Powered By Blogger

Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ ΤΗΣ!!!.

Δειτε παρακατω τα link τους.
Αυτοι ειναι οι θησαυροι της Ελλαδας,που η <<εθνικη μας μιζερια>>,δεν αναδεικνυει.ΟΙ ΘΗΣΑΥΡΟΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ!!
Τιμη πραγματικα ανηκει σε αυτους τους πρωτοπορους που κοντρα στο ρευμα,δημιουργουν την ελπιδα,απεναντι στην μιζερια και τον λαικισμο,και τον πολιτικο κοτσαμπασισμο,ειτε αυτος προερχεται απο την ταξη των Πολιτικων ,ειτε απο το ΔΗΘΕΝ κινημα του συνοθηλευματος των <<αγανακτισμενων>>.

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ :
Ελαιολαδο ΠΡΩΤΟΥΛΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ

ΒΡΑΒΕΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΠΡΩΤΟΥΛΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ

ΦΑΣΟΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ ΠΡΕΣΠΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΦΑΚΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΓΗΣ ΒΟΙΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗ ΦΑΚΗΣ 

ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ


Ετυχε να δοκιμασω και το λαδι Μυτιληνης και τις φακες Βοιου και τα φασολια πρεσπων,και σας πληροφορω,οτι τελικα αυτα που εισαγονται και παιρνουμε απο τα super-market ειναι ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ,μπροστα στην ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΝΟΣΤΙΜΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ,των Ελληνικων προιοντων.
Την Μανα Ελληνικη Γη την απαξιωσαμε,με την ευθυνη ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ,και μαζευτηκαμε ολοι σε 5 πολεις της Ελλαδας,για να πουλαμε,μεταπρατιλικι,δημοσιουπαλληλικι,και παροχη υπηρεσιων.Με αυτα ομως ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ.
H Aναρτηση αυτη δεν εχει κανενα διαφημιστικο σκοπο.Απλα καποτε πρεπει να φερνουμε στις αναρτησεις μας και στα blog μας,την ουσια.Και αυτη η ουσια ειναι, οτι αν η χωρα αυτη δεν παραξει δικο της εθνικο πλουτο,και να ΕΞΑΓΕΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ,ακομα και ο Χριστος να ξανακατεβει στην Γη αποκλειστικα και μονο για την Ελλαδα,ο δρομος της χρεοκοπιας ειναι δεδομενος,ειτε πεσει καταιγιδα χρηματων και σχεδιων Μαρσαλ ειτε οχι.

Παει και τελειωσε.Τα υπολοιπα ειναι απλα ΦΟΥΜΑΡΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΚΟΡΔΕΛΛΕΣ.

Εκτος αν ο Μικης πεισει τον Πουτιν να μας δανειζει για να μας ταιζει απλως,η εαν ο Χαρδαβελλας αυριο κιολας βγαλει απο τα εγκατα της Γης,το αφθονο πετρελαιο,που <<πουλαει>> τηλεοπτικα.
Μεχρι τοτε ομως................

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΔΩ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΧΘΕΙ.

ΠΕΡΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ

1 σχόλιο:

  1. Μου άρεσε, ο απλός, άμεσος, στοχευμένος τρόπος σου που τα είπε όλα και δεν επιδέχεται καμία λογική αντίρρηση. Να τελειώνουμε με τη τζάμπα μαγκιά και να το ρίξουμε στην παραγωγή μήπως αποκτήσουμε και λίγη αυτοεκτίμηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή