Powered By Blogger

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΗΛΙΘΙΕ!!

Μας λες Συντροφε οτι για ολα φταιει ο καπιταλισμος.
Αν ο καπιταλισμος(που εχει πολλα αρνητικα) ειχε σοβαρο αντιπαλο θα ειχε καταρρευσει.Απλα η αριστερα σου δεν ειναι αντιπαλος του καπιταλισμου,αλλα η τροφη που τον κανει να ειναι μεχρι στιγμης ατρωτος παρα τις κρισεις του.Το πιασες;;Δεν νομιζω,δεν τα πιανεις αυτα ευκολα!!
Και φυσικα απο την στιγμη που εβαλες τον Λενιν στο Μαυσωλιο αν και ο ιδιος ηθελε να ταφει διπλα στην Μανα του,ο <<επιστημονικος σοσιαλισμος>> σου επεστρεψε ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΦΑΡΑΩ!!!

Ο δηθεν επιστημονικος σοσιαλισμος σου ηταν μια σκοταδιστικη περιοδος με εξευτελισμους,διωξεις,τρομοκρατια,φυλακισεις και εκτελεσεις καθε αντιθετης αποψης,ακομα και εναντιον  συντροφων σου.Διωγμους Εθνοτητων και μειονοτητων.Ενας <<σοσιαλισμος>> γεματος διαβοητες μυστικες υπηρεσιες,σκληρες αστυνομιες.

Και ολα αυτα στην διαστροφικη εννοια που ταυτιστηκε με μια ταξη.<<Δικτατορια του προλεταριατου>> που εγινε δικτατορια πανω στο προλεταριατο,απο μια στυγνη κομματικη νομεκλατουρα.Και μολις το κρατος που ηταν ταυτισμενο με το κομμα,κατερρευσε,κατερρευσε και το κομμα.Και μολις το κομμα κατερρευσε,ολα τα εργοστασια και ο εθνικος πλουτος,που ηταν κομματικη ιδιοκτησια στο ονομα μιας δηθεν <<λαικης εξουσιας>>,τοτε ολος ο εθνικος πλουτος περασε στα χερια της κομματικης νομεκλατουρας,η οποια πια χωρις κομμα,εδρασε ανεξελεγκτα ως ΜΑΦΙΑ!!


Που ξαφνικα απο κομμουνιστες μελη κομματος,εγιναν <<κομμουνιστες>> μελη μαφιοζικων ομαδων.Εγιναν <<ιδιοκτητες>> και ανεξελεγκτοι διαχειριστες ενος ιδιοτυπου ιδιοκτησιακου καθεστωτος,ενος εθνικου πλουτου,μεσα σε ενα κρατος υπο καταρρευση.


Εκει να δεις συντροφε,ξεπουλημα και λεηλασια,απο τους πρωην κομμουνιστες,που λιγους μηνες πριν,ορκιζονταν στον Λενιν!!!
Εκει να δεις μαυρη αγορα απο τους <<συντροφους>>
Μαυρη αγορα,λεηλασια και ξεπουλημα,που ο αδηφαγος καπιταλισμος θα ζηλευε την τεχνικη των συντροφων!!
Τον ξεπερασατε συντροφε τον καπιταλισμο ιστορικα σε λεηλασια και ξεπουλημα.


Οι αστοι πραματικα,εχουν να το λενε.Τους δωσατε μαθηματα βαρβαρης καπιταλιστικης συμπεριφορας.
Τους ειπατε:<<ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΗΛΙΘΙΟΙ!!!!!!>>

Και τωρα συντροφε,την εποχη αυτης της κρισης που διερχεται ο καπιταλισμος,(δεν ειναι η πρωτη και ουτε θα ειναι η τελευταια),μας προτεινεις παλι την ιδια <<διεξοδο>>.Την <<Λαικη>> εξουσια!!
Πας καλα συντροφε,η εχεις τρελλαθει τελειως!!!
Ποια λαικη εξουσια;;
Αυτη που κατερρευσε;;
Αυτη που αφησε πισω της,δεκαδες εκατομμυρια εξαθλιωμενους,δεκαδες εκατομμυρια μεταναστες;;;
Αυτην την δηθεν Λαικη εξουσια που προσκυνουσες για δεκαετιες,που επινες νερο στο ονομα της,και στο ονομα της οποιας ακομα μιλας;;
Καλα,συντροφε,δεν ειχες και δεν εχεις ποτε σου ιχνος αυτοκριτικης!!


Tην λαικη εξουσια του Σταλιν,που σε πουλησε το 1944,στο ονομα του <<προλεταρικου διεθνισμου>>;;;
Και εσυ τοτε αντι να βγαλεις εναν ΤΟΛΙΑΤΙ,αντι να συμβαλεις σε μια δημοκρατικη εξελιξη,αντι να γινεις η ηρεμη δυναμη,απεναντι στις επερχομενες προκλησεις των δοσιλογων,στηριχτηκες πανω στον Σιαντο,και μετεπειτα στον Ζαχαριαδη,που σημερα απεκατεστησες κιολας!!!Δεν πας καθολου καλα συντροφε!!!


Και σημερα το ιδιο κανεις.Πας να δημιουργησεις ενα νεο εμφυλιοπολεμικο κλιμα.Και το φοβερο ειναι οτι σημερα στον Κοσμο,ουτε Σταλιν υπαρχει,προκειμενου να σου δημιουργει την ψευδαισθηση οτι θα σε υποστηριξει.Αν και θα σε ξαναπουλαγε παλι,νασαι σιγουρος γιαυτο!


Συντροφε,εδω και 37 χρονια,δεν σε εχει βαλει κανεις στην γωνια να σε στριμωξει ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ.(Και εννοω παντα ιδεολογικα για να μην παρεξηγηθω,ενω εσυ αν ερθεις στην Λαικη σου εξουσια,θα μας στριμωξεις βιολογικα,και εννοεις τι εννοω!!!),αυτο φαινεται ηδη απο τον Φασισμο που εκπεμπει το ΠΑΜΕ σου.


Προφανως οι πολιτικοι σου αντιπαλοι,σε εχουν αφησει ανεξελεγκτο να ρημαζεις την χωρα,να κλεινεις εργοστασια και λιμανια,να καταλαμβανεις και να μπουκαρεις παντου,καθως εχουν τις ΕΝΟΧΕΣ τους,για τα εγκληματα που εκαναν στους οπαδους σου,οι οποιοι εδω που τα λεμε οπαδοι,δεν ηταν και ολοι ακραιφνως δικοι σου.
Ολοι αυτοι που καποτε εκαναν εγκληματα σε βαρος ολων αυτων των ανθρωπων,που πιστεψαν τις ανοησιες σου,σημερα λογω ενοχων σε αφηνουν και σε χαιδευουν.
Και οι ενοχες που εχουν πολλοι απο αυτους,δεν τους αφηνουν να σου πουν καταμουτρα για την ιδεολογικη σου ανυπαρξια.
Αλλα και καποιοι αλλοι,που σου ριχνονται,δεν εχουν φυσικα καμμια νομιμοποιητικη βαση,οταν ιστορικα ανηκαν ιδεολογικα στους ταγματασφαλιτες και τους δοσιλογους.


Και φυσικα τα καναλια,που σε βγαζουν συνεχεια,ουτε και αυτα σου βαζουν κρισιμα ερωτηματα για την ανυπαρκτη ιδεολογια σου.Γιατι και τα καναλια συντροφε σε παιζουν και εσενα οπως ολους, σαν ΕΝΑ ΜΠΑΛΑΝΤΕΡ,προκειμενου το Ελληνικο κλεπτοκρατικο συστημα της διαπλοκης να κυβερνα την χωρα.Και εσυ παιζεις στα τηλεπαραθυρα το παιχνιδι!!


Και ολα αυτα σε εχουν κανει ενα ανεξελεγκτο ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ,που εκβιαζει,κανει μαγκιες,δεν δεχεται κανενα οικονομικο ελεγχο.
Συντροφε,εχεις καταλαβει κατι:ΕΣΥ ΚΥΒΕΡΝΑΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.Την Ελληνικη Σοβιετια της διαφθορας και της Μαφιας.Απλα δεν εχεις την πλειοψηφια.Κατεχεις ομως αυτοδικαια την ιδεολογικη κυριαρχια.


Υπαρχουν ομως ανθρωποι,που μπορουν να στα πουν χυμα.Που δεν εβαψαν τα χερια τους με αιμα Ελληνων απο καμμια πλευρα.Που οι πατεραδες τους περασαν χρονια εξοριας,χωρις να σου ανηκουν.Που πολεμησαν στον ΕΛΑΣ που δεν ηταν ιδιοκτησια σου.Που αντισταθηκαν στον δοσιλογισμο.
Ανθρωποι που γεννηθηκαν 10-15 χρονια μετα τον εμφυλιο,και ακουσαν τις αφηγησεις απο τους πατεραδες τους,που διαβασαν βιβλια,ιστορικων και οχι ΚΟΥΤΒΗΔΩΝ!!

Ακου λοιπον συντροφε:
Επειδη μας λες οτι ειναι ο καπιταλισμος...ηλιθιε.....!!!
Απεναντι στα,ουτως η αλλως αρνητικα του καπιταλισμου,ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ...ΜΑ ΤΙΠΟΤΑ,παρα μονο μια ανιστορητη επιστροφη σε ενα παρελθον που εχει πεθανει.
Σε μια δομη εξουσιας που κατερρευσε σαν χαρτινος πυργος.Και δημιουργησε φτωχεια και εξαθλιωση,μαζικη μεταναστευση,τοση που ειχε να δει εκατονταετιες ο κοσμος!!!


Και μην ψαχνεις να βρει αστειες δικαιολογιες,οτι δηθεν φταιει ο καπιταλισμος που κατερρευσε η <<Λαικη>> εξουσια σου.Αυτα ειναι ανοησιες.
Αν το συστημα σου,δημιουργουσε ευτυχια στους ανθρωπους θα ειχε κυριαρχησει παγκοσμια.
Ξερεια γιατι;;Υπαρχει ενα βασικο αξιωμα,που οι στενες γνωσεις σου δεν το γνωριζουν.


ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΑΧΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΤΟ ΝΕΡΟ ΨΑΧΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΗΦΟΡΙΚΗ ΔΙΟΔΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΝΟ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ.
Και αν την βρουν,δεν ειναι ηλιθιοι,να την πεταξουν.
Αν περνουσαν ευτυχισμενοι οι ανθρωποι στην <<Λαικη>> εξουσια σου,θα εκαναν τα παντα,να μην την αποχωριστουν.


Υπαρχουν ομως δυο δεδομενα συντροφε,που και παλι οι στενες γνωσεις σου,δεν σε αφηνουν να δεις.
ΠΡΩΤΟ:To συστημα σου,δεν δημιουργησε ευτυχια,αλλα δυστυχια.
ΔΕΥΤΕΡΟ:Οι ανθρωποι πολλες φορες ψαχνουν την ευτυχια με λαθος τροπους.
Ειναι δυσκολο συντροφε να πιασεις ευκολα αυτες τις εννοιες.
Καθως εδωσες ΨΥΧΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ στο κεφαλαιο και αφησες τους κομμουνιστες χωρις ψυχαναλυση!!!!


Εισαι εγκλωβισμενος στα στερευτυπα σου.Γιαυτο και η θεωρια σου,ουσιαστικα δεν ενεπνευσε ποτε τις μαζες,παρα μονο σαν ενα προσωρινο αποκουμπι,που οταν ο καπιταλισμος ξεπερνουσε τις κρισεις,η θεωρια σου πηγαινε στην γωνια.
Και ξερεις γιατι ολα αυτα;;
Ειναι σαν τον τυπο που πεταει το αεροπλανο σε προσομειωτη,οτι και να γινει και το αεροπλανο να συντριβει,ολα θα ειναι στην σφαιρα της φαντασιας.
Για ελα πετα το αεροπλανο σε πραγματικες συνθηκες.


Συντροφε,αυτα που λες ενα αιωνα και πλεον,για ταξικες αντιθεσεις και συγκρουσεις ειναι οχι απλα δευτερευον,αλλα απο τα τελευταια.
Ξερεις ποιο ειναι το πρωταρχικο ανθρωπινο;;
Η ΟΡΜΗ!
Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ!
Η ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ!
Η ΑΠΛΗΣΤΙΑ!
Η ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ!
ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ!
Βρηκες και εσυ ενα πεδιο επιθυμιας στην καταδιωξη της μπουρζουαζιας.Και μολις την εξοντωσες η επιθετικοτητα σου διοχετευτηκε στο Προλεταριατο,αλλα και σε εκατονταδες χιλιαδες συντροφους σου,που μαζι μπηκατε στα χειμερινα ανακτορα.
Διοτι συντροφε εισαι και εσυ ενας τρωτος ανθρωπος.Που ακομα δεν εχεις ξεφυγει στα ενστικτα,απο τον βιολογικο μας προγονο.Εσυ ο κομμουνιστης,ακριβως το ιδιο με τον αστο,η τον μεγαλοκεφαλαιοκρατη.
Απο το πιο πλουσιο ανθρωπο στον κοσμο,μεχρι τον τελευταιο Ινδο ρακενδυτο στην Βομβαη,τα ενστικτα ειναι τα ιδια.Ειναι ενστικτα καθηλωμενα στις πρωτογονες ακομα συνθηκες.Δες γυρω σου,δες την ανθρωπινη ιστορια,δες την ιστορια του δικου σου κινηματος.
Τιποτα αξιολογο δεν εχει να δειξει η ανθρωποτητα,στο επιπεδο μιας ανωτερης εξελιξης στο επιπεδο των ανθρωπινων σχεσεων.Αιωνες τωρα τα ιδια και τα ιδια.
Ανεβηκαμε επιστημονικα και τεχνολογικα.
ΔΕΝ ΑΝΕΒΗΚΑΜΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ-ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ.


Και περιτρανη αποδειξη ηταν και ο δικος σου <<καπιταλισμος>> που τον βαφτισες κομμουνισμο.
Ο δικος σου ιδιοτυπος καπιταλισμος,δεν ηταν τιποτα αλλο,παρα μια τερατογενεση,μεσα στον ιδιο τον καπιταλισμο των ενστικτων.Και ως τερατουργημα κατερρευσε γρηγορα,ενω ο φυσιολογικος καπιταλισμος συνεχιζει.Ηταν ενα αφυσικο παιδι του ιδιου πολιτισμικου συστηματος που κινει την ανθρωποτητα των ενστικτων εκατομμυρια χρονια,απο τοτε που ο πρωτος προγονος μας κατεβηκε απο τα δεντρα.Ενα μπασταρδεμενο παιδι που δεν επιβιωσε.


Εαν εσυ συντροφε,εαν ολη η ανθρωποτητα,δεν παντρεψει το ΚΕΦΑΛΑΙΟ με το ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟ,την ΑΠΛΗΣΤΙΑ και τις ανεξελεγκτες επιθυμιες με την ταξικη συνειδηση,ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΘΑ ΤΗΝ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ,αν δεν παντρεψει το ΟΝΕΙΡΟ με την πραγματικοτητα,και την Αρχη της επιθυμιας με την αρχη της πραγματικοτητας,αν δεν ασχοληθει με το υποκειμενο που παραγει τον ποθο,(τον ανθρωπο),και οχι με το αντικειμενο του ποθου,τοτε η δευτερα παρουσια του Χριστου....θα προλαβει να γινει πριν τον κομμουνισμο που εχεις στις πολιτικες και οχι μονο φαντασιωσεις σου.
(Μεταφορικα το λεω συντροφε,καθως δεν πιστευω σε δευτερες παρουσιες εγω).


Συμπερασμα συντροφε.Δεν αλλαζουν ενα ελαττωματικο συστημα,αρνητικοι και ελαττωματικοι ανθρωποι καθοδηγουμενοι απο τα ενστικτα.Που ειμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ σε αυτον τον πλανητη.


Αντιθετως ανθρωποι που θα τεινουν στο τελειο,και θα ξεφυγουν οριστικα απο τα ενστικτα των βιολογικων μας προγονων,θα εχουν ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.


Αυτο ομως συντροφε ειναι ενα απο τα πιο ΔΙΣΕΠΙΛΥΤΑ προβληματα της φυσης.Και της ανθρωπινης φυσης.
Καθως ο ανθρωπος ειναι αναποσπαστο κομματι της φυσης.
Και εγκλωβισμενος μεσα στην θνητοτητα του,ψαχνει να βρει διαφορους τροπους παρηγοριας για να καταπολεμησει αυτην την κατασταση,εναν απο τους οποιους εχεις και εσυ,με τον δικο σου καπιταλισμο,που στην παρηγορια της φαντασιωσης σου ονομασες κομμουνισμο,προκειμενου να εχει ενα ενδιαφερον η ζωη και να περναει ευχαριστα.
Και ενω η πραγματικη ζωη τρεχει γυρω μας,και ενω οι μεγαλες αληθειες μας φωναζουν,εμεις ολοι και εσυ μαζι,ειμαστε υπνοβατες και οχι πραγματικα ξυπνιοι.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ.ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε


Διαβαστε εδω Η ΔΥΣΦΟΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ  FREUD..Οι κομμουνιστες πιστευουν...

O K. ΦΡΟΥΝΤ.... ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ....Αληθειες που θαψαμε!!


4 σχόλια:

  1. Μπράβο Φώτη. Ανάρτηση-οδοστρωτήρας!Την προωθώ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. στειλε το και συν Μπογιοπουλο :)
    http://bit.ly/xhZbJG

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εξαιρετικό άρθρο αν και το βιβλίο δεν το διάβασα, γιατί αρνούμαι να διαβάσω ένα βιβλίο που με κατατάσσει "απριόρι" στους ηλιθίους. Υπάρχουν στ' αλήθεια άνθρωποι τόσο έξυπνοι; Και άλλωστε τι άλλο μπορεί να έχει να πεί ο συγγραφέας; Τα έχει περιλάβει όλα στον τίτλο...

    Υ.Γ. Τόνους; Ας μην επιτρέψουμε άλλες "εκπτώσεις" στη γλώσσα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. λαϊκή εξουσία δεν υπήρχε πουθενά στον κόσμο οπότε δεν μπορείς να την κρίνεις. όλα τα κράτη που είχαν κομουνισμό σταμάτησαν στην δικτατορία του προλεταριάτου δεν προχώρησαν στο επόμενο στάδιο που είναι η λαϊκή εξουσία. τώρα αν μπορούμε να παρακάμψουμε το στάδιο της δικτατορίας του προλεταριάτου; είναι ενα ζήτημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή