Powered By Blogger

Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ.....ΚΑΙ Ο ΤΖΙΜΗΣ ΠΑΝΟΥΣΗΣ.

Ε,τούτο εδώ δέν μπορώ να τό αντέξω.
Ο Τζίμης Πανούσης κάθε πρωί θα διαβάζει απομνημονεύματα του Μακρυγιάννη στό ραδιόφωνο τής ΕΡΤ.Κάποιος πρέπει να τού πεί να διαβάσει λίγο την Ιστορία.Καί τα ιστορικά λογοτεχνικά αρχεία.Να δεί κανείς τί σέρνουν ακόμα και οι Φιλικοί στόν <<ήρωα Στρατηγό>> πού πρίν τήν επανάσταση του 1821,είχε περίπου σέ περιουσία τό 1/3 τής περιουσίας πού είχε τότε το Αγιο Ορος.
Πώς άραγε;ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ;;
Πώς καταπάτησε τίς διάφορες περιοχές στήν Αθήνα,(ειδικά κάτω από την Ακρόπολη-Συνοικία Μακρυγιάννη-ρέ τί μού θυμίζει αυτό;).
Πού βρήκε τόσα λεφτά ζώντας στό φορομπηχτικό κράτος τού Αλή Πασά,πρίν το 1821;
Πού είχε τόσες γνώσεις αρχαιολογίας,όντας τελείως αγράμματος και αταξίδευτος;
Η αρχαιοκαπηλεία πήγαινε σύννεφο!!!
Τό ΠΟΘΕΝ-ΕΣΧΕΣ του Μακρυγιάννη είναι ένα γεγονός επείγουσας ιστορικής σημασίας,να διερευνηθεί επιτέλους,εστω καί σήμερα.Αλλοιώς το <<βάλσαμο>> τών πολιτικών τής Μεταπολίτευσης, και οι διακηρύξεις γιά ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ όλων τών πολιτικών από το 1974,θα είναι μία κεκαλυμένη απάτη,όσο καλύπτουμε τίς απάτες καί τούς απατεώνες στην ιστορία μας.
Καθώς με τα απομνημονεύματα τού Μακρυγιάννη υπό μάλης,οι Ευρωπαίοι γελάνε μαζί μας.Παραληρούμε από ενθουσιασμό,όταν πρίν απο λίγα χρόνια ανακαλύψαμε το χαμένο βιβλίο του,<<ΟΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑΜΑΤΑ>>,αλλά ούτε τότε βρέθηκε ένας φιλόλογος γιά να αποκρυπτογραφήσει το βιβλίο αυτό με τρόπο φιλολογικό καί όχι θρησκόληπτο.
Κανείς,δεν νοιάστηκε να ψάξει να βρει τι κρύβεται πίσω απο την εθνική ρητορεία των Απομνημονευμάτων του.Αφου μας βολεύουν όσα ηχηρα και πομπώδη λέει εκεί,γιατί να ψάξουμε;;
Ο Πατριάρχης του Ελληνικού Λαικισμού βολεύει τούς πάντες σε αυτήν τήν Χώρα.
Τόν Μακρυγιαννισμό πληρώναμε και πληρώνουμε έως και σήμερα.Την <<εθνική>> Νοοτροπία τού Μακρυγιαννισμού,τών Υδραίων,τής ΓΕΝΟΠ,καί όλων τών <<Εθνικά υπερήφανων>> Ελλήνων που φωνάζουν υστερικά μέ τόσο μίσος κατά τών Φραγκολεβαντίνων,που μάς <<εμόλυναν>> μέ τίς ρεντικότες τον <<πολιτισμό μας>>!!
Ελπίζω και εύχομαι τα ΕΓΓΟΝΙΑ τού Τζίμη Πανούση να μήν ασχοληθούν μετά 100 χρόνια,διαβάζοντας στό τότε ραδιόφωνο τής ΕΡΤ τά απομνημονεύματα τού Ακη Τζοχατζόπουλου.Αλλωστε και αυτός ...Δημοκράτης ήταν...τής 3ής τού Σεπτέμβρη!!!
 
Πώς λοιπόν ένα κράτος ψάχνει να βρεί τα περπατήματά του 190 χρόνια,όταν στηρίζεται σε ιστορικές απάτες καί ιδεολογήματα;
Αφιερωμένα τα παρακάτω γιά τόν Τζίμη Πανούση:
"Και είπαν οι άθρησκοι που εβάλαμεν εις τον σβέρκο μας να μη μανθάνουν τα παιδιά μας Χριστόν και Παναγίαν, διότι θα μας παρεξηγήσουν οι ισχυροί. Και βγήκαν ακόμη να' ποτάξουν την Εκκλησίαν, διότι έχει πολλήν δύναμη και την φοβούνται.Και είπαν λόγια άπρεπα δια τους παπάδες. Εμείς, με σκιάν μας τον Τίμιον Σταυρόν, επολεμήσαμεν ολούθε, σε κάστρα, σε ντερβένια, σε μπογάζια και σε ταμπούργια. Και αυτός ο Σταυρός μας έσωσε. Μας έδωσε την νίκη και έχασε (οδήγησε σε ήττα) τον άπιστον Τούρκον. Τόση μικρότητα στον Σταυρό, τον σωτήρα μας! Και βρίζουν οι πουλημένοι εις τους ξένους και τους παπάδες μας, τους ζυγίζουν άναντρους και απόλεμους. Εμείς τους παπάδες τους είχαμε μαζί εις κάθε μετερίζι, εις κάθε πόνον και δυστυχίαν. Όχι μόνον δια να βλογάνε τα όπλα τα ιερά, αλλά και αυτοί με ντουφέκι και γιαταγάνι, πολεμώντας σαν λεοντάρια. Ντροπή Έλληνες"!>>
Μακρυγιάννης.
Ο Γερασιμος Κακλαμανης αναφερομενος την <<εκκλησιαστικη χριστιανικη υστερια >> του Μακρυγιαννη ειχε σχολιασει:

<<Η Ελλάς, είναι η μόνη χώρα της Ευρώπης, στην οποία θα μπορούσαν οι προσευχές του Μακρυγιάννη να επισκιάσουν την νομομάθεια του Μάουρερ.>>  
Χαιρετισμούς στόν Τζιμη Πανούση λοπόν!!!

Οσοι θέλετε μπορείτε να διαβάσετε τα παρακάτω link:
Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ MEΡΟΣ Α...συνοικια Μακρυγιαννη...
http://filikietaireia.blogspot.gr/2011/05/me.html
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ ΜΕΡΟΣ Β..27 ΜΟΝΟ ΕΤΩΝ ΜΕ ΜΙΑ ΜΥΘΩΔΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ
http://filikietaireia.blogspot.gr/2011/05/27.html
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ Η ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ!!
http://filikietaireia.blogspot.gr/2011/05/blog-post_7301.html
Η ΕΛΛΑΣ ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ
http://filikietaireia.blogspot.gr/2011/08/1990-90-94_23.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου