Powered By Blogger

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Ο MARIO BALOTELLI ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΠΙΟΥ

ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ MARIO BALOTELLI ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΠΙΟΥ

Σήμερα το πρωί στην πιάτσα,όπου συχνάζουν κάθε λογής άνθρωποι,άκουσα τα πιό αντιπροσωπευτικά σχόλια.Σχόλια που συνδιάζουν την αντιμνημονιακή υστερία,την Εθνικοπατριοφροσύνη της κακιάς ώρας,και τον πιό απαίσιο ρατσισμό.Σάς παραθέτω μερικά από αυτά:
<<Τήν σκότωσε την Μέρκελ ο Αράπης>>!!!
<<Ο αράπης τούς πάτησε τούς Γερμανούς>>!!!
<<Οι αράπηδες τελικά κάνουν δύσκολες δουλειές>>!!!
<<Οι Ναζί την πάτησαν από έναν αράπη>>
Αράπης:Να μία λέξη πού μάς καλλιεργήθηκε από τα παιδικά μας χρόνια.Ο αράπης,ο <<Πίου>>,ο<<Ούγκα-Ούγκα>>,ο<<Ντούμ-ντούμ>>,ονόματα που θα διστάζαμε να δίναμε ακόμα καί στα συμπαθή τετράποδα σκυλιά που έχουμε σπίτια μας!
Αλλά έλα ντέ όμως πού το λέει και το χιλιοτραγουδισμένο μας εθνικό άσμα:
<<Γουστάρω τον αράπη,τον μαύρο τον σκύλο,τον ράν-τάν-πλάν>>!!
Καί να πού μέσα σέ όλα αυτά,ήρθε καί έκατσε η διαφήμιση του Πίου.Ενας φτωχός μαύρος μετανάστης,γίνεται αντικείμενο εκμετάλευσης,από ένα λαμόγιο λευκό παράγοντα του ποδοσφαίρου.Η διαφήμιση πετυχαίνει,γιατί χτυπάει φλέβα στο συλλογικό-κοινωνικό ασυνείδητο.Σε αυτό το ίδιο ασυνείδητο που βρίσκει πρόσφορο έδαφος,κάθε αντιμνημονιακή αρλούμπα,κάθε εθνικοπατρωτική σαχλαμάρα,κάθε μεγαλοιδεατική βλακεία,κάθε ξενοφοβία καί κάθε αριστεροδέξια μπαρούφα.Τα συγκοινωνούντα δοχεία της συλλογικής ψυχής είναι δέκτες τών ίδιων μηνυμάτων.
Ο <<αράπης>>,δέν έχει όνομα,είναι ένας <<Πίου>>,κάτι σάν σκύλος πειθήνιος στίς ορέξεις ενός λαμόγιου λευκού αφεντικού.
Να τελικά,πώς καθιερώνεται η θεωρία του <<αράπη>> στην καθημερινότητα.Μόνο πού η διαφήμιση ξεχνά,πώς <<Πίου>>,<<Ούγκα>> και <<Ντούμ>>,υπάρχουν καί στούς λευκούς ανθρώπους.Δέν είναι μόνο στούς μαύρους.
Και μετά την θεωρία του Αράπη,εύκολα κάθεται καί η θεωρία του κακού Γερμανού,τού τοκογλύφου Ιταλού που μας δανείζει καί αυτός με 3%,ενώ αυτός βρίσκει λεφτά με 6%!.
Απέναντι όμως σε αυτήν την ανθρώπινη φαυλότητα,που δέν είναι προνόμιο μόνο της Ελληνικής κοινωνίας,η μεγαλοπρέπεια της ΜΑΝΑΣ ΦΥΣΗΣ,απαντά με κάτι πού απέδειξε και η ΕΠΙΣΤΗΜΗ.
99,9% ίδιο γονιδίωμα από τον πιό φτωχό ρακένδυτο Αφρικάνο,μέχρι και τόν πιό πλούσιο κάτοικο των ΗΠΑ καί της Ευρώπης.
Καί 98% ίδιο γονιδίωμα με τον Χιμπατζή,καί 96% με το ποντίκι!
Καί όπως έλεγε και ο πατέρας της Ψυχανάλυσης καθηγητής Σ.ΦΡΟΥΝΤ:<<Η επιστήμη μας δεν είναι αυταπάτη.Είναι όμως αυταπάτη,να περιμένουμε να πάρουμε από αλλού,αυτό που η επιστήμη δεν μπορεί να μάς δώσει>>
Καί αυτό που η μεγαλοπρεπής ΜΗΤΕΡΑ ΦΥΣΗ,έχει νομοθετήσει γιά όλα τα έμβυα όντα του ανθρώπου συμπεριλαμβανομένου,θα συμπλήρωνα εγώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου