Powered By Blogger

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Τα ιδεολογήματα του Νεοελληνικού κράτους.Αυτά που μας έκρυψαν.

Τα ιδεολογήματα του Νεοελληνικού κράτους.Αυτά που μας έκρυψαν.
Στην φωτογραφία μία σελίδα από το σύνταγμα της Επιδαύρου,(1822),όπως αυτό αναθεωρήθηκε στην Β Εθνοσυνέλευση τού Αστρους το 1823.Από τα αρχεία της Βουλής των Ελλήνων.Προσέξτε την παράγραφο ΙΒ,και τα άρθρα,α,β,που την ακολουθούν,αλλά και την παράγραφο ΙΓ.Ποιούς εννούσαν τότε <<αλλοεθνείς>>.Διότι για να βάλουν αυτές τίς παραγράφους και αυτά τα άρθρα σε ένα σύνταγμα,τελικά,όσοι ζούσαν τότε στόν Μωριά και Ρούμελη,δεν ήταν όλοι Ελληνες!
Εκτός αν τρελάθηκαν και έβαλαν όλα αυτά τα άρθρα για πλάκα.Αλλά δεν νομίζω να έκαναν πλάκα.Είχαν να αντιμετωπίσουν ένα συνοθήλευμα Εθνοτήτων της εποχής με διαφορετικές γλώσσες.Ας πούμε οι Αρβανίτες ,που τότε ήταν πολυπληθείς και δεν μιλούσαν Ελληνικά με τίποτα.
Οι εθνικιστές,οι Μεγαλοιδεάτες και η Χ.Α,πώς δικαιολογούν την ύπαρξη αυτών των αρθρων στο Α σύνταγμα της Επιδαύρου;;Ρωτώ εγω ο αφελής!!
Κάποτε πρέπει να μάθουμε την πραγματική μας ιστορία.Για να αποκτήσουμε Εθνική αυτογνωσία και συλλογική-κοινωνική συνείδηση.Να πετάξουμε από πάνω μας τα ιδεολογήματα και τούς Μύθους,ότι όλοι μας επιβουλεύονται <<εμάς το περιούσιο έθνος του πλανήτη>>,με το <<δαιμόνιο της φυλής>>,το <<φιλότιμο του Ελληνα>>,και ένα σωρό παπαριές!!
Κανένας Λαός στον πλανήτη δεν είναι <<καθαρόαιμος>>.Κανένα έθνος δεν είναι <<περιούσιο>>.Οσο πιστεύουμε σε τέτοιες μ@λ@κιες,τόσο θα πτωχεύουμε κάθε 40 χρόνια.Και τόσο θα είμαστε σε διχαστικές,διαχρονικά καταστάσεις,με το ΕΜΕΙΣ,ΚΑΙ ΤΟ ΕΣΕΙΣ.Ξέρετε γιατί;Γιατί το αίτιο είναι από τότε,από την συστασή μας.
Δεν συσταθήκαμε γιά να ενωθούμε αλλά για να διχαστούμε.Και από τότε πάει λέγοντας.
Γιαυτό και ο Καποδίστριας το είχε πιάσει το νόημα,και ήθελε να κάνει το Καντονιακό σύστημα της Ελβετίας.Και φυσικά δολοφονήθηκε.Ας δούμε λοιπόν κάποτε την αλήθεια κατάματα.Μπάς και μπορέσουμε να ΕΝΤΑΧΘΟΥΜΕ,πολιτισμικά στην Ευρώπη.Γιατί αν δεν ενταχθούμε πολιτισμικά,θα τούς βλέπουμε μόνο γιά να ΑΡΜΕΓΟΥΜΕ τα ευρωπαικά λεφτά και να τα τρώμε,<<στο όνομα του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού>>.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

ΜΥΘΟΙ ΜΑΝΙΠΟΥΛΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ






 

Ελληνικο Θεοκρατικο κρατος.Κανεις δεν τολμα να βαλει το ζητημα ΧΩΡΙΣΜΟΥ Εκκλησιας και Πολιτειας!!!

 

ΜΑΥΡΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΗΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΤΑΗΛΙΚΙ ΤΟΥ 1897...

 

ΜΑΥΡΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΗΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΗΝ ΕΚΘΡΟΝΙΣΗ ΤΟΥ ΟΘΩΝΑ.

 

ΜΑΥΡΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΗΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΤΑΗΛΙΚΙ ΤΟΥ 1878............

 

ΜΑΥΡΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΗΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου