Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2012

Κείμενα από το face-book.9-14 Ioυλίου.

Προφανώς καί ένα κράτος που αποδέχεται νά έχει Ειδικά μισθολόγια,χρήζει και Ειδικής μεταχείρισης διεθνώς.
 ===============================================================================
Μεταξύ τών ισοδυνάμων,λένε,που θα προτείνουν στούς δανειστές ,θα είναι καί η επιβολή διδάκτρων στούς αιωνόβιους φοιτητές.Οι οποίοι,ειρήσθω έν παρόδω,μόλις γίνει αυτό,μέσα σε μία το πολύ ώρα θα έχουν καταλάβει όλα τα Α.Ε.Ι καί τα Τ.Ε.Ι τής χώρας.Ετσι γιά πλάκα καί με επικεφαλής τον πρύτανη κ.Παπαθεοδώρου,νύν υφυπουργό παιδείας!!!!
Μα τί λέτε ρε παιδιά;
Εδώ δέν μπορείτε να κάνετε κουμάντο 30 λεβέντες του ΠΑΜΕ που έχουν κλείσει την Χαλυβουργία Ελευσίνας παρά τίς δικαστικές αποφάσεις!!!!
Θα τα βάλετε με 5.000 πραιτωριανούς Φοιτητές και καθηγητές,που λυμαίνονται τα ΑΕΙ εδώ και 30 χρόνια;
Πάρτε πρώτα πίσω τα λεφτά από τούς 150.000 <πεθαμένους> καί μαιμού ανάπηρους συνταξιούχους,που λεηλατούν τα ασφαλιστικά ταμεία εδώ καί 25 χρόνια.
Κλείστε στήν φυλακή τούς 800 περίπου γιατρούς-Αρχιλαμόγια,που εξέδιδαν πλαστές ιατρικές βεβαιώσεις.
Απολύστε τώρα από το δημόσιο γύρω στούς 1000-1500 Απατεώνες δημοσίους υπαλλήλους,μέλη τών 3μελών υγειονομικών επιτροπών των 54 πρώην Νομών,που επικύρωναν με αποφάσεις πρωτοβάθμιες και δευτεροβάθμιες τίς πλαστές βεβαιώσεις τών γιατρών.
Κόψτε τα εξωφρενικά προνόμια από την συμμορία της ΓΕΝΟΠ,τα ΕΛΠΕ καί όλη την αμαρτωλή παρασιτοκρατία των ΔΕΚΟ.
Καί μετά βάλτε δίδακτρα στούς αιωνόβιους φοιτητές.
Τέτοιες μπαρούφες να πείτε στην Τρόικα όταν έρθει,και θα.....ζήσουν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα,σύμφωνα με την κατάληξη των παλιών ωραίων παραμυθιών της αξέχαστης Θείας Λένας.

 =======================================================================


Αν μειώσουν τα ειδικά μισθολόγια στούς δικαστές,θά πέσει το ηθικό τους καί οι εκρεμμείς δικαστικές υποθέσεις θα τελεσιδικούν στήν άλλη ζωή!!
Πιθανόν καί την Δευτέρα Παρουσία με την τελεσίδικη κρίση του Κυρίου!!


----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Τό πιό <ωραίο>> είναι το ΚΚΕ.
<<Επίδομα ανεργίας στό 80% του κατώτερου μισθού-Κατώτερος μισθός 1300 ευρώ.Οσο είναι κάποιος άνεργος δέν θα πληρώνει ΔΕΗ-νερό-τηλεφωνο,καί άν έχει δάνεια σε τράπεζες,όσο καιρό θα είναι άνεργος δεν θα πληρώνει ούτε ένα ευρώ.Ακόμα το επίδομα ανεργίας θα πληρώνεται μέχρι ο άνεργος να βρεί δουλειά>>
Τα δεδομένα αλλάζουν άρδην.
Οχι πιά <<Αναζήτηση τής χαμένης Ευτυχίας>>,αλλά ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΧΑΜΕΝΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ!!!!
===========================================


Το ΚΚΕ λέει,πώς θα καταθέσει νομοσχέδιο γιά την κατάργηση όλων τών δανειακών συμβάσεων καί όλων των μνημονίων,(προφανώς για να λένε ΟΛΩΝ,θα εννοούν από την εποχή του Κολοκοτρώνη)!!!
Ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταθέσει λέει,νομοσχέδιο για τήν επαναφορά τών μισθών στά επίπεδα του 2009,(προφανώς θα προτείνει καί την πηγή των χρημάτων)
Οι Ανεξάρτητοι Ελληνες καί η Χρυσή Αυγή θα καταθέσουν λέει,νομοσχέδιο γιά την ανακήρυξη τής ΑΟΖ,τίς Γερμανικές αποζημιώσεις,καί την άμεση φυγή όλων τών μεταναστών.
Με δεδομένο ότι η κυβέρνηση θα συσκέπτεται συνεχώς ψάχνοντας ισοδύναμα,η αντιπολίτευση θά καταθέτει ΟΝΕΙΡΙΚΑ νομοσχέδια.
Αυτό πιά δέν είναι Βουλή των Ελλήνων.
Είναι η Βουλή των Ανεκπλήρωτων πόθων!!
Περιμένω καί ένα Νομοσχέδιο γιά την καθιέρωση τής Μετά Θάνατον ζωής.
Με τήν μορφή του ΚΑΤΕΠΕΊΓΟΝΤΩΣ σε ΜΙΑ μόνο συνεδρίαση!! ============================================
Χθές ένας νεαρός αξιωματικός του Π.Ν πέρασε με κόκκινο καί παρέσυρε Μάνα και δύο παιδιά.Πρίν μέρες στην Αμαλιάδα ένας 27χρονος πιλότος της Π.Α σε επαρχιακό δρόμο καί σε στροφή έπεσε με 140 χλμ,πάνω σε ένα άλλο αυτοκίνητο που πήγαινε κανονικά.
Υπάρχει ένα διαπιστωμένο πρόβλημα με ωρισμένα,(όχι όλα προφανώς),νεαρά στελέχη των Ενόπλων δυνάμεων ηλικίας από 20-35 ετών.Επαναλαμβάνω,ωρισμένα.
Καί έχει διπαιστωθεί και στατιστικά.
Παιδιά σάς σεβόμαστε,σάς εκτιμάμε γιά τίς υπηρεσίες πρός την Πατρίδα,αλλά ωρισμένοι από εσάς,(όχι ολοι επαναλαμβάνω),είσαστε πολύ στρατό-καυλοι.
Φυλάξτε το αυτό άν σάς χρειασθεί η Πατρίδα.
Δέν είναι ανάγκη να μετατρέπεστε σε κομμάντα αυτοκτονίας στούς Ελληνικούς δρόμους.
Εκεί στο ΓΕΕΘΑ καί στίς παραγωγικές στρατιωτικές σχολές,μήπως πρέπει να κάνουν τίποτα μαθήματα γιά Οδική συμπεριφορά.
http://www.facebook.com/groups/237418543004813/
===============================================


Είναι αξιοσημείωτο πάντως να δούμε καί να ψάξουμε σε ποιά πολιτκή περίοδο καθιερώθηκαν όλες αυτές οι πολυπληθείς νομοθετικές διατάξεις που δημιούργησαν το τέρας-φαινόμενο των ειδικών μισθολογίων.Ποιά εποχή δημιουργήθηκε αυτό το ακραίο ΕΙΔΙΚΟ πελατειακό κράτος.
Και θα βγάλουμε πολύ χρήσιμα συμπεράσματα.
Δέν θα τρέφουμε φρούδες ελπίδες,αν το υπάρχον πολιτικό ελληνικό σύστημα,(από την άκρα δεξιά,μέχρι την άκρα αριστερά),μπορεί να βγάλει την Χώρα από την κρίση.
Η πολιτική και κοινωνική περίοδος που νομοθετήθηκαν όλες αυτές οι διατάξεις που δημιούργησαν τα ειδικά μισθολόγια,δίνουν ξεκάθαρη απάντηση.

 ==========================================


325.000 άνεργοι από τόν ιδιωτικό τομέα προστέθηκαν τελευταία και ανεβάζουν τον αριθμό των ανέργων σε περίπου 1.200.000 ανθρώπους.
Εδώ εμείς έχουμε αναγάγει σε εθνικό ζήτημα,το άν απολυθούν 15.000 δημόσιοι υπάλληλοι,τό άν θα μειωθούν τα ειδικά μισθολόγια σε 12%,(Παπάδες,πανεπιστημιακοί,έ

νστολοι,δικαστές,κ.λ.π),τό άν πειράξουμε μία τρίχα εκ της κεφαλής τής παρασιτοκρατίας στίς ΔΕΚΟ.Το άν θα μειωθούν άχρηστοι δημόσιοι οργανισμοί.Ο κ.Παναγιωτόπουλος μίλησε για κίνδυνο κατάρρευσης του ηθικού των ένστολων,χωρίς να λάβει υπ όψη του το ηθικό των 1.200.000 ανέργων τού ιδιωτικού τομέα.
Ποιά αριστερά;
Μα η αριστερή ιδεοληψία κυβερνά τόν τόπο,ανεξάρτητα τού ποιός είναι τυπικά στην κυβέρνηση.
Το θέμα είναι πώς έτσι όπως πάμε,σε λίγο καί τα ειδικά μισθολόγια-ειδικά προνόμια-ειδικών πελατών,καί η παρασιτοκρατία στίς ΔΕΚΟ,αλλά καί όλο το δημόσιο θα καταρρεύσουν.
ΥΓ
Στό μεταξύ Φωτόπουλος και Νικολόπουλος,ο καθένας από το δικό του ταμπούρι,συνεχίζουν το αντάρτικο
=============================================


Αν έχεις μία χωρα που έτσι όπως πάει,θα έχει σε ένα χρόνο γύρω στα 2.000.000 ανέργους από τόν ιδιωτικό τομέα,εσύ κ.Παναγιωτόπουλε να ενδιαφέρεσαι γιά το άν θα καταρρεύσει το ηθικό τών ένστολών,αν μειωθούν τα ειδικά μισθολόγια κατά 12%.
Λές καί άν γίνει κάτι,(καί μακάρι να μήν γίνει ποτέ),στον πόλεμο θα πάνε μόνο οί ένστολοι.
Δέν βάζει μυαλό το πελατειακό πολιτικό σύστημα.Δέν βάζει μυαλό με τίποτα.
============================================
Το ΚΚΕ θα καταθέσει,λέει σχέδιο νόμου γιά την κατάργηση όλων των μνημονίων καί όλων τών δανειακών συμβάσεων.
Ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταθέσει σχέδιο νόμου γιά την επαναφορά τών μισθών στά επίπεδα του 2009.
Οι Ανεξάρτητοι Ελληνες και η Χ.Α θα καταθέσουν σχέδιο νόμου για να φύγουν όλοι οι μετανάστες και να ανακηρυχθεί άμεσα η ΑΟΖ.
Φοβερή βουλή.Με δεδομένο ότι η κυβέρνηση θα εξαγγέλει απλά καί θα συσκέπτεται,η αντιπολίτευση θα καταθέτει νομοσχέδια γιά εσωτερική κατανάλωση και βιομηχανία λαικισμού.
Αντε να καταθέσετε καί ένα σχέδιο νόμου ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΆΛΗΨΗ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ.......

........Τί να τήν κάνουμε ρε παιδιά την Πόλη;;
Φαντάζεσθε να την Χρεοκοπήσουμε καί αυτήν;Τι θα πούμε στούς Τουρκους;Πάρτε την πίσω;Καί εάν δέν την θέλουν;Αντε να βρείς επενδυτή όταν το ΠΑΜΕ έχει καταλάβει με ψαρόβαρκες τα στενά του Βοσπόρου!!!Ασε που ο Φωτόπουλος θα τήν βυθίσει στο σκοτάδι.
============================================
Πολύ το παιδεύει το πράγμα ο κ.Ροβέρτος Σπυρόπουλος,διοικητής του ΙΚΑ.Θα ενταθούν λέει οι έρευνες γιά τίς συντάξεις <μαιμού αναπηρων> καί πεθαμένων σε όλη την Ελλάδα το προσεχές διάστημα.40% μόνο στην Ζάκυνθο.
Καλά ας πούμε ότι πρός το παρόν είναι δύσκολο να πάρετε τα λεφτά πίσω από όλη αυτήν την πελατεία που εισέπρατε παράνομα γιά χρόνια.
Τούς γιατρούς που έβγαλαν τήν γνωμάτευση είναι δύσκολο να τούς βρείτε;
Τούς δημόσιους υπάλληλους που συμμετείχαν στίς επιτροπές και επικύρωναν τίς ιατρικές γνωματεύσεις είναι δύσκολο να τούς βρείτε;
Τούς δημάρχους που σκέπασαν τα μαιμού προνιακά επιδόματα είναι τόσο δύσκολο να τούς βρείτε;
Tά έχετε όλα μπροστά σας.
Τουλάχιστον θα πάμε στην Ευρώπη καί θα πούμε:
<<Δώστε μας μία επιμήκυνση ρε παιδιά.Να εμείς διώξαμε και 1000 απατεώνες από το δημόσιο.Αφαιρέσαμε καί 500 άδειες γιατρών-αρχιλαμόγων>>
Σε 150.000 συντάξεις παράνομες δέν θα εμπλέκονται καί καμμία 2.000 ηθικοί αυτουργοι;
Πού στο διάβολο είναι αυτοί;Ποιός τούς προστατεύει;
O Ράιχενμπαχ αποκλείεται;
Οι <<τοκογλύφοι>> δανειστές,Ισπανοί,Ιταλοί,Σλοβένοι,καί Σλοβάκοι αποκλείεται.
Μήπως τούς προστατεύει το εσωτερικό σύστημα <<Εθνικής κυριαρχίας>>;;;
ΕΘΝΙΚΗΣ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ....ήθελα να πώ..!!!
=============================================
22,5% η ανεργία και ο Παναγιωτόπουλος αλλά καί ΑΠΑΝΤΕΣ,δίνουν μάχη γιά να μήν μειωθούν τα ειδικά μισθολόγια στό Δημόσιο κατά 12%.
Εδώ ο κόσμος χάνεται και αυτοί χτενίζονται με το πελατειακό σύστημα.
Δηλαδή δεν κατάλαβα;
Εδώ η κοινωνία στενάζει και εμείς θα κοιτάμε να σώσουμε τα ειδικά μισθολόγια γιά να μην καταρρεύσει το ηθικό τών ένστολων;
Τι μαλακίες λέμε τώρα.Παίρνανε ειδικά μισθολόγια όταν πολεμούσαν στην Πίνδο,η στο Ρούπελ;Δέν είχαν τότε ηθικό;
Καί που στό διάβολο είναι αυτός ο περιβόητος πατριωτισμός;
Αλλά βέβαια.Οταν βλεπουν τα στρατεύματα κατοχής της ΓΕΝΟΠ καί των ΔΕΚΟ να έχουν τέτοια προνόμια,ποιός πατριωτισμός τώρα.
Το κάθε Δοβλέτι θέλει τα δικά του.Κλειστά επαγγέλματα-ΔΕΚΟ,κ.λ.π.
<<Καί ο Ιμπραήμ σαρώνει τον Μοριά>>,όπως τότε.
Ναυαρίνο όμως αυτήν την φορά δεν βλέπω..!!!
============================================
   Καλά,πιστεύει κανείς σοβαρός,πώς ο Φωτόπουλος αντιδρά στην Ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ,γιά τα συμφέροντα τών αδυνάτων,τών φτωχών,τών ανέργων,τών χαμηλόμισθών και τών χαμηλοσυνταξιούχων;Πιστεύει κανείς πώς αντιδρά επειδή έχει υψηλή συνείδηση κοινωνικού-συλλογικού συμφέροντος;
Αν τα είχε όλα αυτά θα πρότεινε να διατεθεί το ποσόν τών 700 εκατομμυρίων ευρώ,που κάθε χρόνο δίνουν τα δημόσια ταμεία για τα ασφαλιστικά προνόμια της ΓΕΝΟΠ,στά ταμεία ανεργίας,μέχρι να περάσει η κρίση.
Τώρα σε ότι αφορά τούς <<επαναστάτες>> που τον υποστηρίζουν το θέμα είναι καθαρά ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ.Είναι αυτό που ορίζει η ψυχανάλυση,ως ΙΔΕΟΛΗΠΤΙΚΟ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΜΟ.
Να στο πώ πιό απλά ρε παιδάκι μου!
Θυμάσαι τον παππού καί την γιαγιά που θεωρούσαν περίπου ως στίγμα καί πλήγμα τον χωρισμό ενός ζευγαριού,πρίν 50 χρόνια;
Δεν πάνα σάπιζε στό ξύλο ο άνδρας την γυναίκα του.
Δεν πάνα γινόταν τής πουτάνας μέσα στο σπίτι.
Δεν πάνα μήν μπορούσαν να ζήσουν στήν ιδια στέγη δύο άνθρωποι και να μισούσαν ο ένας τόν άλλον!
Σημασία έχει να μήν χώριζαν.
Ε, αυτό είναι ο ορισμός της ιδεολήψίας,στην προκειμένη περίπτωση της αριστερής Ιδεοληψίας.Ασχετα άν σπίτι μου γιά πάροχο σταθερής τηλεφωνίας έχω ιδιωτική εταιρεία.
Σημασία έχει <<τί θα πεί η κοινωνία>>!!!

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Δημόσια περιουσία είναι να έχω όλη την ελευθερία να επιλέγω τον πάροχο σταθερής καί κινητής τηλεφωνίας με τήν πιό χαμηλή τιμή και όχι να πληρώνω,(1996),τον κρατικό τότε ΟΤΕ,το δίμηνο 135.000,δραχμές(450 ευρώ σημερινά) επειδή έκανα 5 ώρες υπεραστικά και έστειλα καί 80 fax στην Θεσσαλονικη.
Δημόσια περιουσία είναι να έχω την ελευθερία να επιλέγω τον πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας,να μην πληρώνω τα 700.000.000 που κάθε χρόνο δίνει ο προυπολογισμός στα ταμεία της ΓΕΝΟΠ,να μην πληρώνω την <<Δεκάτη του Πασά>> στην κρατικοδίαιτη ΕΡΤ του κάθε Αρβανίτη,να έχω την δυνατότητα γιά φτηνό ηλεκτρικο ρεύμα.
Δημόσια περιουσία είναι η Ελευθερία μου στην Επιλογή,στην διακίνηση,στα δικαιώματα.
Δέν είναι <<δημόσια περιουσία>> να πριμοδοτώ τον κάθε Φωτόπουλο.
Αυτό δέν είναι δημόσια περιουσία,γαμω τον κερατά σας,αφού τόσα χρόνια που μου πιπιλάτε το μυαλό με αυτά τα ΚΟΛΟ-ΙΔΕΟΛΟΓΉΜΑΤΑ,θα με κάνετε να πιστέψω ότι είμαι μέτοχος σε μία περιουσία που κάθε χρόνο μού αυξάνεται τίς τιμές,γιά να πληρώνω τούς Αρχικοτζαμπασηδες καί τα δοβλέτια τους.
Αυτά λέγατε καί στην Τουρκοκρατία,σουλτανάτα τής <<Εθνικής Κυριαρχίας>>,αποτελεσματικοί όμως εκφραστές της Εθνικής Λεηλασίας.
Αει σιχτίρ Κοτζαμπασηδες δεξιοί και Αριστεροι,Στρατούληδες-Λαφαζάνηδες και Νικολόπουλοι,άει σιχτρίρ καί εσείς και η πελατεία σας.
ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑ.-------------------------------------------------------------------


Η ΔΑΚΕ τών ΔΕΚΟ απειλεί ο Φωτόπουλος απειλεί,τα ειδικά μισθολόγια απειλούν,το ΠΑΜΕ απειλεί και εκβιάζει,κλείνει καί βάζει λουκέτα σε εργοστάσια.Μία πλειάδα από λόχους,που συγκροτούν το πιό σκληρό στράτευμα ΚΑΤΟΧΗΣ της μεταπολίτευσης που λυμαίνεται καί λεηλατεί την Χώρα εδώ και 30 χρόνια.
Καί εμείς ζητάμε επαναδιαπραγμάτευση και επιμήκυνση.
Ζητάμε πολλά;;
Ζητάτε κώλο,θα μάς πούν οι Ευρωπαίοι.----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Να με συγχωρεί η χάρη σας,αλλά η μεγαλύτερη λεηλασία και το μεγαλύτερο ξεπούλημα στην παγκόσμια Ιστορία έγινε στην πρώην ΕΣΣΔ.Τότε πού μέσα σε μερικές μόνο νύχτες,(όχι στό φώς τής μέρας,),οι μεταλλαγμένοι πρώην κομμουνιστές έγιναν πλουτοκράτες, καί έκαναν <<κομμουνιστικό>> πλιάτσικο στην δημόσια περιουσία.Κανονικό ξεπούλημα.Από τα λεφτά αυτά αγοράσθηκε καί η ΤΣΕΛΣΥ καί πολλά αλλα στον κόσμο.
Ετσι δεν είναι κ.Παπαρήγα με τούς πραιτωριανούς σου εκεί στο ΠΑΜΕ.
Γιά αυτήν την παγκοσμια λεηλασία δημόσιας Περιουσίας πότε θα απολογηθείτε εκεί στο ΚΚΕ;;========================================================================

Η ΔΑΚΕ <<ιδιωτικού τομέα>> απειλεί.Καί σε τί αναφέρεται ώς <<ιδιωτικός τομέας>>;;
Στήν ΔΕΗ στόν ΟΣΕ στήν ΕΥΔΑΠ.Οχι στό ένα καί πλέον εκατομμύριο άνεργους τού ιδιωτικού τομέα,όχι στούς εγαζομένους στα super-market,αλλά γιά τίς Διεφθαρμένες ΔΕΚΟ.
Εδώ πληρώνονται όλα.Αυτό το πελατειακό και σάπιο κράτος της συνδικαλιστικής παρασιτοκρατίας έφτιαξε το αντίστοιχο πολιτικό πελατειακό σύστημα,αυτό το τέρας του Φραγκενστάιν θα καταπιεί τούς δημιουργούς του.
Αντε με το καλό.Μετά την ΠΑΣΚΕ καί η ΔΑΚΕ στόν ΣΥΡΙΖΑ!


--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Εντάξει να διαπραγματευτούμε.
Καί άν πάμε έξω και μάς πούν:
<<Εντάξει ρε Ελληνες πάρτε μας καί τα σώβρακα,αλλά θέλουμε να μάς πείτε μόνο δύο πράγματα.Μέ την περίπτωση των 150.000 συνταξιούχων μαιμούδων αναπήρων.Καλά τα λεφτά δέν τούς τα ζητήσατε πίσω.Οκ.Ας το καταπιούμε αυτό.Αυτούς τούς γιατρούς όμως που υπέγραψαν τα πλαστά έγγραφα καί αυτούς που συμμετείχαν στίς 3μελεις υγειονομικές επιτροπές που ενέκριναν τίς πλαστές ιατρικές βεβαιώσεις,ΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΤΕ;;Τούς απολύσατε από το Δημόσιο.Τούς πήρατε τίς ιατρικές άδειες,η υποκύψατε στην διαπλοκή των συνδικαλιστών;>>
Eκεί τί θα απαντήσουμε Πατριώτες;;
Θα πούμε απλά,ότι θέλουμε διαπραγμάτευση;------------------------------------------------------------------------------------------------------

Πρίν 18 μήνες έλεγε ο Σαμαράς:<<Δέν διαπραγματεύονται>>
Τώρα λέει ο Τσίπρας:<<Δέν διαπραγματεύονται>>.
Σκέφτομαι και ψάχνω να βρώ ποιός θα είναι ο επόμενος που θα λέει,όταν ο Τσίπρας γίνει Πρωθυπουργός:<<Δέν διαπραγματεύεται>>


-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Να τα πούμε τα πράγματα με το όνομα τους.
Αν είναι να συμβεί με το ΡΕΥΜΑ αυτό που συνέβει με το δημόσιο αγαθό που λέγεται ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ, που το 1996, γιά ένα λογαριασμό ΟΤΕ,πληρώναμε το δίμηνο,135.000 δρχ,(σημερινά 450 ευρώ),επειδή κάναμε 5 ώρες υπεραστικά και στέλναμε και 150 fax στην Επαρχία τής Ελλάδας,ενώ σήμερα με παροχές και ιντερνετ πληρώνουμε από 50 έως 65 ευρώ,ε, τότε ναί να τα ξεπουλήσουν.
Δημόσια περιουσία και δημόσιο αγαθό σημαίνει να πληρώνει ο καταναλωτής φτηνά τίς υπηρεσιες στα δίκτυα τηλεφωνίας,ρεύματος και όπου αλλού υπάρχουν δίκτυα.
Δημόσιο αγαθό σημαίνει παροχές,φτηνό ρεύμα,φτηνό τηλεφωνο και όχι χαράτσια στην καρατικοδίαιτη ΕΡΤ με τό ζόρι.
Δημόσιο αγαθό σημαίνει η ελευθερία μου να επιλέγω μεταξύ παρόχων γιά την πιό χαμηλή τιμη.
Αλλοιώς δεν μιλάμε για δημόσια περιουσία αλλά για κανονικό μονοπωλιακό νταβατζηλίκι.
Γιά περιουσίες και εξωφρενικά προνόμια μίας συνδικαλιστικής παρασιτοκρατίας.


-----------------------------------------------------------------------------------------------------

 <<ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ>> ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΗΨΙΑ.
Η ιδεολήψία είναι μία κατάσταση ψυχοπαθολογίας με την οποία έχει ασχολήθει η ψυχανάλυση καί η ψυχιατρική.
Ως έννοια συναντάται καί ατομικά αλλά και συλλογικά,(μαζική ιδεοληψία).
Για παράδειγμα:Μπορείς να πείσεις έναν Χρυσαυγίτη,ότι το αίμα ενός Ελληνα,ενός Εβραίου,ενός Κινέζου καί ενός Ασιάτη είναι το ίδιο βιολογικά,όπως όλων των ανθρώπων στήν Γή;Η απάντηση είναι όχι!
Μπορείς να πείσεις έναν άκραιο θρησκόληπτο,(δέν μιλώ για θρησκευόμενο γιά να μήν παρεξηγηθώ),πώς οι προγαμιαίες σχέσεις είναι φυσιολογικές;Οχι και πάλι φυσικά.
E,ακριβώς το ίδιο πράγμα είναι να προσπαθείς να πείσεις έναν Ιδεοληπτικό αριστεριστή <<επαναστάτη>>,πώς η ιδιωτικοποίηση μίας Εταιρείας που ελέγχεται από την προνομιακή συνδικαλιστική παρασιτοκρατία,(πού αυτός θεωρεί <Λαικό παράγοντα>),είναι πρός όφελος τής κοινωνίας.
Ανεξάρτητα άν καί οι τρείς παραπάνω τύποι Ιδεοληπτικού ανθρώπου,καθημερινά ψάχνουν εναγωνίως για την χαμηλότερη προσφορά στα δίκτυα καί τούς παρόχους σταθερής τηλεφωνίας.
Α,όλα κι΄όλα!!Αλλο το συμφέρον και η τσέπη καί άλλο η ΙΔΕΟΛΗΨΙΑ.
Τό ένα είναι η καθημερινή πραγματικότητα,το άλλο εκφραζει μία αρρώστεια.Μία ψυχοπαθολογία.Την οποία ο ιδεοληπτικός βαφτίζει κατά το δοκούν,την λέει είτε <<θρησκεία>>,είτε <<ιδεολογία>>.
Καί έτσι ισορροπεί με τίς εσωτερικές ψυχικές αντιφάσεις και αυταπάτες του.


--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Πώς λέγεται στην Ελλάδα το ακραίο πελατειακό-ρουσφετολογικό κράτος;;;
ΕΙΔΙΚΑ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΑ.Ητοι Ειδική Πελατεία!!


--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Οταν μία Χώρα αποδέχεται πώς έχει ΕΙΔΙΚΆ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΑ,αποδέχεται πώς έχει ειδικά προνόμια,ειδικά ρουσφέτια,ειδική μεταχείριση,καί ειδικές πελατειακές σχέσεις.
Μία ειδική δηλαδή σχέση μέ μία ειδική πελατεία.
Εξιδικευμένο πελατειακό κράτος με εξιδίκευση πού λέμε να γράφει παπαριές στο σύνταγμα,πώς <<όλοι οι Ελληνες πολίτες είναι ισοι απέναντι τών νόμων>>
Παλιο-κοτζαμπασηδες!!!


Το φοβερό δέν είναι που το ΠΑΜΕ έκλεισε την χαλυβουργία Ελευσίνας.
Το πιό φοβερό είναι πώς ένα ανίκανο και φοβικό κράτος και ένα δειλό και πελατειακό πολιτικό σύστημα,ανέχεται,δειλιάζει και φοβάται τα στρατεύματα κατοχής τής Μεταπολίτευσης που ερημώνουν και λεηλατούν την Χώρα.
Δικαστική απόφαση βγήκε πρόσφατα,καί κανένας υπουργός,κανένας εισαγγελέας,καμμία αστυνομία δέν τόλμησε και δεν μπόρεσε να την εφαρμόσει.
Ανίκανοι,δειλοί καί φοβικοί όλοι τους.
Ασε που ο Σαμαράς έλεγε προεκλογικά ότι θα βγάλει τίς μάσκες από τους κουκουλοφόρους.
Πρός τό παρόν να προσέχει αυτός μήν τού βγάλουν τίποτα άλλο,το ΠΑΜΕ,ο Φωτόπουλος και οι δικοί του εκεί στην ΔΑΚΕ.
 
--------------------------------------------------------------------
 Στήν Ελλάδα κάθε προσπάθεια αξιοποίησης της δημόσιας ακίνητης περιουσίας ονομάζεται <<ξεπούλημα.>>
28.000 ακίνητα του Ελληνικού Δημοσίου,ήτοι το 35% του συνόλου της δημόσιας ακίνητης περιουσίας,έχει καταπατηθεί από ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ.
Αυτό ονομάζεται <<Εθνική κυριαρχία>>
 
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Αλέξης Τσίπρας:<<Tό μνημόνιο είναι έγκλημα σε βάρος της κοινωνίας>>
Νίκος Μιχαλολιάκος:<<Το μνημόνιο είναι καταστροφή για τό Εθνος>>.
Βάζω στοίχημα,ότι πάνε στο ίδιο φροντιστήριο καί έχουν τήν ίδια φιλόλογο που τούς κάνει ιδιαίτερα στό μάθημα τής έκθεσης.
Συμβουλή καί πρός τούς δύο:
Κάποιος από τούς δύο σας, αντιγράφει τον άλλον!!H είχατε το ίδιο <<σκονάκι>>. Θα μπερδευτούμε παιδιά!!!
Το επόμενο διαγώνισμα με τίτλο,<<ξεπούλημα>> δημόσιας περιουσίας,παρακαλώ ο καθένας από τούς δυό σας,να αναπτύξει το θέμα με δικά του λόγια.

Αρχιερείς 4.300 ευρώ,Δικαστές 5.880 ευρώ κ.λ.π.
Α,καί κάτι ακόμα. Ανεργοι στον ιδιωτικό τομέα πάνω από ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ.
Α,ρε χρεοκοπία που σάς χρειάζεται γιά να δείτε μετά,πόσες χιλιάδες ευρώ θα παίρνετε,γιά νά σάς δίνουν χρήματα οι Σλοβάκοι φορολογούμενοι χρήματα!!
ΠΑΛΙΟ-ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗΔΕΣ!!!


===============================================================================
Καλή θερμή εβδομάδα.
Κατά τα άλλα,μην το ζορίζετε ρε παιδιά το πράγμα.
Η όλη κατάσταση έχει πάρει τον δρόμο της....
Δέν μάς σώζει απολύτως τίποτα.
Ο Λαικισμός,οι ιδεοληψίες,οι αυταπάτες και τα ψευτοιδεολογήματα πού κυριαρχούν στην Ελληνική κοινωνία,ο κρατικός παρασιτισμός και οι κρατικοδίαιτες συνδικαλιστικές μαφίες,γιά να καταρρεύσουν καί να εξαφανιστούν,αυτό θα γίνει μόνο μέσα από το σόκ μίας ανεξέλεγκτης οικονομικής κατάρρευσης.
Αλλοιώς η Ελληνική κοινωνία δεν πρόκειται να αλλάξει με το καλό και με <<διάλογο>>.
Οπώς στην Αρχαία Τραγωδία.Στήν κορύφωση έρχεται η κάθαρση.
Το ποτήρι θα το πιούμε ΟΛΟ μέχρι το τέλος.
Γιά να μάθουμε τί εστί <βερύκοκο>.
Μετά όλα θα έχουν αλλάξει.Ολο το σαπισμένο-παρασιτικό σύστημα απο δεξιά μέχρι αριστερά θα εξαφανιστεί.Θα είναι μακροχρόνιο.
Το νέο προκύπτει από την κατάρρευση του παλιού.
Απλά μέσα στό <<όλο παλιό>>,είναι και η ίδια η Ελληνική κοινωνία,τα κόμματά της,το πολιτικό σύστημα,της οι θεσμοί της,η εκπαιδευσή της,οι συνταγματικές εξουσίες της,τα πάντα.
Θα πονέσουμε,θα υποφέρουμε,θα υποστούμε σόκ,αλλά αλλοιώς δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα.
Είδατε ακόμα και τούτο:Κάποιοι σοβαροί εναπομείναντες πολιτικοί δημιουργούν κάποιες σοβαρές ομάδες στο face-book,καί μαζεύουν μετά κόπων καί βασάνων,άντε το πολύ 2.000 άτομα.
Γιά κάνετε έτσι γιά δοκιμή μία ομάδα με τίτλο,<<Οχι στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας στους τοκογλύφους>>.Θα μαζέψετε στα πρώτα 5 λεπτά 10.000 άτομα.
Από αυτούς οι μισοί θα είναι καταπατητές δημόσιας περιουσίας.
Γιαυτό σάς λέω.Μην το ζορίζετε άλλο το πράγμα ρε παιδιά.
Ολα εχουν δρομολογηθεί.Η Ιστορία ξέρει,έχει τούς δικούς τής νομοτελειακούς κανόνες.
Καί μία απαράμιλλη σοφία να κινεί τα γεγονότα.
Απλά να ετοιμαστούμε ψυχολογικά τουλάχιστον.
Γιά το μόνο πού έχω ενδόμυχους φόβους,είναι μία Εθνική προέκταση αυτής τής κατάρρευσης.Τό έχουμε ξαναζήσει στή Ιστορία.Σε καταστάσεις κατάρρευσης.
Αλλωστε εδώ είναι Βαλκάνια.


Ο Μέντορας του Νίκου Φωτόπουλου.
Γιά να φρεσκάρουμε τίς μνήμες μας.Παιδί του πελατειακού κράτους τής δεκαετίας του 1980.Το 1985 διαφώνησε με την πολιτική Σημίτη,που έβαλε ο Ανδρέας υπουργό οικονομικών και μαζί με τούς Κοκκινοβασίλη,Μπακιρτζή,Ροβέρτο Σπυρόπουλο,(σημερινό Διοικητή του ΙΚΑ) καί αλλους ιδρύσανε την Σ.Σ.Ε.Κ,(Σοσιαλιστική Εργατουπαλληλική Συνδικαλιστική κίνηση),και δημιούργησαν και την ΑΝΤΙ-ΓΣΣΕ.Προσχώρησαν στο κόμμα που ίδρυσε ο Γεράσιμος Αρσένης,αλλά μετά ξαναήρθαν στο ΠΑΣΟΚ,όλοι τους.Ο ίδιος πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ γιά αρκετά χρόνια ήταν ο πρώτος διδάξας του κατεβάσματος των διακοπτών και Μέντορας του Νίκου Φωτόπουλου.Η ιστορία τής περιβόητης ΓΕΝΟΠ πάει πολύ πίσω.Δημήτρης Πιπεργιάς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου