Powered By Blogger

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

ΤΕΛΙΚΑ,ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΟΜΑΡΙΑ,ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ!!

ΤΕΛΙΚΑ,ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΟΜΑΡΙΑ,ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ!!
Tην αποψη μου για την μαυρη συντεχνια των Εφοριακων,την ξερετε.
Αλλωστε την εχω εκφρασει σε πολλες αναρτησεις.Αλλα σε αυτο που ειπαν σημερα στην συνεντευξη τυπου που εδωσαν,συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ,και το γνωριζω.
Ποιο;
Oτι ενας απο τους σχεδον 300,(αντε υπαρχουν και εξαιρεσεις),Βουλευτης-Βολευτης-Κοτσαμπασης (του ΛΑΟΣ),ο Αγας της Θεσσαλιας, ΡΟΥΝΤΟΥΛ-ΠΑΣΑ,κατα κοσμο Ροντουλης,(προσφιλης εκφραση του,ΤΑ ΓΟΜΑΡΙΑ),εμποδισε την συνενωση των Δ.Ο.Υ ΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΥΡΝΑΒΟΥ!!!
Δεν χρειαζεται περισσοτερο,για να πιστεψουμε τους εφοριακους,το βλεπουμε αυτο δεκαετιες.
Σε καθε πολη και Κωμοπολη,και μια ΔΟΥ,ενα ΑΕΙ,ενα ΤΕΙ,ενα Νοσοκομειο,ενα Τελωνειο,τρια Αστυνομικα τμηματα με κανα-δυο αστυνομικους,καμμια 20αρια υπηρεσιες αυτοδιοικησης,(Υγιεινης-Προνοιας-Γεωργιας-Αγροτικων επιδοτησεων-Βιομηχανιας(!!!),απο δυο-τρια Δασαρχεια,και ενα σωρο αλλες απιθανου καλλους δημοσιες υπηρεσιες διασπαρτες δωθε-κειθε.
Και ολα αυτα,για να βολευονται οι πελατες,και οι περιξ των πελατων,σε ενα αθλιο κοτσαμπασικο-πολιτικο-πελατειακο συστημα,οπου ο καθε <<Αγας>> η <<Μπεης>>,στηνει τα ΔΟΒΛΕΤΙΑ,στην τοπικη του περιφερεια.
Ο Ροντουλ-Πασα,ειναι ενας απο τους δεκαδες Βουλευτες-Βολευτες,που εδω και 180 χρονια,μετα την δολοφονια του Καποδιστρια,εστησαν το Κοτσαμπασικο πελατειακο κρατος.
Αραγε ολους αυτους,αναρωτιεμαι,ως ποτε θα τους ανεχομαστε και θα τους ψηφιζουμε;;
Αραγε,περιμενουμε απο ολους αυτους,που δημιουργησαν ενα κλεπτοκρατικο συστημα,να μας βγαλουν απο την κριση;;
Αραγε,αυτη η Χωρα,δεν μπορει να γινει ενα συγχρονο Ευρωπαικο κρατος-παραγωγικο και πολιτισμενο;;
Αραγε σε αυτην την Χωρα,δεν μπορει να δημιουργηθει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ,κατι νεο και ελπιδοφορο,ΠΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,θα ανατρεψει ολες τις παλιες δομες;;
Εκτος εαν περιμενουμε απο τον Μεσουτ Γιλμαζ,να κανει νεες αποκαλυψεις,και να μας πει οτι ΤΟ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΟ ΑΥΤΟ ΚΡΑΤΟΣ,εδω και 180 χρονια,δεν το εστησαν <<Ελληνες Αγαδες>>,αλλα Τουρκοι πρακτορες της ΜΙΤ!!
Ολα μπορουν να συμβουν σε αυτον τον τοπο....ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου