Powered By Blogger

Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Η ΜΑΝΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑΣ...

ΕΙΚΟΣΙ (20) ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΕ ΒΑΘΕΙΑ ΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΑΝ ΝΕΟΣΥΣΤΑΤΟΥ
ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 190 ΧΡΟΝΙΑ,ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΑΘΥΤΕΡΕΣ ΑΙΤΙΕΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΘΗΛΩΣΗ,ΑΓΚΥΛΩΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ. ΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΡΑΦΑΗΛΙΔΗ <,ΚΩΜΙΚΟΤΡΑΓΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ>>,ΜΕ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ <<Η ΕΛΛΑΣ ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ>>

Πουθενά στον κόσμο η εθνική "γνησιοτητα" καί η φυλετική καθαρότητα δεν παίζει τόσο μεγάλο,τόσο κεφαλαιώδη και κυρίως τόσο πραχτικό ρόλο,όσο σε μας εδώ.Γιατί όλοι κοπτόμεθα να αποδείξουμε πως είμαστε ''γνήσιοι Ελληνες'',πως το αίμα μας είναι όντως ελληνικό,λες και το ελληνικό αίμα εχει περισσότερα η καλύτερα ερυθρά αιμοσφαίρια;

Ανθρωποι που δεν έχουν ιδέα για το τι ακριβώς ήταν η αρχαία Ελλάδα,πως τολμούν να εμφανίζονται σχεδόν ως απόγονοι εξ αίματος του Περικλή και των άλλων αρχαίων;
Γιατι νοιώθουν υπερήφανοι για την καταγωγή τους,άνθρωποι,που ουδέποτε νοιάστηκαν να μάθουν κάτι ουσιαστικότερο,για τους υποτιθέμενους προγόνους τους,πέρα από αυτά πού τούς έμαθε ο δάσκαλός στο σχολείο,και με τον τρόπο που τούς τα έμαθε.
Που αν δεν ελεγε τίς διατεταγμένες από τό υπουργείο Παιδείας καί θρησκευμάτων ανοησιούλες,θά έχανε αμέσως τήν δουλειά του.
Θα κανατε ενα τεραστιο λαθος αν αποδιδατε ολες αυτες τις φαιδροτητες στην ανοησια των Ελληνων.
ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΞΥΠΝΩΝ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΩΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΜΟΙΟ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ ΛΑΟΥ.
(Η αγραμματοσυνη,αν και επιτεινει την φυσικη κουταμαρα,ουδεμια σχεση εχει ωστοσο,με την βλακεια καθεαυτη).
Διεκδικουμε λοιπον,με παθος,την εθνικη γνησιοτητα,
διοτι το συνταγμα δινει προνομια στους <<γνησιους>> Ελληνες,οπως αποδεικνυει ο Γερασιμος Κακλαμανης στο βιβλιο του,<<Η Ελλας ως κρατος δικαιου>>,που θα μπορουσε να λεγεται και <<η Ελλας ως κρατος ανυπαρξιας δικαιου>>.

Αφου το συνταγμα λεει πως οι εξουσιες πηγαζουν μεν απο τον λαο,αλλα ασκουνται αφ ενος υπερ του λαου,(δηλαδη ολων οσων κατοικουν σε αυτην την χωρα),και αφ ετερου υπερ του Εθνους,(δηλαδη του Ελληνικου Εθνους,δηλαδη οχι οσων ολων κατοικουν σε αυτην την χωρα,επεμβαινοντας στις τυχες αυτης της χωρας),σημαινει πως οι ελληνικης εθνικοτητας Ελληνες,(οι αλλοι ειναι ελληνικης ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑΣ ΑΛΛΟΕΘΝΕΙΣ),εχουν διπλα προνομια:Αυτα που προκυπτουν απο την ιδιοτητα του ως Ελληνικου λαου,και τα αλλα που προκυπτουν απο την ιδιοτητα τους ως Ελληνων κατα την εθνικοτητα.
(Ξερουμε πως το συνταγμα δεν ταυτιζει τις εννοιες ελληνικος λαος και ελληνικο εθνος).

Ουτως εχοντων των πραγματων και προκειμενου να φαγωθουν καλυτερα τα ευρωπαικα δανεια,ειναι φυσικο πως ολοι θελουν να αποδειξουν πως ειναι <<γνησιοι ελληνες>>.
Αρα τα προνομια της πιττας των δανειων ειναι προνομιο των γνησιων ελληνων.
Ειναι καταφανερο,οτι ο ελληνικης υπηκοοτητας Ελληνο-εβραιος δεν ειναι <<γνησιος>> ελληνας,αφου δεν ειναι χριστινος ορθοδοξος,αν και ψηφιζει στην Ελλαδα ως Ελληνας υπηκοος.
 
Και ο Β.Ραφαηλιδης συνεχιζει.
Ειναι τετοια η υστερια γνησιοτητας σε αυτην την χωρα,που ακομα και οι Αρβανιτες,(που ειναι Ελληνες),σχιζονται να αποδειξουν πως ειναι οι πιο γνησιοι Ελληνες,διοτι ακουσον και φριξον,ειναι,λεει,γνησιοι απογονοι των Προελληνων Πελασγων.
Βρισκονται λεει εδω πριν απο την καθοδο των Αχαιων.
Και φυσικα καθε τοπος στην Ελλαδα σχιζεται να αποδειξει οτι ειναι πιο γνησιος ελληνικα απο αλλον τοπο.
Ε, εδω ειναι πια να τρελλαινεσαι με αυτην την υστερια <,γνησιοτητας>>,που δειχνει κατ ευθειαν εκει πισω 190 χρονια και την λαθος και στρεβλη συγκροτηση ενος κρατους,χωρις ποτε να υπαρξει κανονικη εθνικη συνειδηση και συγκροτηση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου