Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2012

Συνεχεια απο την αναρτηση Φωτογραφιες απο την Ελλαδα.1910-1952

Συνεχεια απο την ΑΡΧΙΚΗ αναρτηση Φωτογραφιες απο την Ελλαδα.1910-1952.
Στο τέλος τής ανάρτησης δείτε το link:Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ,90 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ.
ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 1928.ΑΘΗΝΑ. ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΘΕΜΕΛΙΟΥ ΛΙΘΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΥΠΟΓΕΙΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ.

1924.ΑΘΗΝΑ. ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ (ΣΤΑ ΧΑΥΤΕΙΑ) ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑΣ. ΜΟΝΙΠΠΑ ΑΜΑΞΑΚΙΑ ΣΤΑΘΜΕΥΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ.

1921.ΑΘΗΝΑ. ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ KΑΦΕΝΕΙΟΥ ΝΕΟΝ. ΣΤΑΘΜΕΥΜΕΝΑ ΤΑ ΜΟΝΙΠΠΑ ΑΜΑΞΑΚΙΑ.

1923.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ. ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΕ ΑΜΑΞΟΣΤΟΙΧΙΑ ΤΡΕΝΟΥ ΣΕ ΣΤΑΣΗ. ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟ. Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΡΑΒΗΧΘΗΚΕ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΛΟΡΔΟΥ ΒΥΡΩΝΑ.

1923.Ο ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ ΚΑΙ Η ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΔΕΛΤΑ ΣΕ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ ΤΗΣ ΟΙΚΙΑΣ ΤΗΣ ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΔΕΛΤΑ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ.


1924.ΑΘΗΝΑ. ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΣΥΝΟΙΚΙΑΣ ΤΟΥ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ. ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΛΟΦΟΥ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ. Η ΛΗΨΗ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΔΟ ΑΙΟΛΟΥ.

1924.ΑΘΗΝΑ. ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ. ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΑΒΑΣΙΛΕΥΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ.

1924.Ο ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ, Ο ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΓΟΝΑΤΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΕΝ ΠΛΩ ΠΡΟΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΛΟΡΔΟΥ ΒΥΡΩΝΑ 

1925.ΑΘΗΝΑ. ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΜΕ ΒΡΑΔΙΝΑ ΕΝΔΥΜΑΤΑ. ΜΙΑ ΝΕΑΡΗ ΚΟΠΕΛΑ ΦΟΡΑ ΚΟΡΔΕΛΑ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ MISS ΚΟΚΚΙΝΙΑ.

1928.ΑΘΗΝΑ. Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΘΕΜΕΛΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΜΠΕΝΑΚΕΙΟΥ ΔΙΔΑΚΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΣΤΟ ΨΥΧΙΚΟ. ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΞΕΝΟΥ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΩΝ


1928.ΑΘΗΝΑ. ΠΛΑΤΕΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑΣ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΧΕΠΑ (AHEPA) ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΞΩ ΑΠΟ TΟ ΚΤΗΡΙΟ ΟΠΟΥ ΣΤΕΓΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ Ο ΦΑΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΤΟΥ ΜΠΑΚΑΚΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ.

1928.ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ. ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ. ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΑΠΟΒΑΘΡΑΣ ΜΕ ΣΤΑΘΜΕΥΜΕΝΟ ΤΡΕΝΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΖΟΓΕΦΥΡΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΜΕ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ ΠΕΖΟΥΣ.

1929.ΑΘΗΝΑ. ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ. ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΘΕΟΦΑΝΕΙΩΝ. ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΟΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΩΝ. ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟ.

1930-31.Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΒΑΓΟΝΙ ΤΡΕΝΟΥ ΣΤΟΛΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ. ΕΥΖΩΝΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΛΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΒΑΓΟΝΙ.

1930.ΑΘΗΝΑ. ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΘΗΣΕΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΠΕΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ.

1936.ΑΘΗΝΑ. ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΓΕΙΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ. ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΔΙΑΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ EXCELSIOR KAI P

1937.ΑΘΗΝΑ. Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ ΜΕ ΤΟ ΒΑΣΙΛΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟ Β ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΔΟΧΟ ΠΑΥΛΟ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΟΥ 1ου ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΕΖΙΚΟΥ.

1944.ΑΘΗΝΑ. ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ. ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΤΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΜΕTA ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΕΦΑΝΩΝ. ΑΝΑΠΗΡΟΙ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ.

1944.ΑΘΗΝΑ. ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ. ΤΕΛΕΤΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΣΤΕΦΑΝΩΝ ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ.

ΑΘΗΝΑ. ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΩΝ. ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΣΤΟ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑ, ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΟΠΟΥ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΤΟΥ ΕΑΜ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ 3ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1944.

ΑΘΗΝΑ. ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ. ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΑΜ ΓΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΤΗΣ 3ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ. Η ΠΟΜΠΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ

ΑΘΗΝΑ. ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ. ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΑΒΑΣΙΛΕΥΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

ΑΘΗΝΑ. ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ. ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΕ ΛΑΒΑΡΑ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΑΜΑΛΙΑΣ. ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ.

ΟΚΤ.1922.ΘΗΝΑ. Ο ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ ΕΚΦΩΝΕΙ ΛΟΓΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΞΩΣΤΗ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΩΝ ΑΝΑΚΤΟΡΩΝ (ΒΟΥΛΗ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ.

ΑΘΗΝΑ. ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ. ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΑΜ ΓΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΤΗΣ 3ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ. Η ΠΟΜΠΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ.


1920.ΑΘΗΝΑ. Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΩΝ ΑΣΩΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΘΗΣΕΙΟ. ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΚΑΡΑ.
1930.ΑΘΗΝΑ. ΝΕΑΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΤΥΜΕΝΗ ΜΕ ΦΟΥΣΤΑΝΕΛΑ ΣΤΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΣΤΑΔΙΟ (ΚΑΛΛΙΜΑΡΜΑΡΟ) ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΕΤΗΡΙΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. ΟΙ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΜΕΣΤΕΣ.
ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 1936.ΑΘΗΝΑ. ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΩΝ ΑΣΤΙΚΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΝΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΑΘΜΕΥΜΕΝΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΣΥΓΓΡΟΥ. ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΩΣΤΗ
ΑΘΗΝΑ.ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 1935. ΚΑΛΛΙΘΕΑ. ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΟΔΟΥ ΤΟΥ  ΓΕΩΡΓΙΟΥ Β ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ ΣΥΓΓΡΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΨΙΔΑ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΣΕ Η ΜΟΝΑΡΧΙΚΗ ΠΟΜΠΗ. ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΨΙΔΑ Η ΕΠΙΓΡΑΦΗ <<ΚΑΛΩΣ ΜΑΣ ΗΛΘΕΣ ΒΑΣΙΛΙΑ ΜΑΣ, ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ>>. ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ ΜΕ ΛΙΓΟΣΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΤΕΣ.
1924.ΑΘΗΝΑ. ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ, ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ. ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΑΙΟΛΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΙΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΥΣ ΤΩΝ ΥΠΑΙΘΡΙΩΝ ΜΑΓΑΖΙΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΑΙΟΛΟΥ. ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΗ ΟΔΟ ΚΡΑΤΙΝΟΥ.
ΑΘΗΝΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1930.ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΡΜΑ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ. ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ ΤΣΟΠΑΝΗΣ ΜΕ ΠΡΟΒΑΤΑ. ΣΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟ ΚΤΙΣΜΑ OΠΟΥ ΣΤΕΓΑΖΟΤΑΝ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ ΜΟΛΑ
1936.ΑΘΗΝΑ. ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΑΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΣΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ. ΝΕΑΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΝΤΑΙ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΧΑΡΤΑΕΤΟ.
1921.ΠΕΙΡΑΙΑΣ. ΝΕΚΡΙΚΗ ΠΟΜΠΗ ΔΙΕΡΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ. ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ ΤΑ ΦΕΡΕΤΡΑ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΣΚΕΠΑΣΜΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ. ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΙΜΗΤΙΚΟ ΑΓΗΜΑ. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ Π. ΠΟΥΛΙΔΗ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΟΥ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΑ ΑΝΤΙΤΟΡΠΙΛΙΚΑ ΛΕΩΝ ΚΑΙ ΙΕΡΑΞ.ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΛΟΦΟΣ ΒΩΚΟΥ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ.ΠΙΘΑΝΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΠΟΜΠΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΟΔΟΣ ΕΘΝ.ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ,Η Η ΟΔΟΣ ΓΟΥΝΑΡΗ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ.

1924.ΠΕΙΡΑΙΑΣ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΥΛΟΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΘΕΟΦΑΝΕΙΩΝ.
ΠΕΙΡΑΙΑΣ.1923 ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΑΙΧΜΑΛΩΤΩΝ ΤΟΥ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ. ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΒΙΒΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΛΟΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.
1922.ΠΕΙΡΑΙΑΣ.1930 ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΜΕ ΠΛΟΙΟ ΑΓΚΥΡΟΒΟΛΗΜΕΝΟ.
ΠΕΙΡΑΙΑΣ. ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΗΝ ΑΚΤΗ ΜΙΑΟΥΛΗ. ΚΟΣΜΟΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΕΥΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ. Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΕΤΑΞΥ 1923-1929.
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 1922.ΠΕΙΡΑΙΑΣ. Η ΑΦΙΞΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΙΧΜΑΛΩΤΩΝ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ.ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ
1922.ΠΕΙΡΑΙΑΣ. Η ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ. ΣΚΗΝΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΕΣ ΣΕ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΧΕΙΡΗ ΣΤΕΓΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ. ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ TA ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ.
ΠΕΙΡΑΙΑΣ. ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ.
1922,ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ.ΠΕΙΡΑΙΑΣ. ΡΑΚΕΝΔΥΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ.
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 1922.ΠΕΙΡΑΙΑΣ. ΣΚΗΝΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΕΣ ΣΕ ΔΡΟΜΟ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΧΕΙΡΗ ΣΤΕΓΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ.
1926.ΑΘΗΝΑ. ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ (ΒΑΣΙΛΙΣΣΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ) ΣΤΗ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΟΔΟΥΣ ΡΗΓΙΛΛΗΣ ΚΑΙ ΗΡΟΔΟΤΟΥ. ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΣΤΑΘΑΤΟΥ (ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΕΓΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΥΚΛΑΔΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ).
1926.ΑΘΗΝΑ. ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΠΑΤΗΣΙΩΝ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΟΔΩΝ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ ΚΑΙ ΙΟΥΛΙΑΝΟΥ. ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΤΩΝ ΟΔΩΝ ΠΑΤΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΙΟΥΛΙΑΝΟΥ ΚΤΙΣΤΗΚΕ ΤΟ 1923 ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ (ΜΕΓΑΡΟ ΙΑΣΩΝΙΔΟΥ) ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΡΓΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ.
1926.ΑΘΗΝΑ. ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ, ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΒΟΛΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΔΟ ΠΑΤΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑΣ ΤΗΣ (ΟΔΟΣ ΒΑΣ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ). ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΠΑΤΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΗΠΕΙΡΟΥ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΛΙΒΙΕΡΑΤΟΥ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΤΙΣΤΗΚΕ ΤΟ 1908 ΜΕ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑ ΤΟN A. ΝΙΚΟΛΟΥΔΗ. ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΠΡΩΤΑ ΚΤΗΡΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΩΖΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΣΑΙΟ.
1925.ΑΘΗΝΑ. ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ (Τ. Τ. Τ.), ΠΡΩΗΝ ΜΕΓΑΡΟ Β. ΜΕΛΑ, ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ (ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΤΖΙΑ). Η ΛΗΨΗ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΑΙΟΛΟΥ.
1925.ΑΘΗΝΑ. ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΕ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΣΤΟΥΣ ΣΤΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΟΥ ΔΙΟΣ. ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΑΙΔΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΔΕΙΞΕΩΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΟΥ ΔΙΟΣ. ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΖΑΠΠΕΙΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ.
1924.ΑΘΗΝΑ. ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΑΥΛΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΟΥ ΖΑΠΠΕΙΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ. ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΑ ΑΝΘΕΣΤΗΡΙΑ. ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΕΑΤΕΣ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΡΟΧΕΙΡΕΣ ΞΥΛΙΝΕΣ ΕΞΕΔΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ THN ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΑΡΜΑΤΩΝ ΣΤΟΛΙΣΜΕΝΩΝ ΜΕ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ.
1924.ΑΘΗΝΑ. ΚΟΠΕΛΕΣ ΝΤΥΜΕΝΕΣ ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΣΤΟΛΕΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΜΑΞΑ ΦΟΡΤΩΜΕΝΗ ΜΕ ΣΑΝΟ ΣΤΟΝ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΖΑΠΠΕΙΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ. ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΩΝ ΑΝΘΕΣΤΗΡΙΩΝ.
1924.ΑΘΗΝΑ. ΑΜΑΞΑ ΣΤΟΛΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΙΣΩ ΑΡΜΑ, ΣΤΟΝ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΖΑΠΠΕΙΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ. ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΑΡΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΩΝ ΑΝΘΕΣΤΗΡΙΩΝ. 
ΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΑΘΗΝΑ,ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΤΟ 1929.

1937.ΑΘΗΝΑ. ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ME XIONIA ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΦΟ ΤΟΥ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ.
1929.ΑΘΗΝΑ. ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΜΕ ΧΙΟΝΙΑ.


ΑΘΗΝΑ.1930. ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΩΝ ΟΔΩΝ ΣΤΑΔΙΟΥ ΚΑΙ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ. ΜΕΡΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑΣ ΣΤΑ ΧΙΟΝΙΑ. ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ, ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ, ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ ΣΩΧΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΤΟΥ ΘΕΣΗ. ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΑΛAΙΑΣ ΒΟΥΛΗΣ. ΜΕΡΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΟΛΟΥ ΤΗΣ ΠΑΛAΙΑΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΚΤΗΡΙΩΝ. 
1927.ΑΘΗΝΑ. ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ. ΤΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΖΑΧΑΡΑΤΟΥ, ΣΤΟ ΙΣΟΓΕΙΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΒΟΥΡΟΥ. ΠΕΛΑΤΕΣ ΚΑΘΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ. ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΣΚΟΥΛΟΥΔΗ ΣΤΑ ΔΕΞΙΑ.
ΑΘΗΝΑ. ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΑ.1944. ΑΠΟΨΗ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΥ ΚΤΗΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΜΑΡΝΗ.
ΑΘΗΝΑ. ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΑ. ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΥ ΚΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ.
Αθηνα .Ετος 1926.Γενικη αποψη της Πολης απο την Ακροπολη προς τον Λοφο του Λυκαβηττου.Αν προσεξετε στην Ανω δεξια μερια της φωτογραφιας,και στο βαθος του Λυκαβηττου,εκει που σημερα εκτεινεται η πυκνοδομημενη περιοχη που διασχιζει η Λ.Μεσογειων υπαρχει απεραντο πρασινο.Επισης στο αριστερο Ανω μερος της φωτογραφιας, αριστερα του Λυκαβηττου,διακρινεται ο Λοφος του Γαλατσιου.Οχι μονο οι προποδες του Λοφου,αλλα και σε μεγαλη αποσταση απο τον Λοφο εκτεινεται το απολυτο πρασινο.Σημερα οι πολυκατοικιες και το τσιμεντο,εχουν κυριολεκτικα σκαρφαλωσει στα ψηλα του λοφου.

1920.ΑΘΗΝΑ. ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΣΚΟΥΛΟΥΔΗ. ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ ΤΑ ΥΠΑΙΘΡΙΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ.
1920.ΑΘΗΝΑ. ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΧΙΟΝΟΠΟΛΕΜΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ. 


 ΑΡΧΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ 1920.ΑΘΗΝΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ.
 
1920.ΑΤΤΙΚΗ. ΤΖΙΤΖΙΦΙΕΣ. ΑΠΟΨΗ ΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΛΟΥΟΜΕΝΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ.
 
1920.ΑΤΤΙΚΗ. ΧΟΛΑΡΓΟΣ. ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ. ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΝΕΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΡΟΚΑ. ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ ΖΩΟ.
1924.ΑΘΗΝΑ. ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΟ ΑΙΘΡΙΟ ΤΟΥ ΖΑΠΠΕΙΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ. Ο ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΔΟΞΙΑΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ HENRY MORGENTHAU ΣΕ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΟΡΦΑΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ. 
1932.ΠΑΛΑΙΑ ΒΟΥΛΗ. Ο ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΤΕΡΥΓΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΩΝ.
ΑΘΗΝΑ.25 ΟΚΤ.1929 ΕΓΚΑΙΝΙΑ TOY ΦΡΑΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΥΛΟΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ .
ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΦΡΑΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ. ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΟΜΙΛΙΑ. ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΥΛΟΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΗΣ, Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ
1959.ΑΘΗΝΑ. ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΒΙΛΑΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΣΤΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΩΝ ΟΔΩΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΥΣ.
ΑΘΗΝΑ.1938. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΣΤΑΔΙΟ (ΚΑΛΛΙΜΑΡΜΑΡΟ). ΝΕΕΣ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΣΕ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΤΟΥ Ι. ΜΕΤΑΞΑ. ΣΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΤΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΔΙΑΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ε. Ο. Ν. ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ (ΕΛΒΙΕΛΑ). 

1921.ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ. VII ΜΕΡΑΡΧΙΑ. ΣΤΑΘΜΕΥΜΕΝΟ ΤΡΕΝΟ ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ. ΟΠΛΙΤΕΣ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΕΣ ΡΑΓΕΣ.
1922.ΑΘΗΝΑ. ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΕΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΓΟΝΑΤΑΣ ΚΑΙ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ. ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΝΑΟΥ.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ 200 ΦΩΤΟ......

ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΛΛΟ ΈΝΑ LINK ΜΕ ΣΠΑΝΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ. 

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ,90 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου