Powered By Blogger

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ ΦΥΛΕΤΙΚΗΣ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑΣ

ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ ΦΥΛΕΤΙΚΗΣ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑΣ
Οι ιστορίες περί φυλετικής καθαρότητας ανήκουν σε φυλάρχους καί όχι σε πολιτισμένους λαούς.Κανείς λαός στόν πλανήτη δέν έχει φυλετική καθαρότητα.Κανείς δέν μπορεί να ισχυριστεί μία τέτοια αντιεπιστημονική μπαρούφα.Οι Γερμανοί πού τό ισχυρίστηκαν αυτό τήν δεκαετία του 1930,έγιναν ερείπια.Μήπως είναι σειρά μας;
Αυτό μου μάς λείπει δέν είναι οι φαντασιώσεις περι
φυλετικής καθαρότητας και τα ιδεολογήματα τών παρανοικών.
Αυτό μού μάς λείπει είναι ένας Εθνικός,(όχι εθνικιστικός),και ευρωπαικός διαφωτισμός,καί η συγκρότηση μίας Εθνικής συλλογικής κοινωνικής συνείδησης,απέναντι στόν κατακερματισμό και τα ισχυρά τοπικιστικά συμφέροντα τών τοπικών δοβλετιών.
Κανείς δέν μπορεί να ισχυρίζεται πώς είναι Ελληνας εξ αίματος από αιώνων.Αυτό είναι μία σαχλαμάρα γιά τρελούς.
Ο Καποδιστριας,δεν είναι <<Ελλην έξ αίματος>>,αλλα Ιταλός.
Οι πρόγονοι του, VITTORI το επώνυμο,ήρθαν απο το Καπο ντ" Ιστρια της Δαλματιας το 1373,και έτσι έκαναν επίθετό τους,το όνομά του τόπου καταγωγής τους.<<ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ.>>.
Ο Καποδίστριας ήταν Ελληνας γιατί γνώριζε όσο λίγοι, τον Ελληνικό πολιτισμό,αλλά και γιατί διαμόρφωσε ένα ήθος σύμφωνο με τον Ελληνικό πολιτισμό.
Τον καιρό εκείνο που διαμορφώνεται το Ελληνικό κράτος,οι Βάρβαροι περισσεύουν.Οι ίδιοι Βάρβαροι πού μισούσαν τον Δημήτριο Υψηλάντη,γιατι πρερχόταν απο μια πανάρχαιη Βυζαντινή οικογένεια,που υπηρέτησε τον βυζαντινό Αυτοκράτορα,τον Σουλτάνο,τον Τσάρο και που στην διάρκεια των αιώνων ήρθε σε επιμειξία με πολλούς μη Ελληνες.
Μισούσαν τον Κολοκοτρώνη,διοτι το αρχικό όνομα αυτής της οικογένειας των πολεμιστών της Πελοποννήσου ήταν ΤΣΕΡΓΙΝΗΣ,που είναι μάλλον σλάβικο.
Αργότερα η οικογένεια των Κολοκοτρωναίων υιοθέτησε το αρβανιτικο όνομα ΜΠΙΘΕΓΚΟΥΡΑΣ,που σημαίνει ΧΟΝΤΡΟΚΩΛΟΣ,και στην συνέχεια μετέφρασε επακριβώς το αρβανίτικο όνομα,σε ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ,που σημαίνει ακριβως ΧΟΝΤΡΟΚΩΛΟΣ.Αμ,ο Ψαριανός Κανάρης,που δεν γνωρίζουμε το πραγματικό του όνομα και που το επίθετο του ηταν ψευδώνυμο.
Και τι ειναι οι Ψαριανοί.
Ανάμειξη,Θεσσαλών-Ηπειρωτών-Ευβοέων και άλλων που κατοίκησαν το έρημο και άγονο νησί,μετα την άλωση της Πόλης.
Τρέχα γύρευε από πού κρατάει η σκούφια όλων μας.
Αυτό όμως πού συγκροτεί ένα λαό και ένα κράτος,είναι η Εθνική-κοινωνική συλλογική συνείδηση,καί όχι οι Υδρες,η Μάνη,η Κερατέα,η Χαλκιδική,το κάτω από το Αυλάκι,το πάνω από το αυλάκι,οι Βόρειοι,οι νότιοι,τα ειδικά μισθολόγια,οι άγαμες θυγατέρες,οι ΔΕΚΟ,οι εφοριακοί καί ένα σωρό Κοτζαμπασιλίκια,δοβλέτια και κλεφταρματωλίκια,πού δεν συναδουν με κράτος,αλλά με ανεξάρτητα κρατίδια,που τό καθένα κάνει ότι γουστάρει και λογαριασμό δέν δίνει στό άλλο.
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ.
http://filikietaireia.blogspot.gr/2012/08/blog-post_28.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου