Powered By Blogger

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Ελληνικο Θεοκρατικο κρατος.Κανεις δεν τολμα να βαλει το ζητημα ΧΩΡΙΣΜΟΥ Εκκλησιας και Πολιτειας!!!

Αυτόν τον καιρό στην υπάρχουσα οικονομική κρίση στην Ελλάδα,και με την κρίση να διαπερνά το σύνολο του πολιτικού συστήματος,δημιουργούνται συνεχώς,νέες ομάδες και κινήσεις,που λένε πως θέλουν να βγάλουν την Χώρα απο το αδιέξοδο. Αλλες κινήσεις ανιδιοτελώς,και άλλες με περισσή Ιδιοτέλεια των <<ηγετών τους>>,που είναι εξώφθαλμη.Μάλιστα πολλοί κάνουν και συναντήσεις και δημιουργούν event στο face-book για την αναθεώρηση του συντάγματος,και μάλιστα για μία ριζική συνταγματική αλλαγή με Δημοκρατία,η <<Δημοκρατία>>,εντός η εκτός εισαγωγικών διαλέγετε εσείς.Κανένας όμως,μα κανένας σχεδόν,δεν τολμά να θίξει το πιό βασικό θέμα σε ένα νέο σύνταγμα.
ΤΟΝ ΧΩΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.
Αν τους πείς να θέσουν αυτό το θέμα σου λένε:
<<Mα αυτό δεν είναι το σημαντικό>>!!!!!!!
Οπότε όταν ακούω αυτό το επιχείρημα,απο τους επίδοξους αναθεωρητές ενός συντάγματος...ΠΑΙΡΝΩ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΤΡΕΧΩ...καθώς αντιλαμβάνομαι ότι αυτοί οι άνθρωποι που μιλούν για αλλαγή συντάγματος,χωρίς να βάλουν το πρωταρχικό του διαχωρισμού εκκλησίας από το κράτος,η άσχετοι παντελώς είναι ,η ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΟΙ.Καθώς δεν ειναι δυνατόν να μιλάμε για ένα νέο δημοκρατικό σύνταγμα σε ενα Θεοκρατικό κράτος εκκλησιαστικών προνομίων και ενός καθεστώτος επίορκων που ορκίζονται στα ευαγγέλια,και προσκυνούν εικόνες και κομποσχοίνια!!Και από την άλλη καταπατούν τους νόμους,και είναι βουτηγμένοι στην διαφθορά και την διαπλοκή!Ενα ολοκληρό Νεοελληνικό κράτος,απο το 1822,χωρίς εθνική-κοινωνική συνείδηση,με μόνο συνεκτικό κρίκο την θρησκεία,ένα κράτος ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΙΚΟ με ενα πολιτικό σύστημα πελατειακό και διεφθαρμένο.Και από την άλλη,να μας λένε οι επίδοξοι <<εμπνευστές>>,της ενδεχόμενης αλλαγής του συντάγματος,οτι :<<Δεν είναι σημαντική η διάταξη χωρισμού εκκλησίας από το κράτος,και δεν είναι τώρα ο καιρός να το θέσουμε,για να μην έχουμε απέναντί μας τους παπάδες>>!!!!

Αντιγράφω απ'το βιβλίο του μακαρίτη Βασίλη Ραφαηλίδη "ΙΣΤΟΡΙΑ (κωμικοτραγική) ΤΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ 1830-1974" :Βασισμενο στο Βιβλιο του Γερασιμου Κακλαμανη,<<Η Ελλας ως Κρατος Δικαιου>>

<<Υπάρχει άλλο κράτος στην ΕΟΚ,στο οποίο να λειτουργεί και Σύνταγμα και Κοινοβούλιο, και ωστόσο η εθνική του συνοχή να μην εξαρτάται ούτε από το Σύνταγμα ούτε από το Κοινοβούλιο, αλλά από την εκκλησία, ρωτάει σαρκαστικά ο Γεράσιμος Κακλαμάνης στο βιβλίο του "Η ΕΛΛΑΣ ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ".Όταν ο Παπανδρέου επιχείρησε να βάλει χέρι στην Εκκλησία, δεν ξεσηκώθηκαν μόνο οι ανθρώποι της Εκκλησίας, αλλά και οι ολικά άσχετοι με την ορθοδοξία ξένοι αντιδραστικοί, πράγμα που πέρασε απαρατήρητο. Έγραφαν οι ξένοι αναλυτές τότε,πως ο Παπανδρέου πάει να καταργήσει την σπονδυλική στήλη του ελληνικού κράτους , την Εκκλησία. Ωστόσο, δεν πήγαινε να καταργήσει την Εκκλησία, αλλά να την ξεκολλήσει απ'το κράτος.


Το πόσο βαθειά είναι χωμένη η Εκκλησία μέσα στην ελληνική κοινωνία φάνηκε όχι μόνο απ'την πλήρη υπαναχώρηση του Παπανδρέου στο επικίνδυνο πρόβλημα της εκκλησιατικής περιουσίας, αλλά και απ'τη σχεδόν ολική αποτυχία του θεσμού του πολιτικού γάμου. Ακόμα και ο εισηγητής του πολιτικού γάμου, ο Παπανδρέου παντρεύτηκε με θρησκευτικό γάμο, ακόμα και οι άθεοι, υποτίθεται , κομουνιστές, προτιμούν τον θρησκευτικό γάμο. Και, βέβαια,όλοι βαφτίζουν τα παιδιά τους,παρόλο που η βάπτιση από χρόνια τώρα δεν είναι υποχρεωτική, πράγμα που ελάχιστοι φαίνεται να γνωρίζουν. Τόσο αυτονόητο γεγονός για την πνευματική προκοπή του νηπίου θεωρούν οι Έλληνες τη βάπτιση, που το κάνουν χριστιανό πριν καν γίνει άνθρωπος. Είναι γεγονός αναμφισβήτητο: Η Εκκλησία ήταν και είναι πάντα πανίσχυρος παράγων εθνικής συνοχής.


Όμως, είναι όντως μια θρησκεία εξ ορισμού και από της ιδρύσεως της "καθολική", δηλαδή παγκόσμια, όπως τη λεν οι ίδιοι οι χριστιανοί, χωρίς να εννοούν μ'αυτόν τον όρο κατ'ανάγκην την Καθολική Εκκλησία; Η πολιτική και κοινωνική εξουσία της ελληνικής εκκλησίας είναι κατάλοιπο βυζαντινό. Το δυαρχικό Βυζάντιο, όπου την εξουσία ασκούσαν μαζί ο Αυτοκράτωρ και ο Πατριάρχης, κληροδότησε τη δυαρχία και σε μας. Και αφού ισχυριζόμαστε ανοήτως πως είμαστε οι κύριοι κληρονόμοι του πολυεθνικού Βυζαντίου, πως θα ήταν δυνατό να απαλλαγούμε απ'την δυαρχική εξουσία Πολιτείας και Εκκλησίας;


Είμαστε κράτος θεοκρατικό κατά το ήμισυ, και παρά ταύτα θέλουμε να ανήκουμε καθ'ολοκληρίαν στην Ευρώπη, που πολέμησε με λύσσα την θεοκρατία.Αλλά πως να μας πάρουν στα σοβαρά, όταν μπερδεύουμε τις θρησκευτικές με τις εθνικές γιορτές, όταν κάνουμε αγιασμό στην έναρξη των εργασιών της Βουλής, όταν είμαστε οι μόνοι στον κόσμο που κάνουμε κάτι τέτοιο, όταν και οι βουλευτές ορκίζονται στο Ευαγγέλιο, πιστεύουν δεν πιστεύουν σ'αυτό;


Σε καμμιά περίπτωση δε θέλω να υποτιμήσω τον τεράστιο ρόλο της Εκκλησίας στην ιστορια αυτού του τόπου. Όμως, οι καιροί άλλαξαν και τα δαιμόνια δεν ξορκίζονται πλέον με αγιασμούς, αλλά με σκληρή δουλειά και με γνώση.Απλή απόδειξη, το γεγονός πως κανένας αγιασμός δεν ωφέλησε την ελληνική Βουλή, που έχει τα χάλια που θα είχε και χωρίς αγιασμό.>>


Διαβαστε εδω.

ΜΥΘΟΙ ΜΑΝΙΠΟΥΛΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ.

 

ΟΙ ΑΣΤΙΚΟΙ ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!

 

ΜΑΥΡΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΗΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

 

ΜΑΥΡΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΗΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΗΝ ΕΚΘΡΟΝΙΣΗ ΤΟΥ ΟΘΩΝΑ.

 

ΜΑΥΡΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΗΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΤΑΗΛΙΚΙ ΤΟΥ 1878............


ΜΑΥΡΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΗΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΤΑΗΛΙΚΙ ΤΟΥ 1897...

 

ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ!! Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΟΒΙΕΤΙΑ,ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

ΜΑΥΡΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΗΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΤΑΗΛΙΚΙ ΤΟΥ 1897...

Μαυρες σελιδες της Νεοελληνικης Ιστοριας.Διαβαστε παρακατω τις τεσσερεις αναρτησεις που αναφερονται σε ιστορικα γεγονοτα που απεκρυψαν τα σχολικα βιβλια για ευνοητους λογοκριτικους λογους.
1897-1878-1863-1831,με την σειρα που αναγραφονται σε κυληση προς τα κατω.

1897 Η ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ..
 

To 1897 λοιπον και καθως η Κρητη εβραζε,καποια <<Εθνικη Εταιρεια>> στην Ελλαδα,που εγινε κρατος εν κρατει,ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ, εβαλε το ζητημα της Ενωσης της Κρητης με την Ελλαδα,κατι που ακομα δεν ειχαν βαλει οι Κρητικοι.Παρασυροντας και τον Αρχιλαικιστη και αρχιδημαγωγο Πρωθυπουργο Δεληγιαννη

Αυτο που μεχρι τοτε ειχε κατορθωσει η Κρητη ηταν η Αυτονομια της απο την Οθωμανικη Αυτοκρατορια.

Η εθνικη ομως αυτη εταιρεια στην Ελλαδα που πισω της κρυβονταν ολοι οι <<Ιεραποστολοι>> της Μεγαλης Ιδεας,των Δεληγιανναιων και των λοιπων ανιστορητων Λαικιστων που φωναζουν με <<υστερικο-πατριωτισμο>>..καλη ωρα,εβαλαν και το ζητημα καταληψης της Κωνσταντινουπολης-Αγιας Σοφιας-Μαρμαρωμενου Βασιλια,κ.λ.π-κ.λ.π,οπως και πριν το 1878,οπως και μετα το 1922,οπως και μετεπειτα το 1974,οπως και τωρα καποιοι γραφικοι και επικυνδυνοι,που στον δρομο τους ακολουθουν χιλιαδες ανιστορητοι Νεοελληνες,που εχουν σχεση με την αναγνωση της Ιστοριας,οσο ο πελεκανος με την χελωνα.
 
 Εκεινη την περιοδο η Τουρκια ηταν σε ενταση και με την Βουλγαρια και την Σερβια σχετικα με το αιτημα τους για αυτονομια.
Οι <<υπερπατριωτες>> της Εθνικης εταιρειας,πιστευουν πως ειναι η ευκαιρια για τις <<Μεγαλες ιδεες τους>>,καταστροφικες θα ελεγα εγω.

<<Αντι να ηρεμησουν που Κυβερνητης της Κρητης θα ειναι ο γιος του Βασιλια Γεωργιου του Α,πριγκηψ Γεωργιος,εμπραχτη δηλωση απο την μερια των Μεγαλων δυναμεων πως υπαρχει σαφης σχεση αναμεσα στην Ελλαδα και την Κρητη,προκαλουν τετοια αναταραχη,που υποχρεωνουν την κυβερνηση παρα την θεληση της,να ερθει σε μια κατασταση ακηρυχτου πολεμου με την Τουρκια.

Προς το παρον ομως πολεμος δεν γινεται.Ομως ολοι καταλαβαινουν πως θα γινει.Τα γνωστα Ελληνικα Νταηλικια δεν μπορει παρα να οδηγησουν προς τα εκει.

Και οδηγουν πραγματι οταν η Τουρκια συμβιβαζεται με τους Βουλγαρους και με τους Σερβους,που και αυτοι ζητουν αυτονομια αυτην την εποχη,οπως οι Κρητικοι.

Τωρα η Πυλη ειναι ελευθερη να στραφει κατα των Ελληνων που πηραν φορα.Ο παντα καταστροφικος Δεληγιαννης,που ειναι πρωθυπουργος,συγκεντρωνει στα συνορα,που τοτε ηταν ο Θεσσαλοκος Βορρας,45.000 στρατο,1000 ιππεις,και 70 πυροβολα και ειναι ετοιμος να εισβαλει στην τοτε Τουρκια ,δηλαδη στην Νοτια Μακεδονια.Η αρχηγια προσφερεται στον διαδοχο Κωνσταντινο.Αυτος πιστος στους Εγγλεζους την αρνειται.Αλλα ο Δεληγιαννης,που εχει προσχωρησει αναφανδον πια στους Σωβινιστες της <<εθνικης εταιρειας>>,λεει στον Βασιλια πως δεν μπορει να εγγυηθει για την τυχη του θρονου,αν ο Κωνσταντινος δεν γινει αρχιστρατηγος.

Ο Βασιλικωτερος του Βασιλεως Δεληγιαννης,ΠΑΝΤΑ ΛΑΙΚΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΗΜΑΓΩΓΟΣ,ειναι αιχμαλωτος της εξαλλης μαζας,που ζηταει την συντριβη των Τουρκων.Και ετσι ο διαδοχος,παει με την στρατια του στην Θεσσαλια,αλλα δεν κηρυσσει τον πολεμο.

Τον πολεμο τον κηρυσσει Η Τουρκια,υστερα απο χιλιες-δυο διπλωματικες προσπαθειες να τον αποφυγει. 

Την 5η Απριλιου του 1897.

Την μερα αυτη ο Τουρκικος στρατος εξορμα απο τα στενα της Μελουνας και γινεται χαμος.Χαμος και χαλασμος.Που η Ελλαδα ειχε να δει απο την εποχη του Ιμπραημ....

Οι Ελληνες ανθιστανται ηρωικα για τις δυο πρωτες μερες.Την τριτη αρχιζει μια ατακτη φυγη προς ολα τα σημεια του οριζοντα....Η Λαρισα εκκενωνεται και οσοι στρατιωτες ειναι εκει υποχωρουν προς τα Φαρσαλα.Στην Αθηνα επικρατει πληρης συγχυση και πανικος.

Ο Καταστροφικος Δεληγιαννης που προκαλεσε αυτην την συμφορα παραιτειται,για να τον διαδεχτει την 18 Απριλιου ο Δημητριος Ραλλης.Φανατικος υπερμαχος και αυτος του πολεμου κατα των Τουρκων.

ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ,και αρχιζει μια παλαβη τρεχαλα απο Πρεσβεια σε πρεσβεια,εκλιπαρωντας τους ισχυρους να μεσολαβησουν για να αποφευχθουν τα χειροτερα.ΔΗΛΑΔΗ Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ,αν και οι Τουρκοι δεν δειχνουν τετοια διαθεση επι του παροντος.
Και κανουν Βολτες μεταξυ της περιοχης του Βολου,κανοντας δηθεν πως θελουν να κατεβουν Αθηνα,δηλαδη κανοντας και πλακα απο πανω!!!

Ομως στο τελος,Οι τουρκοι δεχονται την προταση των μεγαλων δυναμεων να φανουν επιεικεις(!!!!),και φαινονται οντως!!!.

Μεγαλυτερο ρεζιλικι δεν θα μπορουσε να υπαρξει....

Πανω εκει την 30η Απριλιου,η Ελληνικη κυβερνηση δεχεται ανευ ορων το σχεδιο των Μεγαλων δυναμεων για την διευθετηση του προβληματος της Κρητης,που εκκρεμουσε οταν αρχισε πριν 25 μερες ο πολεμος.

Δεχεται ΕΠΙΣΗΣ ΤΙΣ <<ΚΑΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ>> ΤΩΝ ΠΡΟΣΤΑΤΙΔΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΓΙΑ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ <<ΔΙΚΑΙΗ ΕΙΡΗΝΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ>> Αλλα οι Τουρκοι θελουν να διαπραγματευθουν απ ευθειας με τους Ελληνες!!!

Και συνεχιζουν ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟ ΤΟΥΣ,ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ,ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΑΖΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΕΣΑ.

Ο Καιζερ,του οποιου η αδερφη ειναι συζυγος του διαδοχου Κων/νου λεει στους Τουρκους:-ΑΡΚΕΤΑ ΠΑΙΞΑΤΕ,ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ.

Και ο Τσαρος Νικολαος,του οποιου θεια ειναι η Βασιλισσα Ολγα,λεει στον Αβδουλ Χαμιτ:-ΡΕ ΦΙΛΕ ΘΑ ΜΑΣ ΧΑΛΑΣΕΙΣ ΤΟ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΟ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ!!

Ομως οι Τουρκοι ζητουν ολοκληρη την Θεσσαλια,προκειμενου να συναψουν ειρηνη.Και τοτε νασου οι Αγγλοι,τους λεν:EINAI XΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΕΘΙΜΟ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ!!!!!!.

Μα τον Θεο,ετσι ακριβως ειπαν!!Και οι Τουρκοι ειπαν:Ε,αφου ετσι ειναι εθιμο,τι να κανουμε!Ολοι σπαν πλακα και κυριως Οι Τουρκοι με τους <<Δεληγιαννηδες>>!!!

Στην Κωνσταντινουπολη που εγιναν οι διαπραγματευσεις για την ειρηνη,ερημην των Ελληνων,που δεν τολμησαν να πανε και εμπιστευτηκαν τις Μεγαλες προστατιδες δυναμεις,οι Τουρκοι εδειξαν μεγαλο ενδιαφερον για την Λαρισα,οχι ομως για ολοκληρη την Θεσσαλια.Και επειδη δεν μπορουσαν να εχουν την Λαρισα χωρις να εχουν την Θεσσαλια,τελικα περιοριστηκαν στην συμβολικη παραχωρηση απο μερους της Ελλαδας,μιας εντελως αγονης και ακατοικητης λωριδας,αναμεσα στον Ολυμπο και τα Καμβουνια.

ΟΜΩΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΗΤΤΗΜΕΝΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ,ΟΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΣΥΜΒΟΛΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ.ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΤΑ ΚΕΡΔΗ,ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΓΧΝΙΔΙΑ.ΖΗΤΗΣΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΚΑΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΡΥΣΑ ΦΡΑΓΚΑ,ΠΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ.ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΠΑΝ:NAI ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΔΩΣΟΥΜΕ-ως εντιμοι παιχτες που επαιξαν και εχασαν.

Ναι αλλα που θα τα εβρισκαν;;Mα απο Δανεια οπως παντα,οπως και τον καιρο της ειρηνης.

Ναι αλλα ποιος τρελλαθηκε να δανεισει στην Ελλαδα ενα τετοιο ποσον,για να το τζιραρει η Ελλαδα ενδεχομενως,και παλι σε εναν επομενο πολεμο με τους Τουρκους,η καποιους αλλους προαιωνιους η περιστασιακους εχθρους της Πατριδας;;

Με τα πολλα οι Ξενοι δεχονται,να μας δανεισουν για να πληρωσουμε τους Τουρκους.ΑΛΛΑ ΥΠΟ ΤΟΝ ΟΡΟ ΠΩΣ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΘΑ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΝ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΤΙΣ ΔΟΣΕΙΣ.ΤΕΤΟΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ.ΚΑΙ ΟΥΤΩ ΠΩΣ,ΠΡΟΕΚΥΨΕ Ο ΠΕΡΙΦΗΜΟΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ.(ΔΟΕ).Που εισεπραττε τα εσοδα απο το χαρτοσημο,τα Τελωνεια Αθηνων,Πατρων,και Συρου,και εν μερει απο τα προιοντα του Ελληνικου μονοπωλιου,οπως ηταν τοτε το αλατι και τα σπιρτα.

Οι παλιοτεροι θα θυμουνται μια κορδελα που υπηρχε πανω στο κουτι με τα σπιρτα που εγραφε,ΔΟΕ.

Αυτη η τρομερη κορδελα-σημα κατατεθεν της ελληνικης σοβινιστικης μωριας,υπηρχε και μεχρι την δεκαετια του 1950 .ΑΠΟ ΤΟ 1897,ΓΙΑ 60 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ.Παλι καλα!!!!

<<O EΠΟΜΕΝΟΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ 200 ΧΡΟΝΙΑ.ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΑΔΑ.ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΗΣ>>

Απο το βιβλιο <<Κωμικοτραγικη Ιστορια του Νεοελληνικου κρατους>>

ΜΑΥΡΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΗΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΤΑΗΛΙΚΙ ΤΟΥ 1878............

Παρ ολιγον <<Νεος Ιμπραημ>>!!!!
Από το Βιβλίο Κωμικοτραγική Ιστορία του Νεοελληνικού κράτους.Β.Ραφαηλίδη.

Το 1877 ξεσπα νεος Ρωσοτουρκικος πολεμος.Οπως καθε φορα που ξεσπα ρωσοτουρκικος πολεμος,που ειναι πλεον υποθεση ρουτινας για τις δυο σχεδον εμπολεμες αυτοκρατοριες,οι Ελληνες ξεσηκωνονται υπερ των Ρωσων,με την ελπιδα πως μια νικη των Ρωσων θα ωφελουσε τα μεγιστα την μικρη Ελλαδα,και συγκεκριμενα θα της επετρεπε να μεγαλωσει και <<να παρει και την Πολη>>!!!!....

Οι Αγγλοι λενε στους Ελληνες να κατσουν ησυχοι,και οτι στην συνδιασκεψη για την ειρηνη,που ετσι κι αλλοιως θα γινει καποτε,θα φροντισουν αυτοι,ωσαν η Ελλαδα να ειχε παρει μερος στον πολεμο!!
Το προβλημα που προκυπτει για το αν πρεπει η δεν πρεπει η Ελλαδα να παρει μερος στον πολεμο στο πλευρο των Ρωσων φαινεται αλυτο,και αυτος ειναι ο λογος που παραιτειται η κυβερνηση Κουμουνδουρου και σχηματιζεται οικουμενικη ,Η ΠΡΩΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 1821,απο τους Κουμουνδουρο,Τρικουπη,Ζαιμη,Δεληγιωργη και Δεληγιαννη,με πρωθυπουργο τον πολυ γερο πια Κωνσταντινο Καναρη,που πεθαινει την ιδια χρονια,(1877),οντας πρωθυπουργος.

Τον Ιανουαριο του 1878,η οικουμενικη κυβερνηση διαλυεται,χωρις να καταφερει να λυσει το προβλημα,αν πρεπει η δεν πρεπει η Ελλαδα να πολεμησει στο πλευρο των Ρωσων,ενω ο Αλεξανδρος Κουμουνδουρος,με υπουργο εξωτερικων τον Θεοδωρο Δεληγιαννη,που σχηματιζει την διαδοχη της οικουμενικης κυβερνηση,αποφασιζει τελικα πως ,ναι,πρεπει.

Συγκεντρωνονται λοιπον ολες οι Ελληνικες στρατιωτικες δυναμεις στα τοτε ελληνοτουρκικα συνορα,δηλαδη ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑ,και με το που γινεται γνωστο πως οι Ρωσοι κατελαβαν την ΑΝΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ,οι Ελληνες ορμουν ακαθεκτοι την 21η Ιανουαριου του 1878,να ελευθερωσουν την Θεσσαλια και τον καμπο της.
Ομως δεν προλαβαινουν να πατησουν καν το ποδι τους στο τοτε τουρκικο Θεσσαλικο εδαφος,και φτανει η ειδηση πως οι Ρωσοι και Τουρκοι τα βρηκαν και συνηψαν ανακωχη.
Και τωρα;;
Τι θα απογινουν τωρα ολομοναχοι οι Ελληνες να αντιμετωπιζουν τους Τουρκους;;
Και σαν να μην εφτανε αυτο το τρομερο καζο,στην συνθηκη του Αγιου Στεφανου που ακολουθει οι Ρωσοι ξεπουλανε κυριολεκτικα τους Ελληνες,προκειμενου να βρουν τροπο συμβιβασμο με τους Τουρκους.
Και τωρα;;
Τι τωρα!!
Θα παιζουμε τωρα;;
Yποχωρηση λοιπον ,ενθεν των συνορων.

Ναι,αλλα οι Τουρκοι,που τωρα πια δεν πολεμουν με τους Ρωσους,ανα πασα στιγμη μπορουν να μπουν στη τοτε ελευθερη Ελλαδα,εχοντας ολο το διεθνες δικαιο με το μερος τους,οποτε κανονικα οι Ελληνες θα πρεπει να αρχισουν ενα δευτερο γυρο 1821!!!!!

Ομως ευκολο ειναι υστερα απο 57 χρονια ελευθερου βιου,ΚΑΙ ΤΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΒΙΟΥ;;;;

ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΒΙΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΜΑΣΑΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ;;;

Και τοτε ειναι που περιερχομαστε ΣΤΟΝ ΕΣΧΑΤΟ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ!!
Τρεχουμε απο συμμαχο σε συμμαχο,και παρακαλαμε,μαλλον εκλιπαρουμε,να μεσολαβησουν οι ισχυροι και να πεισουν,ΟΧΙ ΝΑ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ(!!!),την Τουρκια να μην εισβαλει στην Ελλαδα και την καταλαβει(!!!).

Και ο <<αγερωχος>> Σουλτανος συγκατανευει.Αυτη την φορα μας χαριζει την ελευθερια μας,παριστανοντας τον μεγαλοθυμο!!!

ΗΘΙΚΟΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ:
Μην κανετε τους Νταηδες,και μην ουρλιαζετε υστερικα,γιατι μπορει να βυθισετε την χωρα!!Και αν δεν την βυθισετε θα την εξευτελισετε για μια ακομα φορα,ικετευοντας φιλους και συμμαχους..!!!

Υ.Γ 
ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ τον Φεβρουαριο του 1881,στην συνδιασκεψη του Βερολινου οι ΑΓΓΛΟΙ <<κανοντας πραξη>> την υποσχεση τους στους Ελληνες,τους ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑ!!!!

Αυτο που προσπαθησαν να κανουν με ενα ασκοπο Νταηλικι οι Ελληνες το 1878,το πηραν σαν Δωρο απο τους Αγγλους το 1881!!!
Χωρις να πεσει ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΝΤΟΥΦΕΚΙΑ!!!!!!!!!!
Οπως και τοτε το 1827 στο Ναυαρινο......!!!!!
Η επανασταση ειχε πεθανει...και σε 4 ωρες τοτε εκει στον κολπο της Σφακτηριας...αλλοι καθαρισανε την παρτιδα!!
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΩΜΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ!!
Τα υπολοιπα ειναι ιδεολογηματα ενος Νεοελληνικου μορφωματος,που εδω και 190 χρονια ζει με δανεικα και διαφθορα!!
Ποσοι αραγε Νεοελληνες γνωριζουν ΠΩΣ Η ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΗΤΑΝ ΔΩΡΟ ΤΩΝ ΑΓΓΛΩΝ;;
Και πως εαν ο Βενιζελος δεν ειχε συμμαχια με την Ανταντ,λιγες δεκαετιες μετα,ΣΗΜΕΡΑ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ μπορει να ηταν Βουλγαρικη,και η Μακεδονια,Σλαβικη Βουλγαρικη,παντως οχι Ελληνικη.

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ.
Εχεις Εθνικες επιτυχιες,ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ...Εκτος εαν νομιζεις,οτι μονος σου,μπορεις να τα βαλεις με ολον τον πλανητη!!!

Αλλωστε ο Θεσσαλικος σιτοβολωνας,ειναι πια μεγαλη επενδυση,και οι Αγγλοι θελουν την εξαγωγη σιταριου στην χωρα τους απο το 1881 και μετα!!!

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΔΑΣΚΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ!!!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΤΑΗΛΙΚΙ ΤΟΥ 1897

ΜΑΥΡΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΗΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΗΝ ΕΚΘΡΟΝΙΣΗ ΤΟΥ ΟΘΩΝΑ.

ΕΤΟΣ 1863!!
Μετα την εκπτωση του Οθωνα αρχιζει η εποχη <<ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΜΕΤΑΡΥΘΜΙΣΕΩΝ>>,στην παντα <<ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ>>!!

Ελλειψει Βασιλεως τα καθηκοντα του ασκει μια τριανδρια,υπο τους Δημητριο Βουλγαρη,Κωνσταντινο Καναρη και Μπενιζελο Ρουφο,υπο την προεδρια του Βουλγαρη,ΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ που ανεδειξε ποτε ετουτος ο <<καθαροαιμος-φυλετικος>> τοπος!!! 

Η τριανδρια προκηρυσσει εκλογες για συντακτικη εθνοσυνελευση,στην οποια μαλιστα στελνουν αντιπροσωπους και οι Ελληνικες κοινοτητες του εξωτερικου!!
Θαυμα!!Δημοκρατικο θαυμα!!

Αμ δε!!Το θαυμα κραταει οσο και οι εκλογες!

Γιατι μετα γινεται το ελα να δεις...ως συνηθως!!!

Κατ αρχην ο παντα εντιμος Καναρης αποχωρει απο την τριανδρια,γιατι δεν ανεχεται τον Βουλγαρη,και προσχωρει στην κατα του Βουλγαρη αντιπολιτευση υπο τον Δημητριο Γριβα.

Στην συνεχεια συνερχεται η νεα Βουλη,και αμεσως χωριζεται στα δυο.Στους <<ΠΕΔΙΝΟΥΣ>>υπο τον Βουλγαρη,και στους <<ΟΡΕΙΝΟΥΣ>>,οπου μαζωνονται ολοι οι αντιπαλοι του Βουλγαρη.

Οι Ελληνες το παιζουν <<Γαλλοι επαναστατες>> με <<ορεινους>> και <<πεδινους>>,

Μεσα σε τρεις μηνες σχηματιζονται τρεις κυβερνησεις,ΜΙΑ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ(!!!),υπο τους Ζ.Βαλβη,Δ Κυριακου,και Μπενιζελο Ρουφο,διαδοχικα.

Ομως η κομματικη διαπαλη διεξαγεται ενοπλως.Εθνικη κοινωνικη συνειδηση ΜΗΔΕΝ...οπως και σημερα,ει μη μονο κραυγες και αστεια ιδεολογηματα!!

Το καθε κομμα εχει το 1863 τους ενοπλους στρατιωτες του,οπως και σημερα το καθε κομμα εχει τον κομματικο του στρατο και τους <<ΓΚΡΟΥΕΖΕΣ ΤΟΥ>>.

Και επικρατει παντα εκεινο το κομμα που εχει την υπεροπλια <<στο πεδιο της μαχης>>.
Μαλιστα ο Βουλγαρης προκειμενου να ενισχυσει τον ενοπλο κομματικο του στρατο,(αυτος που πρωτοστατησε κατα του κακου Οθωνα),στρατολογει πασης φυσεως λουμπεν,και κουβαλαει απο την επαρχια και τους λησταρχους των ορεων,που αρχιζουν να σουλατσαρουν με τα φυσεκλικια τους,στους δρομους της Αθηνας!!

Φυσικα οι ληστες των ορεων,τωρα ληστευουν και τα βορεια πλουσια προαστεια,που αρχιζουν να εμφανιζονται στον αθηναικο βορρα,και περνουν ζωη και κοτα στην Πρωτευουσα,που εχασε μεν ενα Βασιλια,κερδισε δε,εναν Βουλγαρη περιτριγυρισμενο απο ορδες Βαρβαρων.

Οι <<ορεινοι>>,δηλαδη οι αντιβουλγαρικοι,εχουν τωρα ηγετη τον Μπενιζελο Ρουφο,που καταφερνει να παρει μαζι του,ολη την φρουρα της Αθηνας.
Και ετσι αναμεσα στα ατακτα στρατευματα του Βουλγαρη,και την Εθνοφυλακη του Ρουφου,διεξαγονται στην Αθηνα το τριημερο απο 19 εως 22 Ιουνιου,ΦΟΝΙΚΟΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΝΕΚΡΕΣ ΜΑΧΕΣ ΕΚ ΤΟΥ ΣΥΣΤΑΔΗΝ.

Σε αυτες τις μαχες κατα των ληστοσυμμοριων του Βουλγαρη,επεσε ηρωικα μαχομενος και ο γιος του Κωνσταντινου Καναρη,υπολοχαγος στον βαθμο,που με την μοναδα του,φυλαγε τα μεχρι πριν λιγο καιρο ανακτορα,οπου η σημερινη Βουλη.

Οι οδομαχιες,που δεν ηταν ακριβως οδομαχιες,αλλα ενας κανονικος πολεμος,διακοπτονται μονο,οταν και οι τρεις πρεσβευτες των τριων προστατιδων δυναμεων,(Αγγλια,Γαλλια,Ρωσια),απειλουν πως θα τα μαζεψουν και θα φυγουν απο την τοτε μικρη Ελλαδα.

ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟ ΠΩΣ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ!!!

KAI ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΔΟΜΑΧΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΔΑΝΕΙΑ;;;

Και που θα βρεις να πληρωσεις,αφ ενος τους στρατιωτες,και αφετερου τους ληστες των ορεων,που εισεβαλλαν στις πολεις,χωρις να εχεις ΔΑΝΕΙΑ;;;

Μπροστα σε τουτο το αδιεξοδο,η μαχη των Αθηνων διακοπτεται,προς μεγαλη λυπη των ληστων των ορεων,που επιστρεφουν στα λημερια τους.

Και αμεσως μετα ερχεται ο Βασιλιας Γεωργιος ο Α,την ιδια χρονια,και η δυναστεια των Γλυξμπουργκ,το 1863...για να κρατησει εως το 1974...δηλαδη 111 χρονια..και να αρχισει μετα <<η ομορφη>> μεταπολιτευση,σε ενα Νεοελληνικο κρατος,οπου παντα ο τσαμπουκας <<ληστων>> και <<στρατιωτων>>,σταματαει οποτε ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΞΩΘΕΝ ΑΠΕΙΛΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΚΟΠΗΣ Η ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ!!!

ΥΓ
Ποσο επικαιρο ειναι σημερα αυτο το ιστορικο αποσπασμα!!!!!!!!Από το Βιβλίο Κωμικοτραγική Ιστορία τού Νεοελληνικού κράτους,Β Ραφαηλίδη.



ΜΑΥΡΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΗΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

Αυτα που ακολουθησαν την δολοφονια του Καποδιστρια δεν μας τα διδαξαν ποτε.
Και αυτα και πολλα αλλα λογοκριθηκαν απο τα σχολικα βιβλια.
Μετα το 1831.............

<<H ειδηση της δολοφονιας του Καποδιστρια προκαλει θυελλα ενθουσιασμου στην αυτονομη Υδρα,οπου οι Κουντουριωτηδες και ο Μιαουλης οργανωνουν πολυημερες γιορτες και πανυγηρια.Στο Αργος συνερχεται η εθνικη συνελευση ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙ..
ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΠΛΟΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΔΥΟ!!!
Τους Καποδιστριακους που υποστηριζουν τα στρατευματα της Πελοποννησου,υπο τον Θ Κολοκοτρωνη.και τους αντικαποδιστριακους που τους υποστηριζουν τα στρατευματα της Ρουμελης,υπο την στρατιωτικη ηγεσια του Θ.Γριβα,και την πολιτικη του Ι.Κωλεττη.που μολις εχει αποσχιστει απο τους Κολοκοτρωνη και Αυγουστινο Καποδιστρια,που ειχε αναλαβει την κυβερνηση μετα την δολοφονια του Κυβερνητη.

Στη περιοχη μεταξυ Αργους και Ναυπλιου,ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ,ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΕΙΧΕ ΣΥΝΤΡΙΒΕΙ Ο ΔΡΑΜΑΛΗΣ,διεξαγωνται ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΜΑΧΕΣ μεταξυ κυβερνητικων και αντικυβερνητικων.Αντικυβερνητικων που αυτοαποκαλουνται συνταγματικοι χωρις να ξερουν κατα διανοια τι σημαινει συνταγμα.

Ο Κωλεττης προ του κινδυνου να ανασκολοπιστει απο τον μαινομενο Κολοκοτρωνη,που χτυπαει ανηλεως,παιρνει τα στρατευματα των Ρουμελιωτων,οι οποιοι εχουν αυτονομηθει πλεον πληρως,και εγκαθισταται στα Μεγαρα,οπυ σε λιγο συρρεουν και οι Κουντουριωτηδες, ο Μαυροκορδατος,(οπου γαμος και χαρα η Βασιλω πρωτη),ο Ζαιμης και αλλοι αντικυβερνητικοι, δηλαδη οι λωποδυτες που στο ονομα του συνταγματος επιδιδονται μετα μανιας στο ροκανισμα του δημοσιου ταμειου ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ,οπως και στις μερες μας ,στις ΧΩΡΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Και τοτε συμβαινει κατι εκπληκτικο.Οι στρατιωτικες δυναμεις της Πελοποννησου των κυβερνητικων,και οι στρατιωτικες δυναμεις της Ρουμελης των αντικυβερνητικων,ΞΑΦΝΙΚΑ ξεχνουν τις μεταξυ τους διαφορες και ΟΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ,ρημαζουν το συμπαν,λεηλατωντας ανηλεως Ελληνες.Ειναι τοτε που εμφανιζονται και οι ληστες των Ελληνικων Ορεων,που θα μεινουν εκει μεχρι το 1940.

Ο Γριβας προφανως για να αλαφρωσει την Αττικη και την Ρουμελη,απο την λεηλασια που μετα ζηλου ελληνικου ασκουν οι Ρουμελιωτες στρατιωτες του,εκστρατευει κατα της Πελοποννησου,(ΩΣ ΝΕΟΣ ΔΡΑΜΑΛΗ-ΠΑΣΑΣ),Ελληνας ων, και στην πεδιαδα του Ναυπλιου συναπτονται ΠΟΛΥΝΕΚΡΕΣ μαχες με τα στρατευματα του Κολοκοτρωνη.
Ο Καποδιστριας ειχε δικιο.Μονο με το καντονιακο συστημα διακυβερνησης,θα μπορουσε να ξεπεραστει η εχθροτητα αναμεσα σε κατοικους διαφορων περιοχων της Ελλαδας-εχθροτητα που στηριζεται στην ετεροκλητη εθνολογικη τους συγκροτηση ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΝΙΑΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ.....πραγμα που συνεχιζεται στις μερες μας.

Στο ΑΡΓΟΣ,η εθνικη συνελευση συνεχιζει κανονικα τις <<εργασιες>> της,σαν να μην τρεχει τιποτα,
αλλα ο Κριεζωτης ΟΡΜΑΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ  ΝΟΤΑΡΑ,και δεκα ακομα βουλευτες και τους απολυει λιγο αργοτερα ΕΙΣΠΡΑΤΟΝΤΑΣ  ΛΥΤΡΑ !!!!!!
Οπως και σημερα κανεις δεν ξερει που σταματαει το κρατος και που αρχιζει το παρακρατος.
Στο μεταξυ ,ο Κωλεττης,ο Ζαιμης,και ο Μεταξας,σχηματιζουν <<συνταγματικη>. συνελευση στο Ναυπλιο,και αποφασιζουν να διωξουν επιτελους απο την Πελοποννησο τους Ρουμελιωτες <ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ>.Αυτοι φευγουν μεν,σχηματιζουν δε οργανωμενες πλεον ληστρικες συμμοριες και ρημαζουν σχεδον ολοκληρη την Ελλαδα.>>

ΑΥΤΑ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ <<ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ-ΕΞ ΑΙΜΑΤΟΣ>> ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΩΣ ΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ <<ΝΕΟ-ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ>> η μαλλον του Νεοοθωμανισμου που μολις ξεκινουσε απο τους κατοικους αυτου του τοπου,και θα συνεχιζοταν....για παντα εως και ΤΩΡΑ!!!Αυτα δεν υπαρχουν στα σχολικα βιβλια για ευνοητους λογοκριτικους λογους...

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ!! Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΟΒΙΕΤΙΑ,ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

                                   Προλογος: 
H λεξη της Ελληνικης Γραμματικης και Ελληνικης γλωσσας,ΔΟΜΗ,ειναι ξεκαθαρη,και περιγραφει αυτονοητες εννοιες.
Η εννοια ομως <<ΔΟΜΗ>>,επι της On life,(επι της Ζωης),πραγματικοτητας του Νεοελληνικου κρατους-μορφωματος,δεν εχει καμμια σχεση ουτε με την Γλωσσα ουτε με την εννοια που αυτονοητα προκυπτει απο αυτην.Το αντιθετο,δομη,στο Νεοελληνικο κρατος,σημαινει ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ,καθε εννοιας συλλογικοτητας,και κοινωνικου Εθνικου συμφεροντος.
Σημαινει μια ΑΘΛΙΑ κατασταση διαπλεκομενων συμφεροντων,σε ενα μπαχαλο,με τοπικα Δοβλετια,και  <ανεξαρτητα κρατιδια>,τυπου Κερατεας,και πολλων αλλων Δοβλετιων,Τοπικων Μπεηδων,αλλα και επαγγελματικων <<ΤΣΙΦΛΙΚΙΩΝ>>,στα οποια η Μανα χανει το παιδι,και το παιδι την Μανα.
Και μεσα απο αυτο το Εθνικο ρεζιλικι,δυο διαχρονικοι εθνικοι <<Στοχοι>,προκυπτουν:
<<ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ.>>
<<ΕΘΝΙΚΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.>>
Βλεποντας κανεις,ομως τις δομες του Νεοελληνικου κρατους,δεν χρειαζεται και ιδιαιτερη εξυπναδα,για να καταλαβει,οτι αυτοι οι δυο <<στοχοι>> ειναι ιδεολογηματα-μυθοι,που μπηκαν για να συγκαλυψουν την πραγματικοτητα,που ειναι οι εξης δυο πραγματικοι στοχοι.
ΕΘΝΙΚΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ-ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.
Και μεσα απο αυτην την <<Εθνικη>.συνθεση <<ιδεων>>,αναδυεται παντα το πολιτικο <<διακυβευμα>>....προς οφελος του <<κυριαρχου> Λαου:  ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ!!!
Που αποκωδικοποιειται στο:Αρκετα φαγατε,φυγετε τωρα για να φαμε και εμεις.
Αυτοδυναμια,που προσφατως βαπτιστηκε με δυο αλλες λεξεις της Ελληνικης γλωσσας.ΚΑΘΑΡΕΣ ΛΥΣΕΙΣ!!!
Που ολως παραδοξως,παντοτε,και αφου επιτευχθει ο πολυποθητος στοχος της Αυτοδυναμιας,οι καθαρες λυσεις μεταμορφωνονται σε ΔΥΣΕΠΙΛΥΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.
Toν τελευταιο καιρο,με αφορμη την κριση και το κενο,εκατονταδες οικονομικοι αναλυτες,αλλα και ηγετες κινησεων και ομαδων σε αυτην την Χωρα,προτεινουν λυσεις για διεξοδο.
Χωρις να αποκλειουμε τις ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ προθεσεις,(γιατι υπαρχουν και ιδιοτελεις,εξοχως ορατες),θελαμε να πουμε μια ΤΑΠΕΙΝΗ ΑΠΟΨΗ.
Δεν μπορει να επικαλεισαι οτι θα χτισεις πολυτελη διαμερισματα,με αυτονομια θερμανσης,θυροτηλεοραση,με φωτοβολταικα στις στεγες,και Γεωθερμια επι εδαφους,ΣΕ ΜΙΑ 190ΧΡΟΝΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΜΕ ΣΑΠΙΣΜΕΝΑ ΘΕΜΕΛΙΑ!Δεν μπορεις να αφηνεις εξω απο την συζητηση τα σαπια θεμελια.
Εαν δεν αλλαξουν ριζικα οι δομες του Νεοελληνικου κρατους,τοτε ΟΙ ΥΠΟΔΟΜΕΣ οσο και πολυτελεις να ειναι θα καταρρευσουν!!
Αλλοιως, το Εθνος θα <πορευεται> οπως πορευεται εδω και 190 χρονια,στο δρομο του <ιστορικου πεπρωμενου!!!!>
Το «έθνος» υπέρ του οποίου υπάρχουν οι εξουσίες στην Βουλή! Ποιό έθνος;;;Και ποιο κρατος;;
Στο μοναδικο συνταγμα του κοσμου,οπου Εθνος και Κρατος ταυτιζονται,ωσαν εξω απο αυτο το κρατος,να μην υπαρχει Εθνος...και πως να υπαρχει.Αποδειξη,πως Ελληνες εκτος κρατους,δεν ψηφιζουν...<<υπερ του Εθνους>>...Τρεχα γυρευε δηλαδη.....!!!!!!
Αποδειξη πως <Ελληνας> ειναι οποιος εχει την κληρονομικη Ιθαγενεια,και οχι οποιος μετεχει στην Ελληνικη Παιδεια.....
<Ελληνας>,ειναι αυτος,που ανεμιζει την Ελληνικη σημαια,στο επαγγελματικο του Δοβλετι,για να ριχτει στην <<Εθνικη>> μαχη της προστασιας των προνομιων του,<Ελληνας> ειναι αυτος που εχει βαλει την σημαια,στο Αυθαιρετο σπιτι του,η στο profile του στο face-book και οχι ο Ευρωπαιος,που μαθαινει Αρχαια Ελληνικα στο Ξενο Πανεπιστημιο.
<Ελληνας> ειναι αυτος που εχει <<πιστοποιητικο εξ αιματος>> συγγενειας, με τον Περικλη και τον Μιλτιαδη,και οχι αυτος,που ασπαζεται το ΠΝΕΥΜΑ του Αρχαιου Ελληνικου πολιτισμου,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΡΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΟΡΥΦΩΣΗ ΤΩΝ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ,που προυπηρξαν.
Για αυτο λοιπον.....Ας αναφωνησομεν ΑΠΑΝΤΕΣ:
<<Δεν υπογραφουμε κουφαλες Ευρωπαιοι>>
<<ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ>>!!!!!!!!!!!

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΟΒΙΕΤΙΑ,ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ


Η τεραστια σε πληθυσμο Νεα Υορκη εχει 5 Δημους
NEA YOΡΚΗ:
Κουίνς  2.300.000 κατοίκων..

Μανχάταν....1.700.000 κατοίκους

Μπρονξ.....1.400.000

Μπρούκλιν......2.500.000

Στέιτεν Άιλαντ ....600.000 

790 Τετραγωνικα χιλιομετρα καλυπτουν την εκταση των πεντε Δημων στην Νεα Υορκη 
Δειτε παρακατω:


ΤΩΡΑ:Επι της Νεοελληνικης Σοβιετιας:
412 τετραγωνικα χιλιομετρα καταλαμβανει το Πολεοδομικο συγκροτημα του Λεκανοπεδιου Αττικης,που περικλειεται απο τα Ορη,Αιγαλεω-Παρνηθα-Πεντελη- και Υμηττο Ο συνολικός πληθυσμός αποτελεί σχεδόν το 1/3 του συνολικού πληθυσμού της Ελλάδας και ανέρχεται, σύμφωνα με την απογραφή του 2011, σε 3.074.160. Έτσι, σε κάθε χμ2 αντιστοιχούν 7.462 κάτοικοι.
Εδω σε αυτο το ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟ υπαρχουν ακομα και μετα τον Καλλικρατη 50 περιπου Δημοι,και αν προσθεσουμε ΟΛΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ 65(!!!),Μ.Κ,(Μετα Καλλικρατη)!!!
Δειτε εδω:
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CE%B8%CE%AE%CE%BD%CE%B1 

KΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ.Πληθυσμος περιπου 12.000.000.Ενας μητροπολιτικος Δημος,και περιφερειακα συμβουλια,αντιστοιχα καπως με αυτα που εμεις εδω λεμε ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΙΚΑ.


ΒΕΡΟΛΙΝΟ:

Aς δουμε το παραδειγμα του Βερολινου:

Διοικητική διαίρεση

Το Βερολίνο, ως ομόσπονδη πόλη και δήμος της Γερμανίας, διαιρείται διοικητικά σε συνολικά 12 δημοτικές περιφέρειες, αναφερόμενες ως Μπετσίρκε (Bezirke). Πριν από την αναδιάρθρωση του 2001, ο αριθμός τους ήταν 23. Κάθε δημοτική περιφέρεια διαιρείται επιπλέον σε ένα αριθμό διαμερισμάτων, αναφερόμενα ως Ορτστάιλε (Ortsteile), που αντιπροσωπεύουν τις παραδοσιακές αστικές συνοικίες της καθημερινότητας. Σήμερα, υπάρχουν 95 διαμερίσματα στο σύνολο της πόλης, ορισμένα από αυτά διακρίνονται σε επιμέρους συνοικίες.

Κάθε δημοτική περιφέρεια διοικείται από το Δημοτικό Περιφερειακό Συμβούλιο (Bezirksamt) που αποτελείται από 5 συμβούλους και έναν περιφερειακό δήμαρχο (Bezirksbürgermeister). Το συμβούλιο εκλέγεται από την δημοτική περιφερειακή αντιπροσωπεία (Bezirksverordnetenversammlung), ενώ κάθε περιφέρεια δεν αποτελεί ανεξάρτητη διοικητική δομή. Οι εξουσίες της περιορίζονται στα διοικητικά όριά της και είναι υπόλογη στη γερουσία της πόλης. Οι τοπικοί δήμαρχοι συμμετέχουν στο Δημαρχιακό Συμβούλιο, στο οποίο προΐσταται ο κυβερνών δήμαρχος, και έχουν συμβουλευτικό ρόλο στην κυβέρνηση της ομόσπονδης πόλης. Αντίστοιχα, τα διαμερίσματα δεν έχουν διοικητική δομή και υπάγονται στις αντίστοιχες δημοτικές περιφέρειες, ενώ τα περισσότερα έχουν ιστορικές ρίζες πριν το σχηματισμό των σημερινών δομών το 1920.






ΛΟΝΔΙΝΟ.Πριν το 2000 ειχε 33 δημους που συνενωθηκαν σε ενα μητροπολιτικο,με 33 περιφερειες
Βλεπε εικονα.




Εσωτερικές περιφέρειες:

    Ίσλιγκτον (10)
    Κάμντεν (11)
    Κένσιγκτον και Τσέλσι (3)
    Λάμπεθ (6)
    Λιούισαμ (21)
    Νιούχαμ (27)
    Ουεστμίνστερ (2)
    Ουόντσγουερθ (5)
    Σάουθγουορκ (7)
    Τάουερ Χάμλετς (8)
    Χάκνει (9)
    Χάμερσμιθ και Φούλαμ (4)
    Χάριγκεϊ (29)
 

Ιδιαίτερη περιφέρεια:

    Σίτι (1)

Εξωτερικές περιφέρειες:

    Γκρίνουιτς (22)
    Ένφιλντ (30)
    Ίλιγκ (13)
    Κίγκστον (15)
    Κρόιντον (19)
    Μέρτον (17))
    Μπάρκιγκ και Ντάγκεγχαμ (25)
    Μπάρνετ (31)
    Μπέξλεϊ (23)
    Μπρεντ (12)
    Μπρόμλεϊ (20)
    Ουόλθαμ Φόρεστ (28)
    Ρέντμπριτζ (26)
    Ρίτσμοντ (15)
    Σάτον (18)
    Χέιβεριγκ (24)
    Χάουνσλοου (14)
    Χάροου (32)
    Χίλιγκτον (33)

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9B%CE%BF%CE%BD%CE%B4%CE%AF%CE%BD%CE%BF

Ας ερθουμε τωρα ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΟΒΙΕΤΙΑ!!!

ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ 65 ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΔΗΜΟΙ ΣΕ 4.000.000 ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ.Ο καθενας περιεχει απο 3-10 διαμερισματικα συμβουλια,ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ 200-300 περιφερειακα συμβουλια των 65 δημων!!
Και να φανταστει κανεις οτι εγινε KAI ο Καλλικρατης..στα χαρτια ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ,γιατι τα κτιρια σχεδον ειναι τα ιδια,χωρις καμμια καταργηση!!!

Που σημαινει με βαση τα διεθνη πρωτυπα οτι οι Δημοι,ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ θα μπορουσαν να ειναι ΤΟ ΠΟΛΥ 10 ΔΗΜΟΙ.Δεκα Δημοι μονο αντι για 65!!!
 

ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΕΙΑ ΑΘΗΝΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΝΟΤΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΕΙΩΝ ΑΘΗΝΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΔΗΜΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΝΗΣΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ(Αιγινα-Πορος-Υδρα-Σπετσες-Κυθυρα-Αντικυθηρα)

ΗΤΟΙ 10 ΔΗΜΟΙ.

ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΤΩΝ 11  ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΣΤΟΥΣ 5 ΔΗΜΟΥΣ.
ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΣΤΟΝ ΕΝΑ ΔΗΜΟ ΚΑΙ 31 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΜΕ 1 ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ 29 ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ.
 

ΑΥΤΟ σημαινει μονο για την Αττικη 55 κτιρια μειον συν δεκαδες αλλα κτιρια δεκαδων διασπαρτων υπηρεσιων.
Σημαντικες μειωσεις δαπανων ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ευρω σε ετησια βαση,καταργηση δαπανων σε εξοδα μισθοδοσιας,δεκαδων Δημαρχων,αντιδημαρχων,
παρατρεχαμενων,και λοιπων Κοτσαμπασηδων και Μπεηδων.

Σημαινει επισης οτι οι 325 δημοι,ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ θα πρεπει να γινουν  το ΠΟΛΥ 120!!!Και πολλοι ειναι και παλι!!!


Η <<ιστορικη παραδοση>> ομως,της παλαιας Οθωμανικης αυτοκρατοριας,συνεχιζεται στην <<συνειδηση>>,του Νεοελληνικου κρατους-μορφωματος!!!
ΜΠΕΗΔΕΣ,(Δημαρχοι),Κοτσαμπασηδες,<<Ελληνες Πασαδες> <Οπλαρχηγοι και πρωτοπαλληκαρα>,απο τη Δεξια μεχρι την Αριστερα εχουν στησει τον <<ομορφο>> ιστο του Νεοοθωμανικου κρατους της Ελληνικης Σοβιετιας!!
Και θελουμε στην Ευρωπη να ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ!!!
Απορουμε γιατι θιγεται η <<Εθνικη μας>> αξιοπρεπεια!!!
Απορουμε γιατι οι Ευρωπαιοι μας ζητουν υπογραφες,προκειμενου να ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙΑΔΑ,του ΚΟΤΣΑΜΠΑΣΙΣΜΟΥ,της πελατοκρατειας, και του Παρασιτισμου,ΑΛΛΑ 130 ΔΙΣ ΕΥΡΩ.

Μα αυτο γινεται ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 1823.!!!!!!

Και απο το 1823 ζηταμε ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ....Αλλα επενδυσεις,κανενας τρελος δεν κανει σε ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΥΣΜΟΡΦΗ ΝΕΟΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΣΟΒΙΕΤΙΑ,οπου η <<θεσμοθετημενη>> ανομια ειναι βασικος κανονας,και οπου ο καθενας ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΕΙ,οτι θελει,οποτε θελει,και οταν θελει.
Απο δημοσια
κτιρια,αεροδρομια,λιμανια,δρομους,συνορα,περασματα,
ΔΕΡΒΕΝΙΑ,φαραγγια,μονοπατια ,ποταμια και Βουνα,κατα τις γνωστες ΚΛΕΦΤΑΡΜΑΤΩΛΙΤΙΚΕΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ!!
 
Εχω εναν προσωπικο φιλο,που ειναι 25 χρονια  στην ΕΛ.ΑΣ.Υπηρετει σε κεντρικη επιτελικη θεση και μου εδωσε καποια στοιχεια σχετικα με την σημερινη δομη της Αστυνομιας σε πανελλαδικη κλιμακα:

Αυτα υπαρχουν σε κοινη θεα,και στο site του Υπουργειου Προστασιας του Πολιτη.Δεν ειναι μυστικα.
 
55 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΝΟΜΩΝ,(Νομοί,που εχουν ομως καταργηθει,αλλα δεν εχουν καταργηθει οι αστυνομικες Διευθυνσεις,οι οποιες ειναι υπηρεσιες σε επιπεδο των καταργηθεντων νομών,στις οποιες υπαρχουν χιλιαδες αστυνομικοι παραγωγικων ηλικιων,που απλα εχουν μεταμορφωθει σε Διεκπαιρεωτες γραφειοκρατιας!!) 

ΚΑΙ ΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΝΕΕΣ 12 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ!!!!
Με λιγα λογια η ουσιαστικη αντιστοιχιση με τον Καλλικρατη δεν εχει γινει ακομα,αφου παραμενουν οι Διευθυνσεις σε επιπεδο νομών,που εχουν καταργηθει.Ενω εχουν ομως συσταθει οι Περιφερειακες διευθυνσεις σε καλλικρατικο επιπεδο.

ΔΗΛΑΔΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ,ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗΣΑΜΕ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΡΟ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ...Ελληνικοτατο φαινομενο,που ισχυει σε ολες τις δομες της πολυμορφης τερατωδους δημοσιας διοικησης και σε ολα τα υπουργεια και τις περιφερειακες υπηρεσιες.
Ουτε και σε επιπεδο τμηματων,ειδικα στην Αττικη την Θεσσαλονικη,την Πατρα και το Ηρακλειο,καμμια ενοποιηση.Διασπαρτες υπηρεσιες και τμηματα παντου.Ουτε καν αντισοιχηση με τους ηδη υπαρχοντες Καλλικρατικους Δημους.
Μονο τις παλιες αστυνομικες Διευθυνσεις να καταργουσαν,θα ειχαν:
2000-3000 επι πλεον αστυνομικοι αμεσως εκτος γραφειων,στους δρομους,για τη καταπολεμηση της εγκληματικοτητας,σημαινει 25 λιγοτεροι ταξιαρχοι απο τους 70,σημαινει λιγοτεροι απο 80 αστυνομικοι διευθυντες απο τους 270...

Αν ολα αυτα συμβαινουν σε ενα πολυπληθες υπουργειο 60.000 και πλεον ανθρωπων,που αποτελει το 8% του συνολου των υπαλληλων στο Δημοσιο....

Βαλτε τωρα ολα αυτα σε συναρτηση με ολη την δομη της Δημοσιας Διοικησης,των 800.000 Δημοσιων υπαλληλων,των δεκαδων υπουργειων,των εκατονταδων υπηρεσιων των υπουργειων και εξαγετε τα συμπερασματα σας,για μειωσεις κοστους σε δεκαδες εκατονταδες κτιρια,και μειωσεις ΧΙΛΙΑΔΩΝ γενικων διευθυντων-Διευθυντων και τμηματαρχων,ΑΥΤΗΣ
ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΗΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΟΧΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ!!!!


Ειναι αδιανοητο τα Τελωνεια και οι ΔΟΥ να ειναι τοσες πολλες,ενω ταυτοχρονα η φοροδιαφυγη να ειναι τοσο μεγαλη.
Χρειαζονται,μικρα,ευελικτα και αποτελεσματικα τμηματα υπηρεσιων.
Το πολυ 10 τελωνεια σε ολη την Χωρα.
Το πολυ 30-40 ΔΟΥ σε ολη την Χωρα.
Αδιανοητο τοσες εφοριες κλασσικων αρχαιοτητων.Ελεος πια!!!
Αδιανοητες τοσες πολεοδομιες και η Χωρα να εχει γεμισει αυθαιρετα!!!
Αδιανοητα τοσα Δασαρχεια,και τα Δαση να καιγονται.
Ας τα δωσουν σε ιδιωτες!!Θα τα προστατευουν καλυτερα.
Αδιανοητο να παιρνουμε διπλωματα ερασιτεχνικης οδηγησης,δινοντας μπαξισι 250 ευρω στους διεφθαρμενους υπαλληλους του Υπουργειου μεταφορων.Ας τα δινουν κατ ευθειαν οι σχολες οδηγων τα διπλωματα!
ΔΕΙΤΕ:ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ

Σε αυτην την χωρα,εχουμε:
Πληθωρα δημοσιων υπαλληλων,αλλα πασχουμε απο αποτελεσματικη διοικηση.
Εχουμε πολλους καθηγητες...αλλα ΠΑΙΔΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ.
Εχουμε 60.000 αστυνομικους...αλλα οι μισοι λουφαζουν στα γραφεια...
Εχουμε τους περισοτερους Στρατηγους και Ταξιαρχους...ακομα και απο τον Κοκκινο Στρατο του Σταλιν...
Εχουμε πληθωρα Ιατρων στο ΙΚΑ και το ΕΣΥ....Αλλα Υγεια δεν εχουμε....
Εχουμε πολλα ΑΕΙ και ΤΕΙ....αλλα Παιδεια δεν εχουμε....
Εχουμε πολλους Προεδρους,σωματειων,ενωσεων,συνδικατων....Αν βρεθεις στο Συνταγμα και φωναξεις ΠΡΟΕΔΡΕ...Ολη η πλατεια θα γυρισει να σε κοιταξει!!!!
Εχουμε πολλους <<σοφους>>αναλυτες που μας λενε,ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ..!!!

Τελευταια αποκτησαμε και ΠΛΗΘΩΡΑ κομματων και κομματιδιων,που οσο πλησιαζουν οι εκλογες,θα γινουν ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ,και θα μας καλουν να τους ψηφισουμε για <<να σωσουν εμας και την Χωρα>>.

Τελικα οι ΥΠΑΡΞΙΑΚΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΕΣ,ειναι μαλλον πολυ περισσοτερες,ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ!!!

Της ζωης που λεει πολυ απλα,πως για να αλλαξει η Ελλαδα,
ΠΡΕΠΕΙ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ!!
Πρεπει πανω απο δυο εκατομμυρια Ελληνες,να φυγουν απο τις τεσσερεις μεγαλυτερες πολεις,και να πανε στην Ελληνικη επαρχια.

Πρεπει να εχουμε ΤΑ ΜΙΣΑ ΑΕΙ,τα Μισα ΤΕΙ,τους Μισους Δημοσιους υπαλληλους,τα μισα Νοσοκομεια,τους Μισους Δημους ΑΚΟΜΑ και απο αυτους που εχουμε σημερα.
Τους μισους αστυνομικους,τα μισα δημοσια κτηρια,οπου στεγαζονται χιλιαδες δημοσιες υπηρεσιες.
ΤΟ ΕΝΑ ΔΕΚΑΤΟ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΚΑΙ ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ.
ΤΗΝ ΡΙΖΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΔΟΜΩΝ ΤΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΑ.

Αυτα τα παραπανω,και πολλα αλλα ,απαιτουν ενα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 20ΕΤΙΑΣ.ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ!!

ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ  ΟΛΑ ΑΥΤΑ;;;
ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ...
ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ!!!
Το πολιτικο συστημα της Ελληνικης Σοβιετιας,θελει να διατηρησει το ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ απο το οποιο τροφοδοτειται!!
 

Θα πρεπει οριστικα να παψει να υφισταται το υπαρχον πολιτικο συστημα,απο την ΔΕΞΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ,ολο αυτο το ξεπερασμενο μεταπολιτευτικο συστημα,μαζι με το συνδικαλιστικο ΚΟΤΣΑΜΠΑΣΙΛΙΚΙ.Με τους Δημαρχους συγχρονους <<ΜΠΕΗΔΕΣ-ΚΟΤΣΑΜΠΑΣΗΔΕΣ>> και τους πελατες υπαλληλους τους,που πλεον του 70% ειχαν προσληφθει εδω και 30 χρονια ως προσωπικο καθαριοτητας,για να μπαινουν μετα σε γραφεια και αποθηκες!!!

Τους κρατικοδιαιτους συνδικαλιστες που ειναι ΤΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΗΣ 37ΧΡΟΝΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ,σε ΔΕΚΟ και Δημοσιο,που εχουν αγγιστρωσει την Χωρα στην μιζερια.
ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΑΥΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΑΞΗ,ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΜΕΣΑ.

Y.Γ
Eννοειται πως μιλαμε για το ξεριζωμα του πολιτικου ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ,ως νοοτροπια και πρακτικη,και οχι ΑΝΘΡΩΠΩΝ.Αυτο σημαινει πως καποιοι,ισως αρκετοι,ισως λιγωτεροι απο αρκετοι, εκ των υπαρχοντων ΠΡΟΣΩΠΩΝ στο σημερινο η χθεσινο πολιτικο συστημα,θα ειναι ικανοι-αξιοι και  απαραιτητοι να προσφερουν στα νεα δεδομενα.Οι ισοπεδωτικες λογικες ειναι εξ ισου καταστροφικες και δεν κανουν καλο.
Οι λογικες της ΠΑΡΘΕΝΟΓΕΝΕΣΗΣ,καποιων ΑΣΤΕΡΩΝ που ξαφνικα ηρθαν απο το ΠΟΥΘΕΝΑ,για να σωσουν αυτοι,την Χωρα,ειναι αναπαραγωγη της ιδιας σαπιας λογικης.

Οι <<εθνοσωτηριες λογικες ειναι υποπτες λογικες>>


 Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΟΓΙΚΩΝ,ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ.Τοσο απλα!

Γιαυτο,οπου ακουτε,<<ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ,ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ,ΕΙΝΑΙ ΣΑΠΙΟΙ>>...τοτε,ΠΡΟΣΟΧΗ,κατι αλλο θελουν και επιδιωκουν,παντως οχι την ριζικη αλλαγη των δομων του Νεοελληνικου κρατους...Μαλλον την θεση του Χαλιφη,στην θεση του παλιου Χαλιφη στις ιδιες παλιες και ξεπερασμενες  δομες !!!
Και ο νοων νοητω!!!


Διαβαστε εδω Ενα καταπληκτικο αποσπασμα:
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΕ 30 δευτερολεπτα!!




Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

ΟΙ ΑΣΤΙΚΟΙ ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!

Οι Μισοι Ελληνες πιστευουν πως εχουν καποια αποστολη να εκτελεσουν στην παγκοσμια ιστορια.Τα παντα καταρρεουν σε τουτο τον ερμο τοπο,και εμεις συνεχιζουμε να πιστευουμε στην αποστολη της καθημαγμενης και χρεωκοπημενης Ελλαδας,ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ ΣΥΝΤΗΡΕΙΤΑΙ ΜΕ ΔΑΝΕΙΑ.
Πιστευουμε προφανως πως οι Ξενοι μας δανειζουν προκειμενου να εκτελουμε την αποστολη μας,περι της οποιας πρωτος μιλησε ο Μακρυγιαννης και τον καναμε μπαντιερα γιατι πολυ μας βολευε.....
Τιποτα το καινουργιο δεν υπαρχει στην συνταγματικη ιστορια της Ελλαδας,απο οπου να αντλουμε τον μεσσιανισμο μας,λεει ο Γερασιμος Κακλαμανης στο βιβλιο του <<η Ελλας Ως κρατος δικαιου>>
Τα ιδια πραγματα,οι ιδιες επιδιωξεις,οι αμεταλλακτως επαναλαμβανομενες <<ιδεολογικες βασεις>>,και τα επακολουθουντα βραχυκυκλωματα,συνιστουν την ουσια της Ελληνικης πολιτικης ιστοριας.

Η <<αυταρχικοτητα>>,του Καποδιστρια που ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΦΤΗΝΟΤΑΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΛΛΟΘΙ για την δικαιολογηση της δολοφονιας αυτου του σπουδαιου Ελληνα,<<οι αυθαιρεσιες>>,για τις οποιες κατηγορουνται συλληβδην ολοι οι Βασιλεις,η συνεχης πολιτικη κακοδαιμονια,τα αδιακοπα πραξικοπηματα,η πληθωρα νεων συνταγματων μετα απο καθε πραξικοπημα,ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΡΚΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΡΕΟΣ,ΚΑΘ ΟΛΗΝ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ,ειναι ακριβως η αποδειξη της αδυναμιας υπαρξεως της Ελλαδας,ως κρατους,λεει ο Επτανησιος Γερασιμος Κακλαμανης,οπαδος του μεγαλου ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ ΖΑΜΠΕΛΙΟΥ,ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΠΕ ΕΓΚΑΙΡΑ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΑΚΟΥΓΕ ΤΟΤΕ.

Μα,επιτελους,ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΣΑΝ ΚΡΑΤΟΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΗΘΕΛΑΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΕΚΕΙΝΗΣ;;
Θα παραδεχθουμε καποτε πως  παρα τον ηρωικο μας αγωνα,ειχαμε στο τελος ηττηθει απο τους συντριπτικα υπερτερους Τουρκο-αιγυπτιους,ΚΑΙ ΣΩΘΗΚΑΜΕ ΜΟΝΟ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ,ΠΟΥ ΑΝΑΔΙΑΜΟΡΦΩΝΑΝ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ Μ.ΝΑΠΟΛΕΟΝΤΑ;;

Το οτι το σημερινο κρατος ειναι Ελληνικο,και οχι Αρβανιτικο,(η Ελληνο-Αρβανιτικο,οπως ηθελε ο αλλος μεγαλος Ελληνας ο Κολοκοτρωνης),οφειλεται αποκλειστικα στην βουληση των μεγαλων δυναμεων.
Γιατι ο τοπος τουτος δεν ειχε εθνολογικη ομοιογενεια,παρα την Ελληνικη πλειοψηφια,και αυτο ο Κολοκοτρωνης το ηξερε καλα.
Και υπεστη τα πανδεινα,απο αυτους που προσπαθουσαν ντε και καλα,να δημιουργησουν ενα ενιαιο κρατος,στην βαση ενος ενιαιου ελληνικου εθνους,γιατι ετσι βολευευ τους ξενους,που δεν ηθελαν να μπλεξουν με πολλους.
Αυτη ηταν και η αποστολη των βαυαρων,Να δημιουργησουν ,οχι ελληνικο κρατος,αλλα ελληνικο εθνικο κρατος.Ηταν οι εποχοι που οι κατοικοι αυτης της χωρας μαθαιναν για τους αρχαιους,Ελληνες,Βλαχοι,και Αρβανιτες,και στηνοντουσαν οι πρωτοι ιστορικοι μυθοι και οι μυθοπλασιες,με τις αιματολογικες θεωριες,κ.λ.π.

Ακομα δηλαδη και για την εθνικοτητα του νεοελληνικου κρατους,δεν αποφασισαμε εμεις,οι κατοικοι αυτου του τοπου,ασχετως εθνικοτητας,αλλα οι ξενοι.
Γιναμε κρατος ανισορροπο και κακομοιριασμενο,που στηριχτηκε στους μυθους,που κατασκευασαν καποιοι,και οχι στην πραγματικη ιστορια.
Καθε φορα που θα μας προτεινουν ενα μυθο,τρεχουμε και σκοτωνομαστε.

ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ,ΤΟ ΛΕΗΛΑΤΟΥΜΕ ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΑ.
ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ.
Υ.Γ
Ευτυχως που αποκτησαμε και συγχρονους Ιδεολογικους νταβατζηδες του Κοτσαμπασισμου.
ΤΟΥΣ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΥΣ!!!
Διαβαστε παρακατω.

ΜΥΘΟΙ ΜΑΝΙΠΟΥΛΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ