Κυριακή, 12 Ιανουαρίου 2014

ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΡΑΤΟΣ ΚΩΜΩΔΙΑΣ!!

ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΡΑΤΟΣ ΚΩΜΩΔΙΑΣ!!

«… Τότε κατεβαίνει ένα σύγνεφον, και ο αφέντης μας,(σ.σ Ο Χριστός), καθώς ήταν όλοι ίσκιοι εις το κριτήριον, και πήγαμεν εις την Άγια- Σοφιά, και εκεί ευλόγησε εκείνον τον γέρον,(Αγιο Βασιλέα) όπου ‘χε εις τα δεξιά του, και ήταν μια παράταξη, δεν μπορώ να σας παραστήσω. Τον ευλόγησε ο αφέντης μας και όλοι οι άλλοι και είπε: Τούτος είναι ο πρόεδρος της επιτροπής της βασιλείας μου. Και ξύπνησα. Αυτά είδα, αδελφοί, και όποιος αγαπάει ας πιστεύει, ειδέ είναι νοικοκύρης να κάμει ό,τι θέλει»! σελ. 144 Μακρυγιάννης ΟΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑΜΑΤΑ!!!!.Γράφτηκαν τήν δεκαετία του 1840 και μετά!

« Ο αναμενόμενος άγιος Βασιλέας Ιωάννης, για τον οποίο έχουν μιλήσει, προφητείες, Άγιοι και σύγχρονοι Γέροντες, είχε εμφανιστεί προσωπικά και ολοζώντανα στις 20 Δεκεμβρίου 1849 μ.Χ. στον ίδιο τον ευσεβέστατο Στρατηγό Μακρυγιάννη, ο οποίος κατέγραψε λεπτομερώς τις εμφανίσεις αυτές και άλλα θαύματα και φανερώσεις του Θεού, της Θεοτόκου και των Αγίων, σε ιδιαίτερα χειρόγραφά του, παντελώς άγνωστα για ολόκληρες δεκαετίες! Είχαν έρθει σταχέρια του Γιάννη Βλαχογιάννη ίσως το 1936.Ο Βλαχογιάννης, που εξέδωσε τα γνωστά, πρώτα «Απομνημονεύματα»,τα δεύτερα αυτά, άγνωστα απομνημονεύματα τά έδωσε στον βοηθό του Άγγελο Παπακώστα, ο οποίος το 1977 προχώρησε σε μια τελική μορφή παραδίδοντάς την μακροχρόνια εργασία του στο Μορφωτικό Ίδρυμα της Εθνικής Τράπεζας, το οποίο και εξέδωσε τελικά τα δεύτερα αυτά, εντελώς άγνωστα και συγκλονιστικά κείμενα του Στρατηγού, με τίτλο «Οράματα και Θάματα», 120 σχεδόν χρόνια μετά την κοίμησή του!»

Aυτα διάβασα σε ένα εθνικιστικό-θρησκόληπτο site!!
Και εμείς οι μαλάκες,το κρατος της κωμωδίας και ο κάθε Βλαχογιάννης,(ο όποίος μετά ομολογούσε στόν ΘΕΟΤΟΚΑ πώς ήταν ΕΡΓΟ ΕΝΟΣ ΤΡΕΛΟΥ) πώς πήραμε αυτές τις παπαρολογίες του Αρχαιοκάπηλου,αρχιτοκογλύφου και Εθνικού απατεώνα και τά κάναμε «Εθνικο πνευματικό έργο» το 1983.«Οράματα και θαματα» ο τίτλος!!
Και ύστερα αναρωτιόμαστε από πού έρχονται αυτοί οι μητροπολίτες πού μας απειλούν με αφορισμό,από πού έρχεται ο Λαικισμός,η κλεπτοκρατία,οι πελατειακές σχέσεις,το δοβλέτι,το μπαξίσι,το «εθνικό νταηλίκι»,η καταληψη της Πόλης,οι καταλήψεις δρόμων και πανεπιστημίων,όλη αυτή η θεσμοθετημένη παρανομία σέ όλη την κοινωνία,οι Κοντομηνάδες,οι Φιλιππίδιδες,οι Λαυρεντιάδηδες,η έλλειψη διαφωτισμού σε αυτήν την κοινωνία και το κράτος,ο στείρος αντιευρωπαισμός της σημερινής αντιπολίτευσης,αλλά και η κουτοπονηριά των κυβερνώντων στο να τσεπώνουν τά δάνεια και να κοροιδεύουν τους Φραγολεβαντίνους,τους οποίους ο Μακρυγιάννης σε ένα από τά «οράματά» του που μας αφηγείται,τους είδε να τους ρίχνει ο Θεός στο στόμα ενός θηρίου στην κόλαση!!!!!!

«Τότε, αδελφοί, εβλέπετε την μεγάλη οργή του Θεού και της βασιλείας του και την μεγάλην αγανάχτησην. Τότε έβλεπες βασιλείς λογιών των λογιών, και ΦΡΑΓΚΟΦΟΡΕΜΕΝΟΥΣ και από τις δικές μας φορεσιές, οπού έλεγαν «Εις το πυρί» και πέφταν εκεί μέσα εις το πύρινον καμίνι, εις τους άγριου θεριού το στόμα. Τότε παρουσιάζει και τον βασιλέα μας (σ.σ. Όθωνα) και τους οπαδούς του και την βασίλισσά μας γυμνούς, και αφού τους γύμνωσαν, πάνε όλοι μέσα εκεί εις το πύρινο καμίνι»

Να τον Χαιρόμαστε τον Μακρυγιάννη όλοι μας.Καί κυρίως οι ιστορικοί πού φοβούνται να πούν πιά επιτέλους τις αλήθειες για έναν ΑΠΑΤΕΩΝΑ πού τον κάναμε Εθνική Παντιέρα και γελάει όλος ο πλανήτης με αυτό το κράτος της Κωμωδίας!!Με τον Μακρυγιάννης εθνική παντιέρα,όχι πέντε φορές στά 180 χρόνια αλλά άλλες 50 τά επόμενα 200 χρόνια θά πτωχεύσουμε.Διότι απλά κληρονομήσαμε τήν Μακρυγιαννική νοοτροπία!!ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ο ΑΡΧΙΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΝΑΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΝΤΙΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου