Powered By Blogger

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Ο ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ!Ε,ΚΑI;;

Ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης συνελήφθη.Είχε βραβευθεί ώς Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ τού 2006.Ιδού η Ελληνική επιχειρηματική Ελίτ.Απότοκοι τών κατσαπλιάδων τού 1821.Ποτέ δέν είχαν καμμία Εθνική-κοινωνική-συλλογική συνείδηση.Οπως καί η συντριπτική πλειοψηφία τής κοινωνίας.Οπως καί τό πολιτικό σύστημα.Καί νά ήταν μόνο αυτοί.Οί περισσότεροι Ελληνες επιχειρηματίες κρατικοδίαιτοι Κατσαπλιάδες είναι.Η πατρίδα γιά αυτούς είναι Η ΠΑΡΤΙΔΑ.Οπότε και η μεσαία Τάξη τούς αντέγραψε.Μία χάλια κοινωνία.1821-2012.Τσαλαβουτάμε στίς λάσπες τής Ιστορίας.


ANAΡΤΗΣΗ ΤΟΥ 
Aristotelis Aivaliotis.
ΑΠΟ FACE-BOOK 

Ο Λαυρεντιάδης είναι η πιο εξέχουσα και εμβληματική μορφή της εγκληματικότητας του "λευκού κολάρου" στην Ελλάδα. Του ανθρώπου δηλαδή εκείνου που χρησιμοποιεί όλες τις "τρύπες" του συστήματος, τους ατελείς νόμους, τις κραυγαλέες δημόσιες σχέσεις, την δωροδοκία, το financial engineering, το networking, με σκοπό να πλιατσικολογήσει τα κορόϊδα. Φανφάρα, πολιτικές διασυνδέσεις, και μάλιστα σε διεθνές ε
πίπεδο, Εκκλησία, τράπεζες, ΜΜΕ, μπάλλα, όλα ανακατώθηκαν για να συμβεί το μεγαλύτερο οικονομικό σκάνδαλο της Ελλάδας. Η οικονομική διάσταση της ζημίας που προκλήθηκε υπερβαίνει τα 3 δις Ευρώ. Είναι δηλαδή σχεδόν 100 φορές μεγαλύτερο από το σκάνδαλο Κοσκωτά, σε απόλυτους αριθμούς. Ακόμα δεν μιλάμε πολύ γιαυτό, καθώς πολλά ΜΜΕ και οικονομικές "οικογένειες" (οι φήμες λένε και για άλλες "οικογένειες") έχουν ανοιχτές παρτίδες με τον "Μίδα".
Η εξέλιξη της υπόθεσης Λαυρεντιάδη από την μετεωρική άνοδο μέχρι την πτώση (?) προσφέρεται για πολλά ρεπορτάζ τύπου Τέλογλου, είναι ένα μυθιστόρημα απληστίας. Θα το δούμε προσεχώς; (Πολύ αμφιβάλλω...)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου