Powered By Blogger

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

-ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ-ΙΔΑΝΙΚΟΙ ΑΥΤΟΧΕΙΡΕΣ!!!

Μιμη Ανδρουλακη,κανεις μεγαλο λαθος......!!!!!!

http://blip.tv/mimis-androulakis/istorika-mathimata-ptoxeusis-5294698

ΑΥΤΑ που ειπε ο Μιμης Ανδρουλακης,στην Βουλη,(στο παραπανω link υπαρχει το βιντεο στις ιστορικες αναφορες του),αναφερομενος στα ιστορικα αντιστοιχα παραδειγματα χρεοκοπιας του 1920,του 1893-1897 και 1932,τα εχουμε γραψει προ καιρου σε αυτο το blog.

Ειδικα για την περιοδο 1893-1897,μπορειτε να δειτε ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΔΩ.
Στο βιβλιο ενος Αριστερου διανοουμενου που εχει πεθανει.

Ο Ανδρουλακης ειπε,<<Δεν πιστευω οτι υπαρχει Δηλιγιαννης σημερα στην Ελλαδα,αλλα το φαντασμα του εχει στοιχειωσει επι πολλα χρονια.........>>

Κανεις ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΜΙΜΗ.

ΔΗΛΙΓΙΑΝΝΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.

 ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΛΑΙΚΙΣΜΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ...Και το αλλο το φρουτο...πως το λενε...Φαηλος Κρανιδιωτης...το φαντασμα του 1893-1897,1920 ΚΑΙ 1932 ειναι εδω,ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΔΩ...ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ... Μιμη Ανδρουλακη







ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ.

ΖΟΥΡΑΡΗΣ-ΜΙΚΗΣ-ΠΕΛΕΓΚΡΙΝΗΣ-Αριστεριστικος και εθνικιστικος Λαικισμος-ΟΧΛΟΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ(την πανω πλατεια συντονιζουν ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ)-και στην κατω πλατεια ΛΑΙΚΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟ 1976 ΕΛΕΓΑΝ ΓΙΑ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΛΑΜΠΡΟ <<ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ>> ΜΕΛΛΟΝ.
 
Το μετωπο του Λαικισμου σημερα ειναι σιγουρο οτι θα οδηγησει την Ελλαδα σε μια ΑΤΑΚΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ.
ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ Ο ΚΟΥΡΗΣ-ALTER-SUNDAY TIMES-DAILY TELEGRAF(συντηρητικες Αγγλικες Εφημεριδες που λενε τα ιδια με <<εθνικα υπερηφανους Ελληνες>>....τυχαιο!!!!!!)....ΤΟ CONTRA-O ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΠΑΝΙΣΤΙΡΤΖΗΣ,και ολη η Ελλαδα των ΚΟΤΣΑΜΠΑΣΗΔΩΝ!!
Και σε ολα αυτα μια κυβερνηση που δεν μπορει ΑΠΟ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΝΑ ΧΕΙΡΙΣΤΕΙ την υποθεση αυτη.
Τι πιο ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ!!!!

Εχουμε ηδη γραψει αναρτησεις πριν καν τα πει ο Μιμης,ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ,και περιμενουμε την επαναληψη της ΙΣΤΟΡΙΑΣ του 1893-1897,1920,1932,διοτι σε αυτην την Χωρα οπου η ιστορια διδασκεται απο το <<υπουργειο Εθνικης παιδειας και θρησκευματων>>,κανεις Νεοελληνας δεν εχει καμμια διαθεση να κοιταξει πισω στην Ιστορια....αφου την αγνοει..


ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ


ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ


23 ΚΕΙΜΕΝΑ Β.ΡΑΦΑΗΛΙΔΗ


Ο ΟΧΛΟΣ ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ.


ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕΙ ΑΤΑΚΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ.


ΑΓΝΟΙΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ..

2 σχόλια:

  1. Mα Φώτη μου, εσύ νομίζεις ότι δεν σε έχει επισκεφθεί ο Μίμης;; Κάνει κι άλλη δουλειά από το να ψάχνει τα ιστολόγια και να επιλέγει τα σημαντικά για να τα προσαρμόσει στις "politically correct" του θέσεις;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O Μίμης ξέρει πολύ καλά το ρόλο του Σαμαρά,αλλά ελπίζει ότι η Φράου Μέρκελ θα θυμηθεί την ανατολικογερμανική της διαπαιδαγώγηση (παραπομπή στην άλλη σου ανάρτηση)και θα τον τακτοποιήσει καταλλήλως... :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή