Powered By Blogger

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

ΟΙ ΑΣΤΙΚΟΙ ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!

Οι Μισοι Ελληνες πιστευουν πως εχουν καποια αποστολη να εκτελεσουν στην παγκοσμια ιστορια.Τα παντα καταρρεουν σε τουτο τον ερμο τοπο,και εμεις συνεχιζουμε να πιστευουμε στην αποστολη της καθημαγμενης και χρεωκοπημενης Ελλαδας,ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ ΣΥΝΤΗΡΕΙΤΑΙ ΜΕ ΔΑΝΕΙΑ.
Πιστευουμε προφανως πως οι Ξενοι μας δανειζουν προκειμενου να εκτελουμε την αποστολη μας,περι της οποιας πρωτος μιλησε ο Μακρυγιαννης και τον καναμε μπαντιερα γιατι πολυ μας βολευε.....
Τιποτα το καινουργιο δεν υπαρχει στην συνταγματικη ιστορια της Ελλαδας,απο οπου να αντλουμε τον μεσσιανισμο μας,λεει ο Γερασιμος Κακλαμανης στο βιβλιο του <<η Ελλας Ως κρατος δικαιου>>
Τα ιδια πραγματα,οι ιδιες επιδιωξεις,οι αμεταλλακτως επαναλαμβανομενες <<ιδεολογικες βασεις>>,και τα επακολουθουντα βραχυκυκλωματα,συνιστουν την ουσια της Ελληνικης πολιτικης ιστοριας.

Η <<αυταρχικοτητα>>,του Καποδιστρια που ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΦΤΗΝΟΤΑΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΛΛΟΘΙ για την δικαιολογηση της δολοφονιας αυτου του σπουδαιου Ελληνα,<<οι αυθαιρεσιες>>,για τις οποιες κατηγορουνται συλληβδην ολοι οι Βασιλεις,η συνεχης πολιτικη κακοδαιμονια,τα αδιακοπα πραξικοπηματα,η πληθωρα νεων συνταγματων μετα απο καθε πραξικοπημα,ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΡΚΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΡΕΟΣ,ΚΑΘ ΟΛΗΝ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ,ειναι ακριβως η αποδειξη της αδυναμιας υπαρξεως της Ελλαδας,ως κρατους,λεει ο Επτανησιος Γερασιμος Κακλαμανης,οπαδος του μεγαλου ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ ΖΑΜΠΕΛΙΟΥ,ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΠΕ ΕΓΚΑΙΡΑ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΑΚΟΥΓΕ ΤΟΤΕ.

Μα,επιτελους,ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΣΑΝ ΚΡΑΤΟΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΗΘΕΛΑΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΕΚΕΙΝΗΣ;;
Θα παραδεχθουμε καποτε πως  παρα τον ηρωικο μας αγωνα,ειχαμε στο τελος ηττηθει απο τους συντριπτικα υπερτερους Τουρκο-αιγυπτιους,ΚΑΙ ΣΩΘΗΚΑΜΕ ΜΟΝΟ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ,ΠΟΥ ΑΝΑΔΙΑΜΟΡΦΩΝΑΝ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ Μ.ΝΑΠΟΛΕΟΝΤΑ;;

Το οτι το σημερινο κρατος ειναι Ελληνικο,και οχι Αρβανιτικο,(η Ελληνο-Αρβανιτικο,οπως ηθελε ο αλλος μεγαλος Ελληνας ο Κολοκοτρωνης),οφειλεται αποκλειστικα στην βουληση των μεγαλων δυναμεων.
Γιατι ο τοπος τουτος δεν ειχε εθνολογικη ομοιογενεια,παρα την Ελληνικη πλειοψηφια,και αυτο ο Κολοκοτρωνης το ηξερε καλα.
Και υπεστη τα πανδεινα,απο αυτους που προσπαθουσαν ντε και καλα,να δημιουργησουν ενα ενιαιο κρατος,στην βαση ενος ενιαιου ελληνικου εθνους,γιατι ετσι βολευευ τους ξενους,που δεν ηθελαν να μπλεξουν με πολλους.
Αυτη ηταν και η αποστολη των βαυαρων,Να δημιουργησουν ,οχι ελληνικο κρατος,αλλα ελληνικο εθνικο κρατος.Ηταν οι εποχοι που οι κατοικοι αυτης της χωρας μαθαιναν για τους αρχαιους,Ελληνες,Βλαχοι,και Αρβανιτες,και στηνοντουσαν οι πρωτοι ιστορικοι μυθοι και οι μυθοπλασιες,με τις αιματολογικες θεωριες,κ.λ.π.

Ακομα δηλαδη και για την εθνικοτητα του νεοελληνικου κρατους,δεν αποφασισαμε εμεις,οι κατοικοι αυτου του τοπου,ασχετως εθνικοτητας,αλλα οι ξενοι.
Γιναμε κρατος ανισορροπο και κακομοιριασμενο,που στηριχτηκε στους μυθους,που κατασκευασαν καποιοι,και οχι στην πραγματικη ιστορια.
Καθε φορα που θα μας προτεινουν ενα μυθο,τρεχουμε και σκοτωνομαστε.

ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ,ΤΟ ΛΕΗΛΑΤΟΥΜΕ ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΑ.
ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ.
Υ.Γ
Ευτυχως που αποκτησαμε και συγχρονους Ιδεολογικους νταβατζηδες του Κοτσαμπασισμου.
ΤΟΥΣ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΥΣ!!!
Διαβαστε παρακατω.

ΜΥΘΟΙ ΜΑΝΙΠΟΥΛΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου