Powered By Blogger

Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ;;;(!!!!)

ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ;(!!!)


To ποιοί είναι οι πραγματικά αδύναμοι να πληρώσουν δάνεια και φόρους ανάλογα με το μπόι τους,εύκολα θα μπορούσαν να το βρούν σήμερα με την εξέλιξη της τεχνολογίας.Αυτό που συμβαίνει σε πολλά Ευρωπαικά και άλλα κράτη απλά θα μπορούσαν να το αντιγράψουν.Και να έχουν μία ολοκληρωμένη και πλήρη βάση δεδομένων για τα πάντα και για τους πάντες.Ετσι θα υπήρχει πραγματικό ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ.

Αλλά απλά δέν θέλουν.Διότι οι πελάτες ψηφοφόροι δεν βρίσκονται μόνο στους αδικημένους αλλά και στους απατεώνες-λαμόγια που καλύπτονται στην σκόνη των αδικημένων.Και αυτοί ειδικά οι πελάτες-απατεώνες είναι και πιό αποτελεσματικοί και πιό κοντά στους Ελληνες πολιτικάντηδες-Κοτζαμπάσηδες.Είναι το μέτωπο ισχύος.

Πρόσφατα οι δύο ογκόλιθοι υπουργοί Μητσοτάκης και Κικίλιας με υπερηφάνεια εξήγγειλαν το μέτρο της απ ευθείας αναζήτησης απο την αστυνομία των πιστοποιητικών γέννησης.Σιγά τα αυγά !!

Περί της Ηλεκτρονικής,όμως ταυτότητας,σε όλους τους πολίτες που να είναι με ΕΝΑΝ ΕΝΙΑΙΟ αριθμό που να είναι ΟΛΑ τα μητρώα μαζί,(που σήμερα ξεχωριστά υπερβαίνουν τα 15 και βάλε),ουδείς λόγος.
Είναι τόσο απαράδεκτοι που αν δεν τους το βάλουν σε μνημονιακή δέσμευση,με την απειλή της διακοπής χρηματοδότησης,αυτοί οι άχρηστοι Ελληνες πολιτικοί δεν θα το κάνουν ούτε την δευτέρα παρουσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου