Powered By Blogger

Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

TO KΡATOΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΧΑΛΟ δεν γινεται e-μπαχαλο!!!

<<....Μας μιλανε συνεχεια για τους ενδοξους προγονους μας,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΕΝΔΟΞΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ>> Γερασιμος Κακλαμανης απο το βιβλιο του <<Επι της δομης του Νεοελληνικου κρατους>>

Εμβολιμα παλι,στις συνεχεις δημοσιευσεις απο το βιβλιο του Γ.Κακλαμανη <<επι της δομης του Νεοελληνικου κρατους>>,βαλαμε αυτην την αναρτηση,που δικαιωνει τον αειμνηστο επτανησιο διανοητη.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ:

Aπο την ιστοσελιδα της AXIA-PLUS,περι της προσπαθειας να γινει στην δημοσια διοικηση η ηλεκτρονικη διακυβερνηση.
«Θα χαρακτήριζα με τρία "Α" την κατάσταση που επικρατεί. Το πρώτο "Α" είναι άγνοια, ο πολύς κόσμος δεν ξέρει τι είναι. Το δεύτερο είναι αδιαφορία και το τρίτο, που είναι το πιο επικίνδυνο, είναι η αντίδραση από ανθρώπους που θέλουν να κρατούν δεσμευμένο τον Έλληνα πολίτη για να δημιουργούν τις πελατειακές τους σχέσεις», τόνισε.

«Το ηλεκτρονικό κομμάτι, για να μπορέσει να δουλέψει, χρειάζεται να αλλάξουμε και τις εσωτερικές διαδικασίες του ίδιου του κράτους, γιατί αν πάμε να βάλουμε στο μπάχαλο μπροστά το "e", πάλι "e -μπάχαλο" θα είναι και δεν αλλάζει τίποτα. Ο πρώτος στόχος είναι η μείωση του σπάταλου κράτους και ο δεύτερος είναι καλύτερες υπηρεσίες προς τον κόσμο».
Διαβαστε το ολο εδω
Π.Τζωρτζάκης: Δυσκολίες στην ηλεκτρονική διακυβέρνηση

Δυστυχως πατριωτες αυτη ειναι η κατασταση.Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ γεματη δοβλετια-κοτσαμπασιλικια-αρματωλικια,τεραστια οικονομικα συμφεροντα,ομαδες απο οργανωμενες μαφιες που φερνουν βολτα ακομα και υπουργους,και τους κανουν  οτι θελουν.

Και εχεις και τον Πρυτανη του Εθνικου <<Καποδιστριακου>> Πανεπιστημιου,αλλα και τους αλλους Πρυτανεις και καθηγητες των Ελληνικων πανεπιστημιων,που για να μην χασουν την μισθοδοσια τους,εβγαλαν μπροστα την μειοψηφια του <<στρατου>> των νεαρων,για να μην απωλεσουν τα προνομια τους και τα δικα τους τσιφλικια.

Ο Κ.Πελεγκρινης Πρυτανης του Εθνικου <<Καποδιστριακου>>,πανεπιστημιου,ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ:

Nα αφαιρεσει τον ορο <<Καποδιστριακο>>,απο το Πανεπιστημιο ΤΟΥ, μιας και ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ,(αλλωστε αυτο δειχνουν οι πραξεις του-δικο του τσιφλικι και της συγκλητου του),και να βαλει ενα αλλο ορο,π.χ <<Αρματωλικο>>,η <<Κοτσαμπασικο>>,η <<Δοβλετικο>>,υπαρχουν τοσοι οροι που μπορει να δανειστει απο την γλωσσα της ΠΑΛΙΑΣ ΟΘΩΜΑΝΙΑΣ.

Και να παρουν απο εκει το αγαλμα του Καποδιστρια,καθοσον υπαρχει περιπτωση να ζωντανεψει(!!!),να μπει στην Συγκλητο και να τους παρει με τις πατατες,που ο ιδιος εφερε απο τις Η.Π.Α

Αλλωστε ειναι τοσο κακοφτιαγμενο το αγαλμα,οπως ολα τα εκει αγαλματα,αφου εγινε με ΕΡΑΝΟ,και οχι με δαπανη του Ελληνικου δημοσιου.

ΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΑ Ο Γ.ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ,σε μια βολτα που εκανε εξω απο το πανεπιστημιο Αθηνας την δεκαετια του 1980 ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ,


Αυτη ειναι η Ελλαδα,και οσο πιο πολυ βλεπω αυτα,τοσο πιο πολυ προσεγγιζω την φιλοσοφια του Γερασιμου Κακλαμανη <<περι της δομης του Νεοελληνικου κρατους>> ,<<Η Ελλας ως κρατος δικαιου>> κ.λ.π..εχει γραψει πανω απο 8 αντιστοιχα βιβλια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ 
ΤΑ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ...αν και πιστευω οτι η αναρτηση αυτη ειναι ΛΙΑΝ ΕΠΙΕΙΚΗΣ.

Επισης εδω τα μεχρι σημερα δημοσιευμενα απο το βιβλιο του Γ.Κακλαμανη <<επι της δομης του Νεοελληνικου κρατους.




Αποσπασματα απο το Βιβλιο <<Η ΕΛΛΑΣ ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ>> 

Αυριο το πεμπτο κειμενο με τιτλο

Η ΕΛΛΑΔΑ :MΙΑ ΧΩΡΑ ΡΕΤΡΟ

Και την Παρασκευη 
ΕΛΛΑΔΑ Η ΜΥΘΙΚΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ.
<<....Μας μιλανε συνεχεια για τους ενδοξους προγονους μας,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΕΝΔΟΞΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ>>!!!!!!

3 σχόλια:

  1. Στόχος πολιτικός, κοινωνικός ή εθνικός δεν υπήρχε σχεδόν ποτέ. Η νοοτροπία: "Καλά μωρέ θα τα βρούμε στο δρόμο!!" Όλα στο περίπου, τίποτα ακριβώς ολοκληρωμένο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. έκανα repost το κείμενο του axiaplus.
    ΥΓ:
    @Fotis&Fedon. Αν είναι κανείς σας αύριο στο Α' Νεκροταφείο στην κηδεία του Λεωνίδα ας με πάρει στο κινητό να βρεθούμε για καφέ.
    Είμαι Αθήνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kωνσταντίνε μου δεν θα είμαι δυστυχώς στην κηδεία αύριο. Αλλά μπορούμε να βρεθούμε αν σε πάρει ο Φώτης και συντονιστούμε. Φώτη ξέρεις που βρεθήκαμε, πάλι μπορούμε να βρεθούμε με τον Κωνσταντίνο. Είναι ευκαιρία αν μπορείς και συ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή