Powered By Blogger

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

ΤΟ ΨΕΥΤΟ-ΙΔΕΟΛΟΓΗΜΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ.ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΛΕΓΟΜΕΝΗΣ -ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ-,ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ!!
ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ -ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ-, λενε και ξαναφωναζουν.

Μια ψυχραιμη ματια στην Νεοελληνικη ιστορια καταδειχνει με σαφηνεια,την αυταπατη στην οποια εγκλωβιζονται τεραστιες ομαδες πολιτων,που παγιδευονται απο αυτους,που εχουν συμφεροντα να αναπαραγουν αυτα τα ιδεολογηματα ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ,τα οποια χρησιμοποιουν επιτηδες,για να προβαινουν σε ΕΘΝΙΚΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ.

Τα φτηνα ιδεολογηματα των λαικιστων-τοκογλυφων και των αρχαιοκαπηλων της εποχης 1830-1843 αναβιωνουν,και παρασυρουν τις μαζες.Σε ενα κρατος που ουδεποτε απεκτησε εθνικη αξιοπρεπεια εξ αιτιας των ντοπιων κοτσαμπασηδων,και αρκετων κατσαπλιαδων,που απο οπλαρχηγοι εγιναν πολιτικοι του εξανδραποδισμου.Και φυτρωσαν κα στεριωσαν,και εχτισαν απο τοτε το ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ.

Στον βωμο του ψευτοιδεολογηματος της ΔΗΘΕΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ.

Οπως τοτε,το ιδιο ελεγαν στην αποφαση του μοναδικου Φιλελληνα Βασιλια,του Οθωνα,να ιδρυσει την ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ,και να απαλλαξει τον κοσμο απο την τοκογλυφια του Μακρυγιαννη και της παρεας του,καθως και των αλλων τοκογλυφων της εποχης.
Οπως τοτε που ο Νομεθετης Μαουερ,ακολουθωντας πιστα τον αρχαιο Κλεισθενη, πηγε να βαλει μια ταξη σε αυτο το ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΤΗΣ ΑΝΟΜΙΑΣ,οπου ο καθενας εκανε οτι ηθελε,και λογαριασμο δεν εδινε....ΑΠΟ ΤΟΤΕ!!!

Οπως τοτε που ο Μακρυγιαννης και η ληστοσυμμορια του, καταπατουσαν εκτασεις,(συνοικια Μακρυγιαννη),την ιδια στιγμη που οι Βαυαροι προσπαθουσαν να βαλουν ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΗ ΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ...την οποια μετα ανελαβαν ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ...ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΤΣΙΜΕΝΤΕΝΙΟ ΕΚΤΡΩΜΑ,ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΩΝ, και του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ.Στο οποιο μετα την μεταπολιτευση κυβερναει η Αριστερα.

Το οποιο,(Τεχνικο επιμελητηριο Ελλαδας), ολως παραδοξως ιδρυθυκε το 1927,οταν οι ΚΑΚΟΙ ΞΕΝΟΙ,αποφασισαν να χορηγησουν στους ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ,ενα τρομακτικο χρηματικο ποσον,για το στεγαστικο προβλημα των προσφυγων....και εγινε ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ...το καγκελο..φαγανε..φαγανε..φαγανε!!!!
ΟΧΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ...ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΕΦΑΓΑΝ..ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΨΙΧΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ.

Λεηλασια απο τους φορεις της ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ..!!!!!

Καθως η χωρα παντα παρουσιαζε και παρουσιαζει εικονα προτεκτορατου,απο τους ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ.

ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ -ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ-!!!!

Σημαινει οτι η Γεφυρα του Ριου Αντιριου,ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΦΥΡΑ ΤΩΝ ΣΤΕΝΑΓΜΩΝ,οπου χιλιαδες εξαθλιωμενοι Ελληνες την ανεβαινουν αλυσσοδεμενοι απο τους Γαλλους,που θα την εχουν για 50 χρονια.
ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΛΕΓΟΜΕΝΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ,παρολο που 100 χρονια και πλεον πριν,ο Τρικουπης,ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ,αυτοι ηθελαν να εχουν την Ελλαδα κομμενη στην μεση,για τα ντοπια συμφεροντα Βουλευτων και Φερρυμποταδων!!!

Σημαινει οτι οι ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΙ,ειναι χαραγμενοι απο την εποχη του Τρικουπη,και ουδεποτε αναπτυχθηκαν,εξ αιτιας,συμφεροντων του πολιτικου συστηματος,ΤΩΝ ΚΤΕΛΑΤΖΗΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΔΩΝ!!

ΕΝΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΒΡΗΚΑΝ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΗΣ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ,ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΘΕΣΗ ΑΔΗΛΩΤΩΝ ΒΑΓΟΝΙΩΝ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ!!!

Σημαινει πως εκατονταδες χιλιαδες δικογραφιες,που αφορουν υποθεσεις κλοπης των δημοσιων ταμειων,λιμναζουν στα συρταρια ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ,καθως οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ,παραδοξως στην πλειοψηφια τους Δικηγοροι,ουδεποτε θεσπισαν αυστηρους νομους με καταληκτικες προθεσμιες περαιωσης μιας ολοκληρωμενης τελεσιδικης δικης,που αφορα υποθεσεις λεηλασιας των δημοσιων ταμειων.

Τα δε ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.αποτελουσαν παντα το παραθυρο της ιδιοτυπης νομιμοποιησης της κλοπης,μεσω της δαιδαλωδους φυσεως πολυνομιας, αντιφατικων νομων,που στο τελος αθωωνε τους παντες.
ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΑΚΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ...ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΕΝΤΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ!!!!!
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΨΗΦΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΟΜΟΘΕΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΞΕΝΟΥΣ.

Σημαινει πως το αεροδρομιο Ελευθεριος Βενιζελος,που κατεχουν οι ατιμοι Γερμανοι ,πρεπει να επανελθει στην Μιζερια του Ελληνικου της Γλυφαδας.Εκει οπου οι γραφικοι Δημαρχοι του ΣΥΡΙΖΑ,ως νεοι Μακρυγιαννηδες,καταπατουν εκτασεις,και φυτευουν ΑΓΓΟΥΡΟ-ΝΤΟΜΑΤΕΣ,για να μην ερθουν ξενοι επενδυτες,και φτιαξουν κατι ωραιο και παραγωγικο.Αυτοι οι ιδιοι γραφικοι Δημαρχοι,που ειναι χρονια ΑΝΙΚΑΝΟΙ,να μαζεψουν απο εκει,σκουπιδια και ξεροχορτα.

Και Γραφικοι μουσικοι που στα πλαισια της ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ δινουν συναυλιες,για να παραμειενι ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ,σε Ελληνικα Βρωμικα χερια.

ΟΤΑΝ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ,ΣΠΑΤΑΛΟΥΣΑΝ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ....ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ

Σημαινει πως η Αττικη Οδος,ειναι Ο ΔΡΟΜΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΥΚΕΣ.Οπου εντρομοι οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΟΔΗΓΟΙ,φοβουνται που δεν βλεπουν,μια λακουβα,μια κακοτεχνια,που συναντουν στους αλλους δρομους,οπου οι εργολαβοι-κλεφτες,μαζι με το κλεπτοκρατικο συστημα,λεηλατησαν τα ταμεια,ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ!!!

Σημαινει πως η Χουντα,(που δεν τελειωσε το 1973...αλλα το 1974...ειναι ΚΑΙ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΙ,ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΓΡΑΦΙΚΟΙ),αλλα και το ΜΕΤΕΜΦΥΛΙΟΠΟΛΕΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ,εφτιαξε την ΠΕΛΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΚΛΕΙΣΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ.Την οποια διατηρησε το ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΚΟ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ!!

ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ:
....εφοριες...Πολεοδομιες...Αστυνομιες...Δημοσιες υπηρεσιες..διπλωματα οδηγησης...φακελλακια...μπαξισια...Δημοσια Νοσοκομεια και προμηθειες...Δημοι και σπαταλη,κακοδιαχειριση και κλοπη....Υπουργοι και οι νομοι περι ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΥΣ...σημαινει παρανομη συνταγογραφηση...ληστεια σε βαρος των ασφαλιστικων ταμειων...ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΑΝΑΠΗΡΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ...ΚΙΝΗΜΑ 40ΑΡΗΔΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ.....κινημα ΔΕΚΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΠΕΘΑΜΕΝΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ...Σημαινει Χωματερες...σημαινει οχι στην πολιτισμενη διαχειριση και ανακυκλωση των σκουπιδιων απο Ιδιωτες επενδυτες...προκειμενου να γινεται ΛΕΗΛΑΣΙΑ...απο τους επαναλαμβανομενους δεκαετιες διορισμους του προσωπικου καθαριοτητας..ετσι ωστε το κλεπτοκρατικο πολιτικο συστημα να ληστευει δια διορισμων..ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΘΕΜΑΤΑ...για τα οποια θα επρεπε να γραφω για πολλες μερες!!!
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ -ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ-
ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ Ο ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ.

Το γραφω για μια ακομα φορα:
Βαδιζουμε ολοταχως προς ενα νεο 1897.
Καθως το παραληρημα και ο Λαικισμος ειναι σε εξελιξη.
Αναμεσα στον ανικανο-ανημπορο και λιγο Γιωργο και τον επικινδυνο και εξ ισου λιγο Αντωνη,δυο εκφραστες,δυο οψεων του ιδιου νομισματος,ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΧΑΟΣ ΤΟΥ ΛΑΙΚΙΣΜΟΥ, ΤΟΥ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΚΛΥΝ,ΤΟΥ ΑΝΘΙΜΟΥ,ΤΩΝ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΩΝ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΩΝ,ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΑΛΑΒΟΜΕΝΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.

Και οι φωνες της Λογικης ειναι μια ασημαντη μειοψηφια....

ΦΟΒΑΜΑΙ την καταστροφη....που ερχεται ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ...



Τις επομενες σε copy-paste αναρτησεις απο blog,κειμενων-σχολιων  βασισμενα  στα βιβλια του Λευκαδιτη διανοητη Γερασιμου Κακλαμανη,(ΕΠΙ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ και Η ΕΛΛΑΣ ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ)....Γιατι φτασαμε εως εδω..το αποτελεσμα μιας πορειας 180 ΕΤΩΝ, 200 και πλεον κυβερνησεων,που οι περισσοτερες δεν κρατησαν ουτε ενα χρονο...Γεγονοτα,εθνικων καταστροφων, ΠΕΝΤΕ,χρεοκοπιων,ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 ΕΜΦΥΛΙΩΝ ΑΙΜΑΤΗΡΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ, και πραξικοπηματων...μαζι με συνεχεις ανουσιες αναθεωρησεις συνταγματων,ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ!!! 
Η ιστορια ενος πελατειακου Κοτσαμπασικου συστηματος,μετα την Αποτυχημενη αποπειρα του Ιωαννη Καποδιστρια.Ενα κρατικο μορφωμα,που συσταθηκε χωρις ουσιαστικες δομες.
Διαβαστε ΠΑΡΑΚΑΤΩ:




 

ΜΥΘΟΙ ΜΑΝΙΠΟΥΛΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

 

Ελληνικο Θεοκρατικο κρατος.Κανεις δεν τολμα να βαλει το ζητημα ΧΩΡΙΣΜΟΥ Εκκλησιας και Πολιτειας!!!

 

ΜΑΥΡΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΗΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΤΑΗΛΙΚΙ ΤΟΥ 1897...

 

ΜΑΥΡΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΗΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΗΝ ΕΚΘΡΟΝΙΣΗ ΤΟΥ ΟΘΩΝΑ.

 

ΜΑΥΡΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΗΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΤΑΗΛΙΚΙ ΤΟΥ 1878............

 

ΜΑΥΡΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΗΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

 

ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ!! Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΟΒΙΕΤΙΑ,ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου