Powered By Blogger

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΑΝΕΤΑΙ....ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΧΤΕΝΙΖΟΜΑΣΤΕ!!!

OXI ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!!ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΚΟΔΑΙΜΟΝΙΑ 190 ΕΤΩΝ,ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΙΜΠΡΑΗΜ ΠΑΣΑΣ!!!!! 
Eνταξει ρε πατριωτες.Ας πουμε οτι του ξεφυγε του Μεσουτ Γιλμαζ και ειπε την αληθεια.Οτι δηλαδη την περιοδο 1996-1999 Τουρκοι πρακτορες εκαιγαν ελληνικα δαση.Ναι,αλλα απο οτι εγω θυμαμαι,(και ας με διαψευσει καποιος),απο το 1980,ξεκινησε η ιστορια του καψιματος των Ελληνικων δασων.Και ακομα πιο πριν.Οταν ο Κ.Καραμανλης ο Α,εξηγγειλε την δημιουργια αεροδρομιου στα Σπατα.
Απο τοτε,ολως περιεργως και καθε χρονο,εκδηλωνοταν και απο μια πυρκαια στην Ανατολικη Αττικη.
Μαλιστα το 1980,ο μακαριτης Γ.Ραλλης,τοτε πρωθυπουργος,μιλησε για ΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΑ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙΑ,που κανουν την ζημια,(δεν ξερω αν το θυμαστε!!).
Απο τοτε περασαν 36 χρονια,φτασαμε στις μεγαλες πυρκαιες της Παρνηθας,και της Πελοποννησου,το 2007,οταν ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙΑ,αντικατεστησε ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΑΝΕΜΟΣ,και οι ασυμμετρες απειλες,(που στελεχη της τοτε Ν.Δ,εδειχναν στο ΠΑΣΟΚ)!!!!
Καιρος ειναι καποτε να σοβαρευτουμε.
Καθως στην κατασταση που ειμαστε σημερα,χρεοκοπημενοι και σχεδον διαλυμενοι,ΕΝΑ ΣΠΙΡΤΟ χρειαζεται,για να μπει σε εφαρμογη το σχεδιο <<Νεο Εθνικο Νταηλικι>>,με αφορμη οτι <<μας καινε την Πατριδα>>.
Ως εκ τουτου,οι δηλωσεις Γιλμαζ,εχω την εντυπωση οτι δεν ειναι καθολου τυχαιες!!
Λαμβανομενου δε υπ οψη του γεγονοτος,οτι Μια Ελλαδα εκτος Ευρωπαικης Ενωσης,προβαινει σε <<εθνικα νταηλικια>>....ειναι το ιδιο ακριβως εργο στην Ιστορια,που το εχουμε ξαναδει αλλες ΠΕΝΤΕ ΦΟΡΕΣ,οπως και την καταληξη του!!
Ζητω συγνωμη,αλλα ...ας συνομωσιολογησω και εγω λιγακι....!!!

Μια αναρτηση απο τις 24 Αυγουστου 2009.
http://www.humanlife.gr/forums/index.php?showtopic=231

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ 

ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΑΝΕΤΑΙ,ΚΑΙ ΤΟ .....ΧΤΕΝΙΖΕΤΑΙ
<<Το 1981 το καλοκαιρι, οταν για πρωτη φορα η χωρα γευθηκε την πρωτη μεγαλη λαιλαπα απο φωτιες στο πεντελικο ορος,και την πρωτη γενικα εμπειρια μεγαλης φωτιας,ηταν μια μαυρη αφετηρια μιας πορειας που φτανει εως σημερα και δυστυχως θα συνεχισθει.

Απο τοτε περασαν 29 χρονια και καθε καλοκαιρι ζουμε τα ιδια και τα ιδια. 29 καλοκαιρια <<τουρκικα>>,στην διαρκεια των οποιων εχει καει τοσο δασος και  πρασινο,οσο δεν ειχε καει απο την εποχη του 1821!!!

29 χρονια με πρασινους και μπλε να εναλλασονται στην εξουσια,σε μια εναλλαγη ανευ ουσιας και διαφορων.29 χρονια με μια πολιτικη καστα,με ενα πολιτικο προσωπικο, ανευθυνων, ανικανων-ψευδολογων, που το μονο που εχουν κανει ειναι να συνεχισουν το μακαβριο εργο της καραμανλικης οκταετιας 1956-1963 και της χουντας. Που αφου τσιμεντοποιησαν την Αθηνα, τωρα προχωρουν στην <<ανοικοδομηση>> της ανατολικης Αττικης. Να την κανουν και αυτη, <<ανω-κατω>> Πατησια, το πολυ σε 20 χρονια!!!

Αυτοι οι πολιτικοι ολοι τους, αγκαλιασμενοι με τα μεγαλα επιχειρηματικα συμφεροντα του πανισχυρου <<real-estate>>,και τους λοιπους μεγαλοεργολαβους και κατασκευαστες, καναλαρχες κ.λ.π, χυνουν κροκοδειλια δακρυα για μια καταστροφη που οι ιδιοι εχουν προκαλεσει,τριαντα χρονια τωρα.

Και με συνενοχους τους διαφορους παραγοντες της Αυτοδιοικησης, δημαρχους κ.λ.π ,οι οποιοι ειναι και αυτοι συνυπευθυνοι στο μεγαλο εγκλημα που συντελειται εδω και τριαντα χρονια.

Πριν το 1980 ολο το πεντελικο ορος και ολες οι γυρω περιοχες αποτελουσαν ενα πανεμορφο οικοσυστημα.

Και ομως, ολοι αυτοι οι τοπικοι παραγοντες κοινοταρχες και δημαρχοι, που αυτες τις μερες εβγαιναν στα καναλια, ειναι επικεφαλης τοπικοι αρχοντες, οικισμων και δημων, που πριν 30 χρονια δεν υπηρχαν στον χαρτη, γιατι τοτε εκει υπηρχαν πανεμορφα δαση.

Τα οποια καηκαν και <<αναδασωθηκαν>> με παρανομα αυθαιρετα σπιτια, του <<ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΛΑΚΗ ΕΛΛΗΝΑ-ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ>>.Και τα σπιτια εγιναν πολλα, εγιναν οικισμοι, κοινοτητες, δημοι,και επεκτασεις ηδη υπαρχοντων δημων.

Τι ηταν η Παλληνη πριν το 1980;;

Μεχρι που εκtεινοταν η Νεα Μακρη;;Υπηρχε Ν.Βουτζας; Υπηρχε Καλλιτεχνειουπολη; Yπηρχε Ντραφι; Aνθουσα; Ολα δημιουργηθηκαν σε μια καμμενη γη, που προηγουμενως ειχε εξαγγελθει οτι θα αναδασωθει.Πανω στα καμμενα αναπτυχθηκε το <<ανατολικο>> αθηναικο κρατος.

Και αυτα ,ολως περιεργως, αρχισαν να συμβαινουν με την εξαγγελια της δημιουργιας του νεου αεροδρομιου στα Σπατα απο τον Γερο Καραμανλη το 1975!!!

Αυτα που συντελουνται χρονια στη Ελλαδα,αποτελουν ενα συνειδητο εγκλημα με ηθικους αυτουργους και συναυτουργους, τους πολιτικους κυβερνωντες,τους εργολαβους,μεσιτες,τοπικους παραγοντες,κατασκευαστικες εταιριες ,που στο βωμο των τεραστιων κερδων και της <<μιζας>>,καταστρεφουν οτι ομορφο υπηρχε σε αυτην την χωρα.Και με συνενοχους εκατονταδες χιλιαδες νεοελληνες,που χτιζουν οπου γουσταρουν,οποτε γουσταρουν,σε συναλλαγη με τις τοπικες πολεοδομιες και τους επικεφαλης αστυνομικων τμηματων περιοχων, που παιρνουν το συγχρονο οθωμανικο μπαξισι.
ΟΙ ανικανοι πολιτικοι 30 χρονια τωρα, μετα απο καθε φωτια λενε.<<οτι καηκε και ειναι δασος θα μενει δασος>>.

Τους πιστευετε;;Τριαντα χρονια γεγονοτων τους διαψευδουν.

Να θυμαστε οσοι ειστε σημερα νεοι.Πηγαινετε μια βολτα στα δαση που καηκαν αυτες τις μερες.και να ξαναπατε σε 20 χρονια,ισως και λιγοτερο.

Θα συναντησετε καινουργια τοπωνυμια,νεους οικισμους,νεες κοινοτητες,επεκτασεις δημων,και νεους εκλεγμενους τοπικους αρχοντες που θα ριχθουν στην μαχη σε μια νεα φωτια για να σωσουν τον τοπο που εχτισαν πανω σε καποια προηγουμενα καμμενα.

Γιατι η ιστορια θα συνεχισθει.Και το εργο θα επαναληφθει.Αλλωστε η Αθηνα επεκτεινεται προς Κορινθο...προς Χαλκιδα...προς δυτικα (βλεπε Βιλια Πορτο Γερμανο!!!).ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!

Θα τους αφησετε να ισοπεδωσουν τα παντα;;

Να ξερετε. Ειναι αδιστακτοι.Ειναι μια νεα σκληρη Μαφια του εμποριου της γης!!Ο Λακυ Λουτσιανο και ο Δον Κορλεονε ειναι μπροστα τους Αγιοι!!!

Υ.Γ ο Κωστακης Καραμανλης πηγε να συγχαρει στο αρχηγειο πυροσβεστικης τους πυροσβεστες για το τιτανειο εργο τους.Δεν τους ειπε ομως για ποιο λογο ενω η πυροσβεστικη εχει αναγκη απο 5000 προσληψεις πυροσβεστων,αυτος και η κυβερνηση του προσελαβαν μεσα στους τελευταιους εξι μηνες 3.000 ειδικους φρουρους στην αστυνομια.Και πολλους αλλους....

Ομιλουνε ολα τα καναλια για ανυπαρξια συντονισμου.Μα δεν θελουν συντονισμο.

Θελουν να τα καψουν να τα χτισουν να τα οικονομησουν!!!>>

24 Αυγουστου 2009
http://www.humanlife.gr/forums/index.php?showtopic=231

Το ξαναθυμηθηκα,απο τις 24 Αυγουστου του 2009,και το αναδημοσιευσα σημερα εδω,καθως δεν ειναι δυνατον σε αυτον τον τοπο,στα 190 χρονια της Νεοελληνικης Ιστοριας,να ισχυριζομαστε,οτι για την Ελληνικη κακοδαιμονια.....φταει ο Ιμπραημ Πασας!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου