Powered By Blogger

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

ΜΥΘΟΙ ΜΑΝΙΠΟΥΛΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ.

ΟΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΑ ΜΑΝΙΠΟΥΛΑΡΙΣΜΑΤΑ,ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑΣ.ΧΩΡΙΣ ΕΘΝΙΚΗ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΛΑΙΚΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΘΑ ΛΕΝΕ ΤΙΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΤΟΥΣ!!!

Για να καταπολεμησουμε τον Λαικισμο πρεπει να ανατρεξουμε στην Ιστορια.Απο τα ΑΡΧΕΙΑ της Βουλης της Εθνικης Παλιγγενεσιας.
http://paligenesia.parliament.gr/periexomena.php?tm=3

Το επειχειρημα της φυλετικης καθαροτητας,και της εξ αιματος συγγενειας με τους αρχαιους,οι πλαστογραφιες και μανιπουλαρισματα της Ιστοριας.
Ενα κρατος χωρις στοιχεια εθνικης υπαρξης,(οχι εθνικιστικης εξηγουμαι),το οποιο απο τοτε εγινε θεοκρατικο,αφου δεν ειχε πουθενα αλλου να στηριχτει και στηριχτηκε στην Μαγκουρα του Δεσποτη,<<ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ>>,λεει το αρθρο στο Α ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ-1822.
http://paligenesia.parliament.gr/page.php?img=books%2Ftome%2F03%2F0133425.gif

Αμεσως μετα στα επομενα αρθρα<<η διοικηση θα πολιτογραφησει οσους ΞΕΝΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ>>...Ποιοι ειναι αυτοι που το 1822,δεν ειναι Ελληνες και ειναι ξενοι;;
Μα ειναι Αρβανιτες,Τουρκοι,Μουσουλμανοι Ελληνες που δεν εχουν τις προυποθεσεις του αρθρου 1(παραπανω),Πωμακοι-Βλαχοι-Τσιγγανοι,κ.λ.π ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΕΣ μειονοτητες,ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ Αρβανιτες ηταν παρα-παρα πολλοι τοτε ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΑΡΒΑΝΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.
http://paligenesia.parliament.gr/page.php?img=books%2Ftome%2F03%2F0133526.gif

Και παμε και σε καποδιστριακες διαταξεις πολυ αργοτερα, 1830,οπου περιγραφεται ο τροπος Προστασιας των περιουσιων των ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΟΘΩΜΑΝΩΝ...οι οποιοι μετα βαπτιστηκαν Χριστιανοι και ηταν ΠΑΡΑ-Πολλοι.Μαλιστα η διαταξη αναγνωριζει ευεργετικες διαταξεις στους Οθωμανους που πολεμησαν για την Ελλαδα.
Ποιοι ειναι αυτοι.Μα Ελληνες που μιλουσαν Ελληνικα και ηταν Μουσουλμανοι.
Ειδικα στην Ηπειρο,οπου ξεπερνουσαν το 80%,Αυτοι οι περιγραφομενοι ως Οθωμανοι ηταν ΕΛΛΗΝΕΣ και πολεμησαν κατα της Οθωμανικης αυτοκρατοριας.Εννοειται οτι η Ηπειρος εγινε Ελληνικη το 1912.
http://paligenesia.parliament.gr/page.php?img=books%2Ftome%2FK3%2F0210167.GIF

Αυτα προς το παρον.Οι βασεις σε μυθους και η ελλειψη ιστορικης αυτογνωσιας,γενναει τον Λαικισμο,τα ψευτο-ιδεολογηματα,και να που φτανουμε.

ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ.
ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ....ΜΗΝ ΤΟ ΠΙΕΖΕΤΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ 
Γερασιμος Κακλαμανης Η ΕΛΛΑΣ ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου