Powered By Blogger

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ.ΕΜΕΙΣ;;;

Με αφορμη τις δημοσιευσεις κειμενων του Β.Ραφαηλιδη αναφερομενα στο βιβλιο του Γερασιμου Κακλαμανη,<<επι της δομης του Νεοελληνικου κρατους>>,που γινονται στο blog μας αυτες τις μερες,και θα συνεχισθουν και ολο τον Σεπτεμβρη ,θα αναφερθω αποψε σε δυο διαφορετικα θεματα.
Πριν την υποθεση με τα <<εντυπωσιακα>> ανοιγματα του Ερντογαν στην μειονοτητα της Πολης και τα βακουφια,αλλα και την παραχωρηση θρησκευτικης ελευθεριας,ηθελα να παραθεσω κατι σχετικα με τους Αλβανους στην Ελλαδα αλλα και τα αρβανιτοχωρια.

Υπαρχουν στα Αρβανιτοχωρια της Αττικης ελληνικα επιθετα οπως Μποτσης,Ρουσης,Μειντανης κ.λ.π
Πριν λιγο καιρο βρισκομουν σε ενα ιατρειο και λογω εργασιας εβλεπα τα αρχεια ονοματων πελατων,μεταξυ αυτων και αλβανικων οικογενειων ,που ηρθαν στην Ελλαδα το 1992.θελετε να μαθετε ονοματα:
BOTSI-MEINTANI-ROUSSI  κ.λ.π...
Ειπατε τιποτα;;;;;;;;;
Βλεπω Αλβανους με ονοματα,Σπυρος,Παυλος,Μιχαλης,ελληνικοτατα ονοματα,
-Ρε παιδια πως τα αποκτησατε αυτα τα ονοματα.
-Βαπτιστηκαμε λενε αλλοι,για να μπορουμε να ενσωματωθουμε στην Ελλαδα και να εχουμε δουλειες.
-Ετσι εγω το εβγαλα,λενε αλλοι ,γιατι στους ντοπιους δεν αρεσε να με φωναζουν με το αλβανικο ονομα.
Υστερα απο ολα αυτα γιατι απορουμε και δεν πιστευουμε για τα βιαια ομαδικα βαφτισια του 1831-1851 στην Ελλαδα,για την βιαιη ενσωματωση στον Ελληνοχριστιανισμο,αλλων εθνοτητων;;Τα εχει γραψει και ο ιστορικος μας Σπυριδων Τρικουπης.Την επαναληψη των τοτε γεγονοτων την βλεπουμε σημερα με τους Αλβανους,μακρυνους συγγενεις των Αρβανιτων.Αληθεια εχετε δει στα χωρια της Αττικης και της Βοιωτιας,Αλβανους να μιλανε με Ελληνες-Αρβανιτες;;Εγω εχω βρεθει σε συζητηση,και μου αρεσε γιατι δεν καταλαβαινα τιποτα,αλλα καταλαβα πολυ περισσοτερα για την ιστορια που μας εκρυψαν>>

YΓ2
Ο Ερντογαν για την Τουρκια ειναι ηγετης.
AYTA που γραφει ο Γ.Κακλαμανης στα βιβλια του,και επρεπε να κανουμε ΕΜΕΙΣ μεταφεροντας τις ιδεες του Ελληνικου πολιτισμου και τις επιστημες,με Πανεπιστημια-εργαστηρια γνωσης και ερευνας,τα κανει απο την πλευρα των Τουρκων ο Ερντογαν με την αναβιωση της νεας <<Οθωμανικης αυτοκρατοριας>>,σε εκδοση 21ου αιωνα.
Εμεις εδω εχουμε τις απολυτες μετριοτητες,και η Ελλαδα ζει στον <<αστερισμο της μιζεριας>> του Πρυτανη κ.Πελεγκρινη και του Προεδρου των ταξιτζηδων κ.Λυμπεροπουλου(που ειρησθω εν παροδω θα χορεψει τον χορο του Ζαλογγου-μακαρι και να ηξερε ποιοι τον χορεψαν και που).
Η Ελλαδα διοικειται απο το παρακρατος των Πρυτανεων και των Ταξιτζηδων,οι μεν κλεινουν την ελευθερη προσβαση στην χωρα,οι δε την ελευθερη προσβαση στην γνωση με τους κομματικους λεγεωναριους της μεταπολιτευσης.

Βλεπετε τις παραχωρησεις και την θρησκευτικη ελευθερια που αρχιζει να παραχωρει στην μειονοτητα ο Ερντογαν;;
Ο Ερντογαν εχει σχεδιο,να το θυμαστε αυτο.
Η παλια οθωμανικη αυτοκρατορια ηταν ανεξιθρησκη,και ουδεποτα ασκησε διωξεις καθως οι χριστιανοι,σε ολα τα μερη της αυτοκρατοριας ειχαν πληρη ελευθερια.
Αντιθετα οι Ισπανοι αποδεκατισαν τους Ινδιανους,και τους εκαναν με το ζορι καθολικους.
Ο Ερντογαν λοιπον εχει μακρυνους στοχους.
Το ατυχες ειναι οτι στο Νεο-ελληνικο κρατος,περα απο Καποδιστρια,-Τρικουπη και Βενιζελο,ειχαμε και εχουμε μετριοτητες,ακομα εως σημερα,μετριοτητες που αν δεν τους ανεδειχναν καποιοι,δεν θα τους ηξερε ουτε ο θυρωρος της πολυκατοικιας τους.
ΤΟ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΑΤΥΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΕΣ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΗΣ ΠΕΛΑΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΟΥΣΦΕΤΙΟΥ.
Το φαντασμα των κοτσαμπασηδων Μαυρομιχαλαιων πλανιεται παντα πανω απο την Ελλαδα.
ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΟΥ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΠΡΥΤΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ...
Δυστυχως....
Ολα βεβαια εξαρτωνται απο τα εκατομμυρια των ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,που μαλλον ειμαστε κατ εικονα ημετερα και καθ ομοιωση με το πολιτικο κατεστημενο...μας αρεσει....μας βολευει...εστω και τωρα..προσδοκουμε οτι θα ξαναγυρισουμε στην προτερα κατασταση...καποιοι ψυχακηδες ακομα περισσοτερο,πιστευουν οτι θα κανουν μια νησιδα <<επαναστατικου σοσιαλισμου>>,στο παγκοσμιο στερεωμα...περαστικα τους...ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ...
Επομενο κειμενο στην σειρα των κειμενων του Β.Ραφαηλιδη με αναφορα στο βιβλιο του Γερασιμου Κακλαμανη,<<επι της δομης του Νεοελληνικου κρατους>> 

Αυριο το 4ο κειμενο του Β.Ραφαηλιδη,με αναφορες στο βιβλιο του Γ.Κακλαμανη <<επι της δομης του Νεοελληνικου κρατους.Γιατι οι αληθειες οσο και να πονανε,θεραπευουν,και ειναι η μονη μας ελπιδα,μπας και ξεφυγουμε απο την 190χρονη κακοδαιμονια.
Με θεμα:EΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ 190 ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ...

5 σχόλια:

  1. φιλε φωτη , οι τουρκοι εχουν υπουργο εξωτερικων τον νταβουτογλου που ειναι διανοουμενος και εχει γραψει και 4-5 βιβλια περι γεωπολιτικης ...εμεις ποιον εχουμε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την αναβολή των προγραμματισμένων εξετάσεων ως και την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου αποφάσισε η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Αθηνών σε συνεδρίασή της, εκφράζοντας την αντίθεσή της στο νόμο για την τριτοβάθμια εκπαίδευση....
    Τι να πει κανείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://3.bp.blogspot.com/-Bli-c1BXgZc/TlptJt8SvtI/AAAAAAAAKPM/R_q-i5VtYY8/s1600/EKTHESI+3.jpg
    τέτοιες εξυπνάδες έγραφε και έγινε πρύτανης :)
    Λες να μηνύσει κι εμάς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάποτε οι Τούρκοι έτρεχαν να μας φτάσουν... Τώρα τρέχουμε εμείς και δεν φτάνουμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @Φαιδων.Το σχολιο σου ειναι ΟΥΣΙΑ!!
    Το επαναλαμβανω
    Κάποτε οι Τούρκοι έτρεχαν να μας φτάσουν... Τώρα τρέχουμε εμείς και δεν φτάνουμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή