Powered By Blogger

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Η ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΑΥΤΟΑΝΤΙΓΡΑΦΕΤΑΙ....

Αντιγράφω από τα Χρόνια του ΤΡΙΚΟΥΠΗ,και με εκπλήξη διαπιστώνω τις ομοιότητες με το ΣΗΜΕΡΑ!!!!Αξίζει το κόπο να το διαβάσετε!!!
<<Αλλά εκεί που τα βρήκε σκούρα ο Τρικούπης ήταν με τους καταχραστές του Δημοσίου χρήματος,που έκαναν κανονικούς συνεταιρισμούς με τους κομματάρχες(παλιούς Κοτζαμπάσηδες) είτε με τους ληστές των ορέων.Η κατάσταση δεν νομίζω να άλλαξε και πολύ απο τότε.Αλλωστε όλοι οι κόποι του Τρικούπη πήγαν χαμένοι. Η Ελλάδα συνεχίζει να ζει στην Προ-Τρικουπική περίοδο. Και η ιστορία συνεχίζεται σε μία Χώρα.όπου όλοι κλέβουν όλους,κι όπου δεν θεωρείται καθόλου Ελληνικό,κανένας να μην κλέβει κανέναν! Η Ιστορία με τον σημερινό ΦΠΑ,που δεν αποδίδεται υπήρχε απο τότε αλλά με μια μορφή πιό χαριτωμένη.Οι φοροεισπράκτορες όταν κατάφερναν να εισπράξουν φόρους,δεν τους κατέθεταν στο δημόσιο ταμείο αλλά στην τσέπη τους.Ο Τρικούπης βρήκε τρόπο να τους καταθέτουν οι περισσότεροι στο δημόσιο ταμείο,αλλά οι σημερινοί Ελληνες εφοριακοί βρήκαν πιό αποτελεσματικούς τρόπους,να τους παίρνουν ξανά στην τσέπη τους,φτάνοντας στο Σήμερα!!Ακόμα ο Τρικούπης ψήφισε νόμο για την ισοβιότητα και το αμετάθετο των Δικαστών,αφού προηγουμένως έκανε μία φοβερή και τρομερή εκκαθάριση του Δικαστικού σώματος,από όπου πέταξε όλους όσους δωροδοκούνται.δηλαδή τους ΜΙΣΟΥΣ!!Εκτοτε οι Ελληνες Δικαστές πήραν τα μέτρα τους και έγιναν πιό διακριτικοί!!>> Από το βιβλίο Κωμικοτραγική Ιστορία του Νεοελληνικού κράτους.Γράφτηκε την δεκαετία του 1980.
Εννοείται πως ο <<ωριμος>> Ελληνικός Λαός καταψήφισε το 1895 τον ΤΡΙΚΟΥΠΗ και επέλεξε τους Λαικιστές.Αποτέλεσμα η εθνική καταστροφή του 1897.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου