Powered By Blogger

Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Κ.Κ.Ε

ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Κ.Κ.Ε.
 

Στην μεταπολιτευτικη ιστορια,εδω και 37 χρονια οι απεργιες που εγιναν αντικειμενο ειδησεων και απασχολησαν την ελληνικη κοινωνια,σε μεγαλο βαθμο και με πολλες προεκτασεις ,δεν ηταν ουτε απεργιες εμπορουπαλληλων,ουτε υπαλληλων στα super -market ουτε υπαλληλων και εργαζομενων στον ευρυτερο ιδιωτικο τομεα.

Αν και εκει οι συνθηκες που επικρατουσαν ηταν δυσαναλογες με αυτες στο δημοσιο,αν και οι αμοιβες ηταν πολυ χαμηλοτερες απο αυτες του δημοσιου,αν και εκει τα προνομια ηταν ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ,αν και εκει οι συνελευσεις,(αν γινονταν τετοιες),γινονταν σε ωρες ΜΗ ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ,(και οχι Παρασκευη στις 11.30,οπου ο καθε δικτατορισκος συνδικαλιστης,εκλεινε την δημοσια υπηρεσια),για να κανει συνελευση και οι πολλοι συναδελφοι του να την κανουν με ΗΜΙΤΡΙΗΜΕΡΟ!!
 

Οι απεργιες λοιπον που ηταν κυριαρχες στην Μεταπολιτευση αφορουσαν τα μεγαλα ΔΟΒΛΕΤΙΑ στο Δημοσιο και τις ΔΕΚΟ αλλα και τα κλειστα ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΑΡΜΑΤΩΛΙΚΙΑ στα κλειστα επαγγελματα.
Και οχι σε ολο το δημοσιο.Προσεξτε:
Στο στενο δημοσιο τομεα ηταν οσοι ειχαν σχεση ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΑΜΕΙΟ.
Εφοριακοι και Τελωνειακοι,ασχετα αν η φοροδιαφυγη και η δασμοκλοπη και η λαθρεμπορια ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ακομα και σημερα.Αποτελεσμα, αυτοι οι δυο κλαδοι να εχουν ευνοηθει σκανδαλωδως απο το μεταπολιτευτικο συστημα.
 

Στις ΔΕΚΟ εχουμε ΤΟ ΔΟΒΛΕΤΙ ΤΗΣ ΓΕΝΟΠ, και τα ΔΟΒΛΕΤΙΑ στις συγκοινωνιες.Στην Υγεια,τους Γιατρους του ΙΚΑ,(οχι του ΕΣΥ-και αυτο εχει την ιδιαιτεροτητα του σε σχεση με την ΝΕΟΟΘΩΜΑΝΙΑ ετσι οπως δομηθηκε με το πρωτο συνταγμα της Επιδαυρου).
 

Εχουμε επισης απο τα κλειστα επαγγελματα τρεις κλαδους που μονοπωλουν τις ειδησεις στις απεργιες τους.
ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΔΕΣ, ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ, ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ,τα πιο κλειστα ΤΩΝ ΚΛΕΙΣΤΩΝ,τα πιο σκληρα ΤΩΝ ΣΚΛΗΡΩΝ της Νεοοθωμανιας!!
Και φυσικα η ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΠΕΜΕΝ στα Λιμανια.
 

Και σε ολα αυτα η αριστερα και το ΚΚΕ εχει σταθει παντα με στειρο Λαικισμο και πολιτικο ΘΡΗΣΚΟΛΗΠΤΙΣΜΟ!!
Οπως και προσφατα ,Τσιπρας και Παπαρηγα υπερ των Ταξιτζηδων,δηλαδη υπερ,ουσιαστικα της μεθοδου, ΑΓΟΡΑΖΩ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ 200.000 ευρω,και δηλωνω στη ΕΦΟΡΙΑ 3.000 ευρω.
Το θεμα της ευρυτερης παραοικονομιας στο Ελληνικο κρατος απο τοτε που συσταθηκε,ειναι αλλης αναρτησης θεμα.
 

Αλλα Ο ΛΑΙΚΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ,εχει γινει αντικειμενο μελετης απο ΕΝΑΝ ΠΑΛΙΟ ΔΙΑΝΟΗΤΗ ΑΡΙΣΤΕΡΟ,τον Βασιλη Ραφαηλιδη,στο βιβλιο του,<<Κωμικοτραγικη Ιστορια του Νεοελληνικου Κρατους>>.Εχοντας αφορμη το μεγαλο βιβλιο του Επτανησιου Διανοητη Γερασιμου Κακλαμανη,με τιτλο <<Η ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ>>,εχει ενα κεφαλαιο στο βιβλιο του με θεμα <<ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΚΕ>>,οπου εκει αναπτυσσει με την απλη μεθοδο της λογικης,ΑΥΤΟΣ Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ της διανοησης,την Λαικιστικη πολιτικη του ΚΚΕ.
Μια πολιτικη που ακομα και σημερα εκδηλωνεται στους ταξιτζηδες,οποτε επιβεβαιωνεται και το Ρητο,

<<ΟΠΟΥ ΓΑΜΟΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΤΟ ΚΚΕ ΠΡΩΤΟ>>,κατα το <<...Η ΒΑΣΙΛΩ ΠΡΩΤΗ>>.
 

Αλλωστε και προσφατα η κ.Παπαρηγα,σε ενα ΚΡΕΣΕΝΤΟ ΛΑΙΚΙΣΜΟΥ,σε συνεντευξη της προσφατη,ειπε οτι <<ο Λαος δεν χρωσταει τιποτα,το κρατος χρωσταει>>!!!!.
Και ως προς το δευτερο εχει δικιο,το κρατος χρωσταει,αλλα και του χρωστουν.!!
Και αυτο ειναι το πρωτο μερος, για το οποιο η κ.Παπαρηγα τηρησε σιγην ιχθυος.
 

Βεβαια για την κ.Παπαρηγα <<Λαος>> σημαινει <<ΠΑΝΤΕΣ ΠΛΗΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΩΝ>>,αοριστου προελευσεως.
 

Ειναι αυτο που λενε ΟΙ ΘΡΗΣΚΟΛΗΠΤΟΙ.....<<τα κακα πνευματα>>,η ο <<διαβολος>>...!!!
 

Η κ Παπαρηγα δεν μπαινει καν στον κοπο,(και γιατι να μπει αλλωστε-ο Λαικισμος δεν θελει κοπο) να μας πει,ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ που χρωσταει στα δημοσια ταμεια,41 ΔΙΣ ΕΥΡΩ,τα οποια απο απλες οφειλες,εγιναν ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΕΣ,με ευθυνη δεκαδων εκατονταδων διεφθαρμενων εφοριακων,και μερικων δεκαδων Δικαστων που σε συνεργασια με μεγαλοδικηγορους,ΤΙΝΑΞΑΝ ΤΗΝ BANKA στον αερα.
 

Εκτος αν αυτα τα 41 ΔΙΣ πεσανε ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ!!
 

Η κ.Παπαρηγα περιοριζεται παντα στην γενικολογια του ΛΑΙΚΙΣΜΟΥ,στην οποια παντα περιοριζοταν το Κ.Κ.Ε.

Ο Λαικισμος σε αυτην την χωρα δεν ειναι τωρινο φαινομενο.

Ξεκινησε απο τους κοτσαμπασηδες Κουντουριωτηδες και Μαυρομιχαλαιους,κατα του ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ,περασε απο τον ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΙΣΜΟ του Μακρυγιαννη,με την ΜΑΝΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑΣ και τον ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ,ηρθε ο Βουλγαρης,(1863) και πηρε την σκυταλη,μετα ο Δεληγιαννης,(1878-1897),υστερα ο ΑΝΤΙΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ του 1920,μετα η μεσοπολεμικη ΑΝΤΙΠΡΟΣΦΥΓΙΚΗ υστερια,μετα τον εμφυλιο η υστερια της ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΣΥΝΗΣ,και μετα την μεταπολιτευση το Λαικιστικο συνθημα του Αντρεα,<<ΟΙ ΜΗ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΙ>>,για να καταληξουμε σημερα στους <<Διεθνεις τοκογλυφους>>,που ξαφνικα τωρα τους θυμηθηκαμε,ενω επι 30 χρονια,κατασπαταλουσαμε,Δανεια,Μεσογειακα ολοκληρωμενα προγραμματα,Πακετα Ντελορ,και τωρα <<το νεο Σχεδιο Μαρσαλ>> δια του απλοχερου ΕΣΠΑ.

Καθε πραγμα ομως εχει και τα ορια του.
 

Θελω λοιπον να παραθεσω αυτο το κεφαλαιο απο το αποσπασμα του Β.Ραφαηλιδη,σε αυτην την αναρτηση που ειναι τοσο ΑΠΛΟ και τοσο ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ,και επαναλαμβανω,απο εναν Διανοητη της αριστερας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Κ.Κ.Ε

1 σχόλιο:

  1. Μα μήπως νομίζει κάποιος ότι η Παπαρήγα και οι όμοιοί της νοιάζονται για τη χώρα και τους εργαζόμενους;;; Οι εργαζόμενοι είναι απλά (Όσοι είναι- αλλά θέλουν να τους θεωρούν όλους δικούς τους) εργαλεία στα χέρια τους, για να υπηρετήσουν το κόμμα, καθ' ότι το κόμμα είναι η πατρίδα τους και θρησκεία τους η ιδεολογία. Έτσι όποιος πάει στο ΚΚΕ, ξεχνά το δικό του μυαλό και μαθαίνει να σκέπτεται με το μυαλό της κεντρικής επιτροπής...Βλέπεις το πολιτικό τσίρκο δεν απαντιέται μόνο στα αστικά κόμματα...Θα έλεγα μάλιστα ότι το τσίρκο του ΚΚΕ υπερέχει σ' ένα τομέα: Είναι πιο γραφικό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή