Powered By Blogger

Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

ΑΓΝΟΙΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥ ΒΟΣΚΟΥ ΜΕ ΤΟΝ...ΛΥΚΟ...

1897 ΕΘΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΑΙΚΙΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ
Και ακριβως το κεφαλαιο της Εθνικης Εταιρειας ΕΔΩ 
Αντιστοιχιστε τις <<Εθνικες>> διεκδικησεις και τα <<Εθνικα νταηλικια>> του τοτε,με τα <<νταηλικια>> και τις λαικιστικες δημαγωγιες του σημερα. Τα δηθεν <<νταηλικια>> του εκ Καλαμων πολιτικου στην Ευρωπη.
Και τα νταηλικια της κορυφαιας ομαδας της σημερινης εθνικης εταιρειας.Απο την ακρα δεξια μεχρι τον χωρο των αριστεριστων,πολλοι εκ των οποιων την δεκαετια του 70 μας μιλουσαν υπερηφανευομενοι <<για το λαμπρο μελλον του Κινεζικου κομμουνισμου>>.
Σημερα στο κατω μερος της πλατειας,ειναι οι ιδιοι που κηρυσσουν την σταση πληρωμων.ΕΥΤΥΧΩΣ Η <<ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ>> ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ,ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ. 

ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

2011 ΕΘΝΙΚΗ ΕΤΑIΡΕΙΑ ΛΑΙΚΙΣΜΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ,Παναγιωτης Ψωμιαδης,με τις σημερινες δηλωσεις του,(συναντηθηκε με τον κ. Σαμαρα..και προφανως του το ξαναειπε...<<αρχηγος στην Νεα-νεα Δημοκρατια ειμαι εγω,η αλλοιως παιρνω το 10% που μου ανηκει και κανω κομμα>>!!!!.)
Ο οποιος,κ.Ψωμιαδης βοηθησε ...εναν καρκινοπαθη....που εκλεβε με πειραγμενες αντλιες τους καταναλωτες....
Συμπερασμα,οποιος εκ των συμπολιτων μας,(και να ειναι ολοι καλα),εχει καποια ανιατη ασθενεια,μπορει να κλεβει ολους τους αλλους,κατα το δοκουν.
Και σημερα ο Ψωμιαδης βγαινει <<στο βουνο>>.
ΤΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΤΟΥ ΛΑΙΚΙΣΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.
Συμμετεχουν επισης,Θεοδωρακης,Ζουραρης,Πελεγκρινης,
καλλιτεχνες που επαιρναν αφειδως τις επιδοτησεις του υπουργειου πολιτισμου,ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ,φασιστες του Αγιου Παντελεημονα που περιμενουν να κρεμασουν μεταναστες,οπαδοι της ΝΔ που τους εχουν υποσχεθει την ΑΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, αφου με  την Νεα-νεα Δραχμης,θα μπορει πλεον να γινεται το κουμαντο,χωρις να ερωτωνται οι ξενοι δανειστες,Φιλοδοξος Τσιπρας,Καρα-κολοτουμπας του ΛΑΟΣ,φοβισμενοι Βουλευτες,Μαζικος Οχλος,συνδικαλιστες....γραφικα εξωδικα γραφικων Νεοελληνων,φασιστικου τυπου ανωνυμες επιστολες, <<ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΙ>> ΤΟΥ 1993 ΑΝΑΚΑΤΕΜΕΝΟΙ ΜΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΗ ΠΑΠΑΔΟΚΡΑΤΙΑ,αλλα και οι ανικανοι κυβερνητικοι που απολογουνται διαρκως στον οχλο της Εθνικης Εταιρειας και αδυνατουν να αναδιοργανωσουν εδω και 18 μηνες τον διεφθαρμενο φορολογικο μηχανισμο,με αποτελεσμα να μαζευουν παλι λεφτα απο τα συνηθη υποζυγια.
Ας μην ξεχασουμε και τα MEGA-ΛΟΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ,ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΟ ΓΛΥΨΙΜΟ ΣΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΡΕΛΕΝΕΣΑΙ!!!
Η αναβιωση στην κυριολεξια ενος ιστορικου εφιαλτη του 1897,στο προσχημα του μη <<ξεπουληματος>> μιας χωρας,στους ξενους,<<ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΜΕ>>,προκειμενου ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΘΕΝΤΕΣ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΠΟΥΛΑΜΕ ΔΙΑ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ ΣΤΙΣ OFF SHORE ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ,και επειτα να κλεινουμε την βουλη και να παραγραφουμε τα κακουργηματα,συννενοουμενοι με τους αλλους που εχουν μπολικη SIEMENS,(ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΠΛΕ ΤΟ ΕΝΑ,ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΟ ΑΛΛΟ)οπως πολυ ευστοχα λεει και ο αειμνηστος αριστερος Βασιλης Ραφαηλιδης.

<<Οι Ελληνες σκουζουν για το ξεπουλημα της περιουσιας τους,προκειμενου να την εχουν οι ιδιοι στα χερια τους για να την λεηλατουν και να την κλεβουν>>
Ο Ραφαηλιδης τα ειπε,εγω τα επαναλαμβανω.
Πανω απο ενα εκατομμυριο αυθαιρετα...ποιος Θανασης....!!!!Ας τα νομιμοποιησουμε,ειναι το ιδιο οπως οι περαιωσεις.Στην ουσια σε αυτο το κρατος οι παρανομουντες,οι φοροκλεφτες και οι αυθαιρετουντες,τυγχανουν ασυλιας εκ του πολιτικου συστηματος.

Eιναι χαρακτηριστικο το παραδειγμα ενος ηθοποιου ο οποιος συμμετειχε στο προσφατο σηριαλ του MEGA,TO NHΣΙ,που εμφανιστηκε σε μια τηλεοπτικη εκπομπη προσφατα.
Λογω της καλης και εξαιρετικης φωνης του,πολλες φορες παρουσιαζει διαφημησεις.
Προσεξτε λογικη λαικισμου και απαντηση, σε ερωτηση του δημοσιογραφου:
<<ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ,ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ>>
Ταυτοχρονα ομως κανει διαφημιση για την Γερμανικη OPEL!!!!!!!!!!!
Αυτο ειναι που λεω, το βαθυτατο νοημα του λαικισμου.
Και το πως,η αντιδραστικη θεωρια του Ευρωσκεπτικισμου,γινεται κοινωνικο θεσφατο.
Ο Καλλιτεχνης ειναι σαν το πολιτικο.Θελει να ειναι αρεστος στην πελατεια της πλατειας και του λαικισμου.Αν παει κοντρα ο πολιτικος στον λαικισμο δεν θα βγει βουλευτης.
Αν ο καλλιτεχνης παει κοντρα στον λαικισμο,δεν θα γεμισει το θεατρο,και θα λιμοκτονησει.
Για τον κ.ΧΕΙΛΑΚΗ,η Ευρωπαικη Ενωση που τριαντα πεντε χρονια χρηματοδοτει,Αγροτες με καγιεν,πακετα Ντελορ,ευρωπαικα προγραμματα στηριξης,δανεια επι δανειων,τις λαμογιες στα ελληνικα νοσοκομεια,την δημοσια διοικηση και οτι αλλο μπορει κανεις να φανταστει,ειναι ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ...στην παρουσα συγκυρια....
Ενω Η OPEL ειναι καλο...στο συλλογικο ασυνειδητο του οχλου και της μαζας,Η OPEL και το αυτοκινητο,ειναι ....ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΕΡΗΘΕΙ..(και που να δειτε οταν ελθει η δραχμη)...και η opel,δηλαδη ο καταναλωτιμος με Δανεια... δεν ειναι κακο...Ετσι ο ηθοποιος κ.Χειλακης ως εφυης ανθρωπος κυτταει το συμφερον του...οχι το εθνικο συμφερον...για αυτο λογος πολυς να γινεται..οπως γινεται απο την Ελληνικη κοινωνια... συμπεριλαμβανομενου και του Παναγιωτη Ψωμιαδη που σημερα με τις δηλωσεις του,σηκωσε το λαβαρο της νεας Εθνικης Εταιρειας του 1897...στο 2011...και ειπε στον ΣΑΜΑΡΑ ποιος ειναι ο πραγματικος αργηγος στην Νεα-νεα δημοκρατια...που αν του κουνηθουν,παιρνει το 10% ΤΟΥ,και τους κανει χοντρο χουνερι!!!

Και απο την αλλη εχουμε, ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΡΑΠΑΙΟΥΣΑ,ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ,ΚΑΙ ενα πρωθυπουργο φοβισμενο,ατακτως υποχωρουντα,και πολυ λιγο,παρα πολυ λιγο στις σημερινες υψηλες ιστορικες περιστασεις.
Ενας αποτυχημενος υπαλληλος που λεγεται υπουργος οικονομικων,ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ 24 ΩΡΕΣ τον διεφθαρμενο φορολογικο μηχανισμο,ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΩΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΝΟΜΕΚΛΑΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ,ΔΗΛΑΔΗ ΕΦΟΡΙΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΟΥΣ!!!Και στελνει το ΣΔΟΕ να βαλει προστιμα σε περιπλανωμενους λαικους οργανοπαιχτες...η σε ελευθερους επαγγελματιες...ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΥΣ,που δηλωσαν εισοδημα,ανω των 100.000 ευρω,και αφηνει ανελεγκτους αλλους ελευθερους επαγγελματιες,ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ που δηλωσαν εισοδημα 10-12.000 ευρω,η και κατω απο 8000 ευρω!!!
Δεν ξερω αν θυμαστε την προσπαθεια του να διαγραψει τα 27 δισ χρεη,των μεγαλο-οφειλετων,η οποια δεν περασε,αλλα και μετα απο αυτα, εγινε προσπαθεια να εισπραχθουν,οπως και την ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ οτι θα βγαλει στην φορα τα ονοματα..Οσο τα ειδατε εσεις,τα ειδα και εγω.
Εναν υπουργο δικαιοσυνης που δεν θελει να αγγιξει το ΑΒΒΑΤΟ της δικαιοσυνης,που δεν ζητα εξηγησεις,για πως ειναι δυνατον πανω απο 30 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ανεισπρακτα προστιμα,μεγαλων φοροφυγαδων να λιμναζουν στην Δικαιοσυνη που αποτελει εναν απο τους συνταγματικους πυλωνες της Δημοκρατιας,οπως τουλαχιστον λεει το συνταγμα...απλα το λεει ομως!!!
Και να υποκεινται σε περικοπες οι μισθωτοι και συνταξιουχοι των 800-1000 ευρω.
Η Χωρα βρισκεται στο <<και ενα>>,της απυθμενης χρεοκοπιας,κινδυνευει να βρειθει,ΟΧΙ ΚΑΝ ΣΤΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ,(1990),αλλα στα 60 χρονια πισω της εποχης του 1950.
ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΜΠΛΕ ΚΑΤΑ ΒΑΣΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ,ΛΟΓΑΡΙΑΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟ.
Νομιζουν οτι οι Ευρωπαιοι θα συνεχιζουν να δανειζουν ενα παρασιτικο κρατος κακεκτυπης Σοβιετιας,προκειμενου οι μισοι και πλεον απο τους αγανακτισμενους να κανουν πραξη τα ονειρα τους,για ενα διορισμο στο Δημοσιο της Δραχμης,ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΙ ...Θυμαστε τοτε με τους σταζιερ,που ειχαν βγει και ελεγαν οτι <<πρεπει τα παιδια να εχουν νομικη καλυψη>>,Η ΔΕΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ;;;

Την βομβα ερριξε σημερα ο υψηλοβαθμος Γερμανος της Γερμανικης κρατικης τραπεζας,ΚΑΙ ΕΙΠΕ:
<<Ακομα και η Ελλαδα να χρεοκοπησει το ευρω δεν κινδυνευει>>.Αυτη ηταν προειδοποιητικη βολη,ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙ...αλλα σε κλιμα ΛΑΙΚΙΣΜΟΥ-ΟΧΛΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑΤΟΣ..ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ;;;ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕ;;;;
Aυτο σημαινει επι το λαικοτερον,<<Καληνυχτα Ελληνες και ονειρα γλυκα>> 


Η ΑΓΝΟΙΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ...
Ο Ελληνας οδηγος εχει μια δικη του θεωρια οταν οδηγει επικινδυνα στους δρομους.<<ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΣΥΜΒΕΙ ΠΟΤΕ>>!!!
Οποιος εχει βρεθει στην κατασταση εμπλοκης σε ενα τροχαιο...με την ψυχολογια,<<ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΣΥΜΒΕΙ>>..βρισκεται στην ακολουθη κατασταση...
Πρωτες στιγμες.ειναι στιγμες nan-sec..
ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΟΣ ΠΑΝΙΚΟΣ...και σκεψεις...<<Θεε μου δεν το πιστευω οτι μου συμβαινει.....>>
Δευτερες στιγμες,ΙΣΧΥΡΟ ΣΟΚ ΚΑΙ ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗ ΤΟΣΗ,ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΚΑΤΑΓΜΑΤΑ ΠΟΝΑΝΕ!!
Επομενες στιγμες,ΠΟΝΟΣ ΚΑΙ υστερα ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΠΗΡΙΑ!!!!
Ειναι το συνδρομο της αγνοιας κινδυνου.

Οπως το παραμυθι του βοσκου με τον λυκο,και τους χωρικους.
Βοσκος η κυβερνηση,λυκος η χρεοκοπια,και χωρικοι ολοι εμεις.
Βγηκε ο Βοσκος την πρωτη φορα και φωναζε:
-Λυκος!!!Λυκος,προσοχη χωρικοι....
Τρεχανε οι χωρικοι να προστατεψουν τις περιουσιες τους απο τον Λυκο...αλλα λυκος τιποτα....
Την δευτερη φορα ο Βοσκος....
-Λυκος χωρικοι..λυκος..προσεξτε...
Τρεχανε παλι οι χωρικοι....αλλα λυκος τιποτα...
Στο παραμυθι ομως τριτη φορα δεν υπηρξε..
-Λυκος...!!!Λυκος χωρικοι λυκος!!!
Αλλα αυτοι την φορα οι χωρικοι ειπαν:
<<Mπα ψεμματα μας λεει ο ψευτης και ανικανος βοσκος>>...μονο που αυτην την φορα ο Λυκος ηρθε...και εγινε χαμος...χαμος και χαλασμος...
Συμπερασμα:Φταινε οι χωρικοι;;
Απαντηση:Οχι,πρωτιστως φταιει ο Βοσκος!!!Αυτο ειναι το μονο σιγουρο.
Διοτι ο βοσκος επρεπε απο την αρχη να πει την αληθεια,και οχι με επικοινωνικα τερτιπια να προσπαθει να φοβιζει τεχνιεντως τους χωρικους.
Διοτι ο βοσκος εδειξε οτι ειναι χειριστης στα επικοινωνιακα τερτιπια,ΑΛΛΑ ΑΣΧΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.
Ελεγε καποιος μεγαλος,οτι η αληθεια αρεσει στον κοσμο,οσο και δυσαρεστη να ειναι....Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΜΩΣ...και ακομα και σημερα ο βοσκος κρυβει την αληθεια,και κανει επικοινωνικα τερτιπια...Αλλα αυτην την φορα ο Λυκος θα ερθει....!!

Υ.Γ1
Ναι να μην πληρωσουμε κανεναν.
Ναι να τους διωξουμε ....ΟΥΣΤ!!!
Ερωτηση:
Και μετα;;
Πως θα πληρωσουμε την δημοσια διοικηση,τις συνταξεις,τις ΔΕΚΟ,και τα αλλα δυο εκατομμυρια που θελουμε να κανουμε μονιμους,τα φαρμακα που το 80% ειναι εισαγομενα,και τα τροφιμα που το 70% ειναι εισαγομενα,τα κινητα τηλεφωνα,τα επιπλα,τα οικιακα σκευη,τα ΟPEL στην διαφημιση του Αντι-ευρωπαιου επαναστατη ηθοποιου κ.Χειλακη,τα μανταλακια απο Τουρκια,κ.λ.π-κ.λ.π.
Οι αριθμοι ειναι αμειλικτοι.
Εχουμε ταμειο 50 δισ,και αυτα υπο αμφισβητηση,και εξοδα 74 δισ.
Ακομα και τους τοκους πια να μην πηρωνουμε χρειαζομαστε καθε χρονο επιπλεον 10 δισ,και αν μονιμοποιηθουμε ολοι θα θελουμε και 20 δισ και παραπανω.
Με δεδομενο οτι εχουμε ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ 45 ΔΙΣ,ΚΑΙ ΕΞΑΓΩΓΕΣ 16 ΔΙΣ,ας πει καποιος ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ,αν αυτη η χωρα μπορει να επιβιωσει,αν δεν αλλαξει παραγωγικο μοντελο.
Υπαρχει ομως και η αλλη λυση.
ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ,ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΝΟΜΑΡΧΗ ΕΚΕΙ ΤΟΝ Κ.ΨΩΜΙΑΔΗ!!
Με μια διαφορα....ο απεναντι πηρε 50%...και η θεωρια του Νταβουτογλου,περι της νεας οθωμανικης αυτοκρατοριας,ερχεται σε μια ιστορικη συγκυρια,οπου η Ελλαδα θελει να αποχωριστει την Ευρωπη,σε κατασταση πληρους χρεοκοπιας.
Η Ιστορια εχει δειξει οτι σε τετοιες ιστορικες καταστασεις,και με ΕΘΝΙΚΑ ΝΤΑΗΛΙΚΙΑ,<<που πας ξυπολητος  στα αγκαθια>>,η ηττα δεν ειναι μονο στην οικονομικη χρεοκοπια,αλλα και στην απωλεια εθνικου ζωτικου χωρου....ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΡΩΤΟΣΤΗΣΕΙ...ΠΟΙΟΝ (;;;)...ΣΤΟ ΝΕΟ ΓΟΥΔΙ... 

Υ.Γ 2
Δεν ξερω τι κανουν οι <<διεθνεις τοκογλυφοι>>
Ξερω ομως οτι σε περιπτωση χρεοκοπιας και στασης πληρωμων,οπως πολυ ευκολα προτεινουν διαφοροι ηλιθιοι μαρξιζοντες στις <<συνελευσεις>> της κατω πλατειας,οι πραγματικοι και γνωστοι διεθνεις τοκογλυφοι θα εχουν βγαλει ΑΜΥΘΗΤΑ ΚΕΡΔΗ ΑΠΟ ΤΟ  ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ.
Μερικες φορες αυτοι οι ηλιθιοι μαρξιζοντες,απο ιδεολογικη ψυχωση,και χωρις να το θελουν,ειναι συμμαχοι αυτων των γνωστων με τα cds.
Μονο που οταν οι ΗΛΙΘΙΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ γινουν πραξη,ενας ολοκληρος λαος,και τα παιδια των παιδιων του,θα ΒΥΘΙΣΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΑ,σε τετοιο βαθμο ,που ακομα και το σημερινο προγραμμα να φανταζει παραδεισος...!!!!

ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ ΕΞΑΙΡΕΤΕΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΜΑΡΞΙΖΟΝΤΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΝ ΤΗΣ ΚΑΤΩ ΠΛΑΤΕΙΑΣ...ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 1970,ΜΑΣ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ευτυχως που η <<Ιερουσαλημ>> ειναι μικρη...και οι παροικουντες,δοξα τω Θεω...γνωριζομαστε μεταξυ μας.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ
Η πορεια του Ελληνικου χρεους 1980-2009,δυο περιοδοι φουσκωσαν το χρεος.Α.Παπανδρεου 1981-1989 και Κ.Καραμανλη 2004-2009.


Κειμενα ιστορικης εθνικης αυτογνωσιας.Β Ραφαηλιδης<<κωμικοτραγικη ιστορια του Νεοελληνικου κρατους>>,Γερασιμος Κακλαμανης,<<Η Ελλας ως κρατος δικαιου>>,για οσους σκεφτονται και ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ.


ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΚΙΝΗΜΑ,Η ,Η ΜΑΖΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΧΛΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΟΥ 1897.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου