Powered By Blogger

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Τωρα αρχιζει το ματς...!!!

255 Εφοριες εμεις με 41 δισ ανεισπρακτες οφειλες και φουλ φοροδιαφυγη,33 η Αυστραλια,μια Ηπειρος οση η Ευρωπη.
Τον Φωτοπουλο τον χαιδευουν,τον Λουραντο τον χαιδευουν,τα ΕΛΠΕ τα χαιδευουν,την Ραδιοτηλεοραση την εκδιδουν,την ΕΡΤ την ταιζουν,την Φοροδιαφυγη ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΤΑΞΟΥΝ(και ας λενε το αντιθετο),τους Ταξιτζηδες τους χαιδευουν,με τους Φορτηγατζηδες τα βρηκαν,την Φοροκαρτα την εκαναν προαιρετικη,(δηλαδη μην βγαλει κανεις),την ηλεκτρονικη συνταγογραφηση στο Δημοσιο δεν την κανουν,τα Τελωνεια δεν τα κλεινουν,τον Φοροεισπρακτικο μηχανισμο της διαφθορας τον αφηνουν ανεπαφο,το δημοσιο δεν το αναδιαρθρωνουν.....Αλλα θελουν τα 130 Δισ να τα παρουν και με την πρωτη ευκαιρια να τα μοιρασουν στην Πελατεια τους....Αλλα δεν θελουν και επιτροπο.....
Οποιος νομιζει οτι το ματς εχει ληξει πλανιεται πλανην οικτραν.
Οποιος νομιζει οτι οι Φραγκολεβαντινοι μασανε Κουτοχορτο και πιστευουν τους Ελληνες Κοτζαμπασηδες γελιεται....Τωρα αρχιζει το ματς...!!!

ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΟΥ.!!ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ!

ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΟΥ.!!ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ!
Εχω ενα χρεος στην Τραπεζα 366.000 ευρω.Με φεσωσαν οι διαχειριστες που ειχα στο μαγαζι μου.Το μαγαζι μου το παρελαβα απο τον πατερα μου εδω και 35 χρονια.Ειχα ΕΠΙΛΕΞΕΙ δυο διαχειριστες.Καθε 4 χρονια,εβαζα,μια τον εναν, μια τον αλλον.Τους επελεγα ΕΓΩ Ο ΙΔΙΟΣ.Τελικα τα εκαναν μπαχαλο.Ειχα και αλλους 2-3 ψιλοδιαχειριστες,αλλα δεν τους εμπιστευομουν.Τωρα αυτοι οι ψιλοδιαχειριστες μου λενε <<τα βλεπεις;;>>.Αλλα ουτε και αυτοι,οσο διαρκουσε <<το παρτυ>> του μπαχαλου,με ειχαν προειδοποιησει.Ητανε και αυτοι <<μουγκα στην στρουγκα>>Εκαναν και αυτοι την παπια,και με την σταση τους ενισχυαν την κακοδιαχειριση,την αρπαχτη,το κλεψιμο και την διαφθορα.Ολα τα καλα στο μαγαζι μου.Οποτε το αποφασισα.Πηγα στην Τραπεζα και τους ειπα:
<<Κυριοι το χρεος μου ειναι ΕΠΑΧΘΕΣ,εγω ΔΕΝ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΩ.Δεν φταιω εγω,αλλα οι διαχειριστες μου>>
Η Τραπεζα προσεφυγε στο Δικαστηριο,και αυτο εβγαλε την αποφαση του,με ενα συντομο αιτιολογικο που λεει:
<<H ENΣΤΑΣΗ ΣΑΣ ΠΕΡΙ ΕΠΑΧΘΟΥΣ ΧΡΕΟΥΣ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ.ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΣΑΣ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΛΕΓΑΤΕ.Η ΕΝΝΟΙΑ ΕΠΑΧΘΕΣ ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΣΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΑΣ,ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ>>
......Οχι δεν τελειωνει εδω η ιστορια μου...............
Καποιοι μου ειπαν:<<Φιλε χρειαζεσαι ξενο διαχειριστη να βαλει ταξη στο μαγαζι σου>>.Στο στομα μου το ειχα το ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΟΧΙ.Αλλα πριν καν προλαβω να το πω,οι κακοδιαχειριστες μου,αυτοι που με εφεραν σε αυτα τα χαλια,αρχιζαν να φωναζουν υποκριτικα:<<ΑΔΙΑΝΟΗΤΟΝ,ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΜΑΓΑΖΙ ΞΕΝΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ,ΑΙΣΧΟΣ-ΑΙΣΧΟΣ>>.Ημουν ετοιμος να πω ΟΧΙ στον ξενο διαχειριστη,αλλα μολις ακουσα τα ΛΑΜΟΓΙΑ αυτα που με κατεστρεψαν να λενε το ιδιο,μου μπηκαν ψυλλοι στα αυτια.Ειμαι σε αδιεξοδο ρε παιδια!!!Ενταξει οχι ξενο διαχειριστη....αλλα παλι με αυτους;;;Ειναι δυνατον αυτοι οι ιδιοι που εκαναν το μπαχαλο στο μαγαζι μου,να το φτιαξουν;;
Πεστε μου την γνωμη σας !!!!!

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Γιατι δεν λενε την ΩΜΗ ΑΛΗΘΕΙΑ;;;

Οταν παιρνεις ενα αυτοκινητο με τραπεζικο δανειο σου παρακρατουν την αδεια κυριοτητας.Οταν παιρνεις ενα σπιτι με δανειο σου παρακρατουν την κυριοτητα με υποθηκη.Οταν σε πεταει εξω η αγορα και σου δανειζουν τα κρατη,τιθεσαι υπο διεθνη οικονομικο ελεγχο.ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ!!
Γιατι δεν το λενε στα ισα οι Πολιτικοι κοτσαμπασηδες αυτο,αλλα υψωνουν δηθεν φωνες αξιοπρεπειας.Ειναι αργα για δακρυα.Αυτοι που γαλουχησαν ενα Λαο να ζει με δανεικα,αυτοι που κατεστρεψαν την παραγωγη,αυτοι που διορισαν εκατονταδες χιλιαδες πελατες απο δανεια και επιδοτησεις ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ για εθνικη αξιοπρεπεια.Και εννοω ολους απο την Δεξια εως την Παλαβωμενη αριστερα!!

Ποιος απειλει ποιον!!!!!!!

Απειλουν πολλοι Ελληνες Βουλευτες να μην ψηφισουν την Δανειακη συμβαση.
Κατσε μη και δεν προλαβουν,αφου και Ευρωπαιοι Βουλευτες στα αλλα κοινοβουλια απειλουν να μην την ψηφισουν.Οποιος προλαβει....το Δανειο ειδε!!!

MHN AΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΑΛΑΚΑΣ...

Μην ανησυχειτε ρε παιδια. Δεν υπαρχει κανενας Ευρωπαιος επιτροπος,τοσο Μαλακας, που να θελει να ερθει για να βαλει ταξη σε ενα κρατος Μπουρδελο.
Συγνωμη που τα γραφω τοσο χυδαια και δεν βαζω @@@ η .....!!!!
Τα γραφω ετσι ακριβως οπως τα ελεγαν προ μνημονιου,εκατομμυρια Ελληνες,στα καφενεια,στις καφετεριες,στις ταβερνες ,στις πλατειες,παντου.!!!Και τωρα τα ξεχασαν,αλλα τα βλεπουν ακομα καθημερινα γυρω τους.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΔΑΝΕΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ 130.000 ΕΥΡΩ!!!

Θελω καποιον να μου δανεισει 130.000 ευρω.Θελω επισης να με αφησει μοναχο μου να τα διαχειριστω.Υπ οψη,χρωσταω 360.000 ευρω απο παλια,παρακαλαω να μου χαρισουν τα 100.000 ευρω παλι απο τα παλια.Ζηταω τα νεα 130.000 ευρω,το μαγαζι που ειχα εδω και 40 χρονια ηταν ενα μπαχαλο,ηθελα 4 υπαλληλους και ειχα προσλαβει 24(!!!),οι περισσοτεροι επαιρναν επιδοματα φουσκωμενα,απο τους 24 οι μισοι εφυγαν σε συνταξη στα 48 και τους πληρωνω εγω δια των κρατησεων των αλλων 12.Οι υπαλληλοι μου, οταν εκαναν παραγγελιες αγοραζαν ακριβα τα υλικα,και επαιρναν προμηθειες,αφηστε χαλια το μαγαζι μου!!Τωρα θελω και κουρεμα του χρεους μου και αλλα 130.000 ευρω.Η τραπεζα μου τα δινει με προυποθεσεις.
Εγω βαζω κοκκινες γραμμες.Και κυριως δεν υπογραφω τιποτα.
Μολις χθες πηρα ενα γραμμα απο την τραπεζα.Ελεγε μονο μια φραση:
ΔΕΝ ΠΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ!!!!

Ποιος ειπε οτι αυτη η Χωρα εχει διαφθορα;;;

Ποιος ειπε οτι αυτη η χωρα ειναι διεφθαρμενη;;;;Ελεγχος του ΣΔΟΕ και των επιθεωρητων Δημοσιας διοικησης βρηκαν σε εκατονταδες λογαριασμους εκατονταδων Δημοσιων υπαλληλων σε ολη την χωρα καταθεσεις απο 600.000 ευρω εως 4.000.000 ευρω,χρηματα που δεν δικαιολογουνται απο την εισοδηματικη τους κατασταση.Τι κατηγοριες υπαλληλων ηταν αυτες;;Τελωνειακοι-Εφοριακοι-Πολεοδομοι-Αστυνομικοι,κ.λ.π-κ.λ.π.Και υστερα μου λετε ΟΤΙ ΜΑΦΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!!Mην αδικειται την Χωρα!!

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΕΖΕΙΣ ΡΕ ΝΤΑΛΑΡΑ !!!!

ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ,ΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ;;
ΑΝ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ομολογιουχος,κατοχος Eλληνικων ομολογων,και εβλεπα το χθεσινο χαλι στην Βουλη των Ελληνων Κοτσαμπασηδων,και μου ζηταγε ο Τσαρλς Νταλαρα,να δεχθω κουρεμα στα λεφτα μου 60%,για να παρω νεα ομολογα ενος τετοιου κρατους,με τετοιους Βουλευτες,που αυτοαποκαλουνται <<Εθνικοι αντιπροσωποι>> και προσκυνανε τον ΚΑΘΕ Φαρμακοποιο,Φορτηγατζη,η ταξιτζη, θα επαιρνα στο τηλεφωνο τον Τσαρλς και θα του ελεγα:
<<Charls, I do not accept these terms.Lets follow the legal way!>>
O Τσαλς θα μου απαντουσε:
<<Oh no my friend! Trust me.Greece will change sortly.They will establish a new European Greek state immediately,they will built new modern production rules in their state.Believe me that after some years,you will have profit from Greek GOVERNMENT BONDS>>
Kαι τοτε εγω θα του απαντουσα πολυ απλα με μια παλια Ελληνικη Ατακα:
<<ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΕΖΕΙΣ ΡΕ ΝΤΑΛΑΡΑ>>!!!

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Το Κ.Κ.Ε στην Μεταπολιτευση,πριν και μετα την πτωση της Ε.Σ.Σ.Δ.Οταν ΤΟ ΚΟΜΜΑ απογαλακτιζεται και οι μνημες ξεθωριαζουν .

ΚΚΕ...ΟΤΑΝ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΞΕΘΩΡΙΑΣΕΙ...και το <<Βρεφος απογαλακτιζεται>>

Οταν το 1944 απελευθερωθηκε η χωρα,το ΚΚΕ θεωρουσε τους Αγγλους συμμαχους,και μαλιστα στις πρωτες διαδηλωσεις
απελευθερωσης στην Αθηνα, το ΚΚΕ κατεβαινε με τις τρεις σημαιες,(την σοβιετικη, την αμερικανικη και την εγγλεζικη).Γιατι αυτο;

Γιατι τοτε η Σοβιετικη Ενωση στα πλαισια της εξωτερικης πολιτικης της,σταθεροποιουσε την νεα κυριαρχια στην ανατολικη Ευρωπη,με την στηριξη και συμφωνια των συμμαχων εκεινων,που λιγο αργοτερα εγιναν αντιπαλοι σε εναν ψυχρο πολεμο.

Δεν ηταν μονο η ακρα δεξια με την δοσιλογικη και εγκληματικη πολιτικης της,δεν ηταν μονο η κεντροδεξια με τους <<πολυ λιγους>> ηγετες,αλλα και η ετεροκαθοριζομενη απο το Κρεμλινο Ελληνικη αριστερα,(ΚΚΕ).

Μεσα απο τα τραγικα λαθη ,οδηγησαν ολοι απο κοινου την χωρα, σε εναν αιματηρο εμφυλιο πολεμο με διαστασεις που ακομα πληρωνουμε.

Το 1974 οταν το ΚΚΕ νομιμοποιηθηκε απο την τοτε κυβερνηση του Κ.Καραμανλη,οι Σοβιετικοι ηγετες ειχαν δει με καλο ματι, οχι μονο την αποχωρηση της Ελλαδας απο το στρατιωτικο σκελος του ΝΑΤΟ, αλλα και την πολιτικη ανοιγματος Καραμανλη στις τοτε <<σοσιαλιστικες>> χωρες.

Αν προσεξει κανεις τοτε, τις αποφασεις των ολομελειων του ΚΚΕ, δεν θα βρει τιποτα σε σχεση με τις σημερινες πολεμικες ιαχες και τους υστερικους αλαλαγμους της Αλεκας Παπαρηγα,ουτε και αντιστοιχες φασιστικες επιδρομες ιδιες με τις σημερινες του ΠΑΜΕ.

Η γραμμη απο το Κρεμλινο ηταν σαφης.

Αντιπολιτευση στα ορια της νομιμοτητας και στα πλασια των προσχηματων.Το κομμα ηταν δεμενο στο αρμα της <<Μητερας>> πατριδας, που πρωτιστως κοιταζε τα δικα της συμφεροντα με βαση τους διεθνεις συσχετισμους.

Ειναι χαρακτηριστικο για εκεινη την εποχη,οτι το κομμα που εκανε την πιο σκληρη αντιπολιτευση και δημιουργουσε μεγαλες και δυναμικες εργατικες απεργιες,διαρκειας μαλιστα,ηταν το ΠΑΣΟΚ,που ειχε χαρακτηριστει απο τον Κων/νο Καραμανλη,ως η αριστερα της αριστερας!!!

Για οσους το θυμουνται!!

Το ιδιο συνεβαινε και την 10ετια του 1980. Οταν την κυβερνηση ανελαβε ο πιο <<ανεξαρτητος>> και λιγο <<αντι δυτικος>>, Ανδρεας Παπανδρεου.

Η ιδια Σοβιετικη γραμμη.
<<Ησυχια ταξη και ασφαλεια>>.Αντιπολιτευση εως εκει που δεν δημιουργειται προβλημα, σε μια κυβερνηση απο την οποια η <<Μητερα>> πατριδα μπορουσε να εχει και να ελπιζει, επι μερους οικονομικες συνεργασιες.

Ποιος θα ξεχασει το 1985, οταν ο Ανδρεας τοτε,προκειμενου να περασει οικονομικα μετρα,νομοθετησε το περιφημο αρθρο 4, που ουσιαστικα καταργουσε τις απεργιες.

Ποιοι εκαναν τοτε αντιπολιτευση:

Μα πρωτιστως τα δικα του στελεχη, απο την τοτε ΓΣΕΕ,που διασπαστηκε,με επικεφαλης τους, Πιπερια,Σπυροπουλο,(σημερινο διοικητη του ΙΚΑ),Κοκκινοβασιλη,Μπακιρτζη,και εκατονταδες αλλα στελεχη της ΠΑΣΚΕ, που κηρυξαν πραγματικο πολεμο στην τοτε κυβερνηση του ΠΑΣΟΚ,με την δημιουργια μαλιστα,και ανεξαρτητης πολιτικο-συνδικαλιστικης κινησης,την Σ.Σ.Ε.Κ (Σοσιαλιστικη,συνδικαλιστικη,εργατουπαλληλικη Κινηση),ενω το ΚΚΕ ακολουθουσε απο πισω,με πιο μετριοπαθη πολιτικη,υπο την ηγεσια του Μητσου Κωστοπουλου.

Eως τοτε το ΚΚΕ, συμμετειχε και στην ΓΣΣΕ,επισημα και σε αλλους θεσμους.

Μεχρι τοτε το ΚΚΕ, δεν ηταν τοσο επιθετικο και στειρα αρνητικο σε βαθμο πολεμικης συγκρουσης με την Ε.Ε, ει μη μονον σε φραστικο επιπεδο,λογω υπαρξης στο διεθνες παιγχνιδι των συσχετισμων,της πρωην ΕΣΣΔ.

Το ΚΚΕ αρχισε να χανει τον μπουσουλα απο το 1988, οταν ηδη στην Σοβιετικη Ενωση αρχισε να διαφαινεται οτι ολα χαλαρωνουν,και ολα αρχιζουν να αποσυντιθενται.

Ειναι σαφες οτι ακομα και στο θεμα της παραπομπης του Α.Παπανδρεου στο ειδικο δικαστηριο,το ΚΚΕ,εαν υπηρχε στυβαρη γραμμη απο Μοσχα το 1989,δεν θα συμμετειχε,εφοσον η Μοσχα θα ελεγε Οχι στην παραπομπη.

Μετα την καταρρευση της πρωην ΕΣΣΔ, το ΚΚΕ ηταν το μοναδικο κομμα σε ολοκληρη την Ευρωπη που ακολουθησε εναν δικο του αοριστο <<μονοδρομο>>,χωρις καμμια σαφη πολιτικη γραμμη,περα απο γενικες διακυρηξεις και πολεμικες ιαχες που μαλλον το οδηγουν σε ενα απομονωτισμο και
μια ιδεολογικη καθηλωση.

Ενα κομμα, που σε ολη του την ιστορια, καθοριζε την πολιτικη του με βαση την γραμμη απο την <<Μητερα πατριδα>>,ακριβως ιδια κατασταση με την οποια, τα
αλλα κομματα στο ελληνικο πολιτικο συστημα,καθοριζοντουσαν απο το Στεητ Ντιπαρτμεντ,και πριν το 1947 απο το foreign-Office.

ΘΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΒΙΝΤΕΛΑ ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΤΟ 1978.

Στην Αργεντινη λοιπον το 1978, ο Στρατηγος Βιντελα, ειχε επιβαλλει στην Χωρα ενα πανομοιοτυπο φασιστικο καθεστως, ιδιο με αυτο του Γειτονα Πινοσετ στην Χιλη.

Ενω λοιπον το ΚΚΕ δεν ειχε κανενα προβλημα να καταδικαζει μαζι με τα αλλα δημοκρατικα κομματα τοτε, σε κοινες ανακοινωσεις και ψηφισματα, το καθεστως της Χιλης,οταν τεθηκε θεμα καταδικης του ιδιου φασιστικου καθεστωτος στην Αργεντινη, αρνηθηκε να συνυπογραψει το ψηφισμα.

Εχει μεινει στη ιστορια και περασε και στην πολιτικη ανεκδοτολογια, η <<μνημειωδης>> τοτε αγορευση του βουλευτη του ΚΚΕ,Κωστα Καππου,ο οποιος ειχε πει, οτι δεν μπορουμε να χαρακτηρισουμε ως φασιστικο ενα καθεστως σαν αυτο της Αργεντινης,διοτι δεν ειναι σαφως προσδιορισμενο και μαλλον ειναι μια ρευστη πολιτικη κατασταση!!!

Τοτε ειχε κυκλοφορησει και το ανεκδοτο περι <<ρευστου φασισμου!!>>

Τι ειχε συμβει;;

Aπλα η τοτε Σοβιετικη Ενωση, ειχε συναψει ισχυρες εμπορικες σχεσεις με το καθεστως Βιντελα,αφου οι Σοβιετικοι ηγετες, δεν ψαχνανε να βρουνε αν το καθεστως που θα εχουν συναλλαγες ειναι φασιστικο, αλλα αν θα ειχαν κερδη απο εμπορικες σχεσεις.

Αυτα για την ιστορια.

Και οτι και να λενε σημερα, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΓΡΑΦΕΙ,ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΞΕΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΜΝΗΜΗ!

ΥΓ
Ας κανουμε μια υποθεση εργασιας.

Αν σημερα υπηρχε Σοβιετικη Ενωση και πηγαινε εκει, ο οποιος Ελληνας Πρωθυπουργος να συμφωνησει σε μια εμπορικη διακρατικη συνεργασια,τι Θα εκανε σημερα η ιδια Γ.Γ κ.Αλεκα Παπαρηγα και το ΚΚΕ;;

Εγω πιστευω οτι θα εκαναν αντιπολιτευση οπως το 1976,οταν η κατασταση ηταν ακομα χειροτερη,οπως το 1985 οταν ο Ανδρεας περασε πραξη νομοθετικου περιεχομενου και απαγορευσε τις απεργιες(!!!),ενω του εκαναν αντιπολιτευση μονο τα δικα του στελεχη.

Δηλαδη το ΚΚΕ θα εκανε μια αντιπολιτευση μεσα <<σε λογικα ορια>>,ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ, ΕΝΑ <<ΦΡΟΝΙΜΟ ΚΟΜΜΑ>>

Αυτα ....για την ιστορια.

Εκτος αν μας πουν ,οτι ο απογαλακτισμος απο την τοτε ΕΣΣΔ τους εκανε καλο γιατι τωρα ειδαν <<το φως της αληθειας>>

Το λενε ομως,...η αναπολουν...ενα παρελθον που πεθανε και απο το οποιο ποτε δεν εκοψαν δεσμους αιματος,και κυριως νοοτροπιας;;

Διοτι τωρα χωρις την ντιρεκτιβα να κατεβαινει απο την Μοσχα,πανε σαν ενα τρενο,που οποιαδηποτε στιγμη μπορει να εκτροχιαστει,πεφτοντας,<<σε κατοικημενες περιοχες>>

Απλα,γιατι ενα κομμα που ολη του την φυσιογνωμια και πορεια, την βασιζε στην εξωθεν του ελληνικου χωρου γραμμη,πως σημερα μπορει να κανει εστω και μια σοβαρη αριστερη πολιτικη.Να ειναι ενα ευρωπαικο αριστερο κομμα;;

ΤΟ ΚΚΕ δεν εχει κανενα δικαιωμα να μιλαει για θεωριες υποτελειας,γιατι σε ολη την ιστορια του ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΥΠΟΤΕΛΕΣ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ!!

Αν καποιος πρεπει να σεβαστει κατι απο την Ιστορια ειναι οι ανιδιοτελεις αγωνες δεκαδων χιλιαδων αριστερων και κομμουνιστων.

Η ιστορια ενος Λαου,η ιστορια δεκαδων χιλιαδων αριστερων,δεν μπορει να ταυτισθει με την Ιστορια των Κουτβηδων και μιας εως και σημερα ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΗΣ ηγεσιας.

Διαβαστε παρακατω.
Ηταν και αυτο Καπιταλισμος Ηλιθιε!!! 

Ανοικτη επιστολη στον Ανωνυμο Συντροφο του ΚΚΕ .Συντροφε καλημερα!!Ας ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΟΥΡΓΙΤΙΑ!!

ΠΟΝΑΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΤΩΧΕΥΣΕ!!!!!!

<<ΠΟΝΑΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΤΩΧΕΥΣΕ>>!!!!!!
Τα λογια αυτα ανηκουν στον 80χρονο Δανο κ.Πητερ Γιονσπενσεν,πατερα της 52χρονης Δανεζας φιλης μας Γκιτε.Τον ειδα και μιλησαμε  στην Κοπεγχαγη καθως η κορη μου κανει εκει το μεταπτυχιακο της.Μιλαμε και απο το skype τακτικα.
Ο κ.Πητερ καθε χρονο Ιουλιο και Αυγουστο ερχεται στην Ελλαδα,στο Πορτο Χελι και κανει διακοπες .Εδω και 40 χρονια,αφου απο το 1972 ειχε αγορασει εκει ενα σπιτι.Παραθετω μερικα απο αυτα που μου ειπε:

<<Η πολιτικη σας ταξη στο μεγαλο μερος της αποτελειται απο ανθρωπους ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ.Δεν σκεφτονται το καλο της Χωρας αλλα το προσωπικο τους συμφερον και την προσωπικη τους καρριερα.Ειναι ματαιοδοξοι και υπερφιαλοι.Εδω στην Δανια ειναι αδιανοητο να υπαρχουν Βουλευτες 12-16-20-24-28 χρονια συνεχεια.Και να δικαιολογουν αυτην την κατασταση με το, <ΑΦΟΥ ΜΕ ΨHΦΙΖΕΙ Ο ΛΑΟΣ>.Τι παει να πει αυτο;Να φυγεις μονος σου Κυριε.Αλλα αυτο που λενε, δειχνει οτι αυτοι που τους ψηφιζουν συνεχεια ειναι και οι πελατες τους. 
Θελετε εσεις οι Ελληνες να ξερετε ποιοι ειναι αυτοι οι Βουλευτες που διορισαν στο Δημοσιο τον περισσοτερο κοσμο;;Δεν χρειαζεται να σας τους πει κανεις.
Ξεκινηστε αντιστροφα απο το 1974 που ειχατε τις πρωτες εκλογες μετα την Χουντα και αρχιστε να μετρατε χρονολογια.Οσοι ξεπερνουν τα 20 χρονια ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ εχουν διορισει παρα-πολλους,οσοι ειναι πανω απο 16 χρονια εχουν διορισει πολλους,και οσοι εχουν πανω απο 12 χρονια εχουν διορισει αρκετους.Δεν εχετε παρα να ψαξετε ποσοι Βουλευτες σας ειναι συνεχεια πανω απο 12 χρονια και εχετε τον καταλογο των Βασικων υπευθυνων της χρεοκοπιας σας.Αν προσθεσετε εδω και τον καταλογο αυτων που ζητανε αναδρομικα,εχετε μια πληρη εικονα.Ξερεις ομως ποιο ειναι το τραγικο;Οτι θα τους ξαναψηφισετε!!Ενω θα πρεπει να καταλαβετε οτι στην Νεα Βουλη,οταν γινουν εκλογες,πρεπει να ανανεωσετε το προσωπικο πανω απο 90%.Απο τους 300 που εχετε οι 270 δεν πρεπει να ξαναβγουν.Και να πειτε:Ποσοι ειναι πανω απο 12 χρονια;;
Aυτοι και αυτοι...Ωραια,αυτους δεν τους ξαναψηφιζω.Θα το κανετε;Αν οχι,οσα λεφτα και να σας δωσει η Ευρωπη,σωτηρια δεν θα εχετε.Διοτι δειχνετε ετσι,οτι εισαστε το ιδιο με αυτους που βριζετε,αλλα τους μοιαζετε!!....
Κοιτα να σου πω ενα παραδειγμα μονο.Πανω απο 1.000.000 οδηγοι σας δεν πληρωνουν τελη καθε χρονο.Πανω απο 1.500.000 αυτοκινητα κυκλοφορουν χωρις ασφαλεια,πανω απο 500.000 κυκλοφορουν χωρις διπλωμα,αλλα εχετε 200 υπηρεσιες Τροχαιας στην Ελλαδα!!!Αυτο που εγινε με τον πρωην Βουλευτη σας,που περασε το κοκκινο και μετα,με την συνδρομη της Αστυνομιας πηγε και κοιμηθηκε σπιτι του,ειναι η ΕΙΚΟΝΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΕ ΟΛΑ.Εχετε τους περισοοτερους νομους και την μεγαλυτερη ανομια και το χειροτερο ειναι οτι ειναι ΑΝΟΜΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ!!...Ειναι αδιανοητο να εχετε τοσο ηλιο,τοσα νησια,τοσους ανεμους Χειμωνα-Καλοκαιρι,ΕΠΡΕΠΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ Η ΗΓΕΤΙΔΑ ΔΥΝΑΜΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΗΛΙΑΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΩΘΕΡΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!!!..Ενα αλλαξετε νοοτροπια και κουλτουρα,θα γινεται μια Χωρα 11.000.000 πιο ισχυρη οικονομικα και απο την Γερμανια,γιατι η ΦΥΣΗ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΗΣ,που η Γερμανια και η καθε Γερμανια τα ζηλευει!!!!...>> Αυτα και πολλα αλλα μου ειπε ο 80 χρονος Δανος. 
Και υστερα θυμαμαι και μια φραση που μου ειπε ο Γιωργος Μπουτσικας,ενας 45 χρονος Ελληνας που ζει απο μικρος στην Δανια και σημερα εργαζεται στο τμημα H/Y του Πανεπιστημιου της Κοπεγχαγης:<<Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.Η ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΟΙΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ>>!!!!!!!!!

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΗΛΙΘΙΕ!!

Μας λες Συντροφε οτι για ολα φταιει ο καπιταλισμος.
Αν ο καπιταλισμος(που εχει πολλα αρνητικα) ειχε σοβαρο αντιπαλο θα ειχε καταρρευσει.Απλα η αριστερα σου δεν ειναι αντιπαλος του καπιταλισμου,αλλα η τροφη που τον κανει να ειναι μεχρι στιγμης ατρωτος παρα τις κρισεις του.Το πιασες;;Δεν νομιζω,δεν τα πιανεις αυτα ευκολα!!
Και φυσικα απο την στιγμη που εβαλες τον Λενιν στο Μαυσωλιο αν και ο ιδιος ηθελε να ταφει διπλα στην Μανα του,ο <<επιστημονικος σοσιαλισμος>> σου επεστρεψε ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΦΑΡΑΩ!!!

Ο δηθεν επιστημονικος σοσιαλισμος σου ηταν μια σκοταδιστικη περιοδος με εξευτελισμους,διωξεις,τρομοκρατια,φυλακισεις και εκτελεσεις καθε αντιθετης αποψης,ακομα και εναντιον  συντροφων σου.Διωγμους Εθνοτητων και μειονοτητων.Ενας <<σοσιαλισμος>> γεματος διαβοητες μυστικες υπηρεσιες,σκληρες αστυνομιες.

Και ολα αυτα στην διαστροφικη εννοια που ταυτιστηκε με μια ταξη.<<Δικτατορια του προλεταριατου>> που εγινε δικτατορια πανω στο προλεταριατο,απο μια στυγνη κομματικη νομεκλατουρα.Και μολις το κρατος που ηταν ταυτισμενο με το κομμα,κατερρευσε,κατερρευσε και το κομμα.Και μολις το κομμα κατερρευσε,ολα τα εργοστασια και ο εθνικος πλουτος,που ηταν κομματικη ιδιοκτησια στο ονομα μιας δηθεν <<λαικης εξουσιας>>,τοτε ολος ο εθνικος πλουτος περασε στα χερια της κομματικης νομεκλατουρας,η οποια πια χωρις κομμα,εδρασε ανεξελεγκτα ως ΜΑΦΙΑ!!


Που ξαφνικα απο κομμουνιστες μελη κομματος,εγιναν <<κομμουνιστες>> μελη μαφιοζικων ομαδων.Εγιναν <<ιδιοκτητες>> και ανεξελεγκτοι διαχειριστες ενος ιδιοτυπου ιδιοκτησιακου καθεστωτος,ενος εθνικου πλουτου,μεσα σε ενα κρατος υπο καταρρευση.


Εκει να δεις συντροφε,ξεπουλημα και λεηλασια,απο τους πρωην κομμουνιστες,που λιγους μηνες πριν,ορκιζονταν στον Λενιν!!!
Εκει να δεις μαυρη αγορα απο τους <<συντροφους>>
Μαυρη αγορα,λεηλασια και ξεπουλημα,που ο αδηφαγος καπιταλισμος θα ζηλευε την τεχνικη των συντροφων!!
Τον ξεπερασατε συντροφε τον καπιταλισμο ιστορικα σε λεηλασια και ξεπουλημα.


Οι αστοι πραματικα,εχουν να το λενε.Τους δωσατε μαθηματα βαρβαρης καπιταλιστικης συμπεριφορας.
Τους ειπατε:<<ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΗΛΙΘΙΟΙ!!!!!!>>

Και τωρα συντροφε,την εποχη αυτης της κρισης που διερχεται ο καπιταλισμος,(δεν ειναι η πρωτη και ουτε θα ειναι η τελευταια),μας προτεινεις παλι την ιδια <<διεξοδο>>.Την <<Λαικη>> εξουσια!!
Πας καλα συντροφε,η εχεις τρελλαθει τελειως!!!
Ποια λαικη εξουσια;;
Αυτη που κατερρευσε;;
Αυτη που αφησε πισω της,δεκαδες εκατομμυρια εξαθλιωμενους,δεκαδες εκατομμυρια μεταναστες;;;
Αυτην την δηθεν Λαικη εξουσια που προσκυνουσες για δεκαετιες,που επινες νερο στο ονομα της,και στο ονομα της οποιας ακομα μιλας;;
Καλα,συντροφε,δεν ειχες και δεν εχεις ποτε σου ιχνος αυτοκριτικης!!


Tην λαικη εξουσια του Σταλιν,που σε πουλησε το 1944,στο ονομα του <<προλεταρικου διεθνισμου>>;;;
Και εσυ τοτε αντι να βγαλεις εναν ΤΟΛΙΑΤΙ,αντι να συμβαλεις σε μια δημοκρατικη εξελιξη,αντι να γινεις η ηρεμη δυναμη,απεναντι στις επερχομενες προκλησεις των δοσιλογων,στηριχτηκες πανω στον Σιαντο,και μετεπειτα στον Ζαχαριαδη,που σημερα απεκατεστησες κιολας!!!Δεν πας καθολου καλα συντροφε!!!


Και σημερα το ιδιο κανεις.Πας να δημιουργησεις ενα νεο εμφυλιοπολεμικο κλιμα.Και το φοβερο ειναι οτι σημερα στον Κοσμο,ουτε Σταλιν υπαρχει,προκειμενου να σου δημιουργει την ψευδαισθηση οτι θα σε υποστηριξει.Αν και θα σε ξαναπουλαγε παλι,νασαι σιγουρος γιαυτο!


Συντροφε,εδω και 37 χρονια,δεν σε εχει βαλει κανεις στην γωνια να σε στριμωξει ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ.(Και εννοω παντα ιδεολογικα για να μην παρεξηγηθω,ενω εσυ αν ερθεις στην Λαικη σου εξουσια,θα μας στριμωξεις βιολογικα,και εννοεις τι εννοω!!!),αυτο φαινεται ηδη απο τον Φασισμο που εκπεμπει το ΠΑΜΕ σου.


Προφανως οι πολιτικοι σου αντιπαλοι,σε εχουν αφησει ανεξελεγκτο να ρημαζεις την χωρα,να κλεινεις εργοστασια και λιμανια,να καταλαμβανεις και να μπουκαρεις παντου,καθως εχουν τις ΕΝΟΧΕΣ τους,για τα εγκληματα που εκαναν στους οπαδους σου,οι οποιοι εδω που τα λεμε οπαδοι,δεν ηταν και ολοι ακραιφνως δικοι σου.
Ολοι αυτοι που καποτε εκαναν εγκληματα σε βαρος ολων αυτων των ανθρωπων,που πιστεψαν τις ανοησιες σου,σημερα λογω ενοχων σε αφηνουν και σε χαιδευουν.
Και οι ενοχες που εχουν πολλοι απο αυτους,δεν τους αφηνουν να σου πουν καταμουτρα για την ιδεολογικη σου ανυπαρξια.
Αλλα και καποιοι αλλοι,που σου ριχνονται,δεν εχουν φυσικα καμμια νομιμοποιητικη βαση,οταν ιστορικα ανηκαν ιδεολογικα στους ταγματασφαλιτες και τους δοσιλογους.


Και φυσικα τα καναλια,που σε βγαζουν συνεχεια,ουτε και αυτα σου βαζουν κρισιμα ερωτηματα για την ανυπαρκτη ιδεολογια σου.Γιατι και τα καναλια συντροφε σε παιζουν και εσενα οπως ολους, σαν ΕΝΑ ΜΠΑΛΑΝΤΕΡ,προκειμενου το Ελληνικο κλεπτοκρατικο συστημα της διαπλοκης να κυβερνα την χωρα.Και εσυ παιζεις στα τηλεπαραθυρα το παιχνιδι!!


Και ολα αυτα σε εχουν κανει ενα ανεξελεγκτο ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ,που εκβιαζει,κανει μαγκιες,δεν δεχεται κανενα οικονομικο ελεγχο.
Συντροφε,εχεις καταλαβει κατι:ΕΣΥ ΚΥΒΕΡΝΑΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.Την Ελληνικη Σοβιετια της διαφθορας και της Μαφιας.Απλα δεν εχεις την πλειοψηφια.Κατεχεις ομως αυτοδικαια την ιδεολογικη κυριαρχια.


Υπαρχουν ομως ανθρωποι,που μπορουν να στα πουν χυμα.Που δεν εβαψαν τα χερια τους με αιμα Ελληνων απο καμμια πλευρα.Που οι πατεραδες τους περασαν χρονια εξοριας,χωρις να σου ανηκουν.Που πολεμησαν στον ΕΛΑΣ που δεν ηταν ιδιοκτησια σου.Που αντισταθηκαν στον δοσιλογισμο.
Ανθρωποι που γεννηθηκαν 10-15 χρονια μετα τον εμφυλιο,και ακουσαν τις αφηγησεις απο τους πατεραδες τους,που διαβασαν βιβλια,ιστορικων και οχι ΚΟΥΤΒΗΔΩΝ!!

Ακου λοιπον συντροφε:
Επειδη μας λες οτι ειναι ο καπιταλισμος...ηλιθιε.....!!!
Απεναντι στα,ουτως η αλλως αρνητικα του καπιταλισμου,ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ...ΜΑ ΤΙΠΟΤΑ,παρα μονο μια ανιστορητη επιστροφη σε ενα παρελθον που εχει πεθανει.
Σε μια δομη εξουσιας που κατερρευσε σαν χαρτινος πυργος.Και δημιουργησε φτωχεια και εξαθλιωση,μαζικη μεταναστευση,τοση που ειχε να δει εκατονταετιες ο κοσμος!!!


Και μην ψαχνεις να βρει αστειες δικαιολογιες,οτι δηθεν φταιει ο καπιταλισμος που κατερρευσε η <<Λαικη>> εξουσια σου.Αυτα ειναι ανοησιες.
Αν το συστημα σου,δημιουργουσε ευτυχια στους ανθρωπους θα ειχε κυριαρχησει παγκοσμια.
Ξερεια γιατι;;Υπαρχει ενα βασικο αξιωμα,που οι στενες γνωσεις σου δεν το γνωριζουν.


ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΑΧΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΤΟ ΝΕΡΟ ΨΑΧΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΗΦΟΡΙΚΗ ΔΙΟΔΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΝΟ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ.
Και αν την βρουν,δεν ειναι ηλιθιοι,να την πεταξουν.
Αν περνουσαν ευτυχισμενοι οι ανθρωποι στην <<Λαικη>> εξουσια σου,θα εκαναν τα παντα,να μην την αποχωριστουν.


Υπαρχουν ομως δυο δεδομενα συντροφε,που και παλι οι στενες γνωσεις σου,δεν σε αφηνουν να δεις.
ΠΡΩΤΟ:To συστημα σου,δεν δημιουργησε ευτυχια,αλλα δυστυχια.
ΔΕΥΤΕΡΟ:Οι ανθρωποι πολλες φορες ψαχνουν την ευτυχια με λαθος τροπους.
Ειναι δυσκολο συντροφε να πιασεις ευκολα αυτες τις εννοιες.
Καθως εδωσες ΨΥΧΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ στο κεφαλαιο και αφησες τους κομμουνιστες χωρις ψυχαναλυση!!!!


Εισαι εγκλωβισμενος στα στερευτυπα σου.Γιαυτο και η θεωρια σου,ουσιαστικα δεν ενεπνευσε ποτε τις μαζες,παρα μονο σαν ενα προσωρινο αποκουμπι,που οταν ο καπιταλισμος ξεπερνουσε τις κρισεις,η θεωρια σου πηγαινε στην γωνια.
Και ξερεις γιατι ολα αυτα;;
Ειναι σαν τον τυπο που πεταει το αεροπλανο σε προσομειωτη,οτι και να γινει και το αεροπλανο να συντριβει,ολα θα ειναι στην σφαιρα της φαντασιας.
Για ελα πετα το αεροπλανο σε πραγματικες συνθηκες.


Συντροφε,αυτα που λες ενα αιωνα και πλεον,για ταξικες αντιθεσεις και συγκρουσεις ειναι οχι απλα δευτερευον,αλλα απο τα τελευταια.
Ξερεις ποιο ειναι το πρωταρχικο ανθρωπινο;;
Η ΟΡΜΗ!
Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ!
Η ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ!
Η ΑΠΛΗΣΤΙΑ!
Η ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ!
ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ!
Βρηκες και εσυ ενα πεδιο επιθυμιας στην καταδιωξη της μπουρζουαζιας.Και μολις την εξοντωσες η επιθετικοτητα σου διοχετευτηκε στο Προλεταριατο,αλλα και σε εκατονταδες χιλιαδες συντροφους σου,που μαζι μπηκατε στα χειμερινα ανακτορα.
Διοτι συντροφε εισαι και εσυ ενας τρωτος ανθρωπος.Που ακομα δεν εχεις ξεφυγει στα ενστικτα,απο τον βιολογικο μας προγονο.Εσυ ο κομμουνιστης,ακριβως το ιδιο με τον αστο,η τον μεγαλοκεφαλαιοκρατη.
Απο το πιο πλουσιο ανθρωπο στον κοσμο,μεχρι τον τελευταιο Ινδο ρακενδυτο στην Βομβαη,τα ενστικτα ειναι τα ιδια.Ειναι ενστικτα καθηλωμενα στις πρωτογονες ακομα συνθηκες.Δες γυρω σου,δες την ανθρωπινη ιστορια,δες την ιστορια του δικου σου κινηματος.
Τιποτα αξιολογο δεν εχει να δειξει η ανθρωποτητα,στο επιπεδο μιας ανωτερης εξελιξης στο επιπεδο των ανθρωπινων σχεσεων.Αιωνες τωρα τα ιδια και τα ιδια.
Ανεβηκαμε επιστημονικα και τεχνολογικα.
ΔΕΝ ΑΝΕΒΗΚΑΜΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ-ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ.


Και περιτρανη αποδειξη ηταν και ο δικος σου <<καπιταλισμος>> που τον βαφτισες κομμουνισμο.
Ο δικος σου ιδιοτυπος καπιταλισμος,δεν ηταν τιποτα αλλο,παρα μια τερατογενεση,μεσα στον ιδιο τον καπιταλισμο των ενστικτων.Και ως τερατουργημα κατερρευσε γρηγορα,ενω ο φυσιολογικος καπιταλισμος συνεχιζει.Ηταν ενα αφυσικο παιδι του ιδιου πολιτισμικου συστηματος που κινει την ανθρωποτητα των ενστικτων εκατομμυρια χρονια,απο τοτε που ο πρωτος προγονος μας κατεβηκε απο τα δεντρα.Ενα μπασταρδεμενο παιδι που δεν επιβιωσε.


Εαν εσυ συντροφε,εαν ολη η ανθρωποτητα,δεν παντρεψει το ΚΕΦΑΛΑΙΟ με το ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟ,την ΑΠΛΗΣΤΙΑ και τις ανεξελεγκτες επιθυμιες με την ταξικη συνειδηση,ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΘΑ ΤΗΝ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ,αν δεν παντρεψει το ΟΝΕΙΡΟ με την πραγματικοτητα,και την Αρχη της επιθυμιας με την αρχη της πραγματικοτητας,αν δεν ασχοληθει με το υποκειμενο που παραγει τον ποθο,(τον ανθρωπο),και οχι με το αντικειμενο του ποθου,τοτε η δευτερα παρουσια του Χριστου....θα προλαβει να γινει πριν τον κομμουνισμο που εχεις στις πολιτικες και οχι μονο φαντασιωσεις σου.
(Μεταφορικα το λεω συντροφε,καθως δεν πιστευω σε δευτερες παρουσιες εγω).


Συμπερασμα συντροφε.Δεν αλλαζουν ενα ελαττωματικο συστημα,αρνητικοι και ελαττωματικοι ανθρωποι καθοδηγουμενοι απο τα ενστικτα.Που ειμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ σε αυτον τον πλανητη.


Αντιθετως ανθρωποι που θα τεινουν στο τελειο,και θα ξεφυγουν οριστικα απο τα ενστικτα των βιολογικων μας προγονων,θα εχουν ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.


Αυτο ομως συντροφε ειναι ενα απο τα πιο ΔΙΣΕΠΙΛΥΤΑ προβληματα της φυσης.Και της ανθρωπινης φυσης.
Καθως ο ανθρωπος ειναι αναποσπαστο κομματι της φυσης.
Και εγκλωβισμενος μεσα στην θνητοτητα του,ψαχνει να βρει διαφορους τροπους παρηγοριας για να καταπολεμησει αυτην την κατασταση,εναν απο τους οποιους εχεις και εσυ,με τον δικο σου καπιταλισμο,που στην παρηγορια της φαντασιωσης σου ονομασες κομμουνισμο,προκειμενου να εχει ενα ενδιαφερον η ζωη και να περναει ευχαριστα.
Και ενω η πραγματικη ζωη τρεχει γυρω μας,και ενω οι μεγαλες αληθειες μας φωναζουν,εμεις ολοι και εσυ μαζι,ειμαστε υπνοβατες και οχι πραγματικα ξυπνιοι.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ.ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε


Διαβαστε εδω Η ΔΥΣΦΟΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ  FREUD..Οι κομμουνιστες πιστευουν...

O K. ΦΡΟΥΝΤ.... ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ....Αληθειες που θαψαμε!!


Οι κηδείες των άλλων

Οι κηδείες των άλλων Διαβαστε εδω
Και επειδη το 2012,απεχει μονο 100 χρονια απο το 1912..Για καποιους ανιστορητους,που μαζευονται στις πλατειες και λενε <<ΕΞΩ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ>> και ενα σωρο μ@λ@κιες....Εαν η Ελλαδα φυγει απο την Ε.Ε.και εαν αποχωριστει την φυσικη παντα Ευρωπαικη της συμμαχια και την θεση της στην Ευρωπη,αυτη που παντα με στρατηγικες προσεγγισεις μας ωφελησε Εθνικα,τοτε μια ενδεχομενη Βαλκανικη απομονωση της Ελλαδα,θα εχει σοβαρες συνεπειες.Αλλα αυτα που να τα καταλαβουν τα κατακαθια στην Ελλαδα.Ουτε Νεοελληνικη ιστορια ξερουν...ουτε την τυφλα τους!!!ΤΟ 2012 ομως απεχει μονο 100 χρονια απο το 1912!!!
Και το μονο που εξασφαλιζει την Ελλαδα να ειναι ισχυρη και να εχει Φωνη σε ολα τα Βαλκανια,ειναι η θεση της οχι μονο στην Ευρωπη,αλλα και στην στενη Ευρωζωνη.
Απο αυτον και μονο τον λογο και τους κινδυνους απο τους Βαλκανικους Εθνικισμους,αξιζουν θυσιες,για να παραμεινει η Ελλαδα ζωντανη και ισχυρη.
Η Ελλαδα ανηκει στην Ευρωπη,και η Ευρωπη χρωσταει την υπαρξη της στον Πολιτισμο της Αρχαιας Ελλαδας.
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ.
Αυτα για τους ανιστορητους <<αγανακτισμενους>> των πλατειων,τους δειλους <<κουκουλοφορους>> ,τους μαγκες <<συνδικαλιστες>>,αλλα και σε ολο το Ελληνικο πολιτικο συστημα.Και φυσικα και στο Γραφικο ΠΑΜΕ και το ΚΚΕ.
Υ.Γ 1
Και κατι ακομα για τους ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΔΡΑΧΜΟΛΑΓΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΕΝΑ ΣΩΡΟ M@Λ@ΚΙΕΣ.Εαν η Ελλαδα εκδιωχθει απο την Ε.Ε,τοτε τσ ΣΚΟΠΙΑ μπανουν μεσα στην Ε.Ε για πλακα!!!ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΣΚΕΦΤΕΙ ΑΥΤΟ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΟΣΑΣΤΕ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΕΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ!!!!!
Υ.Γ 2
Aυτο που καιρο φωναζω δεν ειναι μονο το οικονομικο ΚΡΑΧ.Ειναι κυριως και πρωτιστως το Εθνικο κραχ.Η Αργεντινη δεν ειχε διπλα της γειτονες με προιστορια.Η Ελλαδα εχει διπλα της κρυφους εθνικισμους και μια ιστορια,που αν δεν την θυμηθουμε θα πεσουμε σε νεα 1897..!!Ειναι τετοια η θεση μας,που για να συνεχισουμε να υπαρχουμε,πρεπει να ειμαστε ΨΥΧΗ ΤΕ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!!!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ
Οι κηδείες των άλλων

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

JUSTICE TASK FORCE MAURER!!!ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

Η Σαβουρα που αποκαλυπτεται στην Θεσσαλονικη,οι δεκαδες χιλιαδες δικογραφιες με τα 41 Δισεκατομμυρια ανεισπρακτες οφειλες φοροφυγαδων, οι χιλαδες αναφορες για λεηλασια του Ελληνικου Δημοσιου στους Δημους,στα Νοσοκομεια,και παντου οπου σηκωσεις πετρα σε αυτην την Χωρα,για τις οποιες δεν εχουν ακομα ασκηθει ποινικες διωξεις,επιβαλλει ενα και μονο πραγμα.
ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ!
JUSTICE TASK FORCE MAURER!!!
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑ ΦΥΛΩΝ ΚΑΙ ΦΑΤΡΙΩΝ!!
Δεν χωρουσαν και τους πηγαν σε αμφιθεατρο!!!Και αυτα μονο σε μια πολη.Τι υπαρχει στις αλλες 53 πρωτευουσες νομων που κρυβεται και συγκαλυπτεται;;;
Το θεμα ειναι οτι τωρα θα αναλαβουν <<την καθαρση>> τα γνωστα δικηγορικα γραφεια υπερασπισης,με την Γνωστη Ελληνικη Δικαιοσυνη που ΚΑΡΚΙΝΟΒΑΤΕΙ.Ετσι οι δικογραφιες θα πηγαινουν με ρυθμο χελωνας,θα υπαρχουν προσφυγες,ανακοπες,αναστολες,και στο τελος σε 10 χρονια Τουρκικα,και παραγραφες......ΕΝΑΣ;;;100 ΡΑΙΧΕΝΜΠΑΧ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΔΩ!!!
180 χρονια και αδυνατουμε να βαλουμε ταξη σε αυτο το Μ........ΛΟ!!!!
Ζητω η <<Εθνικη ανεξαρτησια>>!!!!!!
ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ:
Η ΜΑΦΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
Τετοιο κρατος ονειρευτηκε ο Καποδιστριας!!!
 

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Ανοικτη επιστολη στον Ανωνυμο Συντροφο του ΚΚΕ .Συντροφε καλημερα!!Ας ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΟΥΡΓΙΤΙΑ!!

 Συντροφε.
Υστερα  απο καθε  <επαναστατικη  γυμναστικη> σε βλεπω ολο και πιο αισιοδοξο.Καθως τα χτισμενα στην αμμο παλατια,που ο Βοριας τα εκανε συντριμια κομματια,ειναι η αιτια που αρκετοι σε εχουν πλησιασει,οχι απο ταξικη επιλογη,αλλα απο ιδιοτελεια εκδικησης στους αλλους,που τους ειχαν ταξει λαγους με πετραχειλια!!

 Θυμαμαι κατι παλιες εργατικες πρωτομαγιες,τοτε που το δανεικο χρημα ετρεχε αφθονο στην χωρα αυτη.Και ειμασταν στην συγκεντρωση τρεις και ο κουκος.Ξερεις γιατι Συντροφε;;;
Γιατι η <<εργατικη>> ταξη τοτε,πηγαινε να μαζεψει τον Μαη!!!!
Και αν τυχαινε η Πρωτομαγια να πεφτει μεσα στις γιορτες του ΠΑΣΧΑ,τα εορτοδανεια των Τραπεζων,μας ειχαν παρει ολους τους διαδηλωτες!!

Γιατι  η  πρωτομαγια,συντροφε στην συνειδηση των πολλων  ειναι  αργια  και  οχι απεργια.Εσυ  λες  το  αντιθετο, συντροφε , γιατι  εχεις  μαθει  να  ζεις  στις  αυταπατες  σου. Η  εργατικη  ταξη  εχει  μαθει  να  ακολουθει  τις  αργιες  και  οχι  τις  απεργιες.Γιαυτο και στο Δημοσιο,οι καθηγητες και ολοι οι Δημοσιοι υπαλληλοι,κανουν γενικες Συνελευσεις Παρασκευη ωρα 11.30!!!
 Για  αυτο,  εσυ  εισαι  αποκλειστικα υπευθυνος.   Ουτε  ο  καπιταλισμος, ουτε  τα μονοπωλια, ουτε  η πλουτοκρατια. 

Αφησε  τις  μαλακιες  που λες   δεκαετιες  τωρα   και   δες   την  ωμη   αληθεια   καταματα.  Συνεχεια   μιλας   για   την  ταξικη  παλη . Που   την   ειδες    συντροφε ,  την ταξικη  παλη; 

Παλη  επιθυμιων  υπαρχει , παλη  αισθηματων  υπαρχει,  παλη  για  να  πιασει  ο  καθενας  την  <<καλη>>  και  την  <<αρπαχτη>>  υπαρχει.Παλη για να γαμησει ο ενας την γκομενα,η την γυναικα του αλλου ,υπαρχει.Και αν δεν την γαμαει,το εχει στην φαντασιωση του!!!
 
Παλη  αναμεσα  στην  απληστια  και  τον  πανικο  υπαρχει.  Και  αυτη  η  παλη  δεν  γινεται  αναμεσα  στις  ταξεις  αλλα  μεσα  στον  ψυχικο  κοσμο  του  καθε  ανθρωπου. Ακομα  και  στην  δικη  σου  την  ψυχη  συντροφε ,  και  στην  δικη  μου.  Ολοι  θελουν  να  πιασουν  το  ονειρο  να  γινουν  πλουτοκρατες.

Ποιος  σου   ειπε   οτι   θελουν   να   μεινουν   φτωχοι.
Ολοι   τρεχουν   στα   πρακτορεια   στοιχηματων.  Ολη   η   <<εργατικη>>   ταξη  μπηκε  το  1999  στο  χρηματιστηριο.  Και   εσυ   ειχες  μπει  συντροφε.Μην λες ψεμματα.Μπηκες!!  Στο   λεγομενο  <<πορνειο>>  του  καπιταλισμου. Οχι  φυσικα  για  να  το  αλωσεις  και  να  το  κανεις λαικο χρηματιστηριο,  αλλα  για  να  τα   <<αρπαξεις>>.  Αυτη   ειναι  η  φυση  του  ανθρωπου  συντροφε.Οπως τα αρπαξαν και οι πρωην κομμουνιστες και εγιναν Αμπραμοβιτσ,στην περα του Βοσπορου πρωην <<μητερα πατριδα>> 

Ενας  ανθρωπινος  ψυχικος  κοσμος  γεματος απο   συγκρουσεις  και  αντιφασεις.   Ψυχικος   κοσμος , γεματος  απο  ορμες . Σεξουαλικες  ορμες  που  κυριαρχουν  σε  ανωτατο  και  κατωτατο  επιπεδο και  ειναι  στενα  αλληλοδιαπλεκομενες.

  Απο  την  φυσιολογικη  λεγομενη  ερωτικη  σχεση  μεχρι  την  διαστροφικη.  Τα  συνορα  αναμεσα  σε  αυτα  τα  δυο  ειναι  ακαθοριστα.  
Ανθρωπινος   ψυχικος   κοσμος , γεματος  επιθετικοτητα που   ανα   πασα   στιγμη   μπορει  να  διοχετευτει  προς  τα  εξω  με  απροβλεπτες  συνεπειες.Ο  ψυχικος   κοσμος   του  καθε  ανθρωπου , συντροφε , ειναι   αυτος  που  καθοριζει  την  συμπεριφορα  του. Και  αυτος  ο  ψυχικος  κοσμος  ειναι  ειναι   ενα  μυστηριο  μεσα  σε  ενα  γριφο, και  αυτος  ο  γριφος   ειναι   κλεισμενος   μεσα    σε  ενα  αλλο  μυστηριο , μεσα   σε  ενα   αλλο  γριφο....και   παει λεγοντας. 
Και μεσα σε ολο αυτον τον ψυχικο γριφο,παντα ξεπηδα η αιωνια διαμαχη των δυο κυριαρχων ενστικτων που επιδρουν στον ανθρωπινο πολιτισμο και την εξελιξη.
Το ενστικτο του ερωτα,δημιουργικο,θορυβωδες,και το ενστικτο του θανατου,καταστροφικο και βουβο.Αυτος ειναι Συντροφε ο Τιτανιος αγωνας στην ψυχη του καθε ανθρωπου,αλλα και σε ολη συλλογικα την κοινωνια.

  Και   σε   αυτα Συντροφε,  δεν   εδωσες  ποτε   σημασια. Εδωσες   σημασια   μονο   σε   αυτο   που   φαινεται   πανω  στην  σκηνη. Δεν εδωσες ποτε σημασια στην φρικτη παιδικη ηλικια που περασε ο Σταλιν,ουτε στην δημιουργικη αγαπη που ειχε ο Λενιν για την Μανα του.Και πηγες και τον εκανες Μαυσωλειο,δεν σεβαστηκες την θεληση του να ταφει διπλα στην μητερα του.

Συντροφε   μου , αυτο  που  φαινεται  πανω  στην  σκηνη  ειναι  το  αποτελεσμα,   καποιων  αλλων βαθυτερων  καταστασεων  που  γινονται  πολυ  πισω απο  την  σκηνη  .  Στα  βαθεια   παρασκηνια   που   ποτε   δεν   θελησες   να   δεις.   Γιατι   κατα   βαθος ,  συντροφε,   εισαι    ενας   νυχτωμενος<<ιδεαλιστης>> ,  ενας    <<πολιτικος   θρησκοληπτος>>.   Δεν  ψαχνεις  για  την  ουσια,   παρηγορια  αναζητεις , συντροφε,  την  ιδια  παρηγορια   που  ζηταει   και  ο  θρησκοληπτος  για  να  βρει  τον  επουρανιο  παραδεισο.   

Εισαι  απληστος   στην   φιλοδοξια  συντροφε.  Μα  δεν  το  βλεπεις  , εχεις  γινει σαν  τους  αρχαιους χριστιανους , που   αδιαμαρτυρητα   δεχονταν  να  γινουν  τροφη   για   τα  λιονταρια  προκειμενου   να  κερδισουν   την  ουρανια  βασιλεια!!   Θα   πεθανεις  καποια   στιγμη   συντροφε, και θα πεθανουμε ολοι μας και   ο   σοσιαλισμος   σου ακομα   δεν   θα  εχει  ερθει.

Και   ξερεις   γιατι   συντροφε;;  Γιατι   ποτε  δεν ασχοληθηκες   σοβαρα   με   αυτο  που  λεγεται   ανθρωπος  και  ανθρωπινος   ψυχικος   κοσμος.Αν  το  εκανες  αυτο  συντροφε , θα  καταλαβαινες  οτι  ο  ανθρωπος  δεν  αλλαζει  ευκολα.

Δεν   ασχοληθηκες  ποτε  με  το  ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ασχοληθηκες  παντα  και  μονο  με  το  αντικειμενο.  
Βαθυστοχαστες  αναλυσεις  για  το  κεφαλαιο ,  το  κρατος  και  την  επανασταση ,  τις  ταξικες  αντιθεσεις,  τις  παραγωγικες  σχεσεις,  τις  παραγωγικες  δυναμεις,  το  <<προτσες>>  και  ενα  σωρο  αλλα.  Ποτε  ομως  δεν  ασχοληθηκες  με  το  ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ   που   καλειται  να  κανει  ολα  αυτα. 
Τον  ανθρωπο. Ποτε  σου  δεν  ελαβες  υπ  οψη  σου ,   την επιστημη  η  τις  επιστημες  που  κανουν  λογο  για  την  πορεια  του  ανθρωπου  στην  πολιτισμικη  εξελιξη  . Την  ψυχοσυνθεση  του  και  την ανθρωπινη  ιδιοσυστασια.  Ποτε  σου  δεν  ασχοληθηκες  με  σοβαρο  τροπο , να  δεις  και  να  μελετησεις  την  ψυχολογια  των  μαζων  και  την  αναλυση του  <<εγω>> , του  καθε  ατομου,  μεσα  στην  μαζα.  Ποτε  δεν  ασχοληθηκες  με  τις  πραγματικες  υπαρξιακες  αναζητησεις  του   ανθρωπου  , την  επιθετικοτητα  του , την  απληστια  του  ,την  σεξουαλικοτητα  του  και  πως  αυτη  επιδρα  στην  κοινωνικη  και  πολιτικη  του  συμπεριφορα.

Δεν   ασχοληθηκες  ποτε , με  τις  νευρωσεις   η   διαστροφες  ,  που  δρουν  καταλυτικα  στην  γενικη  συμπεριφορα  του  καθε  ανθρωπου.

Δεν  ασχοληθηκες  ποτε  σοβαρα,  με  την  ανθρωπινη  παιδικη  ηλικια .   Στην  ουσια  αυτη  ειναι , που  χτιζει  την  προσωπικοτητα  του   ανθρωπου.

Δεν  ασχοληθηκες  ποτε  σοβαρα , με  τις  σχεσεις  γονεων  παιδιων  , την  ουσια  των  ανθρωπινων  σχεσεων , την  σχεση  μανας  και  γιου , πατερα  και  κορης. Δεν  ασχοληθηκες  ποτε  σοβαρα  με  την  ουσια  του  ανθρωπινου  πολιτισμου  και  την  ουσια  της  πολιτισμικης  εξελιξης  ανα  τους  αιωνες.

Εισαι  ενας  πολυ  βαθεια  νυχτωμενος <<επαναστατικος  αντιεπαναστατης>>, που  ψαχνεις  να  βρεις  παρηγορια  στην  δημιουργια  ενος  επιγειου  παραδεισου  που  ποτε  δεν  θα  ερθει, γιατι  εχεις  πιασει  την  κλωστη  απο  την  αναποδη.

Πασχεις  απο  την  λεγομενη   ΠΟΛΙΤΙΚΗ    ΝΕΥΡΩΣΗ.  Αρεσκεσαι  και  την  βρισκεις  με  τα  συνεδρια  σου  ,  τις  συνδιασκεψεις  σου  ,  τις  ατελειωτες συναντησεις  και  συζητησεις  σου ,  τις  πολυδιασπασεις  σου,  τις  φραξιες  σου , τις   ανευ  ουσιας  και  λογου  διαφωνιες  σου.Εχεις γινει εκτρωμα ορθοδοξιας αναμεσα σε αιρεσεις!!

Ονομασες,συντροφε  τον  Σοσιαλισμο   σου   επιστημονικο ,  αλλα  αφου  ασχοληθηκες   μονο  με  το  αντικειμενο  <<του  ποθου>>,  και  οχι  με  το  υποκειμενο που  παραγει   τον  ποθο ,  ο  Σοσιαλισμος  σου  ειναι   κατα  το  ημισυ   επιστημονικος ,   αρα   ουσιαστικα    αντιεπιστημονικος.

Και  επειδη   η  επιστημη   δεν  ειναι  αυταπατη,  ο  δικος   σου  αντιεπιστημονικος   σοσιαλισμος  ειναι   τελικα  μια   ΠΟΛΥ    ΜΕΓΑΛΗ    ΑΥΤΑΠΑΤΗ ! ! !

Και   αυτο  το   απεδειξε  η   ιστορια ,  συντροφε  μου,  οτι  εμεις  να  λεμε ,  η  ιστορια  ειναι   αμειλικτη ! ! !

Ολα  αυτα  που   μιλουν  για  τον  ανθρωπο   εσυ  τα  αγνοησες.   Εκτος  αν  εσυ    θελεις  να  αλλαξεις  τον  κοσμο  χωρις  τους  ανθρωπους,  οπως  εγινε  εκει...στα  Σοβιετ.  Το  ειδες  το  αποτελεσμα , αλλα   μαθημα  δεν  πηρες.  Παραμενεις   ενας  <<πολιτικος θρησκοληπτος>>

Συντροφε  ο  κοσμος  δεν  αλλαζει  αν  δεν  αλλαξω  εγω , εσυ  συντροφε, η  γυναικα  σου,  που  ψηφιζετε  το  ιδιο  κομμα  ,  αλλα  δεν  μπορειτε  να  τα βρειτε,   και  αν  καποια  στιγμη  χωρισετε  θα  σκοτωθειτε  <<ταξικα>>  στα  δικαστηρια  για  την  διατροφη.  Συντροφε  ο  κοσμος  δεν  θα  αλλαξει  αν  δεν αλλαξει  ο  αδελφος  σου  με  τον  οποιο  εχετε  <<ταξικη  αλληλεγγυη>>  αλλα  κληρονομικες  διαφορες.  Αν  δεν  αλλαξει  ο  γειτονας  που  εισατε  στην ιδια  κοινωνικη  ταξη  αλλα  δεν  μιλατε   μεταξυ   σας     εδω  και  δεκα  χρονια.

Ο   κοσμος  δεν  αλλαζει  ,  συντροφε , γιατι   απλα  οι  ανθρωποι  δεν  αλλαζουν.  Τους   ειναι   δυσκολο  και  οδυνηρο  να  αλλαξουν. Ο  ψυχικος   τους κοσμος   ειναι  κατι  τελειως  διαφορετικο  απο  αυτο  που  εσυ  ζητας  εστω  θεωρητικα . Αυτο  που  ζητας  εσυ  ,συντροφε ,  αποτελει  ξενο  σωμα  για  τον ψυχικο  κοσμο  του  ανθρωπου   και  την   ανθρωπινη  ιδιοσυστασια ,  τον  δικο  μου  ψυχικο  κοσμο ,τον  δικο  σου,  συντροφε.

Συντροφε   οι   ανθρωποι   θεωρουν   πιο   ευκολο   και   φυσιολογικο   να   πεθανουν , παρα   να   αλλαξουν ! ! !

Γιατι  ο  <<πλησιον  σου >>  συντροφε , δεν  αλλαζει. Ειναι  ο  ιδιος  με  τον  <<πλησιον>>  που  μας  λενε  οι  παπαδες,  που  ουτε   και  αυτοι  αλλαζουν αφου  ειναι  το  ιδιο  με  εμας  ολους  ,  ανθρωποι  και  τιποτα  αλλο...

Για  αυτο  συντροφε  κανε  εσυ  την  αρχη.  Αλλαξε  ροτα  και  μιλησε  με  διαφορετικη  γλωσσα  για  ποιο ουσιαστικα  και  βαθυτερα  πραγματα.

Αλλοιως  , συντροφε,  δυσκολα  τα  πραγματα...
Συντροφε,μην παιρνουν τα μυαλα σου αερα.Μπορει οι μαζες να σε πλησιαζουν τωρα,αλλα ειναι υστεροβουλες.
Δεν σε πλησιαζουν επειδη θελουν κοινοκτημοσυνη!!
Αν ειναι δυνατον,ολοι αυτοι που τοσα χρονια σε ειχαν στο φτυσιμο και στο 5% η 7% τωρα να σε αγαπησαν!!
Απλα ερχονται σε εσενα για να εκδικηθουν τους αλλους που τους κοροιδεψαν,και τωρα βλεπουν οτι ο ψευτικος καταναλωτικος παραδεισος,ηταν πυργοι στην αμμο.

Αν εβγαινε καποιος καπιταλιστης,και εβρεχε ευρω,αυριο θα ησουν παλι στο 5%.Οι περισσοτεροι απο αυτους που σε πλησιαζουν Συντροφε,το κανουν για να
εκδικηθουν,και οχι για να φτιαξουν μαζι σου την αταξικη κοινωνια.

Δεν ερχονται απο ταξικη συνειδηση αλλα απο <ταξικη> ιδιοτελεια.Αν τους πεις οτι θελεις μια κοινωνια,στην οποια ολοι θα εχουν ενα LADA αυτοκινητο των 1000cc,την εβαψες συντροφε!!!!
Καγιεν ειναι το ονειρο τους,πιστωτικες καρτες,δανεια και ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ.
Αν τους πεις οτι θελεις μια κοινωνια,στην οποια,ολοι θα αμοιβονται για ιση εργασια -ιση αμοιβη,θα την κανουν ολοι και θα τρεχουν με τα ποδια στον ωμο!!

Αλλα και εσυ εισαι πονηρουλης Συντροφε.
Τους λες αερολογιες-μαλακιες,λες παραμυθακια,οπως αρεσει να τα ακουνε τα μικρα παιδια.

Συντροφε, ξερεις τι θελουν οι μαζες;;

Να τα οικονομησουν θελουν,να αγορασουν θελουν, να 
καταναλωσουν θελουν,να καταναλωνουν απληστα θελουν,να δανειστουν θελουν, να αλλαξουν τα αυτοκινητα τους θελουν καθε ενα χρονο.

Και εσυ Συντροφε τους παραμυθιαζεις.

Γιατι δεν τους λες την αληθεια;

Πες τους την αληθεια! Πες τους:

<<Εμεις δεν θελουμε ΔΝΤ,αλλα η δικη μας κοινωνια προυποθετει 
ΚΟΙΝΟΚΤΗΜΟΣΥΝΗ,ΙΣΟΤΗΤΑ,ισοτητα παντου,οχι διακρισεις στην ενδυση,οχι ανισοτητες ακομα και στην μεσαια ταξη,oλοι τα ιδια αυτοκινητα.Ολα αυτα θα κανονιζονται απο την Λαικη εξουσια,ΑΛΛΑ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, που θα ασκει εξουσια!!ΟΛΟΙ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ.Θα περασουμε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΙΣΩΣ 30-40-50!! ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ.ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΟΥ ΔΝΤ,αλλα θα ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ,ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΙΣΟΤΗΤΕΣ, οτι ΟΠΟΙΟΣ ΒΓΑΖΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ,θα πηγαινει σε ενα ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ-ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ οπου θα γινεται ΙΣΟΤΙΜΗ ΜΟΙΡΑΣΙΑ.ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ,ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ.ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΑΝΤΟΥ, ΚΑΙ ΕΑΝ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ,ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!.>>
 
Συντροφε αυτη ειναι η ιδεολογια σου,αυτη δεν ειναι;;;


E,λοιπον σε πληροφορω οτι,εαν τους μιλησεις με αυτην 

την γλωσσα της αληθειας και οχι της δημαγωγιας που 

σημερα μιλας,ολοι θα τρεξουν και θα πεσουν στα ποδια 

της ΤΡΟΙΚΑΣ.

Οπως ο θρησκος,που θελει να πιστευει στον 

παραδεισο,αλλα εαν του ανεβει το ουρικο οξυ,δεν παει 

στον Παπα,αλλα στον γιατρο!!

Θα σκεφτουν:<<Kαλιο καλα και με χαπια,παρα ενα παραδεισο,που δεν ξερω αν υπαρχει>> 

Ξερεις εσυ κανενα φανατικο θρησκοληπτο,που θελει να πεθανει για να παει στον Παραδεισο;;;

Υ.Γ  Θα   σου  αφιερωσω  συντροφε , ενα  μικρο  αποσπασμα  απο  μια  ομιλια  που  ειχε  δωσει   ο Φρουντ  το  1915 , ενωπιον  πολυπληθους   φοιτητικου ακροατηριου  στο  πανεπιστημιο  της  Βιεννης , με  αφορμη  τον  Α  παγκοσμιο  πολεμο. 
<< ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ   ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ   ΟΤΙ   ΜΙΑ   ΧΟΥΦΤΑ   ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΩΝ   ΚΑΙ   ΦΙΛΟΔΟΞΩΝ   ΛΑΟΠΛΑΝΩΝ   ΘΑ   ΚΑΤΟΡΘΩΝΕ   ΝΑ   ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΕΙ   ΟΛΑ   ΑΥΤΑ   ΚΑΚΑ   ΠΝΕΥΜΑΤΑ ,  ΑΝ   ΤΑ   ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ   ΤΩΝ   ΔΙΕΥΘΥΝΟΜΕΝΩΝ   ΔΕΝ   ΗΤΑΝ   ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ; ΕΧΕΤΕ   ΑΚΟΜΑ   ΚΑΙ   ΥΠΟ   ΑΥΤΕΣ   ΤΙΣ   ΣΥΝΘΗΚΕΣ   ΤΟ   ΘΑΡΡΟΣ   ΝΑ   ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΤΕ   ΤΟΝ   ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ   ΤΟΥ   ΚΑΚΟΥ   ΑΠΟ   ΤΗΝ   ΨΥΧΙΚΗ   ΙΔΙΟΣΥΣΤΑΣΙΑ   ΤΟΥ   ΑΝΘΡΩΠΟΥ>>
                                            Συντροφε  
Εμαθα   οτι   ανησυχησες   και   νομιζεις   οτι  καποιοι , επιχειρουν  πολιτικη   κινηση .Σε   διαβεβαιωνω   αγαπημενε   μου  συντροφε ,  οτι  καμμια   τετοια  προθεση   δεν   υπαρχει. Συντροφε   μου ,  το   <<λαικο   κινημα >>  ,  η  εργατικη   ταξη  ,  οι  αγωνες  ,η  ταξικη  παλη,  κ.λ.π - κ.λ.π , ειναι   δικα  σου.  ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ  δικα  σου. Ανηκουν  στην  αριστερα  σου ,  συντροφε  μου ,  κανεις   δεν   στα   αγγιζει.   Ειναι   δικα   σου   συντροφε ,  ειναι  η  ιστορια   σου ,ειναι   η  << ατομικη   ιδιοκτησια   σου>>, συντροφε  μου . Κρατησε  την,  στις   φαντασιωσεις   σου ,  εμεις  δεν  θελουμε  αλλες ,  πολιτικου  τυπου,φαντασιωσεις.<<Ας    αφησουμε    τον    ουρανο    στους    αγγελους    και    στα    σπουργιτια ! ! !  >>

Διαβαστε ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΗΛΙΘΙΕ!!

Διαβαστε εδω Η ΔΥΣΦΟΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ  FREUD..Οι κομμουνιστες πιστευουν...


Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

ΔΥΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ : ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΗΝ ΔΑΝΙΑ KAI ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΔΥΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ.ΔΑΝΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ 
Ας αρχισουμε με το παραδειγμα της ΔΑΝΙΑΣ.
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΔΑΝΕΖΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ....Για να χαιρομαστε το δικο μας Ελληνικο Δημοσιο που Οι Κοτσαμπασηδες πολιτικοι του Πελατειακου συστηματος,απο την Δεξια μεχρι ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΛΑΒΩΜΕΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ,αλλα και τα ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ δεν θελουν να κανουν Δημοσιο της Προκοπης.
Η κορη μου κανει το μεταπτυχιακο στην Κοπεγχαγη απο τον Σεπτεμβριο του 2011.Μενει στο ιδιο κτηριο με εναν Ισπανο μεταπτυχιακο φοιτητη,που ειναι εκει ηδη στον δευτερο χρονο,αλλα και εργαζεται σε Νοσοκομειο,στον προγραμματισμο Η/Υ,εργασια που του βρηκε το Δανεζικο πανεπιστημιο.
ΤΑ ΑΚΟΥΝΕ ΟΙ ΜΥΛΟΠΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΛΕΓΚΡΙΝΗΔΕΣ ΑΥΤΑ;;;;;
Τελος παντων.Ας συνεχισω.Πριν ενα Μηνα ο εργοδοτης του διαπιστωσε παρα-πανω κρατησεις στα πρωτα 3 μηνιατικα της μισθοδοσιας του,και τον εστειλε σε ενα παραρτημα του SKAT,απο αρκετα που υπαρχουν στην Κοπεγχαγη.
Πηγε εκει σε ενα κτηριο 4 οροφων.Στο ισογειο ηταν η ΡΕΣΕΨΙΟΝ!!!!
Εκει σε υποδεχονται σε ενα πολυτελες περιβαλλον γυρω στους 5 υπαλληλους,με το που μπεις στο ισογειο.Ερχονται οι ιδιοι σε εσενα,σε ρωτουν τι θελεις,σε βαζουν να κατσεις,περνανε την ηλεκτρονικη σου καρτα με το serial number στον υπολογιστη,και περιμενεις καθιστος γυρω στα 10 λεπτα.(Εδω δεν εχουμε τετοιες καρτες,που εκει ειναι Δανεζικες ταυτοτητες, που εχουν και οι Δανοι και ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ οι αλλοδαποι,ειτε ειναι ,ειτε οχι, κατοικοι της Ε.Ε,καθως εχουμε κατι μαλακο-Νεοελληνες και κατι Μαλακο-παπαδες που μας λενε για 666 και του μυαλου τους την Μ@Λ@ΚΙ@).Αλλα ας συνεχισω.
Μολις περιπου περασαν τα 10 λεπτα,ερχεται ενας αρμοδιος υπαλληλος απο τους πανω οροφους και σε συνοδευει ο ιδιος στο αρμοδειο γραφειο,(ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΕΣΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΨΑΧΝΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ 10ΑΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ,ΑΝ ΒΡΕΙΣ ΑΚΡΗ).
Ετσι λοιπον εκανε και ο Ισπανος μεταπτυχιακος φοιτητης.Πηγε στο αρμοδιο γραφειο SKAT,οπου ενας υπαλληλος τον υποδεχθηκε,τον ρωτησε εαν θελει να πιει κατι(!!!!!!!!).Κατοπιν ανοιξε εναν υπολογιστη,περασε την καρτα του,στην οποια ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.Ποτε μπαινει και βγαινει απο την Δανια,τον τοπο που διαμενει,την πιστωτικη του καρτα και τις κινησεις της,τον τραπεζικο του λογαριασμο και τις κινησεις του.Σε αυτην την καρτα γενικα φαινονται τα παντα.Ειναι ενα κινητο και ακινητο περιουσιολογιο,εικονα για τους φορους,ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΜΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
Αφου διαπιστωθηκε το λαθος,υστερα απο ελεγχο να δουν αν χρωσταει κατι,τον εστειλαν στο ταμειο και πηρε ΑΥΤΟΣΤΙΓΜΗΣ πισω 567 κορωνες που του ειχαν παρακρατησει λαθος.

ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΩ.ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΚΡΑΤΟΣ,ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ;;;
Ειδικα οταν ξερει,οτι θα ειναι ΣΑΝ ΜΥΓΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΑΛΑ;;;ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΚΛΕΒΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΥΓΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΑΛΑ;;
Και μαλιστα οταν αυτο το κρατος,εχει πληρη ηλεκτρονικο ελεγχο και διασταυρωσεις στα παντα,μα στα παντα!!!Aλλα ξερω θα μου πειτε,ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ.Ναι σωστα,αλλα και το απορρητο ειναι για την κοινωνια.Το κρατος οφειλει να εχει ολα τα δεδεμενα,για να ξερει.Βεβαια τωρα θα μου πειτε το αλλο,που λενε οι Παπαδες και η Αριστερα:ΦΑΚΕΛΛΩΜΑ.Ναι ξερω,οπως λεμε <<παταξη της φοροδιαφυγης>>,<<ενορκη διοικητικη εξεταση>>,<<Νομος πρει ευθυνης υπουργων>>κ.λ.π-κ.λ.π.
ΕΔΩ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΚΑΙ E-BAHALO να γινει παλι μπαχαλο θα ειναι.
Λοιπον συμπατριωτες μου.Ας συνεχιζουμε εμεις εδω να προτιμουμε τους Κοτσαμπασηδες των υπαρχοντων κομματων απο την Δεξια μεχρι την Αριστερα.
ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ.
Σαν εκεινο το παλιο κινηματογραφικο εργο,<<ΕΞΠΡΕΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΝΥΚΤΙΟΥ>>,στην σκηνη οπου ολοι οι καταδικοι απελπισμενοι γυριζαν ΓΥΡΩ-ΓΥΡΩ απο ενα στυλο,και κανεις δεν τολμουσε να παει αντιθετα στο ρευμα.
ΤΕΛΙΚΑ ΟΜΩΣ,ο πρωταγωνιστης που τολμησε να παει ,κατορθωσε να δραπευτευσει.
ΑΡΑΓΕ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΑΤΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΠΟΤΑ ΝΑ ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΟΥΜΕ,και να φτιαξουμε καποτε ενα σοβαρο συγχρονο,ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΤΣΑΜΠΑΣΙΚΟ κρατος.Μπροστα στο σημερινο κρατος,ενα κρατος,που ουτε στην ΜΑΦΙΑ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ δεν κανει διασταυρωσεις,καθως οι ΚΟΤΣΑΜΠΑΣΗΔΕΣ ΤΟΥ,εχουν τεραστια οικονομικα οφελη....ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ...!!!!
Τελικα μαλλον εχει δικιο η Αλεκα Παπαρηγα.ΜΑΛΛΟΝ ΜΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ Η Β.ΚΟΡΕΑ!!
Να βγουμε ολοι στις πλατειες και να κλαιμε σπαρακτικα,για την κακομοιρια μας,και την 180χρονη κακοδαιμονια μας.
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ SKAT DENMAR 
Και τωρα το παραδειγμα της Ελλαδας
ENA AΠΟ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.ΟΠΟΙΟΣ ΞΑΝΑΠΕΙ ΓΙΑ ΡΑΙΧΕΝΜΠΑΧ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ!!!!!!!
Στην ακριβως προηγουμενη αναρτηση μου, ειχα αναφερει ενα παραδειγμα λειτουργιας της Δημοσιας Διοικησης στην Δανια.
Σε αυτην εδω θα αναφερω ενα απο τα χιλιαδες παραδειγματα κακοδιοικησης στην Ελληνικη Δημοσια Διοικηση.
Οχι,δεν προκειται να αναφερθω στα Τελωνεια και τις ανυπαρκτες διασταυρωσεις στην διακινηση καυσιμων,ουτε στις εφοριες και την ανυπαρκτη διασταυρωση της φοροδιαφυγης,ουτε στους Αθλιους Δημους,ουτε στα Νοσοκομεια,ουτε στην ανολοκληρωτη ακομα ηλεκτρονικη συνταγογραφηση,ουτε στις διεφθαρμενες πολεοδομιες,ουτε στις διεφθαρμενες υπηρεσιες συγκοινωνιων,που η διαπλοκη
της μαφιας των παραμαγαζων απο εξω με τους απο μεσα,πουλανε διπλωματα,και πλαστογραφουν αδειες κυκλοφοριας για να μειωθουν τα κυβικα και αρα τα τεκμηρια,ουτε στο απαραδεκτο ΙΚΑ,ουτε στο μπαχαλο των ασφαλιστικων ταμειων,ουτε στην Δικαιοσυνη...ουτε...ουτε...ουτε!!!
Θα αναθερφω σε κατι πολυ απλο,ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ!!
Ο Γιος ενος φιλου παρουσιαστηκε στον στρατο τον Οκτωβριο του 2011,και ηδη ειναι φανταρος περιπου 3 μηνες.
Προχθες του τηλεφωνησαν στο σπιτι του απο το αστυνομικο τμημα της περιοχης που μενει,και του ειπαν οτι πρεπει να παει στο αστυνομικο τμημα και να παραλαβει Δελτιο καταταξης για τον γιο του,απο Στρατολογικο γραφειο της πολης που γεννηθηκε,διοτι πρεπει να παει φανταρος!!!!!!!!!!!!
Ειναι μια απο τις συνηθεις ΧΙΛΙΑΔΕΣ περιπτωσεις διπλοεγγεγραμμενων παιδιων,που ειναι γραμμενα και στο στρατολογικο γραφειο της πολης που γεννηθηκαν,αλλα και στο στρατολογικο γραφειο της πολης που μενουν και που κατεθεσαν δελτιο επιλογης,οταν ηταν 17 χρονων.
Αλλα φυσικα λογω ελλειψης ηλεκτρονικης διασταυρωσης,τα στρατολογικα γραφεια μεταξυ τους,δεν εχουν σαφη εικονα περι των στρατευσιμων.ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΙ!!!!!!!!
Ετυχε μαλιστα ο γιος του, ηδη φανταρος,να ειναι εδω με 3ημερη αδεια,οποτε κινησε και πηγε αυτος στο αστυνομικο τμημα,ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΤΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ,που εχει ηδη ως στρατιωτης,προκειμενου να αποδειξει ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ!!!
Εκει εγιναν οι παρακατω απειρου καλλους διαλογοι:
Ο ενας του ειπε:
<<Θα παρεις το δελτιο και θα πας στην στρατολογια για να δεις το θεμα σου>>
Ο Φανταρος απαντησε:
<<Mα γιατι να παω εγω .Οριστε η στρατιωτικη μου ταυτοτητα,επικυρωστε την και στειλτε μια φωτοτυπια στο στρατολογικο γραφειο,εγω ειμαι ηδη φανταρος>>
Του απαντουν:
<<Οχι πρεπει να πας εσυ,γιατι μπορει να σε βγαλουν ανυποτακτο>>!!!!!!!!
Toυς απαντα:<<Mα ειμαι ηδη φανταρος,τι ανυποτακτος μου λετε>>
Παρεμβαινει ενας αλλος:
<<Aς κανει το παιδι μια υπευθυνη δηλωση του Ν 1599,οτι ειναι φανταρος>>!!!!!!!!!!!
Ο Φανταρος ξαναλεει:
<<Mα τι υπευθυνη δηλωση,ειμαι φανταρος οριστε και η ταυτοτητα μου>>
Η ουσια ειναι οτι κανεις δεν επαιρνε την πρωτοβουλια να κανει το αυτονοητο,και ετσι ο φανταρος,πηρε το δελτιο καταταξης,που τον καλουσε να <<καταταγει>> και πηγε στην στρατολογια της Αθηνας.
Εκει το εξωφρενικο ειναι οτι του ειπαν:
<<Μα καλα,μπορουσες να δωσεις μια φωτοτυπια της στρατιωτικης σου ταυτοτητας στην Αστυνομια και να μας τα στειλουν αυτοι,εσυ γιατι ηρθες;;>>
Αφου του ζητησαν μια φωτοτυπια της ταυτοτητας του,τον εβαλαν να κανει και μια υπευθυνη δηλωση,οτι ηδη ειναι φανταρος(!!!),και το παιδι τελικα αποχωρησε.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:Oποιος προδοτης και μειοδοτης ξαναπει οτι ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΕΝΑΝ ΡΑΙΧΕΝΜΠΑΧ,θα παει στο Γουδι για εθνικη προδοσια.
<<Εθνικη ανεξαρτησια>>,εξω οι Ευρωπαιοι απο την χωρα των ΤΑΡΤΟΥΦΩΝ...Για να μπορουμε να διατηρουμε το μπαχαλο της κακοδιοικησης και της διαφθορας....<<Εθνικη ανεξαρτησια>>...για να μπορει να γινεται ευκολα Η ΕΘΝΙΚΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΠΑΧΑΛΟ..