Powered By Blogger

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

ΑΡΧΙΛΩΠΟΔΥΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.

Η ιστορία που θα σάς διηγηθώ είναι πέρα γιά πέρα ΑΛΗΘΙΝΗ.Καί δείχνει ότι οι Ελληνικές δημόσιες υπηρεσίες ελέγχονται από αδίστακτες μαφιόζικες συμμορίες και ομάδες τύπου ΚΑΜΟΡΑ.Ολες αυτές οι κρατικοδίαιτες αρχιλωποδίτικες συμμορίες είναι αυτές που φωνάζουν για <<εθνική αξιοπρέπεια>>,προκειμένου να λεηλατούν ανθρώπους και οικογένειες.Καί έχουν βρεί καταφύγιο καί στέγη προστασίας στό λεγόμενο αντιμνημονιακό κομματικό μέτωπο,ΣΥΡΙΖΑ,Χρυσή Αυγή και Ανεξάρτητους Ελληνες.Βέβαια καί γιά να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους,όλες αυτές οι Συμμορίες γεννήθηκαν καί στεριώθηκαν με τήν ανοχή του Πελατειακού Κοτζαμπάσικου Πολιτικού συστήματος τής Μεταπολίτευσης.
Η Ιστορία δέν είναι μία και μοναδική.Εξελίσσεται καθημερινά σε εκατοντάδες αληθινές Ιστορίες,με εκατοντάδες υποθέσεις,(δεκάδες χιλιάδες τόν χρόνο),από διεφθαρμένους υπαλλήλους,τών Περιφερειών καί των Δήμων.(κ.Μπαλασόπουλε γνωρίζετε τίποτα,ή εσείς από την ΑΔΕΔΥ;;)
Aφορά τίς ανανεώσεις αδειών παραμονής δεκάδων χιλιάδων νομίμων ΝΟΜΙΜΩΝ μεταναστών,πού ζούν στήν Χώρα εδώ και πολλά χρόνια,πού έχουν οικογένειες και παιδιά,που φοιτούν σε σχολεία και ΑΕΙ τής Χώρας.
Υπολογίζεται ότι το μαύρο χρήμα διαφθοράς που διακινείται ετησίως μόνο στόν τομέα,ανανέωσης αδειών παραμονής των νομίμων μεταναστών είναι μερικές δεκάδες εκατομμύρια ευρώ τόν χρόνο.
Πάει λοιπόν ο Μετανάστης στην Περιφέρεια γιά να ανανεώσει την άδεια παραμονής.Αφού πληρώσει τα νόμιμα,ήτοι 1500 ευρώ παράβολο,προκειμένου οι υπάλληλοι να τού κολλήσουν πάνω στο διαβατήριο το λεγόμενο ΣΤΙΚΕΡ.
Αλλά από εδώ αρχίζει το παιγχνίδι τών διεφθαρμένων.Τόν βαζουν σε μία αναμονή μηνών.Πηγαίνει και ξαναπηγαίνει ο μετανάστης,καί τού λένε:<<Δέν βρίσκουμε τον φάκελλο,δεν βρίσκουμε την άιτηση...δέν βρίσκουμε αυτό....δέν βρίσκουμε εκείνο...>>.Τα ακούτε κ.Μανιτάκη;;
Οπότε ο μετανάστης απελπισμένος πάει στόν Διαμεσολαβητή Δικηγόρο πού τού λέει:
<<Η Ταρίφα είναι 500 ευρώ γιά κάθε άδεια,καί κάθε ανανέωση.Δώσε μου τα να τούς τα χώσω,να μάς βάλουν το ΣΤΙΚΕΡ στό διαβατήριο μέσα σε μία μέρα>>.Τα ακούτε κ.Ρουπακιώτη;;
Μεσα σε δύο ημέρες το ΣΤΙΚΕΡ,είναι ώ του θαύματος, κολλημένο στό διαβατήριο.
Τώρα άν ο μετανάστης έχει γυναίκα,τότε η ταρίφα διπλασιάζεται,(1000 ευρώ),καί άν έχει και δύο παιδιά,τότε η ταρίφα έχει καί έκπτωση,(1500 ευρώ-στά δύο παιδιά το ένα δωρεάν!!!!).
Τα κυκλώματα τής αρχιλωποδυσίας δέχονται μόνο διαμεσολαβητή Δικηγόρο,αφού αυτός αποτελεί την <<εγγύηση>> γιά να μήν προσημειωθούν τα χρήματα.
Οπως πάλι κάποιος δικηγόρος διαμεσολαβεί όταν σού λέει:<<Δώσε μου τόσα να τα δώσω στον δικαστικό υπάλληλο για να καθαρογράψει την απόφαση καί να μην περιμένεις γιά πάνω από ένα χρόνο>>!!
Οπως διαμεσολαβητής είναι η Σχολή Οδηγών,όταν σου ζητάει 250 ευρώ για να τα χώσει στό διεφθαρμένο κύκλωμα των εξεταστών τών περιφερειών που θα σού δώσουν δίπλωμα οδήγησης.
Οπως διαμεσολαβητής είναι ο Μηχανικός που σού ζητάει το μπαξίσι γιά να το πάει στήν Πολεοδομία.
Οπως διαμεσολαβητής είναι ο λογιστής που σού ζητάει το μπαξίσι να το πάει στόν εφοριακό...Οπως...όπως.....όπως,εκατοντάδες όπως!!!
Οπως έλεγε στά βιβλία του ο αείμνηστος Βασίλης Ραφαηλίδης:
<<Tό Ελληνικό κράτος επίτηδες αφήνει να υπάρχει διαφθορά στήν Δημόσια Διοίκηση ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΔΟΜΉΣ.Καί να χτίζουν όλοι οι διεφθαρμένοι δημόσιοι υπάλληλοι πού είναι μερικές δεκάδες χιλιάδες,Βίλλες και πολυτελή εξοχικά.Και έτσι να κυκλοφορεί το μαύρο χρήμα στην Ελληνική μαύρη παραοικονομία.Καθώς ελλείψη πραγματικής οικονομίας,αν δέν υπήρχε και η παραοικονομία,όλα θα είχαν καταρρεύσει σέ μία νύχτα>>
Τώρα θα βγούν κάποιοι συνδικαλιστές και πολιτικοί και θα πούν:<<Αν κάποιος Μετανάστης έχει στοιχεία να τα πάει στόν Εισαγγελέα>>
Μα τί λέτε ΡΕ Μ@Λ@ΚΕΣ;;
Ποίος θα τολμήσει να καταγγείλει την Κόζα-Νόστρα,όλους αυτούς τούς θύλακες τής Μαφιόζικης Αρχιλωποδυσίας;;Θα τόν φάνε λάχανο οι Ντόν Κορλεόνε !!
Εσύ σαν υπουργός γιαυτό είσαι εκεί.Γιά να βρείς και να ξηλώσεις όλους αυτούς τούς θήλακες τής διαφθοράς.Είσαι εκεί για να αλλάξεις αυτήν την πολυδαίδαλη νομοθεσία που υπάρχει επίτηδες καί παράγει την διαφθορά.
Φίλοι μου θα το ξαναπώ και ας γίνω δυσάρεστος.
Όχι ένας,όχι 10,όχι 100,αλλά 10.000 Ευρωπαίοι Επίτροποι σε όλες τίς υπηρεσίες τής Δημόσιας Διοίκησης.Καί να παίρνουν κεφάλια από το πρωί μέχρι τό βράδυ.
Να δείτε πώς θα μειωθούν οι δημόσιοι υπάλληλοι.
Οι μαφιόζικοι θήλακες που ελέγχουν τμήματα τής Δημόσιας Διοίκησης,πιθανόν αντιμνημονιακοί οι περισσότεροι,συνεχίζουν την Εθνική Λεηλασία με την βοήθεια διαμεσολαβούντων επαγγελματιών,τυχαίως ευρισκομένων ώς επί το πλειστον στα λεγόμενα κλειστά επαγγέλματα.
Αυτό δέν είναι κράτος.Είναι ένα ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ.Συγνώμη.Ούτε τέτοιο είναι.Ακόμα καί στο μπουρδέλο υπάρχουν κάποιοι στοιχειώδεις κανόνες και κάποια άγραφη ηθική.
Εδώ δέν υπάρχει απολύτως τίποτα!!

1 σχόλιο: