ελλαδα θελει να ζησει και θα ζησει παρα την θεληση των Ελληνων,που θελουν να πεθανει.]
Aπο το βιβλιο του Βασιλη Ραφαηλιδη,<<κωμικοτραγικη ιστορια του Νεοελληνικου κρατους>>
....ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ..
Κρατηστε και τα κερια μετα το ΠΑΣΧΑ,οι <Κοτσαμπασηδες>> της ΓΕΝΟΠ και τα <<Δοβλετια>> τους θα μας κοψουν το ρευμα!! 
Και για οσους ειναι κατα των ιδιωτικοποιησεων και εχουν σπιτι τους η στο γραφειο τους αλλο παροχο,εκτος ΟΤΕ,να αλλαξουν αμεσως και να ξαναπανε στον ΟΤΕ,αλλοιως θα ειναι ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ.Εγω παντως εχω ΟΤΕ και πληρωνω και νταβατζηλικι το ΠΑΓΙΟ(δηλαδη τις εθελουσιες εξοδους-σαν να λεμε την κανω με ελαφρα πηδηματακια),των αγωνιστων που ηθελαν να προστατεψουν την δημοσια περιουσια αλλα μολις τους <<τα εχωσαν>>,την εκαναν,και στην Ολυμπιακη το ιδιο.
Μονο η δημαγωγια του Λακη εμεινε ακομα να τους...θυμαται.

Υπενθυμιζω.Και το εχω ακομα.Οικιακος λογαριασμος ΟΤΕ,1997,το διμηνο με υπεραστικα 4 ωρων 145.000 ΔΡΧ.Σημερινα περιπου 450 ευρω!!!!Σημερα με την εισοδο και αλλων εταιρειων ο ΟΤΕ,το διμηνο με internet απεριοριστα αστικα και υπεραστικα και 2 ωρες κινητα 90 ευρω...Γιατι να πιστεψω τον Φωτοπουλο που λεει οτι,αν μπου ιδιωτες στο ρευμα,αυτο θα γινει ακριβο...αυτο λεγανε και οι συνδικαλιστες του ΟΤΕ,το 1998...μετα την εθελουσια...χαθηκαν!!! 

Αντε και παλι ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ..απο τωρα..!!!!!
Την Τριτη του ΠΑΣΧΑ παλι για <<χρεοκοπιες>> θα λεμε,ας την ξεχασουμε για λιγες μερες,και απο Τριτη παλι στο Εθνικο σπορ!!!Θα εχουμε μαζι μας και την ΓΕΝΟΠ!!! 
Ειπα και το ξαναλεω,απο αυτο που πασχουμε ειναι η ηθικη χρεοκοπια,και ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΕΘΝΙΚΗ ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΝΕΟΔΙΑΦΩΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΔΙΑΡΘΩΣΗ
Σε ολους,φιλους,εχθρους,γνωστους και αγνωστους,ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ιδιαιτερως και με ΑΓΑΠΗ!
Δειτε εδω φωτογραφιες μιας κωμικοτραγικης πραγματικοτητας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου