Powered By Blogger

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Η ΔΗΜΑΓΩΓΙΑ Ο ΛΑΙΚΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΑΛΜΑΤΑ ....ΣΤΟ ΚΕΝΟ!!!

<<Aρχισανε παλι τις ΑΡΛΟΥΜΠΟΛΟΓΙΕΣ.....Και τι λενε:
<<Nα κανουν και σε εμας αυτο που εκαναν στην Γερμανια το 1953.Της χαρισανε ολο το χρεος(!!!),της εδωσαν και ενα ατοκο δανειο,και ετσι αναπτυχθηκε>>
Καλα υπαρχει κανεις τοσο Γελοιος που να λεει ετσι μια τετοια αποψη,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΟΥΤΑΕΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ;;;
Μια αποψη που εκτος απο ΑΡΛΟΥΜΠΑ,κανει και ιστορικες ακροβασιες,ειναι ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΗ αποψη.


.Καθως τοτε, μιλαμε για μια Γερμανια,ερειπωμενη,διαμελισμενη,με κατοχη,απο την μια Σοβιετικων τανκς,και απο την αλλη Αμερικανικων,τανκς.Μιλαμε για μια Δυτικη Γερμανια,που πηρε το πακετο Μαρσαλ,στην οποια δεν υπηρχε ουτε φοροδιαφυγη,ουτε 70 δις ευρω,ανεισπρακτες οφειλες απο διεφθερμενους εφοριακους,ουτε 500.000 δικογραφιες στα συρταρια δικαστων απο υποθεσεις φοροκλοπης που δεν εχουν δικαστει,ουτε πολλα αλλα γνωστα.ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΠΛΑ ΕΡΕΙΠΙΑ.
ΑΡΛΟΥΜΠΑ ειναι κατα πρωτον,διοτι ακομα και εαν αυριο το πρωι,ΜΑΣ ΤΑ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΟΛΑ,και απο πανω μας δωσουν ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΚΑΣΜΟ ΛΕΦΤΑ ΑΤΟΚΑ,πιστευει κανενας σοβαρα,πως με το υπαρχον Πολιτικο-Κοτσαμπασικο-Πελατειακο-Κομματικο συστημα,με τις υπαρχουσες δομες στο Νεολληνικο κρατος και την Δοικηση,με την περιρρεουσα ατμοσφαιρα,και ΧΡΟΝΙΖΟΥΣΑ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ,στην Ελληνικη κοινωνια,δεν θα παραγουμε σε δυο χρονια το πολυ,ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΜΑΤΑ;;;

-Θα ξανακανουμε τους Δημους,απο 315 που ειναι σημερα,(ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ),1315.

-Σε καθε Δημο θα προσλαβουμε απο 1000 για την καθαριοτητα που αμεσως μετα θα τους βαλουμε σε γραφεια,για να παρουμε αλλους για τη καθαριοτητα.

-Σε καθε Δημο θα ιδρυσουμε απο ενα ΑΕΙ και απο δυο ΤΕΙ,για να βγαζουμε εκατονταδες χιλιαδες πτυχιουχους,που θα τους διορισουμε,ειτε ως μονιμους,ειτε ως εφεδρικους,ειτε ως εποχιακους,ειτε με συμβαση αοριστου χρονου ειτε ως ωρομισθιους...τους οποιους μετα ,στην πρωτη απεργια ΘΑ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ!!

-Θα επανελθει το επιδομα ζεσταματος μηχανης,και θα καθιερωθει και το ΕΠΙΔΟΜΑ ΣΒΗΣΙΜΑΤΟΣ ΜΗΧΑΝΗΣ.

-Επισης θα επανελθει το επιδομα εγκαιρης προσελευσης,και θα καθιερωθει το ΕΠΙΔΟΜΑ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ.

-Θα κανουμε αλλα 300 Νοσοκομεια,θα παρουμε αλλους 200.000 γιατρους στο ΙΚΑ και στο ΕΣΥ.

-Ο Παπουτσης θα παρει αλλους 50.000 αστυνομικους,αλλους 40.000 ειδικους φρουρους,σε ολα τα υπουργεια θα γινουν ΜΑΖΙΚΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, η Βουλη θα εχει 600 βουλευτες,οι υπαλληλοι της Βουλης θα γινουν με μιας 10.000 με 24 μισθους,θα ιδρυθουν αλλα 20 υπουργεια,(ΓΑΜΩ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΤΟΥΣ),και η κυβερνησεις θα εχουν 100 υπουργους και 250 υφυπουργους,ΣΥΝ 1000 Γενικους Γραμματεις υπουργειων............κ.λ.π-κ.λ.π-.κ.λ.π.-κ.λ.π!!!!

Σοβαρολογειτε ακομα;;;Υπαρχει κανενας Τρελος σε αυτον τον πλανητη που να χαρισει στην Ελληνικη Σοβιετια λεφτα....και οχι μονο να τις τα χαρισει...ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΚΟΝΤΕΙΝΕΡ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΑΤΟΚΑ;;;;

Διοτι ΝΑΙ ΜΕΝ,υπαρχει ενα σοβαρο διεθνες προβλημα στον κοσμο,ΑΛΛΑ ΕΔΩ υπαρχει ενα ΕΙΔΙΚΟ διαχρονικο προβλημα,ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ,που δεν θελετε να το δειτε,που εχετε βαλει το κεφαλι στην αμμο,και απλα λετε οτι σας κατεβει!!

Δεν πατε καλα μου φαινεται!!!Εχετε λαλησει κ.Δραγασακη,(υφυπουργε οικονομικων στην οικουμενικη του 1990!!!,για να μην ξεχνιομαστε) και ολοι οι λοιποι εκει περα στην πολιτικη παρεα του Λαικισμου......!!!

ΥΓ.
Δεν ειναι αναγκη βεβαια να αναφερουμε,τι εγινε οταν η Δυτικη Γερμανια πηρε το ΜΑΡΣΑΛ.BMW-MERCEDES-AUDI-VOLKSWAGEN-OPEL και οτι αλλο μπορειτε να φαντασθειτε,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΑΛΑ ΝΟΥΝΟΥ!!

Πηραμε και εμεις το σχεδιο ΜΑΡΣΑΛ το 1949,και τι το καναμε,το ειδαμε.Οι νικητες Ελληνες,πηγαιναν μεταναστες να δουλεψουν στους ηττημενους Γερμανους.
Διοτι εδω ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΚΟΤΣΑΜΠΑΣΙΚΟ.

Ας αλλαξουμε λοιπον πρωτα ΡΙΖΙΚΑ τις δομες αυτου του κοτσαμπασικου μορφωματος,και μετα ας λεμε και ας ζητησουμε οτι θελουμε....Αλλοιως,η καταρρευση ΟΛΗΚΛΗΡΩΤΙΚΗ αυτη την φορα,ειναι προ των πυλων!!



ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ POINT CHARLY ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 1949,ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΩ ΠΛΕΥΡΑ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑΝΚΣ,ΣΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ,ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΑ ΣΟΒΙΕΤΙΚΑ ΤΑΝΚΣ,ΣΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟΥΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΥΣ!!

Εχουμε λοιπον το 1953,και απο πριν ακομα ,απο το 1945,ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΕΡΕΙΠΩΜΕΝΗ,ΗΤΤΗΜΕΝΗ σε ολα τα επιπεδα,ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΕΝΗ και ΥΠΟ ΠΛΗΡΗ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ!!
ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ  ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ!!!

Ειναι εκεινες οι συνθηκες ιδιες με τις σημερινες στην Ελλαδα;;;
Μηπως ειναι σημερα η Ελλαδα,διαμελισμενη,με την Βορεια Ελλαδα,απο τα Τεμπη και πανω,στην κατοχη του Σταλιν και την Νοτια,απο τα τεμπη και κατω στην κατοχη των Αμερικανων;;

To αντιθετο.Η Ελλαδα εδω και 180 χρονια ειναι υπο κατοχη,ενος Κοτσαμπασικου-πολιτικου πελατειακου-κομματικου συστηματος,που μαζι με τους κομματικους του στρατους,προβαινει ΣΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ,σπαταλωντας και τρωγοντας τα διαχρονικα Ευρωπαικα Δανεια.
Στο ονομα της Δημοκρατιας και της εθνικης κυριαρχιας,γινεται η εθνικη λεηλασια των κρατικων ταμειων απο τους ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ!!Απο τους ντοπιους.


Που τα τελευταια μαλιστα 30 χρονια με μια ιδιομορφη πολιτικο-συνδικαλιστικη μαφια,εφαγαν....εφαγαν...εφαγαν....και θελουν τωρα,και ΟΛΑ ΝΑ ΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ,ΚΑΙ ΝΕΑ ΔΑΝΕΙΑ ΑΤΟΚΑ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου