Powered By Blogger

Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ.Το ιδεολόγημα τών Προεστών.

Ξεπουλήσανε τα στενά του Ρίου-Αντιρίου στούς Γάλλους και στερήσανε από τους εντιμότατους Φερρυ-μποτάδες το δικαίωμα στο μονοπώλειο του <<σε περνάω απέναντι>>.Ασε που 100 χρόνια μετά τον Τρικούπη οι Μωραίτες Βουλευτές στύλ Νικολόπουλου,(προεστοί κατά την Τουρκοκρατία),δεν άφηναν να γίνει τό έργο για να μαζεύουν ψηφαλάκια.
Αμ το άλλο πού το πάς.Ξεπουλήσανε τα Βόρεια Δερβένια του νομού Αττικής,(περάσματα Τουρκιστί),στην Εταιρεία της Αττικής Οδού.Γιαυτό και οι οπαδοί τού αντιμνημόνιου προτιμούν τα μονοπάτια παρέα με τον Χάρυ-Κλύν,(ο Λαζόπουλος από Αττική οδό πάει-άσε τί λέει.....).
Ξεπουλήσανε τα Βόρεια σύνορα τής Χώρας στην Εγνατία Οδό,και εφτιαξαν καί αυτά τά κολοτούνελ,που τρυπάνε την Πίνδο,(το σκηνικό θυμίζει αυτήν την άθλια χώρα την Ελβετία).
Ξεπουλήσανε καί τα Σπάτα καί φτιάξανε και εκεί ένα αρεοδρόμιο.Τι το θέλουμε,δεν μας έφτανε αυτό της Ελευσίνας.Ούτε κάν Ελληνικό.
Ξεπουλήσανε και τό ΟΤΕ.Δέν ήταν καλύτερα που πληρώναμε το 1996 με 6 ώρες υπεραστικά το δίμηνο 135.000 δρχ,(450 ευρω σημερινά).Που κάναμε αίτηση για τηλέφωνο καί μας ερχόταν σε 10 χρόνια τούρκικα με βουλευτικό μέσον.
Τώρα θέλουν να ξεπουλήσουν και τίς ομορφες συγκοινωνίες μας.
Να έρθει ο κάθε κολο-ιδιώτης και να βάλει αυτές τίς Φράγκικες τερματικές στάσεις που να σού λένε πώς <<σε 32 δευτερόλεπτα έρχεται το επόμενο λεωφορείο>>.Σάν καί αυτές τίς Φράγκικες στάσεις πού έχουν στην Βιέννη, η στην Κοπεγχάγη.
Οχι δέν θέλουμε τέτοια πράγματα.Οχι στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας.
Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΕΣΤΟΥΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου