Powered By Blogger

Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

Κωμικοτραγικής Νεοελληνικής Ιστορίας συνέχεια.

Χαλυβουργίας συνέχεια.....
Ο ΣΥΡΙΖΑ βάζει διάφορους φορείς και επιτροπές κατοίκων,να κάνουν προσφυγές στο Συμβούλιο της Επικρατείας,για ακύρωση αποκρατικοποιήσεων,για αναβολή έργων διαχείρισης απορριμάτων κ.λ.π.Οταν όμως κάνουν προσφυγή εργαζομενοι που δέν τούς αφήνουν να δουλέψουν,ποιός θα εφαρμόσει την δικαστική απόφαση;Ο φούφουτος,η ο Ρούντι Ρινάλντι;(Πνευματικός καθοδηγητής του Αλεξη)
Το σύνταγμα λέει πώς την δικαστική απόφαση θα εκτελέσει η εκτελεστική εξουσία,εν προκειμένω η αστυνομία.
Αλλά λόγω αριστερής ιδεοληψίας,η εκτέλεση δικαστικής απόφασης απο αστυνομία είναι αυταρχισμός.
Ο Χαικάλης,(εδώ γελάμε),είπε ότι δεν εξαντλήθηκε ο διάλογος και είναι κατά του κοινωνικού αυτοματισμού.Είναι σαν να λέμε 50-50!
Ο Μπάρμπα Φώτης ο Κουβέλης,πάντα εντός εκτός και επι τα αυτά.Τόν βλέπω σύντομα να την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια.
Το ΚΚΕ μίλησε για γκανκστερική επίθεση.Οι σταλινικοί που κλείνουν με μαφιόζικο τρόπο λιμάνια και δρόμους,οι ιδεολογικοί υποστηρικτές τής διαβόητης GKB!!
Aλλά η πιό γραφική είναι η Χρυσή Αυγή: Απαράδεκτη είναι σύμφωνα με τη Χρυσή Αυγή η λήψη οποιουδήποτε κατασταλτικού μέτρου εναντίον των εργατών. Σε σχετική ανακοίνωση τονίζεται όμως και ότι «οι Έλληνες εργάτες δεν καπελώνονται από κανένα κομματικό χώρο.Kοινώς πάρε το αυγό και κούρευτο.
Συμπερασματικά είμαστε μία ωραία ατμόσφαιρα.Ο καθένας προσπαθεί να πουλήσει όσο πιό πολλά κιλά Λαικισμού μπορεί.Ξέροντας ότι έχει απέναντι του μία Ελληνική κοινωνία πού ένα πολύ μεγάλο της μέρος είναι σε πλήρη παράνοια.
Καί μπορεί να ακούει με ευχαρίστηση ότι μαλακία τής λέει ο καθένας και το κάθε κόμμα.
Είναι η εποχή που μπορεί να μιλάνε όλοι.Ακόμα καί αυτοί που σε άλλες εποχές ούτε που θα τούς έδιναν σημασία.
Ο Λαφαζάνης,ο Σιφωνιός,ο Χαικάλης,ο Κασιδιάρης,ο Χάρυ-Κλύν,ο Αυτιάς,ο Γκαγκάς της πλατείας,ο τρελός τού χωριού,το ψώνιο τής γειτονιάς,ο Φούφουτος,καί άλλοι πολλοί.
Προσέξτε και τούτο τώρα.Ο ίδιος επιχειρηματικός όμιλος,έχει ίδιο εργοστάσιο στόν Βόλο.Εκεί όμως οι εργαζόμενοι πήραν την κατάσταση στά χέρια τους και οι Πραιτωριανοί του ΠΑΜΕ,εξαφανίστηκαν.Δέν έγινε πανεθνικό θέμα και αντικείμενο Λαικισμού.
Στην Ελευσίνα,που οι εργαζόμενοι ζήτησαν την βοήθεια τής Δικαιοσύνης και την πήραν με δικαστική απόφαση που εφαρμόστηκε,έγινε το έλα να δείς.Αυτό σημάίνει συλλογική-πολιτική καί κοινωνική σχιζοφρένεια.
Είπαμε η πορεία της τραγωδίας από εδώ και στό εξής θα έχει καί κάποια κωμικά στοιχεία.
Αλλωστε τό έχει πεί καί ο Β.Ραφαηλίδης με τόν τίτλο του βιβλίου του.<<Κωμικοτραγική Ιστορία του Νεοελληνικού κράτος>>.
Τώρα θα αλλάξουμε ρότα;
Μαθημένοι 190 χρόνια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου