Powered By Blogger

Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΚΑΙ Η ΚΑΘΑΡΣΗ

Εάν οι δυνάμεις της Ευρωπαικής κοινής λογικής,(και δεν αναφέρομαι σε κάθε μία ξεχωριστά,τίς ξέρουμε),κατέβαιναν ενωμένες στίς εκλογές,τώρα θα είχαμε ένα συνασπισμό με 20 Βουλευτές και θα ήταν μία διαφορετική εικόνα.Το να λέμε μετά τίς εκλογές,<<πρέπει να τα βρούμε>>,μου θυμίζει το <<Μετά Χριστόν προφήτες>>.Οι πολιτικοί άνδρες,η γυναίκες,οφείλουν να έχουν υψηλό δείκτη διορατικότητας.Να βλέπουν και να αφουγκράζονται.Να πιάνουν τον παλμό του λαικισμού της κοινωνίας,να μην αψηφούν τίς δυνάμεις του Λαικισμού.Το πολιτικό σύστημα των δύο κομμάτων που στήθηκε τα 37 χρόνια σάπισε.Ενα μεγάλο μέρος αυτών των ψηφοφόρων κατέφυγε στον ΣΥΡΙΖΑ.Που ειρήσθω εν παρόδω,τώρα θα πάει στον Αρειο Πάγο να γίνει κόμμα.Φανταστείτε ότι ούτε και αυτοί δεν είχαν πάρει σοβαρά τον εαυτό τους.Και είναι φυσικό.Τι είναι ο ΣΥΡΙΖΑ;;Hταν πάντα, ένα τσούρμο «αριστερομπερδεμένοι» (με 13 επίσημες συνιστώσες κι άλλες 113 κρυφές που περιμένουν αναγνώριση) που δεν τα βρίσκουν ούτε μεταξύ τους.
Είναι τόσο πασιφανής η ανικανότητα του πολιτικού συστήματος,που όλοι έχουν πέσει στα πόδια του ΣΥΡΙΖΑ,ωσάν ο ΣΥΡΙΖΑ να αποτελεί κάτι το καινούργιο!!!Ενώ είναι ένα κομμάτι του παλιού.
Σήμερα άλλωστε ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ ήταν αποκαλυπτικός στον SKY-TV.Στο ερώτημα έαν υπάρχει PLAN B,σε περίπτωση που φύγουμε απο την Ε.Ε και το ευρώ,δέν απάντησε όπως Η ΓΡΑΦΙΚΗ Κωντσταντοπούλου,(δεν μπορεί να μας βγάλει κανείς).
Είπε ξεκάθαρα,ότι ναί υπάρχει PLAN B.Αλλά όταν ρωτήθηκε ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ PLAN B,απάντησε εμμέσως πλήν σαφώς,<<με την διεύρυνση της φορολογίας,κ.λ.π αοριστολογίες>>.
Ενα είναι το γεγονός.Οτι η Ελλάδα είτε γίνει ,είτε δεν γίνει κυβέρνηση οδηγείται στην απόλυτη καταστροφή,από μία διαχρονική κακοδαιμονία 190 ετών,από ένα πολιτικό σύστημα ΣΑΠΙΣΜΕΝΟ,(συμπεριλαμβανομένου και του ΣΥΡΙΖΑ),και από μία κοινωνία κατακερματισμένη,μονίμως λαικίζουσα και ανίκανη να σταθεί στην Ευρώπη.
Τουλάχιστον ας πάμε σε νέες εκλογές για να σκάσει η Χώρα στα χέρια του ΣΥΡΙΖΑ.
Ετσι θα απομυθοποιηθεί ΟΡΙΣΤΙΚΑ κάθε αριστερή ιδεοληψία στην Ελλάδα.ΙΔΕΟΛΗΨΙΑ ΕΓΡΑΨΑ.Διότι αυτή η Χώρα 190 χρόνια ταλαιπωρείται απο πλαστογραφημένα Ιδεολογήματα και ανόητες υστερικές ιδεοληψίες.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι όταν η ΤΡΑΓΩΔΙΑ φθάσει στην ΚΑΘΑΡΣΗ,κανένα κόμμα από τα υπάρχοντα δεν θα υπάρχει.Ουτε και ο ΣΥΡΙΖΑ,που φαίνεται δήθεν σαν το νέο,αλλά αποτελεί κομμάτι του όλου παλιού που θα πεθάνει.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ:

ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΑΦΑΗΛΙΔΗΣ,ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΓΕΡΑΣΙΜΟ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ 

 

Γεράσιμος Κακλαμάνης, Η Ελλάς ως Κράτος Δικαίου, Εκδόσεις του Εικοστού Πρώτου, Αθήνα 1990, σελ. 90-94

 

Αποσπαματα ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ απο το βιβλιο Η ΕΛΛΑΣ ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ καί άλλα κείμενα.

 

ΑΛΛΟ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ


 

 
 

 

 

Ελληνικο Θεοκρατικο κρατος.Κανεις δεν τολμα να βαλει το ζητημα ΧΩΡΙΣΜΟΥ Εκκλησιας και Πολιτειας!!!

 

ΜΑΥΡΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΗΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΤΑΗΛΙΚΙ ΤΟΥ 1897...

 

ΜΑΥΡΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΗΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΗΝ ΕΚΘΡΟΝΙΣΗ ΤΟΥ ΟΘΩΝΑ.

 

ΜΑΥΡΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΗΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΤΑΗΛΙΚΙ ΤΟΥ 1878............

 

ΜΑΥΡΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΗΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

 

ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ!! Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΟΒΙΕΤΙΑ,ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου