Powered By Blogger

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Τα πραγματα ειναι απλα συντροφοι!!.

Τα πραγματα ειναι απλα συντροφοι!!.
ΤΡΙΑ ΔΙΣ Ευρω βγαινει, οτι ειναι αυτα που λειπουν απο τα κρατικα ταμεια.Που σημαινει εσοδα μειον δαπανες του κρατους ΣΥΝ.

Αρα επειδη η επομενη δοση δεν θα ειναι 8 η 10 <<ψωρο-δισ!!!>>, ΑΛΛΑ 80 ΔΙΣ,κανεις δεν θα τα δωσει ετσι για πλακα,για να συνεχιζουν να διοριζουν  οι υπουργοι, και οι Νομεκλατουρες τους,και να συντηρουν ενα διεφθαρμενο πελατειακο κρατος,σε βαρος του ενος εκατομμυριου και πλεον εργαζομενων στον ιδιωτικο τομεα.

Καθως εκτος απο τις ΔΕΚΟ,εκτος απο τα ΕΥΓΕΝΗ επαγγελματα του Δημοσιου που δεν ενταχθηκαν στο ΕΝΙΑΙΟ,αρχισαν και κατω απο το τραπεζι εκπτωσεις στο ΕΝΙΑΙΟ και με αλλες συντεχνιες....Αλλα και εγγραφα με τα οποια εγκρινονται ΑΚΟΥΣΟΝ-ΑΚΟΥΣΟΝ,ΥΠΕΡΩΡΙΑΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΓΙΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ!!!!!!!!!
Εγγραφα,που δεν ειναι τωρινα,αλλα διανεμονται καθε χρονο τετοια εποχη,ΓΙΑ ΥΠΕΡΩΡΙΑΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ δημοσιων υπαλληλων για το επομενο ετος....Κατι που εκαναν και φετος,σε κατασταση χρεοκοπιας!!!!!Ειναι ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ...!!!

Αρα: Oτι δανεικα πεσουν απο εδω και περα,θα ειναι μονο για πληρωμη ελληνικων κρατικων ομολογων που θα ληγουν απο το 2012 και μετα....
Για τις υπολοιπες λειτουργιες του κρατους,ΗΤΟΙ,ΜΙΣΘΟΙ-ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ-ΚΑΥΣΙΜΑ-ΤΡΟΦΙΜΑ-ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ κ.λ.π.θα πρεπει να τα βρουμε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ απο τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ δια του Ελληνικου προυπολογισμου και μονον.

..Που σημαινει οτι μεχρι το ΠΑΣΧΑ,δεν ειναι απιθανη μια ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ(εσωτερικα),με σταση πληρωμων σε μισθους και συνταξεις,και δελτιο στα καυσιμα κ.λ.π.

...Που σημαινει επισης, οτι τοτε,ΟΛΟΙ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ,και θα καταλαβουμε ΤΙ ΕΣΤΙ ΒΕΡΥΚΟΚΟ...

...Που σημαινει επισης,οτι οι πολιτικες ανακαταξεις θα ειναι ραγδαιες,ο κομπος θα φτασει στο χτενι,και η ΕΦΕΔΡΕΙΑ θα μοιαζει τοτε σαν ενα ΓΛΥΚΟ ΟΝΕΙΡΟ..

Αλλωστε οπως διαδασκει και η Αρχαια Ελληνικη τραγωδια,στο τελος ερχεται η καθαρση...Και η καθαρση θα ερθει μεσα απο ενα ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ ΣΟΚ!!

ΣΟΚ,μεσα απο το οποιο,θα παψουμε να ιδεοληπτουμε,και ΘΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΟΥΜΕ.

Ανωμαλη προσγειωση αλλα προσγειωση.

Αν θυμηθουμε και τον αλλον....τον Ραιχενμπαχ....ειχε πει προσφατα:
<<Η Ελλαδα δεν εχει ακομα φτασει στον πατο>>...Αυτος κατι θα ξερει...αλλα και αυτος να μην το ελεγε,οποιος εχει ματια και βλεπει,και αυτια και ακουει, ΠΕΙΘΕΤΑΙ ΠΩΣ ΟΛΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΟΔΥΝΗΡΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ.

Οδυνηρο και ΑΠΟΤΟΜΟ...αλλα ΤΕΛΟΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου