Powered By Blogger

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

O ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ.


Ο νομος για τα Α.Ε.Ι  ψηφιστηκε.
Αλλα οπως μας ειπε και η εκπροσωπος του γνωστου πια Ελληνικου πολιτικου συστηματος,κ.Αννα Διαμαντοπουλου,<<ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΕΑΝ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ.>>
Εχθες 28 Αυγουστου 2011,η <<περιφημη>>,συγκλητος του Εθνικου Μετσοβειου Πολυτεχνειου,ανακοινωσε,ΠΩΣ ΑΝΑΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ,για μια εβδομαδα,προκειμενου λεει,<<να αποφασισουν οι φοιτητες μεσα απο τις συνελευσεις τους,για την κατασταση που δημιουργειται με τον νεο νομο>>
ΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΟ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟ ΚΟΛΠΟ!!
Ως γνωστον τα Ελληνικα Πανεπιστημιακα Δοβλετια-Τσιφλικια και Αρματωλικια,ειναι παραδομενα χρονια τωρα,σε μια απαραδεκτη διαπλοκη,κρατικοδιαιτων καθηγητων που εχουν επιβαλει την οικογενειοκρατια,την ευνοιοκρατια,και επαγγελματιων-συνδικαλιστων φοιτητων,που μεσα απο συνελευσεις μειοψηφιας,οπου οι δημοκρατικες διαδικασιες και ο διαλογος ειναι ανυπαρκτα,βαζουν οποτε τους την δωσει,(για να μην πουμε μια αλλη σεξουαλικου περιεχομενου εκφραση),λουκετα στα πανεπιστημια.
ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ λοιπον καθηγητες,βαζουν μπροστα τους <<στρατους>> τους,που καλυπτονται και απο το κοτσαμπασικο πολιτικο συστημα,ετσι ωστε,με την γνωστη ελληνικοτατη μεθοδο των καταληψεων,να εκβιασουν.
Αυτο σημαινει,οτι κανει καταληψη ο φοιτητης,δεν απεργει ο καθηγητης,αρα ο καθηγητης συνεχιζει να εχει κανονικα την μηνιαια μισθοδοσια του.
Αμ δε!!!Τι τους περασατε τους κυριους!!
Ξερουν αυτοι,στην Ελλαδα ειναι καθηγητες.
Διοτι εαν ηταν καθηγητες σε μια αλλη σοβαρη Ευρωπαικη χωρα,τωρα θα ειχαν παει στα χωρια τους να φυτεψουν καμμια ντοματουλα,για να φαει και η χωρα αυτη,ελληνικα γεωργικα προιοντα,αντι να τα εισαγει απο την Τουρκια.
Αλλα,εδω,βρηκαν και τα κανουν,τους παιρνει να πουλανε ψευτοτσαμπουκα,και κοτσαμπασιλικι,αφου ειναι γνησια παιδια του αθλιου αυτου πολιτικου συστηματος,και οι ιδιοι οι καθηγητες,και οι <<στρατοι>> τους,που δεν ειναι τιποτα αλλο,απο τους φανατικωτερους των φοιτητικων παραταξεων,των ελληνικων πολιτικων κομματων.
Δικαιως λοιπον η κ.Διαμαντοπουλου,ειπε,οτι <<απο εδω και μπρος το στοιχημα ειναι η εφαρμογη του Νομου>>
Αλλα οταν ενα κρατος φτανει στο σημειο,να στοιχηματιζει για την εφαρμογη των νομων,που ψηφισε,αυτο το κρατος,ειναι για γελια και κυριως για κλαματα...για πολλα κλαματα!!!!
Το ιδιο θιγουμε και στην αναρτηση μας ΕΔΩ:
O πελατης εχει παντα δικιο,και ο Βουλευτης-Βολευτης δικαιωνει τον πελατη


Θα προτειναμε στον Πρυτανη του Εθνικου Καποδιστριακου Πανεπισημιου,κ Πελεγκρινη,να αφαιρεσει τον Ορο <<Καποδιστριακο>>,απο την ονομασια του ιδρυματος του,καθως θα τριζουν τα κοκκαλα του Καποδιστρια.
Ας βαλει ενα αλλο πιο αντιπροσωπευτικο επιθετο...ας πουμε ΔΟΒΛΕΤΙΚΟ....Η ΚΟΤΣΑΜΠΑΣΙΚΟ...παει καλυτερα στην <<ομορφη>> και μιζερη Ελληνικη πραγματικοτητα... 
Να τι λεει και ο Ραφαηλιδης πριν 25 χρονια.......!!!!!.
Αποσπασμα απο το βιβλιο του Β.Ραφαηλιδη <<Κωμικοτραγικη ιστορια του Νεοελληνικου κρατους>>Στα χρονια του Καποδιστρια.

<<ΠΑΙΔΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΑΙΔΕΥΤΟΥΣ.

Ο Καποδιστριας ηταν ενας ανθρωπος με απιστευτα αποθεματα δυναμης και αντοχης.
Η ανατολη του ηλιου τον εβρισκε στο γραφειο του.
Εφευγε απο εκει μαυρα μεσανυχτα.Η πρωτη του δουλεια ηταν να διαβαζει τις ξενες εφημεριδες,οχι μονο για να βλεπει πως αντιμετωπιζουν οι Ευρωπαιοι το Ελληνικο προβλημα,(απο τοτε ηταν προβλημα),αλλα και να να ειναι παντα ενημερος για την διεθνη συγκυρια.

Δεν πρεπει να μας διαφευγει πως ο Καποδιστριας ηταν ενας διεθνους επιπεδου διπλωματης και πολιτικος,γνωστος στην Ευρωπη,πολυ πριν γινει Κυβερνητης της Ελλαδας.
Μετα τις εφημεριδες,μελετουσε τα εγγραφα του Κρατους,και συσκεπτοταν με τους συνεργατες του.
Στα ενδιαμεσα των αδιακοπων συσκεψεων του,συνετασσε διαταγματα,υπαγορευε αποφασεις, και διεκπεραιωνε την τεραστια αλληλογραφια του,κυριως με προσωπικοτητες εκτος Ελλαδας,Ελληνες και ξενους.
Και παντα εβρισκε καιρο να δεχεται σε ακροαση τον οποιοδηποτε,και τον πιο ταπεινο και ασημαντο πολιτη.

Ετρωγε ελαχιστα,ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΕ ΠΟΤΕ ΜΙΣΘΟ ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ.
ΠΙΟ ΣΩΣΤΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟΝ ΕΔΙΝΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΧΗΡΑ Η ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΟΡΦΑΝΟ ΠΑΙΔΙ.
Ποτε και σε καμμια περιπτωση δεν δεχτηκε δωρα απο κανεναν,ουτε μικρο,ουτε μεγαλο,και συμβουλευε και συμβουλευε τους παντες να πραττουν ομοιως.Να μην δεχονται και να μην κανουν δωρα,ακομα και αθωα,γιατι καθε δωρο,ενεχει στο βαθος-βαθος,μια καποια υποψια δωροδοκιας,η δωροληψιας.

          ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟΥ ΠΑΘΟΣ
Ομως το μεγαλο ΠΑΘΟΣ του Καποδιστρια ΗΤΑΝ Η ΠΑΙΔΕΙΑ.
Ιδρυσε αμεσως 55 σχολεια στην Πελοποννησο,44 στα νησια,και 4 <<πειρατικα>>,σε μερη της Στερεας,που δεν ειχαν ακομα εγκαταλειψει οι Τουρκοι.
Επι Ελληνικου πληθυσμου 500.000 κατοικων της Ελευθερης επι των ημερων του Ελλαδας,14.000 Ελληνοπουλα,φοιτουσαν σε σχολεια.
Το ποσοστο ειναι εκπληκτικο για τα τοτε δεδομενα.
Ο Καποδιστριας φιλοδοξουσε να κανει την τοτε ομορφη Αιγινα,κατι σαν νησι της Παιδειας.
Εδωσε λοιπον την εντολη στον Κερκυραιο συμπατριωτη του,και λογιο Ανδρεα Μουστοξυδη,που ηταν τροπο τινα,ο ατυπος Υπουργος παιδειας,να οργανωσει στην Αιγινα,ενα σχολειο-ορφανοτροφειο,για τα ορφανα του πολεμου,που σε ελαχιστο χρονο,εγινε ενα απολυτως υποδειγματικο εκπαιδευτικο ιδρυμα.
Μαζεψε εκει τους επιφανεστερους δασκαλους του γενους,και απο την Ελλαδα και απο τον Ελληνισμο της τοτε διασπορας και τους αφησε να παραθεριζουν συζητωντας αδιακοπα γαι το μελλον της Ελληνικης παιδειας.
Θα ηθελα πολυ να εβλεπα τον Καποδιστρια, να παρακολουθει μαθημα ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ.

<Φτου σας,μασκαραδες,θα ελεγε και θα πηγαινε στην Αιγινα για να στοχαστει επι της ματαιοτητας των εγκοσμιων-κυριως των Ελληνικων εγκοσμιων,που για να ειναι ματαια, αρκει να ειναι Ελληνικα....>>

Bασιλης Ραφαηλιδης αποσπασματα απο το βιβλιο του <<Κωμικοτραγικη ιστορια του Νεοελληνικου κρατους>>..σελιδα 26

Αφιερωμενο ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ σε ολους τους παραγοντες της Ελληνικης παιδειας.

Oλη η αναρτηση για τον Ιωαννη Καποδιστρια ΕΔΩ.

3 σχόλια:

  1. Διαβάζοντας το κείμενό σου και ακούγοντας το Νανόπουλο, αναρωτήθηκα: Ποιοι είναι χειρότεροι;
    Οι ταξιτζήδες ή οι καθηγητές πανεπιστημίου;
    Η απάντηση ήρθε αυτόματα: Οι καθηγητές φυσικά. Γιατί πέρα από τις χυδαίες και τρισάθλιες τακτικές της Μαφίας για να βολευτούν οι ίδιοι, καταστρέφουν με το ίδιο πνεύμα και τα νιάτα της Ελλάδας. Φτου σας τομάρια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aγαπητε Φιλε μου Φαιδωνα,εχουμε να τα πουμε καμποσο καιρο και θα σε παρω και τηλεφωνο.Ευστοχος οπως παντα φυσικα ΟΙ ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΓΕΛΟΙ!!!..ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΕΙ.
    Εγω θα ελεγα ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εκείνο που θα μπορούσε να κάνει η κυβέρνηση, αν είχε λίγη φαντασία, θα ήταν να προσθέσει τα πανεπιστήμια στις υπό ιδιωτικοποίηση μονάδες του Δημοσίου και να τα πουλήσει σε εταιρείες καθηγητών . Με τα χρήματα που θα έπαιρνε, θα έφτιαχνε ένα καινούργιο πανεπιστήμιο για το οποίο θα έκανε και τον νόμο που θα θεωρούσε καλύτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή