Powered By Blogger

Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

ΚΚΕ ΚΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ

ΟΧΙ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ.
(Μιλαμε για αποποινικοποιηση της χρησης,και οχι για αποποινικοποιηση της εμποριας αρα των ιδιων των ναρκωτικων ουσιων.)

Και πριν λαλησει τρις.....!!!Νασου το ΚΚΕ παλι πρωτο στο <<οπου γαμος και χαρα>>


<<Σε μια παρεα φοιτητων,ετσι για πλακα,ενα βραδυ καπνιζαν χασισ.Για πρωτη φορα.Μπηκε μεσα η ασφαλεια και επιασε 4 παιδια για μερικα γραμμαρια τσιγαρου.Αποτελεσμα.Οι τρεις νεοι εφαγαν 7 χρονια φυλακη,και η μια κοπελλα 4.
ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΝ!!!
Τετοια περιστατικα εχουν καταγραφει δεκαδες εκατονταδες.Οι φυλακες εχουν γεμισει απο χρηστες της μιας φορας,η και περισσοτερων.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.Και φυσικα εξαρταται ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ του καθε Δικαστη,αλλα και την προσωπικη του αντιληψη για τα πραγματα.Κανενας νομος δεν τον δεσμευει για το πως θα συμπεριφερθει νομικα σε εναν χρηστη. 

Τo ποσο βαθεια  ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟ,<<ΘΡΗΣΚΟΛΗΠΤΙΚΟ>> οσο και ΛΑΙΚΙΣΤΙΚΟ ειναι το ΚΚΕ,ειναι κατι που φαινεται απο την θεση του στην καταθεση των σχετικων προτασεων νομου για την αποποινικοποιηση των Ναρκωτικων.

Κρυβομαστε πισω απο το δακτυλο μας Πατριωτες. Δεκαδες χρονια τωρα,την στιγμη που χιλιαδες οικογενειες αντιμετωπιζουν καθημερινα ενα δραμα,στο οποιο ουτε η μεταπολιτευση,ουτε το ΚΚΕ ουτε κανενα κομμα εδωσαν λυση χρονια τωρα.
Ζουμε καθημερινα φτωχους ανθρωπους,κυριως νεους, ΠΟΥ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΖΟΥΝΤΑΙ Η ΣΑΠΙΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ,για μερικα γραμμαρια,την στιγμη που μεγαλεμποροι ναρκωτικων,χρησιμοποιωντας μεγαλοδικηγορους βρισκονται <<εκτος των τειχων>>.
Θυμαμαι μια εκπομπη του Δημοσιογραφου Θεοδωρακη στο MEGA,οπου μια κοπελα 28 ετων για λιγα γραμμαρια ΕΙΧΕ ΦΑΕΙ ΙΣΟΒΙΑ!!!!
Το τι γινεται στον χωρο των ναρκωτικων,ποιοι πανε φυλακη και ποιοι την γλυτωνουν,ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ Η ΚΟΥΤΣΗ ΜΑΡΙΑ!!!
Αν αυτο ειναι ΑΠΟΝΟΜΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ,αν τελικα οι χρηστες πρεπει να αντιμετωπιζονται ως εγκληματιες,αν ειναι σωστο να ΣΑΠΙΖΟΥΝ στις φυλακες νεα παιδια,επειδη τους επιασαν μια φορα να εχουν στην κατοχη τους μερικα γραμμαρια,τοτε το παλαι ποτε Σοβιετοφιλο κομμα που υποστηριζε αναφανδον τις διαβοητες ΣΤΑΖΙ ΚΑΙ KGB ως προλεταριακες αστυνομιες,ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟΝ ΚΑΤΗΦΟΡΟ ΤΟΥ ΛΑΙΚΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΣΜΟΥ.


<<Η εξαρτηση απο τα ναρκωτικα δεν ειναι αρρωστεια αλλα θεμα πολιτικης>>,λεει το ΚΚΕ.
 
Aν ετσι ,τοτε και η εξαρτηση απο την  ΒΟΤΚΑ,η γενικα ο αλκοολισμος,το καπνισμα,η ο απλος καφες,το διαδυκτιο,η βουλημια,ειναι θεμα πολιτικης;;;
Aλλα τι να πουν οι ιδεολογικοι απογονοι εκεινων που απεπεμψαν τον Βιλχεμ Ραιχ,επειδη νομιζαν οτι τους μιλαγε <<Κινεζικα>>.
Αν ομως προχωρησουμε,η εξαρτηση πολλων ανθρωπων σε σεξουαλικες συμπεριφορες που η κοινη λογικη χαρακτηριζει ως παρεκτροπες,ειναι θεμα πολιτικης,η ψυχικης αρρωστειας;;
Βαζουμε μαλλον δυσκολα θεματα στο ΚΚΕ πολυ δυσκολα.
 

Στο ΚΚΕ που ειναι πλεον ετοιμο να συνταχθει σε αυτο το θεμα με τα πιο αντιδραστικα τμηματα της Ελληνικης κοινωνιας,της Εκκλησιας, και της πολυ ακρας δεξιας,καθως η σχετικα ακρα δεξια μεχρι αυτην την στιγμη δεν εχει μιλησει.Την εχει προλαβει αλλωστε το Κ.Κ.Ε.
Βεβαια ο νομικος πολιτισμος αλλα επιτασσει,και δεν ειναι δυνατον Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ.
 

Η προοδος της ανθρωποτητας και ο Νομικος πολιτισμος επιβαλλει το ξεκαθαρισμα μιας νομοθεσιας,ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΟ ΣΑΜΑΡΙ,αλλα οχι το Γαιδουρι.
Το ΚΚΕ καλει σε <<αντιναρκωτικο μετωπο>>,ωσαν καποιοι να θελουν να βομβαρδισουν την χωρα απο αερος με χασισ και ηρωινη.
Αστεια πραγματα εως και ΓΕΛΟΙΑ!!!!.

Αλλα ειναι σιγουρο οτι σε αυτον τον <<αντιναρκωτικο>> αγωνα θα βρει προθυμους συμμαχους σε τμηματα της εθνικιστικης ακρας δεξιας, σε διαφορους γνωστους Μητροπολιτες ανα την χωρα,στον Παναγιωτη Ψωμιαδη,στο contra του κ.Κουρη,και σε ολο το γνωστο <<Εθνικο ιερατειο>>,καθως και σε τμηματα της Ν.Δ και βουλευτες-Βολευτες του ΠΑΣΟΚ,που ως συνηθως θα αντιδρασουν για να μην χασουν την συντηρητικη πελατεια τους.
ΤΗΝ ΠΕΛΑΤΕΙΑ ΑΥΤΗ η οποια σε καθε προσπαθεια ιδρυσης μιας κοινοτητας απεξαρτησης στην γειτονια της,επαναστατει και θελει την απομπομπη των εξαρτημενων,οπως παλια των λεπρων!!
Αυτη η πελατεια ναστε σιγουροι οτι ψηφιζει και ΚΚΕ και ΝΔ και ΠΑΣΟΚ,και ολα τα κομματα.

Η συνεχεια σε αυτο το θεμα,θα ειναι συναρπαστικη,και αποκαλυπτικη.
 

Τουλαχιστον να γνωριζουμε οτι στην εποχη που θα επικρατησει Η <<ΛΑΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ>> της κ.Παπαρηγα,η ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΕΞΑΡΤΗΣΗΣ,δεν θα αντιμετωπιζεται ως ψυχικη ασθενεια,ΑΛΛΑ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑ,με τις γνωστες ιστορικα απο την πρωην ΕΣΣΔ συνεπειες.
 

Ας περιμενουμε τι θα πει και ο ΣΥΡΙΖΑ......

Διαβαστε εδω την ανακοινωση του ΚΚΕ



5 σχόλια:

  1. Φώτη μου το ΚΚΕ ακόμα και με το διάβολο θα συμμαχήσει για να μην τύχει και αναβαθμιστεί η ελληνική κοινωνία. Να παραμείνει όσο πιο παθογενής γίνεται.. Γιατί όταν αναβαθμιστεί, το ΚΚΕ πιστεύει ότι δεν θα έχει πια πιθανότητες να βάλλει την ελληνική κοινωνία στο χέρι , όντας αναβαθμισμένη. Άλλωστε το κόμμα αυτό έχει τα δικά του σχέδια αναβάθμισης, του τύπου της πάλαι ποτε CCCP !!!!! και των πρώην κομμουνιστικών παραδείσων....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το θεμα ειναι οτι δυστυχως παρα πολλοι ειτε ηθελημενα ειτε χωρις γνωση,συγχεουν το θεμα της ΑΠΟΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ,με την ΑΠΟΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΓΕΝΙΚΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ.
    Το ποσα βρωμικα κυκλωματα πλητονται απο την ΑΠΟΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ,δεν ειναι αναγκη να τα απαριθμησουμε,τα ξερουμε ολοι και τα λεμε καθε μερα.Απο κυκλωματα στον κρτικο μηχανισμο τις υπηρεσιες ασφαλειας,και την Δικαιοσυνη,κυκλωματα Δικηγορων που βαζουν στο χερι σπιτια οικογενειων για να σωσουν το παιδι τους απο μερικα γραμμαρια ,και πολλα αλλα.ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΥΦΛΩΜΕΝΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ,που ενω τα ξερουμε,τα βλεπουμε και τα ακουμε καθε μερα,ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΙΣ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΟΥΣ....Δυστυχως!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για συντηρητικό ΚΚΕ και ακροδεξιά μιλάς ,αλλά εγώ άκουσα τον Τζαβάρα το πρωί στον Φλας να τα μασάει και να καταλήγει:Eίμαστε αντίθετοι! Οι επεξεργασίες Μαριέτας Γιαννάκου,Τατούλη,Ανδριανόπουλου κλπ βρίσκονται στον κάλαθο των αχρήστων,όπως και τα πρόσωπα που τις διατύπωσαν βρίσκονται τυπικά ή ουσιαστικά έξω από τους σχεδιασμούς του Σαμαρά!
    Για Συριζα και ΔΗΜΑΡ δεν ξέρω,τώρα θα ψάξω,εύχομαι να κρατήσουν υπεύθυνη και μη δημαγωγική στάση (έχουν στο παρελθόν επεξεργαστεί το θέμα,αλλά ο αντικυβερνητισμός του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να τον οδηγήσει στην ξεφτύλα.Εύχομαι να διαψευστούν οι φόβοι μου).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επαναλαμβανω αγαπητε Φιλε Ντινο για μια ακομα φορα οτι η ιστορια του 1897 με τον Δηλιγιαννη και την τοτε Εθνικη Εταιρεια,καθως και το 1920 με ολη την αντιβενιζελικη αντιπολιτευση ενωμενη,ΞΑΝΑΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ.
    Γιατι..εχω την διαισθηση οτι ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΜΕ ΣΕ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΚΑΙ ΑΤΑΚΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΕΡΑ ΓΑΙ ΠΕΡΑ!!!!Γιατι εδω και καποιους μηνες εχω την διαισθηση οτι ειμαστε στα προθυρα ΕΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΕΘΝΙΚΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ.
    Τοιουτου λαου και νοοτροπιας του,τοιαυτη και η μοιρα του.
    Ποσο ευχομαι να διαψευστω,και ας με βριζουν ολοι στο διαδυκτιο.Να δαιψευστω και ας πεθανω που λενε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή